|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  47 48 [49] 50 51   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: KNJIGA ZA CITATI -PREPORUCITE
16.12.2013 12:10:34   
Skvo RR
evo iman...ja cesto narucujem knjige preko njih

http://www.knjiga.ba/tragom-mrtve-princeze-m0136.html

Sa one strane ideje o dobrim i lošim djelima,
postoji jedno polje. Tamo ćemo se naći

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna veza do poruke: 1201
16.12.2013 12:11:50   
Anoniman
Ja se bacila na erotiku Sylvie Day user posted image
Procitala Sedam godina ceznje, sad citam trilogiju, na prvom sa dijelu tek.
''nako...niko ko Siviuser posted image ali nije losa razbribrigauser posted image

< Poruku je uredio Pahuljicaa -- 16.12.2013 12:16:03 >

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna veza do poruke: 1202
16.12.2013 12:12:25   
Skvo RR
IZVORNA PORUKA: Pahuljicaa

Ja se bacila na erotiku Sylvane Day user posted image
'nako...niko ko Siviuser posted image ali nije losa razbribrigauser posted image

samo polako da ti ne zafaliuser posted image

Sa one strane ideje o dobrim i lošim djelima,
postoji jedno polje. Tamo ćemo se naći

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 1203
16.12.2013 12:14:59   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: Skvo RR

''nako...niko ko Siviuser posted image ali nije losa razbribrigauser posted image

samo polako da ti ne zafaliuser posted image

user posted image

< Poruku je uredio Pahuljicaa -- 16.12.2013 12:15:48 >

(odgovor članu Skvo RR)
  Neposredna veza do poruke: 1204
   [Obrisana poruka]
16.12.2013 12:17:59   
Brisani uporabnik
[Sadržaj poruke je obrisan]

(odgovor članu Skvo RR)
  Neposredna veza do poruke: 1205
16.12.2013 14:54:04   
chantal

IZVORNA PORUKA: ziki

IZVORNA PORUKA: chantal

Bebo,nikad film ne može biti bolji od knjige,samo lošiji ili tu negdje...ništa čudno,u knjizi jedan pogled je ponekad opisan preko pola stranice,a u filmu je to jedan tren user posted image itd.

Inače,topla preporuka,najsviježije što pročitah je ljubavno-historijski roman *Tragom mrtve princeze* koji govori o otomanskoj princezi Selmi,njenom životu na turskom dvoru,a zatim u progonstvu nakon pada casrtva...zanimljivo skroz!

Dobra knjiga al nastavak Badalpurski vrt uzas user posted image

Znači da ne čitam bezveze... a baš sam kontala,hajd hvala na upozorenju user posted image

Iman,ja sam na netu čitala,al' vidim da si se snašla.

(odgovor članu ziki)
Neposredna veza do poruke: 1206
16.12.2013 15:00:59   
ziki
ukusi su razliciti, mami i sestama je bila solidna, slabija od prvog dijela al ne ovoliko uzasna ko meni

Nemam ništa od onog što bi se moglo nazvati bogatstvom i ne žalim mnogo za tim. Možda zbog toga ne poštujem to ni kod drugih. Bogatstvo je za mene ono što mogu ponijeti bilo gdje da odem, a to su uspomene. One ne mogu propasti, ne mogu se potrošiti......

(odgovor članu chantal)
Neposredna veza do poruke: 1207
16.12.2013 16:52:47   
aidana
Bas su ukusi razliciti. Eto meni je prije spomenuta knjiga jedi, moli, voli totalno bezveze. Nekako me glavni lik nervirao...doslo mi koji put da je istucem user posted image Mogu misliti kako bi mi se tek film svidio.

Tragom mrtve princeze sam davno citala i svidjela mi se.

Poslijedne sam citala Stubovi zemlje i preporucujem je. I ovu sam nekad davno citala u srednjoj i sad ponovila gradivo :)

(odgovor članu ziki)
Neposredna veza do poruke: 1208
29.12.2013 20:29:45   
Merylin
Je li koja od vas čitala Četrdeset pravila ljubavi: Roman o Rumiju ?
Čula sam da je dobra, pa me zanima vaše mišljenjeuser posted image

18.02.2014. Mali Princ

I dva-tri osmijeha tiha i prosta... Sve je to ponekad tako malo, sve je to, vidjet ćeš, sasvim dosta :)

(odgovor članu aidana)
Neposredna veza do poruke: 1209
22.1.2014 22:15:29   
elmaL

ja sam procitala "Pred tobom", mene podsjeca na Sivog radnja, bas mi je puno slicnosti nekako, iako nisu iste naravno, al bas su me neki dijelovi i karakteri podsjecali na Greya, jedino zenski lik nije bas slican...

nego, sjecam se da sam ja to citala na netu, ali nastavke nisam mogla naci nigdje, samo recimo 40% knjige ili tako nestouser posted image jesi ti citala online ili listala knjigu user posted image ako imas link da mi proslijedis, bila mi je razbribriga ova prva, pa da nastavim user posted image

E i A=<3
"Ako se svaki dan malo brinete, izgubit ćete nekoliko godina vašeg života. Ako nešto nije kako treba biti, popravite ako možete. Ali učite se ne brinuti. Brige nikad nisu ništa popravile."

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 1210
22.1.2014 22:40:03   
R&T@
Je li to Ogledam se u tebi?

Nju imam u pdf

“One su male, ali su velike, odnosno, hoću reći, nisu više male, ali su dosta velike da ne budu male“... One su T&R...

(odgovor članu elmaL)
Neposredna veza do poruke: 1211
24.1.2014 13:01:47   
elmaL

IZVORNA PORUKA: R&T@

Je li to Ogledam se u tebi?

Nju imam u pdf

haj posalji mi je ako ti nije tesko, saljem mail u pp user posted image

E i A=<3
"Ako se svaki dan malo brinete, izgubit ćete nekoliko godina vašeg života. Ako nešto nije kako treba biti, popravite ako možete. Ali učite se ne brinuti. Brige nikad nisu ništa popravile."

(odgovor članu R&T@)
Neposredna veza do poruke: 1212
24.1.2014 13:12:56   
aazra

IZVORNA PORUKA: Merylin

Ja sam baš više puta pitala isto user posted image

Zanimljiva i neobična ljubavna priča u sadašnjem vremenu isprepletena s mnogim detaljima iz Rumijevog zivota i zivotom u 13. vijeku...ja sam je trazila na netu u e - izdanju, na kraju kad je nisam mogla naci kupila sam je i nisam se pokajala... user posted image

(odgovor članu Merylin)
Neposredna veza do poruke: 1213
24.1.2014 13:33:09   
Merylin
Ja sam je u međuvremenu kupila i baš kao što kažeš, nisam se pokajala. Toplo je preporučujemuser posted image

18.02.2014. Mali Princ

I dva-tri osmijeha tiha i prosta... Sve je to ponekad tako malo, sve je to, vidjet ćeš, sasvim dosta :)

(odgovor članu aazra)
Neposredna veza do poruke: 1214
24.1.2014 20:23:50   
MicoTico
Dobila od kolegice s posla , u dahu pročitala. Meni zanimljiva.
http://www.najboljeknjige.com/content/knjiga.aspx?BookID=1005

Ubuntu! (ja sam zato što mi jesmo)

(odgovor članu Merylin)
Neposredna veza do poruke: 1215
23.2.2014 16:27:32   
niki83

Bebo,nikad film ne može biti bolji od knjige,samo lošiji ili tu negdje...ništa čudno,u knjizi jedan pogled je ponekad opisan preko pola stranice,a u filmu je to jedan tren user posted image itd.

Inače,topla preporuka,najsviježije što pročitah je ljubavno-historijski roman *Tragom mrtve princeze* koji govori o otomanskoj princezi Selmi,njenom životu na turskom dvoru,a zatim u progonstvu nakon pada casrtva...zanimljivo skroz!

Znači da ne čitam bezveze... a baš sam kontala,hajd hvala na upozorenju user posted image

Ja bas svratila na temu da pitam ima li ko link ili u pdf-u ovu knjigu...user posted image
Nemam je vremena sad kupovati user posted image a prosle sedmice zavrsih "Tragom mrtve princeze" ...i zivo me zanima ovaj nastavak..makar bio i los user posted image

N&N

(odgovor članu chantal)
Neposredna veza do poruke: 1216
23.2.2014 18:09:24   
chantal
Ja sam od B. vrtova odmah i odustala..

Umjesto toga počeh čitati 'Kopile Istanbula' i nikako završiti,iako ima samo 200ak stranica,nije mi nešto posebno,dok čitam drži pažnju,čim prestanem ne mami da nastavim user posted image

'Molitva moje majke' user posted image započela i odustala od čitanja, jednostavno mi nije sjela!

(odgovor članu niki83)
Neposredna veza do poruke: 1217
23.2.2014 19:26:08   
Alma_27

Ja sam od B. vrtova odmah i odustala..

Umjesto toga počeh čitati 'Kopile Istanbula' i nikako završiti,iako ima samo 200ak stranica,nije mi nešto posebno,dok čitam drži pažnju,čim prestanem ne mami da nastavim user posted image

'Molitva moje majke' user posted image započela i odustala od čitanja, jednostavno mi nije sjela!

mogu ti reci da istanbulsko kopile ima jako neobicne preokrete na kraju. svidjet ce ti se user posted image

(odgovor članu chantal)
Neposredna veza do poruke: 1218
23.2.2014 20:40:10   
maja78 RR

IZVORNA PORUKA: niki83

Ja bas svratila na temu da pitam ima li ko link ili u pdf-u ovu knjigu...user posted image
Nemam je vremena sad kupovati user posted image a prosle sedmice zavrsih "Tragom mrtve princeze" ...i zivo me zanima ovaj nastavak..makar bio i los user posted image

a meni u ove knjige divne i zaboravila sam na njih jer sam poodavno citala

"Svi mi živimo pod istim nebom, ali nemamo isti horizont." - Konrad Hermann Josef Adenauer

(odgovor članu niki83)
Neposredna veza do poruke: 1219
24.2.2014 8:43:52   
Bambi09
Probala sam citati Tragom mrtve princeze, ali vjerovatno sam je uzela u pogresno vrijeme, nisam bila raspolozena za citanje pa mi je djelovala dosadna. Prvih 20 stranica opisuje kako izgleda dvor, kako izgleda nosnja, kako izgleda ovo kako izgleda ono, a nigdje desavanja, tako da sam odustala, sad za sad. Mozda kad budem imala vise vremena, pa cu onda uzeti da citam.
Sada sam uzela da citam Andjele i Demone od Browna i naravno da mi se svidja jer odmah ima desavanje, odmah dinamika... user posted image

25.03.2004. rodila se moja Bini
24.12.2009. rodio se moj Nane
19.08.2014. rodio se moj Mini

(odgovor članu maja78 RR)
Neposredna veza do poruke: 1220
24.2.2014 8:47:13   
bebaa

IZVORNA PORUKA: Bambi09

Probala sam citati Tragom mrtve princeze, ali vjerovatno sam je uzela u pogresno vrijeme, nisam bila raspolozena za citanje pa mi je djelovala dosadna. Prvih 20 stranica opisuje kako izgleda dvor, kako izgleda nosnja, kako izgleda ovo kako izgleda ono, a nigdje desavanja, tako da sam odustala, sad za sad. Mozda kad budem imala vise vremena, pa cu onda uzeti da citam.
Sada sam uzela da citam Andjele i Demone od Browna i naravno da mi se svidja jer odmah ima desavanje, odmah dinamika... user posted image

probaj ponovo....divna knjiga...meni je i nastavak super.....mogla bi ih komotno ponovo pročitati.....user posted image

"U laži su kratke noge ! "

(odgovor članu Bambi09)
Neposredna veza do poruke: 1221
24.2.2014 9:07:21   
elmaL

IZVORNA PORUKA: Bambi09

ja je jedva pročitah user posted image user posted image prvu polu knjige nikako, baš sam se tjerala da čitam, nisam sve mi knjige bile spakovane zbog selidbe, al tek od polovine mi je postala zanimljivija, iako generalno nije moj izbor...

probaću nabaviti ''Tragom mrtve princeze'' da vidim hoće li mi leći user posted image
ovih dana pročitah triler ''Triptih'', mm kupio medju onim knjigama u Konzumu i pročitala sam je za 3-4 dana, inače prvi put da čitam nešto iz ovog žanrauser posted image

E i A=<3

(odgovor članu Bambi09)
Neposredna veza do poruke: 1222
25.2.2014 20:50:18   
dafri
Davni sati-Kejt Morton,ako je neka čitala roman Zaboravljeni vrt,isti autor
Djevojka od papira-Gijom Muso

oba romana su mi se svidjela,odavno nisam ovako profitirala u biblioteci

mišljenje je kao dupe,svako ima po jedno

(odgovor članu elmaL)
Neposredna veza do poruke: 1223
5.3.2014 12:34:54   
elmaL
''Djevojka s bisernom naušnicom'' Tracy Chevalier - preporučujem je, zanimljiva, lahko čitvljiva, pročitala sam je u jednom danu.

E i A=<3

(odgovor članu dafri)
Neposredna veza do poruke: 1224
4.4.2014 23:59:01   
aidana

IZVORNA PORUKA: aazra

IZVORNA PORUKA: Merylin

Ja sam baš više puta pitala isto user posted image

Zanimljiva i neobična ljubavna priča u sadašnjem vremenu isprepletena s mnogim detaljima iz Rumijevog zivota i zivotom u 13. vijeku...ja sam je trazila na netu u e - izdanju, na kraju kad je nisam mogla naci kupila sam je i nisam se pokajala... user posted image

Ja sam je kupila i nisam previse ocekivala jer nisam ljubitelj ljubavnih prica...medjutim ispade bas zanimljiva i definitivno se ni ja se nisam pokajala

(odgovor članu aazra)
Neposredna veza do poruke: 1225
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  47 48 [49] 50 51   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  47 48 [49] 50 51   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje, ali me zanima: da li su dojilje probale svoje mleko?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *