Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
RE: Fotografije nasih stomacica II 22.6.2014 1:17:20
Ljubicica3
IZVORNA PORUKA: MamaMaa
Koliko zgodnih trudnica na jednom mjestu, žene prezgodne ste!
Ljubicice i meni izgledaš mršavije nego na onim slikama koje si prije stavljala, ali vaga ne može lagati. Jednostavno je možda stomak u takvoj poziciji da ti i noge izgledaju tanje... Ali meni si prekrasna, voljela bih tako izgledati kad budem trudna koliko i ti, stomak ti je presladak, baš lijep oblik ima.
Hvala puno Mama Maa.U pravu si za noge,I meni izgledaju tanje zato sto je stomo svakim danom veci. Uglavnom,dobijam na kilazi jos uvijek. Izgledaces ti I bolje ako zbog da...samo nek su nam bebe u redu a I mi sa njima,izgled nije toliko bitan.Svi mi volimo dobiti kompliment na racun toga ali ovo prvo je bitnije.
RE: Fotografije nasih stomacica II 23.6.2014 3:48:45
Ljubicica3
IZVORNA PORUKA: lovepower
IZVORNA PORUKA: Ljubicica3
Evo I nas 36+2,mashallah.
super izgledas da je meni ovako u devetom mjesecu
Hvala lovepower! I ti si pravo lijepa trudnica od glave do pete, kod mene su slike bez glave . A ne brini ako Bog da biti ces I ti tip-top kad bude trece na putu...neces se imati kad debljati trceci za prethodnim dvoje . Mene m zeza da trebam vise setati reko nije mi potrebno ja I u kuci napravim dobru kilometrazu kuhanjem,ciscenjem I brigom oko djece,a hvala Bogu I klanjam pa mi namaz dodje k'o vjezbe doduse posljednjih dana na stolici klanjam jer ne mogu se saginjati kao prije. Elhamdulillah Allah nam je dao olaksice u svakom vidu pokornosti njemu.
RE: Fotografije nasih stomacica II 23.6.2014 14:18:03
malen@89
woooow kako lijepe i zgodne trudnice,masalah ko med ste. new mama curica ti je lutkica prava na mamu svoju ljubicice ti svaki put sve zgodnija,bogami samo stomo raste super si mi,jos treca beba
RE: Fotografije nasih stomacica II 23.6.2014 17:21:41
Ljubicica3
Hvala puno mishkice I malena 89..ma ima tu viska po bokovima,samo sve se fino rasporedilo zahvaljujuci mojoj visini.Visoka sam 1,78 pa me I to malo izvlaci s obzirom na dobije ne kile I pretrudnicku kilazu.
RE: Fotografije nasih stomacica II 23.6.2014 20:15:28
lovepower
Evo I nas 36+2,mashallah.
super izgledas da je meni ovako u devetom mjesecu
Hvala lovepower! I ti si pravo lijepa trudnica od glave do pete, kod mene su slike bez glave . A ne brini ako Bog da biti ces I ti tip-top kad bude trece na putu...neces se imati kad debljati trceci za prethodnim dvoje . Mene m zeza da trebam vise setati reko nije mi potrebno ja I u kuci napravim dobru kilometrazu kuhanjem,ciscenjem I brigom oko djece,a hvala Bogu I klanjam pa mi namaz dodje k'o vjezbe doduse posljednjih dana na stolici klanjam jer ne mogu se saginjati kao prije. Elhamdulillah Allah nam je dao olaksice u svakom vidu pokornosti njemu.
RE: Fotografije nasih stomacica II 25.6.2014 8:50:05
lovepower
IZVORNA PORUKA: Bambi09
Da probam i ja ubaciti jednu slikicu
jeste tebi lijepo mashAllah treca trudnoca a samo pupo raste okolina je predivna,evo ovdje osjetim miris sume i zvuk grana dok ih vjetar njise,a pticice pjevaju uhhhh
RE: Fotografije nasih stomacica II 25.6.2014 9:07:19
Bambi09
IZVORNA PORUKA: Bambi09
Da probam i ja ubaciti jednu slikicu
jeste tebi lijepo mashAllah treca trudnoca a samo pupo raste okolina je predivna,evo ovdje osjetim miris sume i zvuk grana dok ih vjetar njise,a pticice pjevaju uhhhh
Imam i video snimljen, znas koja divota. Bukvalno se nista ne cuje osim pticica i vjetra i lisca. Svaki vikend ti ja 'vako na selu kod sveki.
RE: Fotografije nasih stomacica II 26.6.2014 13:45:29
lela89
prelijepe sve odreda, joj kako ce mi nedostajati pupo, poslije poroda necu smjeti gledati trudnice, tako sam poslije R radila pa odmah drugi pupo iskocio