Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
RE: Fotografije nasih stomacica II 20.6.2014 20:48:01
Ljubicica3
IZVORNA PORUKA: swedica
Evo mene 26 sedmica +9 kg
Swedice ti prava svedjanka jer I izgledom podjecas na njih. Ne bi se reklo da si dobila 9 kg,sve ti u stomaku.
Ja sam do sad +13 kg...neko rece u posljednjim sedmicama se ne dobija a kod mene istim tempom sve,necu valjda prosisati 15-tku . Kod mene ide uzlaznom putanjom:prva trudnoca +7 kg. druga:10Kg sad treca:13 do sada
RE: Fotografije nasih stomacica II 20.6.2014 21:21:49
swedica
ljubicice svi kazu tako jos sam bila plava skroz.i osta trudna i svekrva nemoj se sine farbat nevalja,a i moja mama tako da ne iskvarim njima sad je rep plav ovo moja kosa izraslo.pomalo sisam ima jos malo te plave .E SAD DA SE NASALIM ja cu gurat do 15 kila kad naguram do 15 onda cu prestat jest...
RE: Fotografije nasih stomacica II 20.6.2014 23:07:42
Ljubicica3
Zahvaljujem svima na lijepim komentarima. Meni govore da sam izmrsala I da mi je stomak mali s obzirom da mi je 3 trudnoca . Ja ni grama izgubila nisam.
Swedice...tako je I kod mene sa kosom,nisam se farbala kako sam zatrudnila...izisla mi je moja prirodna boja sto mi je drago jos sam je malo skratila da ne bude pri dnu nejednaka boja. Prve dvije t sam se farbala u ovoj ne...kaze mi od zaove kcerka koja studira ovdje za doktorice da mi ona ne bi preporucila zato nisam. Imati cu kad aBd nakon poroda.
RE: Fotografije nasih stomacica II 21.6.2014 18:13:55
MamaMaa
Koliko zgodnih trudnica na jednom mjestu, žene prezgodne ste!
Ljubicice i meni izgledaš mršavije nego na onim slikama koje si prije stavljala, ali vaga ne može lagati. Jednostavno je možda stomak u takvoj poziciji da ti i noge izgledaju tanje... Ali meni si prekrasna, voljela bih tako izgledati kad budem trudna koliko i ti, stomak ti je presladak, baš lijep oblik ima.