|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  27 28 [29] 30 31   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: DOMAĆINSTVO: Potreban mi je savjet, hitno
12.7.2014 11:14:36   
magbi
http://www.uredisvojdom.com/article/1027/starinski_uzorak_na_zidovima_i_tapetama evo linka

(odgovor članu magbi)
Neposredna veza do poruke: 701
14.7.2014 9:52:50   
aidana
Zivim u neboderu na visem spratu, sa vanjske strane ima rupa od granate i kad god pada kisa zid bude sav mokar pa se onda stvaraju gljivice. Posto se to ne moze sa vanjske strane popraviti mene zanima da li to moze nekako sa unutrasnje strane?
Je li ima iko da je rijesio takav problem? Ako da trebao bi mi i kontakt pouzdane firme. Ta soba bi trebala biti pretvorena u djeciju ali nema sanse da to uradim dok je problem sa vlagom. Do sad su moleri govorili da se ne moze nista uraditi, ali ja to ne mogu da vjerujem.

(odgovor članu magbi)
Neposredna veza do poruke: 702
14.7.2014 22:47:48   
tinkivinki

IZVORNA PORUKA: aidana

Zivim u neboderu na visem spratu, sa vanjske strane ima rupa od granate i kad god pada kisa zid bude sav mokar pa se onda stvaraju gljivice. Posto se to ne moze sa vanjske strane popraviti mene zanima da li to moze nekako sa unutrasnje strane?
Je li ima iko da je rijesio takav problem? Ako da trebao bi mi i kontakt pouzdane firme. Ta soba bi trebala biti pretvorena u djeciju ali nema sanse da to uradim dok je problem sa vlagom. Do sad su moleri govorili da se ne moze nista uraditi, ali ja to ne mogu da vjerujem.

možeš uraditi demit fasadu unutrašnju,znači stiropol da se polijepi.kod mene je u kući i nema nigdje vlage.stiropol ne mora biti pretjerano debel,može od 2cm dovoljno je za unutrašnjost.za firmu ti ne bih znala

(odgovor članu aidana)
Neposredna veza do poruke: 703
15.7.2014 9:28:29   
aidana

IZVORNA PORUKA: tinkivinki

IZVORNA PORUKA: aidana

možeš uraditi demit fasadu unutrašnju,znači stiropol da se polijepi.kod mene je u kući i nema nigdje vlage.stiropol ne mora biti pretjerano debel,može od 2cm dovoljno je za unutrašnjost.za firmu ti ne bih znala

hvala ti puno na odgovoru. Meni su rekli da se ne preporucuje stiropol u ovom slucaju jer bi se iza njega i dalje voda slijevala, stvarala bi se vlaga, plijesan i stiropol bi sa unutrasnje strane crnio. Dakle bilo bi sve isto samo sto se ne bi vidjelo. Problem je sto ne znam za alternativu, a ako je tako kako kazu nema smisla raditi.

(odgovor članu tinkivinki)
Neposredna veza do poruke: 704
16.7.2014 10:28:55   
chuci
Da li neko ima osobu po preporuci za tapaciranje namještaja?

mrvica 22.9.2009.
mravić 4.6.2012.
ako ih ne čujem... u zijanu su garant

(odgovor članu aidana)
Neposredna veza do poruke: 705
16.7.2014 11:05:50   
mama75

IZVORNA PORUKA: chuci

Da li neko ima osobu po preporuci za tapaciranje namještaja?

Eto ti pp. RAdio meni, mojoj seki i mojim roditeljima, svi prezadovoljni!!!

(odgovor članu chuci)
Neposredna veza do poruke: 706
16.7.2014 11:30:18   
chuci
hvala

mrvica 22.9.2009.
mravić 4.6.2012.
ako ih ne čujem... u zijanu su garant

(odgovor članu mama75)
Neposredna veza do poruke: 707
16.7.2014 14:15:54   
salmy
Kad kuhate kompot od borovnica jel trebaju kuhati ili samo bacit kljuc?

(odgovor članu chuci)
Neposredna veza do poruke: 708
16.7.2014 20:46:10   
Daliyah92
Moze li se zamrznuti krema za kolace, ona kao od dolcele cokoladna?

"Dijete uvijek može odraslog naučiti trima stvarima: da bude veseo bez razloga, da bude uvijek nečim zabavljen i da se zna svom snagom zauzeti za ono što želi."

A 16.6.2012. :)
D 14.5.2016. :)

(odgovor članu salmy)
Neposredna veza do poruke: 709
16.7.2014 23:05:38   
DM

IZVORNA PORUKA: salmy

Kad kuhate kompot od borovnica jel trebaju kuhati ili samo bacit kljuc?

ja ga nikada ne kuham "onako" nego na onaj princip u tegle( borovnice u tegle, dodam malo šećera, dolijem vode do onog sužavanja, dobro zatvorim u i dublju šerpu, na čije dno stavim krpu, nalijem vode do poklopca i kuham 5-6 min i ostavim da se ohladi u toj vodi ako će "prezimiti")

Čim želja prestane biti želja,
čim minu čežnja, ni slasti više nema!

(odgovor članu salmy)
Neposredna veza do poruke: 710
23.7.2014 11:00:07   
Mya_81 RR
Haj' da pitam i treci put, mozda mi neko odgovori user posted image
Imate li ikakva saznanja o ovom aparatu:
http://conrad.ba/product_uredjaj-za-tjeranje-stetocina_50210_

Najvažnija stvar koju će naučiti s godinama je da ne postoji nijedan način da se bude savršena majka i milion načina da se bude dobra majka.

Ljubav, 25.06.2009.

(odgovor članu DM)
Neposredna veza do poruke: 711
18.8.2014 19:05:44   
vila_7
pomooooc

Nisam nasla glicerin i nisam uspjela fondant napraviti. Vidim u trgovini marcipan masa i na slici ruze kao od fondanta - kupim 6 komada!!!!! Dodjem kuci - odmotam - a ona smedje boje user posted image i nema sanse da se razvalja ili oboji i drugu boju
user posted image

Ima li sta da mogu uraditi????? Sutra je rodjendan user posted image

Život je prekratak ili predug da bih dopustila sebi luksuz da loše živim

(odgovor članu magbi)
Neposredna veza do poruke: 712
18.8.2014 21:40:39   
aidana
imas na youtube tutorial za marcipan, njega valjas sa secerom u prahu i moze se i bojiti. Ja sam ga bojila u crvenu, zutu i zelenu dok mi plava nije uspjela. Ovo se odnosi na detalje, citavu tortu mislim da ne mozes obloziti s tim...mozda se javi neko ko je to poksao

(odgovor članu vila_7)
Neposredna veza do poruke: 713
18.8.2014 22:51:11   
ananas_ze

IZVORNA PORUKA: vila_7

pomooooc

Nisam nasla glicerin i nisam uspjela fondant napraviti. Vidim u trgovini marcipan masa i na slici ruze kao od fondanta - kupim 6 komada!!!!! Dodjem kuci - odmotam - a ona smedje boje user posted image i nema sanse da se razvalja ili oboji i drugu boju
user posted image

Ima li sta da mogu uraditi????? Sutra je rodjendan user posted image

pravi bez glicerina, kad sam se udavala moja sestra mi tortu pravila,i fondant kad smo napravile,nesto nam neobican,al smo uspjele odradit zamisljeno,nakon par dana se ona sjetila da nismo glicerin stavile...

Ništa živ čovjek ne može izgubiti što mu jedno proljeće ne bi moglo povratiti, niti može biti čovjek trajno nesrećan dok Bog daje da se duša liječi zaboravom a zemlja obnavlja proljećem.

S~proljeće~ 05.04.2014.
S~zvijezda smijalica~ 06.03.2017

(odgovor članu vila_7)
Neposredna veza do poruke: 714
20.8.2014 0:30:30   
gvendolina

IZVORNA PORUKA: Mya_81 RR

Haj' da pitam i treci put, mozda mi neko odgovori user posted image
Imate li ikakva saznanja o ovom aparatu:
http://conrad.ba/product_uredjaj-za-tjeranje-stetocina_50210_

ma nesto nije niko raspolozen za odgovaranje user posted image ja stvarno nemam iskustva sa ovim, nedavno sam kod kolegice na vikendici vidjela neku sprqvu protiv insekata i glodara i ona kaze da joj funkcionise. a moj ti je savjet nabavi macu, ja nikad nisma imala problema sa glodarima user posted image

Ajdin 30.04.2009.
Afan 15.04.2014.
mamini zivoti

(odgovor članu Mya_81 RR)
Neposredna veza do poruke: 715
7.9.2014 22:35:09   
ninuska
Ne znam gdje da pitam user posted image

Gdje narucujete torte u sarajevu od fondanta, a da su ukusne i prihvatljive cijene user posted image ..hitnoooo

(odgovor članu gvendolina)
Neposredna veza do poruke: 716
7.9.2014 22:39:01   
bebaa

IZVORNA PORUKA: ninuska

Gdje narucujete torte u sarajevu od fondanta, a da su ukusne i prihvatljive cijene user posted image ..hitnoooo

kod Hanady......user posted image user posted image user posted image

"U laži su kratke noge ! "

(odgovor članu ninuska)
Neposredna veza do poruke: 717
7.9.2014 22:50:36   
ninuska

IZVORNA PORUKA: bebaa

Stvarno? Sto ti smajliji user posted image .

(odgovor članu bebaa)
Neposredna veza do poruke: 718
12.9.2014 20:55:11   
škorpija
žene otvorila sam mašinu za suđe (beko) dok je sušila, da uzmem šoljicu, a nisam je ugasila i sad ne radi, mm me ruži da sam je pokvarila, ima li neko savjeti

Ajdin 22.4.2009. - čojkić :-))))

Alina 20. 2. 2016 - maća :)

(odgovor članu ninuska)
Neposredna veza do poruke: 719
12.9.2014 21:21:32   
elmaL
Ima li ikakvog znaka?
Sestra je kod mame nedavno isto otvorila, kod njih je Gorenje, al poslije su je ponovo ukljucili i radila je.

sacekaj malo pa probaj.

E i A=<3
"Ako se svaki dan malo brinete, izgubit ćete nekoliko godina vašeg života. Ako nešto nije kako treba biti, popravite ako možete. Ali učite se ne brinuti. Brige nikad nisu ništa popravile."

(odgovor članu škorpija)
Neposredna veza do poruke: 720
12.9.2014 21:25:51   
Medi_87
Kod mene je Beko i to cesto radim user posted image ali nikad joj nista nije bilo probaj je skroz izgasiti iz uticnice pa ponovo upali, ima li kakvog zvuka da se nije sta zaglavilo pa nece

(odgovor članu elmaL)
Neposredna veza do poruke: 721
12.9.2014 21:51:19   
škorpija
Ima zvuka, pale se i lampice al nece da krene program ispicetka niti da nastavi gdje je stala, ma odmah sam ja mm rekla, ma one mije žene sa rr to stalno rade :D

Ajdin 22.4.2009. - čojkić :-))))

Alina 20. 2. 2016 - maća :)

(odgovor članu Medi_87)
Neposredna veza do poruke: 722
12.9.2014 22:13:59   
Hanady RR

IZVORNA PORUKA: škorpija

žene otvorila sam mašinu za suđe (beko) dok je sušila, da uzmem šoljicu, a nisam je ugasila i sad ne radi, mm me ruži da sam je pokvarila, ima li neko savjeti

restatuj je i ponovo upali...jesi probala neki drugi program...
nisam jednom izvadila za vrijeme pranja il sušenja nešto samo mi nastvi

''Evo, silazi sumrak, i svijet postaje hladniji. Ti si moj način toplog. Obući ću te na sebe da se, ovako pokipjelo, ne prehladim od studeni svog straha i samoće.''

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

(odgovor članu škorpija)
Neposredna veza do poruke: 723
12.9.2014 22:15:02   
Hanady RR

joj beba je kinguser posted image
naime beba je do mene naručilauser posted image i njoj se dopalo...pa ove smajliće koristi do dragosti...user posted image
bebo bona...ne zezaj se

''Evo, silazi sumrak, i svijet postaje hladniji. Ti si moj način toplog. Obući ću te na sebe da se, ovako pokipjelo, ne prehladim od studeni svog straha i samoće.''

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

(odgovor članu ninuska)
Neposredna veza do poruke: 724
12.9.2014 22:17:32   
bebaa

IZVORNA PORUKA: Hanady RR

joj beba je kinguser posted image
naime beba je do mene naručilauser posted image i njoj se dopalo...pa ove smajliće koristi do dragosti...user posted image
bebo bona...ne zezaj se

user posted image user posted image user posted image user posted image

nema boljeg majstora za torte od ove naše šefice.....user posted image

"U laži su kratke noge ! "

(odgovor članu Hanady RR)
Neposredna veza do poruke: 725
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  27 28 [29] 30 31   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  27 28 [29] 30 31   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje, ali me zanima: da li su dojilje probale svoje mleko?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *