Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
RE: Fotografije nasih stomacica II 26.6.2014 19:03:12
swedica
IZVORNA PORUKA: lela89
prelijepe sve odreda, joj kako ce mi nedostajati pupo, poslije poroda necu smjeti gledati trudnice, tako sam poslije R radila pa odmah drugi pupo iskocio
RE: Fotografije nasih stomacica II 26.6.2014 20:17:32
Ljubicica3
IZVORNA PORUKA: toncica
Drage moje okruhlice sve ste mi lijepe i zgodne , a pupe su vam najdladje
Potpusujem...I meni ste sve jednako lijepe I be bih nikoga da izdvajam...bile debele,mrsave ili taman svaka zraci pozitivnom energijom I odise majcinstvom sto je najljepsi osjecaj na svijetu.
RE: Fotografije nasih stomacica II 26.6.2014 21:59:30
lovepower
IZVORNA PORUKA: lela89
prelijepe sve odreda, joj kako ce mi nedostajati pupo, poslije poroda necu smjeti gledati trudnice, tako sam poslije R radila pa odmah drugi pupo iskocio
35+1 mama magistrirala
35+2
draga lelo prelijepa si,cestitam ti na zavrsenom masteru nisam u toku ali nadam se da ces ovu diplomu itekako unovciti mogu zamisliti koliko su tvoj muz i tvoji roditelji ponosni
RE: Fotografije nasih stomacica II 2.7.2014 19:33:46
Dzenana_G
Ja toliko uzivam u gledanju ovih slika, nemogu vam opisati. I dok nisam bila trudna i u trudnoci. Porodila sam se prije 12 dana, a sad kad vidim svoje slike ovdje nemogu da vjerujem da sam vec zaboravila kako je bilo sa bebom u stomaku. Uzivajte drage trudnioce i milkite stomacice.
RE: Fotografije nasih stomacica II 3.7.2014 22:01:30
Ljubicica3
IZVORNA PORUKA: almondray
IZVORNA PORUKA: Ljubicica3
Evo nas punih 38 sedmica mashallah.
¸Divan stomko masallah
Hvala vam zene na komentarima. Sinoc mi na iftaru veli jedna zena da mi je stomak mali I sigurno je beba mala pa reko neka mi je zivo I zdravo imace se kad debljati. I ta ista osoba mi je to rekla vise puta.Neke ljude stvarno ne razumijem.