|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  17 18 [19] 20 21   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: koliko ste se udebljale?
24.12.2008 12:40:09   
Nunichi
Meni je sutra kontrola...jezim se od vage...hehehe user posted image
Do sad sam navalila na sebe 7kg,a 27. sam sedmica,javim vam sutra da li sam napredovala. user posted image user posted image
user posted image

(odgovor članu zvoncica 82)
Neposredna veza do poruke: 451
24.12.2008 13:06:14   
ame_la
da vas utješim
porodila sam se prije šest mjeseci
a u toku trudnoče dobila sam dvadeset kilograma
pa mogu reći da sam bila kao bombica
a sada sam elegantno popunjena
imam 15 kg manje user posted image user posted image
i super se osječam

sad kada vidim trudnicu pogledam u svoj stomak i žao mi je što i ja nisam još uvijek
trudnicauser posted image
meni je trudnoča bila super iskustvo

(odgovor članu Nunichi)
Neposredna veza do poruke: 452
24.12.2008 13:46:57   
Revati
31. sedmica, 9 kg (ako računam od kilaže koju sam izgubila povraćajući), a od početne kilaže sam na +7.
U prvoj trudnoći dobila 15 kg ukupno, 10 izgubila nakon 7 dana.
Inače, mršavije žene se više udebljaju, a one deblje manje.

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 453
24.12.2008 15:04:52   
dalmatinka
Ja sam u 21tjednu trudnoce i juce na kontroli sam imala 4kg vise nego kada sam zatrudnila jedem sto mi organizam trazi al niceg previse,kila se poslije lako otope uz bebicu.

(odgovor članu Revati)
Neposredna veza do poruke: 454
25.12.2008 15:07:35   
Nunichi
Ja evo 27. sedmica za ovaj mjesec jos 2,5 kg natukla. ccc bas sam slonica prava. user posted image user posted image
Beba dobila pola kg,a dvije su moje. user posted image user posted image
Znaci do sad 9 kg...nisam male hrane sto jest jest. user posted image

(odgovor članu dalmatinka)
Neposredna veza do poruke: 455
26.12.2008 11:42:07   
Sonja
evo i mog izvjestaja
22 sed i + 4kg ( ukupno naravno )user posted image
svi mi kazu da je to malo a ja se osjecam bas tromo i vec mi smetaju kile....uh kad pomislim koliko jo treba tek da se udebljam
odprilike do 23.sed prosjecna trudnica se udeblja 7 kg tako pise u kalendaru
znaci ja nisam prosjecna heheheh

pusa

Adin- 1.5. 2009
07:30h 3500g 55cm
pile moje pametno

Arian- 8.12.2011 - 29.03.2012 :(((
17:00h 4000g 55 cm
Smjesko moj uvijek ces biti moj ponos,moj borac i moja najveca ljubav

Darian 27.05.2013
16:40h 4150g 56cm
Nase sunce

(odgovor članu Nunichi)
Neposredna veza do poruke: 456
26.12.2008 11:46:42   
Nunichi
Moja Sonja,evo ja sam prosjecna,ali zato pusem ko slonko mali. user posted image
Neces me moci prepoznati,hiihhihihi vidjeces kako se gegam ko patka... user posted image

(odgovor članu Sonja)
Neposredna veza do poruke: 457
26.12.2008 11:50:44   
Sonja
heheheh ma hajd nije bitno
bitno je da je sve ok!!!
a kile ce spast s porodom i kad budes ustajala bebari svojoj..

uh jedva cekam ...bas sam nestrpljiva
poslala sam ti pp user posted image

Adin- 1.5. 2009
07:30h 3500g 55cm
pile moje pametno

Arian- 8.12.2011 - 29.03.2012 :(((
17:00h 4000g 55 cm
Smjesko moj uvijek ces biti moj ponos,moj borac i moja najveca ljubav

Darian 27.05.2013
16:40h 4150g 56cm
Nase sunce

(odgovor članu Nunichi)
Neposredna veza do poruke: 458
29.12.2008 14:03:43   
taze_mlada
21. sedmica, do sada se udebljala 5 kg.... inace sam mrsavije konstitucije pa mi ne smeta povecanje....samo nek je user posted image sretan i zadovoljan user posted image ( i sit user posted image )

(odgovor članu Sonja)
Neposredna veza do poruke: 459
2.1.2009 7:43:27   
valika
21 tjedan. 9 kila...kvalitetno se debljam..a sta cu kad mogu da jedem..nisam povracala nista mi nije pretjerano smetalo od hrane pa mi se sve lijepiuser posted image  samo nek mi je zivo i zdravo...mama ce skinuti visak nakon poroda

(odgovor članu taze_mlada)
Neposredna veza do poruke: 460
3.1.2009 10:51:30   
nestrpljiva
Blago vama ja sam34sed i imam 20kg viska sa 63 na 83 osjecam se kao slon nejedem toliko mnogo pa neznam odakle ove kile nadam se da ce pobjeci kile nakon porodjaja inace nema sta za obuciuser posted image

svakom novorodjenom bebom svijet je bogatiji...
moj mali Semih stize 14.02.09

(odgovor članu valika)
Neposredna veza do poruke: 461
3.1.2009 14:25:42   
HannaS
Ja svaki put moram citat ovo o debljanjuuser posted image Imam osjecaj da se svaki dan udebljam 1 kg.Ovako se bar tjesim kad vidim da nisam jedina koja se bori s ovim dobijanjem kilaze.Sljedece sedmice opet idem na pregled i stvarno me je strah vaganjauser posted image user posted image

Moj Dindili... 12.05.2009

(odgovor članu nestrpljiva)
Neposredna veza do poruke: 462
6.1.2009 13:11:49   
zvoncica 82
I ja sam takva sveki put gledam ovu temu o debljanju.Danas sam bila na kontroli i 24 sedmica a 10 kg vise.sestre su me pravo prepale kezu da moram pod hitno na dijetu jer ne valja tako cak su mi i u kartonu kilazu podvukle crvenim.I doktorica kaze da je previse ali ja zaista ne jedem puno i kazu mi da se uopce ne vidi na mene nista osim stomaka.

(odgovor članu HannaS)
Neposredna veza do poruke: 463
7.1.2009 17:49:55   
rekovic
cao,najdraze moje....trudna sam 38 sedmice i do sad stavila sam na sebe 11 i po kila..mislim da je to-tamam,a?

(odgovor članu edita83)
Neposredna veza do poruke: 464
8.1.2009 12:41:32   
škorpija
Jao Zvončice

kod mene ista situacija kao kod tebe, 25 sedmica 10 kila više i svi mi govore da je sve otišlo u stomak, ali dr. me poprijeko gleda. Ma ne znam da li smijem na dijetu, mogu ja smanijiti, ali i sad jedem puno manje nego kad nisam bil trudna, slatko sam skroz izbacila. Ali već sam počela da se osjećam tromo i napuhano i to mi se ne sviđa, ali kud ću da šetam po ovim minusima, išla sam nekoliko puta poslije posla i nahladila se pa me stomak tri dana bolio, išla na bazen, dr. me napala, kaže pokupići kakavu infekciju, e pa sad ja ne znam šta da radim

(odgovor članu rekovic)
Neposredna veza do poruke: 465
8.1.2009 13:08:02   
Tinki
Cao cure, trudna sam 36 nedjelja i do sad sam udebljala 14 kg. nekako sam se ukolopila u standarde nemam pojma kako i sta, ali dosta sam se manje udebljala nego u prvoj trudnoci, a ocekivala sam suprotno. Nadam se da cu ovaj put imati prirodni porod user posted image

(odgovor članu škorpija)
Neposredna veza do poruke: 466
8.1.2009 13:15:02   
Nunichi
Ja juce isla na vanredni pregled,i za 12 dana nista nisam dobila,aaaa jest mi bilo drago. user posted image Jos nema sta nisam jela za ove praznike,al et nije se primilo. Ma i ja sam sad 28/29 sedmica a imam 9-10 kg vise,mada ja mislim da je sve u stomaku i dekolteu,heheheh tjesim samu sebe. user posted image

(odgovor članu Tinki)
Neposredna veza do poruke: 467
8.1.2009 13:18:42   
mnn
ja se bojim stati na vaguuser posted image user posted image ..gledam sebe...malo se širim...nije puno...tješim se ja...ma jedem ja normalno...ne uspijevam se prejesti jer me maleni lupi u želudac...to me spašava...jer inače bila bi kao loptica....user posted image user posted image user posted image

alex ima 4 godine 2.5.2009
stize nam druga beba :)

(odgovor članu Nunichi)
Neposredna veza do poruke: 468
8.1.2009 13:22:22   
Nunichi
E moja Nina,da hoce i ova moja mene u zeludac klepit koji put...heheh da mami pomogne da se mama ne pretvori u slonicu malu.user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mnn)
Neposredna veza do poruke: 469
8.1.2009 13:30:58   
maxi
ja sam 32 sedmica i 8 kg vise. A stvarno ne jedem puno, pogotovo navecer ne mogu nista staviti u usta jer imam zgaravicu :(( Ali ne trebamo se brinuti za kilograme, istopit ce se...

(odgovor članu mnn)
Neposredna veza do poruke: 470
8.1.2009 13:38:44   
adannn

Ja sam se udebljala svega 7 kg u trudnoću s tim što sam povraćala na početku i gubila kilažu.Uglavnom posle porođaja imala sam manju kilažu nego prije trudnoće.Inače sam imala mali stomak i s prijateljicom sam sjedila u 9 mjesecu ona me dugo nije vidjela user posted image user posted image user posted image user posted image a nije primjetila da sam trudna i pred porođajemuser posted image user posted image .

(odgovor članu Monia)
Neposredna veza do poruke: 471
8.1.2009 13:50:30   
Nunichi
Ti si izuzetak,cuj samo 7kg...heheheh ja sam tih sedam davno presisala. user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu adannn)
Neposredna veza do poruke: 472
8.1.2009 14:10:59   
tačkica
Sedam kila ,svaka cast! Ja inace nikad nisam imala problema sa kilazom prije trudnoce,cak sto vise bila sam mrsavica!Sad sam 25.sedmica trudnoce i udebljala sam se 12 kila sto se i ne vidi previse jer mi je sve nekako otislo u stomak! Ali ja se nadam da ce mi kile biti jedini problem!!!user posted image

(odgovor članu Nunichi)
Neposredna veza do poruke: 473
8.1.2009 16:05:40   
biloko
Ja sam 17-a sedmica i danas na kontoli  se ispostavilo da sam od pocetka trudnoce dobila 2 kg sto je sjajno uzimajuci u obzir ove novogodisnje praznike. Mislila sam da sam dosla na bar +3 ili 4 kg koliko sam zderala...ali eto... ima vremena, nisam jos ni do polovine user posted image  dosla user posted image  user posted image

(odgovor članu Nunichi)
Neposredna veza do poruke: 474
12.1.2009 11:48:04   
HannaS
Ja danas bila na pregledu user posted image   Dobila 3 kile za mjesec dana user posted image Doktor kaze da manje jedem i da sljedeci mjesec ne bi trebala dobit niti kilu vise.I kaze da je normalno 1.5 kg dobit za mjesec.Sad sam 23 sedmica i do sad sam se udebljala 9 kg.user posted image user posted image Ove kile se lijepe ko lude na mene,mada se to ne primijeti,,jer sam prije bila mrsava,ali ja imam osjecaj da sam kao bure.Stalno razmisljam o tome kolika sam sad i kolika cu jos bit..a ne jedem toliko..joj!

Moj Dindili... 12.05.2009

(odgovor članu biloko)
Neposredna veza do poruke: 475
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  17 18 [19] 20 21   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  17 18 [19] 20 21   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje, ali me zanima: da li su dojilje probale svoje mleko?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *