Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
RE: Fotografije nasih stomacica II 12.6.2014 18:46:44
Ljubicica3
IZVORNA PORUKA: mishkica
Vanne masalah, divna pupa, haljina takodjer Evo nas sa 22+4
Mishkice...ja mislim da si I ti kao I happymom ugurala jastuk ispod te haljine . Super si a I haljinica mrak.
Ja imam jedan prijedlog kako bi bilo da nakon sto se porodimo kako kojoj bude red da onda postavimo slikicu kako je ko dotjerao liniju. Posto kod mene su se kod mene kile svugdje rasporedile bice ko da sam opet trudna .
RE: Fotografije nasih stomacica II 13.6.2014 16:29:14
mishkica
Hvala vam zenice, Lovepower ovo je spavacica, nije haljina, ali aj to uredno nosim doma kao haljinu, a da ti ne govorim kako mm reaguje na nju, nije pristojno ma ima viska, ali neka ga, samo nek su bebice dobro i neka rastu, imacu ga kada skidati aBd
RE: Fotografije nasih stomacica II 14.6.2014 11:45:42
MamaMaa
Vanne i mishkica, predivne ste mi obje, prave lijepe trudnice.
Mishkica, vidim da smo tu negdje sa terminima. Ja sam se brinula da mi je stomak prevelik za ovaj period trudnoće, zadnjih 10-ak dana je samo buknuo, ali dobro je, vidim da nisam jedina. A ti si mi baš zgodna, samo pupo narastao, sve ostalo je za 10.
RE: Fotografije nasih stomacica II 16.6.2014 14:50:58
_turpija_
Hvala draga puno, al vjeruj preteze pupa, al hajde jos malo , i ti. Si mi ko med, haljina je wauu, ja zbog otecenih balvana. Samo mogu u trenerku i muzeve tene