|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  169 170 [171] 172 173   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Hoćete li ovo ljeto na more i gdje ako ho...
26.7.2013 13:55:03   
Blue rose RR
IZVORNA PORUKA: henna ze

IZVORNA PORUKA: mama_alma

IZVORNA PORUKA: Blue rose RR

IZVORNA PORUKA: mama_alma

ja mogu samo i ove godine da ponovin Ulcinj nikada više, a samim tim kako je krenulo ni CG, loš utisak za dovjeka.

Meni crnogorci baš potaman, i niti jedno loše iskustvo nisam imala.

ZNam BR raja se hvale,ali ja nikako ne mogu da pregulim,

i neko je napisao hlad borovina na Velikoj plaži, ja to vidjela očima nisam, doduše ima malo borovine al jedno 500 metara od mora, a odmah iza te borovine krave

mama alma u tu borovinu se ide maksuz uz jedno brdo..mi crkli...

za mene ulcinj isto završena priča..peksinluka nigdje više nisam vidjelauser posted image user posted image

Doduše čula sam da Ulcinj drže Albanci, pa možda je u tom razlika user posted image
Meni je u Petrovcu bilo odlično, i niti jedne zamjerke nisam imala, i na kraju krajeva meni uopšte nije bio bitan prirodni hlad, ionako sam većinu vremena u moru.

"Ja jesam siromah i samo snove imam. Pred noge tvoje polažem ih. Nježno gazi, jer gaziš po snovima mojim.“
W. B. Y

(odgovor članu henna ze)
Neposredna veza do poruke: 4251
26.7.2013 15:59:22   
Honey3

IZVORNA PORUKA: animagical

IZVORNA PORUKA: MicoTico

Joj, ispade da ja sad crnim Crnu Goruuser posted image Dosta mojih , što rodbine što prijatelja, tamo ide i super im je.
Meni je super bilo kad sam bila cura ( sa rajom, bez brige i pameti), a i manje toga mi je smetalo.
nekako sam prava nadžak baba postala. Najviše što me odbija od CG je nedostatak prirodnog hlada i daljina.Ipak mi je do HR bliže i brže.

Istina, u Ulcinju nisam bila.

mico, do tebe je ondauser posted image salim se, ja komentarisem ulcinj u zadnjim godinama, posebno odkad je postalo cisto i uredno. doduse ulcinj na velikoj plazi ima borovinu, kome i to odgovara, mi smo se npr lani vratili bijeli kao da nismo ni bili na moru..cuvali malisu od sunca, budaleuser posted image ove cu da se uvalim u lezaljku tik do vode i pijuckam nesto sa suncobranomuser posted image ovo-vise ne dojim, pa mogu da se foliramuser posted image

ovako ti mi uvijek,u prvi saf, mm i ja penzionerski remi,jamb,sokici,a djeca za svojim poslom u pijesku, nikad dosadnouser posted image ...nama bude super u Ulcinju user posted image

Moj muž je pametniji od mene. Bolje se on oženio, nego što sam se ja udala. :))))

(odgovor članu animagical)
Neposredna veza do poruke: 4252
26.7.2013 16:54:55   
Medić*

IZVORNA PORUKA: Skvo RR

ma nekome nesto valja, nekome ne....vidim razlicita iskustva za ista mjesta....meni je to isto kao i sve u zivotu...ono sto je meni okej, ne mora nuzno znaciti da je drugom, i obratno...

Naravno.

Nama bude super. Idemo uvijek kod istih ljudi. Prijatelji. Mogu u kostimu za pokrivene proci a da se niko ne okrene a to recimo u
Hr ne mogu ili u dr gradicima na cg primorju.
Najljepse se osjecam u tur po tom pitanju ali ako ne moze tur moze ulcinj ili albanija.
Inace od 4 god ljetujemo u cg.

Nema vece institucije od roditelja!

(odgovor članu Skvo RR)
Neposredna veza do poruke: 4253
26.7.2013 19:56:40   
mama2009
Samo da vam mahnem .....na granici vas niko cestito ni ne pogleda, ko nosi hranu slobodno ponesite ....za novac ne pita niko -koliko imas prostri se :D
E da se svasta izdaje, izdaje se mi smo "putovali" 10 sati, Sarajevo-Makarska-Duba-Drvenik-Makarska.Drvenik elem rezervisali smo smjestaj u Makarskoj, kako smo bili u junu, sad rezervsemo na istom mjestu, ali po dolasku dobijemo "ispriku" kako cemo dobiti manji apartman (ako se uopste to moze nazvati tako) elem ostavimo stvari popijemo kafu i skontamo da tu necemo prespavat jer je puno vlage ima mali otvor (zovu ga prozor na plafonu, koji se nekad moze, a nekad ne otvoriti) sjedamo i krecemo u potraznju, destinacije sve ili je precjenjeno, ili nije cisto, daleko, ne lici na smjestaj i co...dolazimo kod starih gazda mnogima ovdje poznatih ljudi iz Drvenika kad su nas vidjeli obradovali se kao rodjeni (mi vec znamo da nemaju slobodan apartman u terminu kad nama treba) ispricamo situaciju pitamo za preporuku...na kraju nam kazu ne idete nigdje daju nam cetverokrevetni apartman, jer nemaju trokrevetni i evo nas vec deveti dan uzivamo....hvala teta Zoja i cika Ante :D pozdrav za sve sa jadrana

Princeza dosla 05.02.2010

(odgovor članu Medić*)
Neposredna veza do poruke: 4254
26.7.2013 21:55:01   
maja78 RR

IZVORNA PORUKA: mama2009

Samo da vam mahnem .....na granici vas niko cestito ni ne pogleda, ko nosi hranu slobodno ponesite ....za novac ne pita niko -koliko imas prostri se :D
E da se svasta izdaje, izdaje se mi smo "putovali" 10 sati, Sarajevo-Makarska-Duba-Drvenik-Makarska.Drvenik elem rezervisali smo smjestaj u Makarskoj, kako smo bili u junu, sad rezervsemo na istom mjestu, ali po dolasku dobijemo "ispriku" kako cemo dobiti manji apartman (ako se uopste to moze nazvati tako) elem ostavimo stvari popijemo kafu i skontamo da tu necemo prespavat jer je puno vlage ima mali otvor (zovu ga prozor na plafonu, koji se nekad moze, a nekad ne otvoriti) sjedamo i krecemo u potraznju, destinacije sve ili je precjenjeno, ili nije cisto, daleko, ne lici na smjestaj i co...dolazimo kod starih gazda mnogima ovdje poznatih ljudi iz Drvenika kad su nas vidjeli obradovali se kao rodjeni (mi vec znamo da nemaju slobodan apartman u terminu kad nama treba) ispricamo situaciju pitamo za preporuku...na kraju nam kazu ne idete nigdje daju nam cetverokrevetni apartman, jer nemaju trokrevetni i evo nas vec deveti dan uzivamo....hvala teta Zoja i cika Ante :D pozdrav za sve sa jadrana

e stvarno su poznati :)

"Svi mi živimo pod istim nebom, ali nemamo isti horizont." - Konrad Hermann Josef Adenauer

(odgovor članu mama2009)
Neposredna veza do poruke: 4255
27.7.2013 0:20:36   
milenium
mama2009 preko koje granice ste vi prelazili?

(odgovor članu maja78 RR)
Neposredna veza do poruke: 4256
27.7.2013 0:26:10   
mama2009

IZVORNA PORUKA: milenium

mama2009 preko koje granice ste vi prelazili?

Doljani

Princeza dosla 05.02.2010

(odgovor članu milenium)
Neposredna veza do poruke: 4257
27.7.2013 0:42:28   
milenium
hvala.mi planiramo isto otići ali ne znamo točno kad.sestra mi je išla u neum i kaže nema gužve možeš na plažu gdje hoćeš,kuma išla u makarsku kaže sve puno nemaš gdje peškir stavituser posted image

(odgovor članu mama2009)
Neposredna veza do poruke: 4258
27.7.2013 12:12:45   
assmiras

mama 2009,

hajde pitaj svoje gazde imaju li sta slobodno od 10.08. - 17.08. i ako da, koja je cijena.
Usput koliko su daleko od plaze????

Ima li neko iskustvo ljetovanja u Drašnicama????

Naša malena je dosla 05.02.2010.,
Selma, mamino sunce.....

A nas drugi cvijet 15.05.2012......

(odgovor članu mama2009)
Neposredna veza do poruke: 4259
27.7.2013 23:46:31   
selebriti

IZVORNA PORUKA: HAHA

IZVORNA PORUKA: damma

damma,kada idete u Orebić?Ako je iza ramazana,možda se sretnemouser posted image .

11.08. aBd.
a vi?
10-17.08.aBd,mada ćemo u Pernu,ali šetaće se,izleti i to

Haha je li u hotel ides

Life begins at the end of your comfort zone

(odgovor članu HAHA)
Neposredna veza do poruke: 4260
28.7.2013 0:00:19   
Romali
Evo samo jos jedno poztivno iskustvo sa granice;)
Niko nas nije ni pogledao, samo nam udarili pecate i pozdravili se. Mogli smo komotno puno auto biiilo cega prevesti,a ja budala se prepala zbog kese dzidza. Evrice da ne spominjem.

Komsinica u kuci trenutno, inace Sarajka, svaki dan kuha rucak sa mesom koje je donijela. Da ne spominjem SVU ostalu hranu.
Lijepo se osjecam smotano pored nje :)

23.4.2008. A.O. promijenio moj svijet :)
14.4.2014. Z. promijenila našu planetu :)

(odgovor članu selebriti)
Neposredna veza do poruke: 4261
28.7.2013 9:19:58   
HAHA
IZVORNA PORUKA: selebriti

IZVORNA PORUKA: damma

damma,kada idete u Orebić?Ako je iza ramazana,možda se sretnemouser posted image .

11.08. aBd.
a vi?
10-17.08.aBd,mada ćemo u Pernu,ali šetaće se,izleti i to

Haha je li u hotel ides

Bungalovi u sklopu hotela Komodor.

Harun 27.11.2010. Hamza 23.08.2006.

(odgovor članu selebriti)
Neposredna veza do poruke: 4262
28.7.2013 17:35:11   
nanika
Jesu li u Hrvatskoj sada euri u opticajuuser posted image

Curica 2006
Dečko 2009

(odgovor članu HAHA)
Neposredna veza do poruke: 4263
28.7.2013 18:31:40   
maja78 RR

IZVORNA PORUKA: nanika

Jesu li u Hrvatskoj sada euri u opticajuuser posted image

ne i dalje su kune

"Svi mi živimo pod istim nebom, ali nemamo isti horizont." - Konrad Hermann Josef Adenauer

(odgovor članu nanika)
Neposredna veza do poruke: 4264
28.7.2013 20:27:05   
M kao Mama

IZVORNA PORUKA: maja78 RR

e stvarno su poznati :)

e jesu zaista ljudne mi na žalost ove godine kod njih nećemo jer nikako ne možemo da se uklopimo a lajla samo priča o drveniki i njima, mama 2009 molim te puno ih pozdravi od Lale moje, to su jedine gazde koja one stalno piminje

(odgovor članu maja78 RR)
Neposredna veza do poruke: 4265
29.7.2013 8:12:15   
kaktuscic
Hajde nek mi neko posalje kontakt od ovih poznatih iz Drvenika. Mi smo zadnje dvije godine bili u Cakljama, ali sad ne mozemo naci dole nista slobodno... Inace meni su Caklje najljepse radi mira i blizine Podgore. 15 min laganom setnjom do Podgore, hehe zna Nanika kako su divne Caklje! Smjestaj je sav skoro u prvom redu, ja nisam ni znala da neki drugi red postoji dok mi nisu rekli. Plaze male, ali nikad guzve na njima... Nasih tamo i nema, mi smo vidjeli po jedno auto svake godine sa nasim tablicama, ostalo su cesi i slovaci.

(odgovor članu M kao Mama)
Neposredna veza do poruke: 4266
29.7.2013 8:33:23   
mamina princeza
mozel nekoliko detalja vezano za te vase cuvene domacine u Drveniku:9:) jel to mali ili veliki drvenik. imaju li klime i imalo vece sobe...i jel ovo drug i red od plaze koliko vidim na slikama..koliko je plaza daleko... meni treba malo kasnije , ne znam jos tacno kad al nekad krajem avgusta pocetkom septembra.

Moja princeza 04.07.2008
Moj princ 26.02.2012

(odgovor članu kaktuscic)
Neposredna veza do poruke: 4267
29.7.2013 9:20:45   
Anica1
Jel neko bio u hotelu Medena, Trogir? Trebaju mi info o hotelu i plazi iz prve ruke:)) Ne znam ima li hlada na plazi

18.11.2011. - nasa sreca

(odgovor članu mamina princeza)
Neposredna veza do poruke: 4268
29.7.2013 9:52:23   
palachinken
Da li je neko bio u mjetašcetu Stobreč kod Splita?

Somewhere along the way, we all go a bit mad. So burn, let go and dive into horror, because maybe it's the chaos which helps us find where we belong

(odgovor članu Anica1)
Neposredna veza do poruke: 4269
29.7.2013 9:56:01   
Alhemicarka
IZVORNA PORUKA: mamina princeza

mozel nekoliko detalja vezano za te vase cuvene domacine u Drveniku:9:) jel to mali ili veliki drvenik. imaju li klime i imalo vece sobe...i jel ovo drug i red od plaze koliko vidim na slikama..koliko je plaza daleko... meni treba malo kasnije , ne znam jos tacno kad al nekad krajem avgusta pocetkom septembra.

Imaju klimu, sobe su dosta komotne - doduše mi smo bili u apartmanu 2+1 u maju, a sad će nam dati 2+0, malo sam virnula i čini mi se da su i te sobe dosta komotne. Ljudi su super, stvarno najbolje gazde koje sam imala. Ima jedna mala kućica ispred njih, ali na plaži si za minut.
Evo kontakt pa nazovi i pitaj http://www.gdjenaodmor.com/mora/drvenik/pansion_ante_zoja.html

Ona neda da je slome, otima se i prkosi...

09. 04. 2012. Mamin Vrtirep

(odgovor članu mamina princeza)
Neposredna veza do poruke: 4270
29.7.2013 9:56:54   
Alhemicarka
IZVORNA PORUKA: palachinken

Da li je neko bio u mjetašcetu Stobreč kod Splita?

Bili su moji i oduševljeni su bili. Imali su super plažu, a blizu im Split. Ja lično nisam nikad bila.

Ona neda da je slome, otima se i prkosi...

09. 04. 2012. Mamin Vrtirep

(odgovor članu palachinken)
Neposredna veza do poruke: 4271
29.7.2013 10:11:21   
M kao Mama

IZVORNA PORUKA: Alhemicarka

IZVORNA PORUKA: mamina princeza

Imaju klimu, sobe su dosta komotne - doduše mi smo bili u apartmanu 2+1 u maju, a sad će nam dati 2+0, malo sam virnula i čini mi se da su i te sobe dosta komotne. Ljudi su super, stvarno najbolje gazde koje sam imala. Ima jedna mala kućica ispred njih, ali na plaži si za minut.
Evo kontakt pa nazovi i pitaj http://www.gdjenaodmor.com/mora/drvenik/pansion_ante_zoja.html

mi smo prošle godine bili u sptebmru što se smatra van sezone u dv apartmana, u jednom bile nana i L, a u drugom suprug i ja, i beba od dva mjeseca koja je odbila krevetić. Ljudi su zaista preljubazni, plaža je bukvalno minut, samo niz uličicu se spustite i eto plaže, oni dođu kao drugi red kuća, ali to je zaista blizu jer je ravnica, koj je drvenik ni sama ne znam, ja to mješam, znam da oni ne daju pomenuti mali veliki, nego donja i gornja vala, mi smo bili u onom u kojem je trajekt, i ove godine bi vrlo rado, ali nema mjesta kod njih kada mi možemo, pa ćemo krenuti na slijepo ka drveniku

klima mislim da ima, ali mi je nismo palili jer je bilo taman, sad da je ovaj apartman nešto prostran, nije, ali nije ni tijesno, taman, kod nas je bio onaj 2+0

(odgovor članu Alhemicarka)
Neposredna veza do poruke: 4272
29.7.2013 10:19:31   
palachinken
Nego, je li gužva po ovom našem dijelu mora, od Brela do Podaca...smijem li se usuditi otići naslijepo?

Somewhere along the way, we all go a bit mad. So burn, let go and dive into horror, because maybe it's the chaos which helps us find where we belong

Neposredna veza do poruke: 4273
29.7.2013 10:24:26   
M kao Mama

IZVORNA PORUKA: palachinken

Nego, je li gužva po ovom našem dijelu mora, od Brela do Podaca...smijem li se usuditi otići naslijepo?

vjeruj mi ja ne smijem ni misliti na to, jer i mi idemo nakon bajrama, tada vjerujem da će većina nagrnuti

(odgovor članu palachinken)
Neposredna veza do poruke: 4274
29.7.2013 10:39:49   
bebaa
sve vas čitam i moradoh se uključiti da se i ja pohvalim.....user posted image user posted image user posted image i mi ćemo iza bajrama na more a gdje user posted image ...pa na našu lijepu panonicu. user posted image .........smještaj obezbijeđen kod mojih roditelja,more nam udaljeno 5 min. pješke....ručak će nas čekati jer mama je dežurni kuhar......ma ima da se istrošimo vamtako........user posted image user posted image user posted image user posted image

"U laži su kratke noge ! "

Neposredna veza do poruke: 4275
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  169 170 [171] 172 173   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  169 170 [171] 172 173   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje, ali me zanima: da li su dojilje probale svoje mleko?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *