Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
da vas utješim porodila sam se prije šest mjeseci a u toku trudnoče dobila sam dvadeset kilograma pa mogu reći da sam bila kao bombica a sada sam elegantno popunjena imam 15 kg manje i super se osječam
sad kada vidim trudnicu pogledam u svoj stomak i žao mi je što i ja nisam još uvijek trudnica meni je trudnoča bila super iskustvo
31. sedmica, 9 kg (ako računam od kilaže koju sam izgubila povraćajući), a od početne kilaže sam na +7. U prvoj trudnoći dobila 15 kg ukupno, 10 izgubila nakon 7 dana. Inače, mršavije žene se više udebljaju, a one deblje manje.
Ja sam u 21tjednu trudnoce i juce na kontroli sam imala 4kg vise nego kada sam zatrudnila jedem sto mi organizam trazi al niceg previse,kila se poslije lako otope uz bebicu.
Ja evo 27. sedmica za ovaj mjesec jos 2,5 kg natukla. ccc bas sam slonica prava. Beba dobila pola kg,a dvije su moje. Znaci do sad 9 kg...nisam male hrane sto jest jest.
evo i mog izvjestaja 22 sed i + 4kg ( ukupno naravno ) svi mi kazu da je to malo a ja se osjecam bas tromo i vec mi smetaju kile....uh kad pomislim koliko jo treba tek da se udebljam odprilike do 23.sed prosjecna trudnica se udeblja 7 kg tako pise u kalendaru znaci ja nisam prosjecna heheheh
21 tjedan. 9 kila...kvalitetno se debljam..a sta cu kad mogu da jedem..nisam povracala nista mi nije pretjerano smetalo od hrane pa mi se sve lijepi samo nek mi je zivo i zdravo...mama ce skinuti visak nakon poroda
Blago vama ja sam34sed i imam 20kg viska sa 63 na 83 osjecam se kao slon nejedem toliko mnogo pa neznam odakle ove kile nadam se da ce pobjeci kile nakon porodjaja inace nema sta za obuci
Ja svaki put moram citat ovo o debljanju Imam osjecaj da se svaki dan udebljam 1 kg.Ovako se bar tjesim kad vidim da nisam jedina koja se bori s ovim dobijanjem kilaze.Sljedece sedmice opet idem na pregled i stvarno me je strah vaganja
I ja sam takva sveki put gledam ovu temu o debljanju.Danas sam bila na kontroli i 24 sedmica a 10 kg vise.sestre su me pravo prepale kezu da moram pod hitno na dijetu jer ne valja tako cak su mi i u kartonu kilazu podvukle crvenim.I doktorica kaze da je previse ali ja zaista ne jedem puno i kazu mi da se uopce ne vidi na mene nista osim stomaka.
kod mene ista situacija kao kod tebe, 25 sedmica 10 kila više i svi mi govore da je sve otišlo u stomak, ali dr. me poprijeko gleda. Ma ne znam da li smijem na dijetu, mogu ja smanijiti, ali i sad jedem puno manje nego kad nisam bil trudna, slatko sam skroz izbacila. Ali već sam počela da se osjećam tromo i napuhano i to mi se ne sviđa, ali kud ću da šetam po ovim minusima, išla sam nekoliko puta poslije posla i nahladila se pa me stomak tri dana bolio, išla na bazen, dr. me napala, kaže pokupići kakavu infekciju, e pa sad ja ne znam šta da radim
Cao cure, trudna sam 36 nedjelja i do sad sam udebljala 14 kg. nekako sam se ukolopila u standarde nemam pojma kako i sta, ali dosta sam se manje udebljala nego u prvoj trudnoci, a ocekivala sam suprotno. Nadam se da cu ovaj put imati prirodni porod
Ja juce isla na vanredni pregled,i za 12 dana nista nisam dobila,aaaa jest mi bilo drago. Jos nema sta nisam jela za ove praznike,al et nije se primilo. Ma i ja sam sad 28/29 sedmica a imam 9-10 kg vise,mada ja mislim da je sve u stomaku i dekolteu,heheheh tjesim samu sebe.
ja se bojim stati na vagu ..gledam sebe...malo se širim...nije puno...tješim se ja...ma jedem ja normalno...ne uspijevam se prejesti jer me maleni lupi u želudac...to me spašava...jer inače bila bi kao loptica....
Ja sam se udebljala svega 7 kg u trudnoću s tim što sam povraćala na početku i gubila kilažu.Uglavnom posle porođaja imala sam manju kilažu nego prije trudnoće.Inače sam imala mali stomak i s prijateljicom sam sjedila u 9 mjesecu ona me dugo nije vidjela a nije primjetila da sam trudna i pred porođajem .
Sedam kila ,svaka cast! Ja inace nikad nisam imala problema sa kilazom prije trudnoce,cak sto vise bila sam mrsavica!Sad sam 25.sedmica trudnoce i udebljala sam se 12 kila sto se i ne vidi previse jer mi je sve nekako otislo u stomak! Ali ja se nadam da ce mi kile biti jedini problem!!!
Ja sam 17-a sedmica i danas na kontoli se ispostavilo da sam od pocetka trudnoce dobila 2 kg sto je sjajno uzimajuci u obzir ove novogodisnje praznike. Mislila sam da sam dosla na bar +3 ili 4 kg koliko sam zderala...ali eto... ima vremena, nisam jos ni do polovine dosla
Ja danas bila na pregledu Dobila 3 kile za mjesec dana Doktor kaze da manje jedem i da sljedeci mjesec ne bi trebala dobit niti kilu vise.I kaze da je normalno 1.5 kg dobit za mjesec.Sad sam 23 sedmica i do sad sam se udebljala 9 kg. Ove kile se lijepe ko lude na mene,mada se to ne primijeti,,jer sam prije bila mrsava,ali ja imam osjecaj da sam kao bure.Stalno razmisljam o tome kolika sam sad i kolika cu jos bit..a ne jedem toliko..joj!