Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
RE: Fotografije nasih stomacica II 2.6.2014 13:02:18
Vanne
Lovepower prelijepi ste masallah Kako izgledas zrelo i odraslo za svoje godine ja izgledam mladje od tebe Vjeruj da svi misle da imam oko 18 i cude se sto sam trudna, ja napucala 24
02. 07. 2014. 18:56 Sarah.....zjenica oka moga....
RE: Fotografije nasih stomacica II 2.6.2014 13:42:27
lovepower
IZVORNA PORUKA: Vanne
Lovepower prelijepi ste masallah Kako izgledas zrelo i odraslo za svoje godine ja izgledam mladje od tebe Vjeruj da svi misle da imam oko 18 i cude se sto sam trudna, ja napucala 24
hvala Vanne ovo je kad se malo nasminkamo i sredimo,a dobro ja inace nemam babyface pa ti si samo 2 godine starija od mene jesi ti 90`
RE: Fotografije nasih stomacica II 2.6.2014 13:58:53
Vanne
IZVORNA PORUKA: lovepower
IZVORNA PORUKA: Vanne
hvala Vanne ovo je kad se malo nasminkamo i sredimo,a dobro ja inace nemam babyface pa ti si samo 2 godine starija od mene jesi ti 90`
Zato ga ja imam jesam 90,u januaru napunila 24...samo se vi sredjujte kad ti stoji
02. 07. 2014. 18:56 Sarah.....zjenica oka moga....
RE: Fotografije nasih stomacica II 7.6.2014 18:21:34
lovepower
IZVORNA PORUKA: hapymum
36+5
zgodna zeno,ja ne mogu da ne prokomentarisem i ovdje,ma savrsena trudnica
9months hvala draga na divnim rijecima,virkam tamo na temi mrsas,dzaba,dzaba sad ce to sve gore,vucem za nosic da mi zabebis pa se razguzlas kao i ja hihihi i razpupis da mi budes bebela da te gledam ovdje aBd
RE: Fotografije nasih stomacica II 9.6.2014 20:39:11
9months
IZVORNA PORUKA: lovepower
9months hvala draga na divnim rijecima,virkam tamo na temi mrsas,dzaba,dzaba sad ce to sve gore,vucem za nosic da mi zabebis pa se razguzlas kao i ja hihihi i razpupis da mi budes bebela da te gledam ovdje aBd
Heheheh nasmijala si me, ne mogu ti opisati koliko divna si Iz tvojih usta u Božije uši jedva čekam da se razguzlam i razpupim