Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
RE: Fotografije nasih stomacica II 17.5.2014 1:01:44
Ljubicica3
IZVORNA PORUKA: Dzenana_G
Evo i nas 35+5
Ma brate sve lijepe I zgodne.K'o da ste lubenicu samo ubacile u stomak. Neki dan kupujem lubenicu I veli mi zena sto tu radi:"ti imas 2 lubenicu",jedna ti vec u stomaku . Dzenana ti sad svaki dan iscekujes,ovdje kazu kad napunis 36 s. ocekuj svaki dan da krene. U svakom slucaju neka ti je sa srecom.
RE: Fotografije nasih stomacica II 17.5.2014 1:07:50
Ljubicica3
IZVORNA PORUKA: malen@89
IZVORNA PORUKA: Ljubicica3
Evo nas 30+ 5,mashaallah!
Terminuso moja ma ko avion si,nista se nisi ubucila,samo pupo raste
Hvala puno,jesam Bogami svukud me ima.Imam 90 I nesto kg na 1,79 cm visine ,a to Bogami nije malo. Sa prvom bebom sam sa 9 punih mjeseci imala kao sad prije nego sam zatrudnila(84 kg). Samo da nam bebe budu ok lahko cemo mi za kile.
RE: Fotografije nasih stomacica II 17.5.2014 1:16:00
Ljubicica3
IZVORNA PORUKA: Bubydina
Ljubicice mashallah, u tebe samo pupo raste, a ti nam se žališ na kg-e,,,prezgodna si...
A vidi se razlika i kod mene mada uživo je veći nego kad uslikam,,,k'o lubenica je
Hvala Bubydina. Mi bismo svi trebali kod tebe u berbu povrca posto vidim da si svasta posadila,a dobro bi nam doslo da dotjeramo liniju poslije poroda. Nema veceg zadovoljstva nego otici u svoju bastu I uzbrati povrce. Kad sam ljetos bila u Bosni djeca se nauzivala beruci povrce sa nenom.To im je bilo nesto nezaboravno. Pa sam ih jednom odvela na pijacu gdje se prodaju zivotinje pa samo udjes besplatno pa njima to cudno kazu :"kako se ovdje ne placa zoo" ,reko ovdje je djabe.
RE: Fotografije nasih stomacica II 26.5.2014 9:43:15
Zelimo_bebu
Jao jao,,,kako si mi samo krasna,,,,prekrasna,,,mazi djevojcicu a tebe ljubim
IZVORNA PORUKA: Chilli
nas dvije 31+0
Ne znam što je jače, ta ogromna želja ili bol u duši što mi ta ista želja stvara...? 06.11.test pozitivan 07.11.beta 111,78 Nasa najveca zelja je uslisena...da nam sretno dodjes bebo nasa... 13.07.2017.stigao nas princ
RE: Fotografije nasih stomacica II 27.5.2014 19:05:24
lovepower
IZVORNA PORUKA: toncica
Drage moje okruglice sve ste mi zgodne i lijepe sa tim svojim pupama .
a gdje nam je tvoja slika?sjecam se zadnje slike ali vrijeme za novu,hajde postavljaj nam Chilli tvog pupija sam vec tamo komentarisala,prelijepa si mila,bas ti lijepo stoji