|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  215 216 [217] 218 219   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Anksioznost??
26.1.2014 17:19:45   
enastare
Nece mila ne boj se ....imam iste strahove i jos crnje i misli uzas nece nam se nista desiti..NECEMO POLUDITI...NECEMO SE UBITI....NECEMO SE OBRUKATI....NECEMO SE BOJATI SVOJIH MISLI .....TO SU SAMO MISLI ...KAKO KAD SAM DOBRO PA MISLIM U PETAK CU DOBITI BINGO ....

(odgovor članu HNF)
Neposredna veza do poruke: 5401
26.1.2014 18:10:02   
HNF
ali bas je ruzan osjecaj, samo strah strah uhhh, i iscekivanje sta ce se lose desit user posted image user posted image

(odgovor članu enastare)
Neposredna veza do poruke: 5402
26.1.2014 18:48:26   
Mamica24
Pa i to ti je jedna od prisilnih misli to iscekivanje da ce se desiti. Pokusaj i to ignorisati.. To ti je isto ko sto ja svaki tren cekam da padnem u nesvijest i sebe tako odrzavam anksioznom. Nece se ponoviti panicni samo jer ti to mislis.. Nemoj puno paznje posvecivati mislim kako su dosle tako ce i otici.. Nadam se!!

Živi dobar i častan život, tako da kad ostariš i pogledaš unazad moći ćeš da uživaš po drugi put. (L. i B. - naše neprocjenjivo blago)

(odgovor članu HNF)
Neposredna veza do poruke: 5403
26.1.2014 19:02:18   
anikaa

IZVORNA PORUKA: enastare

Neces vjerovati ista stvar al potpuno.....pijes li jos uvjek seroxat pola tbl

Da pijem jos uvek,u februaru na kontrolu pa cemo videti.

(odgovor članu enastare)
Neposredna veza do poruke: 5404
26.1.2014 22:08:30   
Mamica24
Sutra idem po nalaze krvi a onda garant kod neurologa pa vidjet cemo dalje.. Evo dok lezim sve je u redu i cak kad sjedim sad nista ne osjetim.. Alu danas me u gostima bilo stid da neko nesto ne pomislu :-( jedva sam cekala da krenemo kuci. Jos su mi neke zene malo deblje rekle da sam pravo zgoljava i to me malo stuklo jer se zadnjih mjesrci jako fobro hranim muz kaze da dam se cak i popravila :-(:-( ... Molim Boga da nam ubrzo posalje dane rahatluka i srece bez straha i brige bar kad nemamo razloga za strah i sll ...

Živi dobar i častan život, tako da kad ostariš i pogledaš unazad moći ćeš da uživaš po drugi put. (L. i B. - naše neprocjenjivo blago)

(odgovor članu anikaa)
Neposredna veza do poruke: 5405
27.1.2014 3:00:18   
aariel
mamice,ja sam imala taj osjecaj ljuljanja i zujanja u ušima ili zaglušivanja jednog uha dosta dugo sve je to od anksioznosti..ja sam malo bolje ali imam velikih kriza tokom dana,tjOKp se uzasno povecao katastrofa i vjerovatno ovi trudnicki hormoni na to djeluju.Najaveci mi je problem sto ne mogu da jedem pa me strah za bebicu i nesanica...o moje zene hocemo li ikada zivjeti bez ovog zacaranog kruga?user posted image

(odgovor članu Mamica24)
Neposredna veza do poruke: 5406
27.1.2014 8:38:42   
Mamica24
aariel vjeruj da znam kako ti je. Ja sam znala u neko doba noci skociti i probuditi muza da sjedi samnom jer sam imala strasne crne misli bilo me strah da oni spavaju dok sam ja takva. I da bi skrenula musli ja sqm stvari redala u liniju to mi se i danas desava da kad raspremam sve mora biti pod pravom linijom poredano. Meni je tu dosta pomogla stranica anksioznost.net ali sam dosta iscitala i drugih tekstova. Tako da mislu su prosle ali i danas kad sam nervozna sve redam pod konac :-\ baljda to takp ostane. Proci ce ne sikiraj se ja sam mislila da cu poluditi od misli i danas to nekad pomislim al izgleda da cemo se ipak izvuci. Zatp nemoj se sikirati pokusavaj koliko god mozes da izbjegavas te radnje kad ti dodje impuls da npr. Peres ruke i sl. Znaxi sama sebe moras motivirati da to prestanes jer se nece nista lose desiti. A jesti moras voce povrce pijes li neke vitamin?

(odgovor članu aariel)
Neposredna veza do poruke: 5407
27.1.2014 14:30:24   
anikaa
Ja sam posetila mnoge forume ali vi ste ekstra...pozitivne,pisete onako kako jeste i nema pesimizma,to mi se svidja.Na drugim mi je i grozno da pricam sta sve pisu...sve crno.Pa ovo i jeste tesko ali tu smo vajda da podelimo sve to jer je lakse kad saznas da nisi jedini i da su svi drugi pored toga zivi izdravi.Pozdrav za sve drage moje i drzite se user posted image

(odgovor članu Mamica24)
Neposredna veza do poruke: 5408
27.1.2014 15:11:13   
Mamica24
Eh drage moje znate one gumene noge sto sam vam se zalila ipak izgleda da je zeljezo krivo.. Uzela sam nalaze i palo je na 5,03 ja sam sva isprepadana nikad mi zeljezo nije bilo tako nisko. Hemoglobin je 11,3 ... Meni zeljezo uvijek bilo izmedju 11-12.. Ovo je sad katastrofa!!

(odgovor članu anikaa)
Neposredna veza do poruke: 5409
27.1.2014 15:14:42   
bebacha

IZVORNA PORUKA: Mamica24

Eh drage moje znate one gumene noge sto sam vam se zalila ipak izgleda da je zeljezo krivo.. Uzela sam nalaze i palo je na 5,03 ja sam sva isprepadana nikad mi zeljezo nije bilo tako nisko. Hemoglobin je 11,3 ... Meni zeljezo uvijek bilo izmedju 11-12.. Ovo je sad katastrofa!!

kod nas se nikad ne radi zeljezo,nemam pojma zasto
al hgb 113 ti je bas nisko
sta si dobila od preparata

"Ako kaniš pobijediti, ne smiješ izgubiti."

(odgovor članu Mamica24)
Neposredna veza do poruke: 5410
27.1.2014 15:23:30   
Mamica24
Nisam jos nista odoh sad doktoru sa nalazima .. Sva sam se uspanicila.

(odgovor članu bebacha)
Neposredna veza do poruke: 5411
27.1.2014 18:58:36   
Mamica24
Evo mene opet.. Dobila sam totheme da pijem njih sam pila u trudnoci. Dr kaze daovo nije nesto sad amab opasno ali da trebam jesti jesti jesti jesi.. Eh sad nesto kontam mozda mi i da mi se zeljezo vrati sto prijeje i od tog nedostatka nervoza i sve ostalo.. Sad fu se posvetiti ishrani i sebi!!

(odgovor članu Mamica24)
Neposredna veza do poruke: 5412
27.1.2014 19:08:54   
bebacha
Krvna slika se kvari od stresa ıı nervoze

"Ako kaniš pobijediti, ne smiješ izgubiti."

(odgovor članu Mamica24)
Neposredna veza do poruke: 5413
27.1.2014 19:42:21   
Mamica24
Mene je tako prepalo da su mi se noge jos vise oduzele. Eh sutra sebi kupujem sokovnik i navaljujem na hranu.. Makar se sve tresla i jela ima da jedem!!

(odgovor članu bebacha)
Neposredna veza do poruke: 5414
28.1.2014 2:31:37   
aariel
mamice samo jedi...meni prije desetak godina kada je prvi panicni krenuo...zeljezo mi je bilo nisko...tothema me je izvukla...a nisko zeljezo moze da daje iste simptome kao i panicni napad ili da poveca anksioznost...navali i na spinat,voce isl-Ja pijem pregnital i mg a od voca samo narandže,povrce slabouser posted image tako da ova bebica sa ovakvom mamom nije bas da se zdravo hraniuser posted image

(odgovor članu Mamica24)
Neposredna veza do poruke: 5415
28.1.2014 12:57:21   
Mamica24
Pocela sam ih piti i nadam se da ce ovo ici na bolje.. Samo me steah da se ne nastavi opafati i da nrnpadnem bolovati to mi je strah u kostima da cu oslabiti fizicki skroz. Evo danas sam pojacala ishranu pa Molim Boga da ovo bude kako treba.. Tako me strah kai nikad moj stari strah od leukemije se aktivirao opet nisam sinoc oka sklopila.. plus sam nahladjrna pa je to sve dupli umor i osjecaj slabosti.. Jedino ovdje mogu to reci jer u kuci moram biti jaka pred svima!"

(odgovor članu aariel)
Neposredna veza do poruke: 5416
28.1.2014 14:05:52   
dammy
draga mamica,cvekla mrkva zelene jabuke jedan limun i kasika meda.sto posto za kratko vrijeme popravlja kr.sliku

show must go on

(odgovor članu Mamica24)
Neposredna veza do poruke: 5417
28.1.2014 14:09:33   
dammy
Draga mamica,cvekla,mrkva,zelene jabuke limun i med .za kratko vrijeme popravlja kr.sliku.provjereno...

show must go on

(odgovor članu Mamica24)
Neposredna veza do poruke: 5418
28.1.2014 16:40:04   
Mamica24
Hvala ti dammy i aariel.. Ne znam samo jel se uz tothema kapsule smije koristiti b kompleks jer mi je apetit nula... Bacila sam se na meso i salate pijem i mg sumeci, omega 3 i one royal jeli i c vit... Pa mora biti bolje .. Samo da ova nervoza i napetost popusti.. Mozda je i to sve zbog nedostatka vitamina!! Pokusavam se maksimalno opustiti pa Ako Bog Da bice dobro!!

(odgovor članu dammy)
Neposredna veza do poruke: 5419
28.1.2014 18:53:08   
enastare
Zene moje evo mene..kakve ste mi ja onako al mi sestru drma pravo crne misli ..praznina blokada mozga totalna nista je ne interesuje ..inace ima 31 godinu

(odgovor članu Mamica24)
Neposredna veza do poruke: 5420
28.1.2014 18:56:40   
Mamica24
Malo nervozna malo napeta pa sam cak i malokrvna user posted image da se malo i nasmijemo... Ne znam gdje su ostale da nam kazu kako s danas!!

Meni malo malo pa prodje kroz glavu da sam mozda nervozna jer jstalno mislim na to da sam nervozna!! Mozda i nisam nervozna vec samo tako mislim..

(odgovor članu enastare)
Neposredna veza do poruke: 5421
28.1.2014 19:01:27   
koka i po
Meni malo malo pa prodje kroz glavu da sam mozda nervozna jer jstalno mislim na to da sam nervozna!! Mozda i nisam nervozna vec samo tako mislim..

user posted image user posted image ....moram....izvini.
ja bih vam savjetovala da se sto manje analizirate a mnogo vise uzivate u trenutku u kojem jeste.nadjite nesto lijepo i uzivajte u tome.predajte se svim svojim bicem ...i mentalno i fizicki.

Dva hajduka ....jedan veliki i jedan mali

Ja cu biti uvijek obicna zena, u masi neprimjetna...neko kome je stalo da barem malo uljepsa i promjeni ovaj svijet i podari mu malo ljudskosti.

(odgovor članu Mamica24)
Neposredna veza do poruke: 5422
28.1.2014 19:28:31   
Mamica24
Draga koka i po vjeruj da se nekad sama sebi smijem!!! I vjeruj da se zaista trudim da uzivam u ovom bogatstvu koje imam a prvenstveno mislim na moju djecicu roditelje prijatelje... Bas sam zaglavila sama u svom mozgu konstantno osluskujuci jesam li napeta nervozna ili me je strah i td... Jedna ruzna navika i trudim se da je zaboravim..

(odgovor članu koka i po)
Neposredna veza do poruke: 5423
28.1.2014 22:56:43   
anikaa
Isto...znaci non stop ispitujem telo,misli...danas sam bila malo opustenija i nadoknadila spavanje koje sam ispustila ovih dana nocu...komirala sam se.Ali dobro je kad nema nervoze napetosti kad si opusten...user posted image

(odgovor članu Mamica24)
Neposredna veza do poruke: 5424
29.1.2014 2:13:26   
aariel
Ja se borim kao lav sa starim i novim strahovima I OPSESIJAMA MISLIM STA SVE MOZE MOZAK DA IsKONSTRUISE TO JE UZAS JEDAN...POLAKO MI SE VRACA APETIT AKO NE RADI SEBE,BAREM ZBOG OVE BEBICE user posted image samo da sve prođe ako Bog da u najboljem redu i da izdrzim do poroda...ljubim sve zene laviceuser posted image

(odgovor članu anikaa)
Neposredna veza do poruke: 5425
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  215 216 [217] 218 219   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  215 216 [217] 218 219   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje, ali me zanima: da li su dojilje probale svoje mleko?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *