|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  167 168 [169] 170 171   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Hoćete li ovo ljeto na more i gdje ako ho...
25.7.2013 20:35:26   
MicoTico

IZVORNA PORUKA: Adana

Pitanje za one koji su isli/ce ici na Crnogorsko primorje...

Mozete li mi reci cijene smjestaja onako okvirno ako nista? Sto soba, sto apartmana? Sada u sezoni...

Hvala!

Sestra i zet su sad u Budvi. Otišli su sa svojim prijateljima (još jedan bračni par).Uzeli su trosoban stan, nova zgrada, plaćaju 50 EUR.

Ubuntu! (ja sam zato što mi jesmo)

(odgovor članu Adana)
Neposredna veza do poruke: 4201
25.7.2013 20:38:46   
Adana
Hvala! :) Znaci nekih 10ak eura po osobi onda?! :/

Naša ljubav Asja je došla 17.07.2008.g :-)

The best thing to spend on your children is TIME...

(odgovor članu MicoTico)
Neposredna veza do poruke: 4202
25.7.2013 20:43:34   
animagical

ima on line ponuda za crnu goru samo guglaj ljetovanje crna gora, apartmani i tako to...ja sam jucer vidjela stan u budvi cini mi se za 22e po danu..dvosoban, znaci dvije spavace i dnevna..i kuhinja i kupatilo..uslikan stan, pogled iz stana, imas i adresu da mozes locirati gdje je to konkretno

(odgovor članu Adana)
Neposredna veza do poruke: 4203
25.7.2013 20:44:12   
Adana
Hvala puno! Pogledacu i to :)

(odgovor članu animagical)
Neposredna veza do poruke: 4204
25.7.2013 20:45:50   
MicoTico

Ma može se tamo naći (mislim na CG) jeftin , a dobra smještaj. Ima dosta novoizgrađenih zgrada i vila sa sobama i apartmanima, sve blizu mora.
Jedino hlad i ljubaznost Crnogoraca ne očekujuser posted image

(odgovor članu Adana)
Neposredna veza do poruke: 4205
25.7.2013 20:48:47   
animagical
.

< Poruku je uredio animagical -- 25.7.2013 20:49:35 >

(odgovor članu MicoTico)
Neposredna veza do poruke: 4206
25.7.2013 20:49:17   
animagical

IZVORNA PORUKA: animagical

IZVORNA PORUKA: MicoTico

Ma može se tamo naći (mislim na CG) jeftin , a dobra smještaj. Ima dosta novoizgrađenih zgrada i vila sa sobama i apartmanima, sve blizu mora.
Jedino hlad i ljubaznost Crnogoraca ne očekuj[sm=smiley36.gif]

kako bolan, meni su godinama milion puta ljubazniji od hrvata? jesam vam pricala kako mi je u jednom albanskom restoranu konobar preveo kompletan meni na bosanski??user posted image

Neposredna veza do poruke: 4207
25.7.2013 20:51:20   
MicoTico

kako bolan, meni su godinama milion puta ljubazniji od hrvata? jesam vam pritacala kako mi je u jednom albanskom restoranu konobar preveo kompletan meni na bosanski??user posted image

Ti slučajno naletilauser posted image

Poslije rata pa do neke 2002. smo ljetovali u CG svake godine. Nijednog ljubaznog ugostitelja u CG nisam vidjela, a ja sam trpeća maksimalno.

Neposredna veza do poruke: 4208
25.7.2013 20:52:19   
Adana

Jedino hlad i ljubaznost Crnogoraca ne očekujuser posted image

user posted image user posted image user posted image primila K znanju user posted image

(odgovor članu MicoTico)
Neposredna veza do poruke: 4209
25.7.2013 20:54:07   
animagical

kako bolan, meni su godinama milion puta ljubazniji od hrvata? jesam vam pritacala kako mi je u jednom albanskom restoranu konobar preveo kompletan meni na bosanski??user posted image

Ti slučajno naletilauser posted image

Poslije rata pa do neke 2002. smo ljetovali u CG svake godine. Nijednog ljubaznog ugostitelja u CG nisam vidjela, a ja sam trpeća maksimalno.

ja govorim o periodu nakon 2009, jer su se oni max okrenuli turizmu...i nisam slucajno naletila, jer mi u monte negro nikad ne kuhamo apuslutno nista, uvijek jedemo vani. odi ti opetuser posted image

(odgovor članu MicoTico)
Neposredna veza do poruke: 4210
25.7.2013 20:54:53   
MicoTico
I ne mislim da su Hrvati puno bolji, sve je to u pet deka, ali ipak Crnogorce teško nadmašiti.
Sjećam se jednog hotela u Bečićima gdje mi recepcionerka nikad nije htjela dati ključ od sobe, nego mi vikne :Šta sad oćeš đevojko? Zamanta se od tebe. Uzmi sama ključ! I ja lijepo pređem iza pulta i uzmem jer se njoj ne da ustati.

(odgovor članu MicoTico)
Neposredna veza do poruke: 4211
25.7.2013 21:02:04   
animagical

I ne mislim da su Hrvati puno bolji, sve je to u pet deka, ali ipak Crnogorce teško nadmašiti.
Sjećam se jednog hotela u Bečićima gdje mi recepcionerka nikad nije htjela dati ključ od sobe, nego mi vikne :Šta sad oćeš đevojko? Zamanta se od tebe. Uzmi sama ključ! I ja lijepo pređem iza pulta i uzmem jer se njoj ne da ustati.

sokirana sam zaistauser posted image meni su u privatnom apartmanu svaki dan nudili ispeglanu posteljinu ( vlasnici imaju presu za peglanje i praonicu), uvijek pitali kada mogu slaufima oprati stepenice i balkon da nam ne smetaju, je li sve u redu, i ako nista, a ono u prolazu-kakvo je bilo taj dan more, imamo li planove za navece, pa te zovnu na kafu... jeste da im ja njihovu domacu kafu ne mogu,ali etouser posted image ovo je u ulcinju...mogu navesti i ime vlasnika tih apartmana, ima nekoliko svojih kuca... a i mimo njih, nismo imali nijedno lose iskustvo, pa cak ni lani kad je A. imao svega 9 mjeseci koliko se sjecam i prosipao po restoranima i bastama sta je stigao...

(odgovor članu MicoTico)
Neposredna veza do poruke: 4212
25.7.2013 21:06:36   
Hanady RR

IZVORNA PORUKA: Alhemicarka

IZVORNA PORUKA: Hanady RR

kontakt poslah na PP..
lokacija Živogošće, Blato...
blizu plaže, apartmani čisti, uredni, novo sređeni, cijene nisu strašne...mislim nije ni džaba al teta je rođena sarajka i nije gladna :)))
Šta te konkretno još zanima kaži...pričam što treba :)

Haj da čujem da se nekome i tamo sviđa. Meni je ono Blato katastrofa od mjesta, nema šetnice uz more, nema prodavnice kako treba, u nabavku išli u Makarsku. Bila jednom i nikad više. Jedino što tamo valja je plaža, ali takvih plaža puna Makarska rivijera.

ja ne znam dal pričamo o istom mjestu...a mislim da ne...ne znam otkuda meni ovo blato u nastavku...Mala duba je u pitanju...dal je to sad isto nemam ti pojmauser posted image al je svakako malo mirno mjesto ...pa do takvoga mjesta i ne očekujem neko ludilo za porvod jer to sa djecom i ne tražim bašuser posted image
al ja gdje sam bila ima pordavnica koja radi dvokratno...
ima šetnja koliko i u malom drveniku...
nema puno skalamerija za djecu kao recimo makarska al ima ono kino za skakanje i 2-3 stola dragnulija tzv. mami para...restorani, kafići, koktel bar...krofne, kukurz, mala pijaca na samoj plaži ti štandovi...
za veću nabavku mi smo išli u veliki drvenik u market studenac jer je bliže nego makarska...

mislim sve naravno zavisi ko šta traži... da ti pravo kažem ja uspavam djecu, otvorim piće na tarasi i gledam ove koji šetaju jer mi je smještaj tik uz more...ne bi izašla da se sredim i šetam svako veče da mi ko plati...nemam ni potrebe vala nikako...a jednom šetnja, drugo veče skakutanje i treće večera to mogu i hoću i to mi nudi ova lokacija, ostale tarasa a one u dubookom snu :)
ja kada sma trebala šetanje od ponoći do zore išla sam na Hvar...
sa djecom meni je ovo idealan odmor...i prošle sma godine išla i ove...aBd planiram i iduće...
hlada na plaži, plaža blizu smještaja...
mislim šta će meni više ili manje sa djecom sitnomuser posted image

''Evo, silazi sumrak, i svijet postaje hladniji. Ti si moj način toplog. Obući ću te na sebe da se, ovako pokipjelo, ne prehladim od studeni svog straha i samoće.''

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

(odgovor članu Alhemicarka)
Neposredna veza do poruke: 4213
25.7.2013 21:08:05   
MicoTico
Joj, ispade da ja sad crnim Crnu Goruuser posted image Dosta mojih , što rodbine što prijatelja, tamo ide i super im je.
Meni je super bilo kad sam bila cura ( sa rajom, bez brige i pameti), a i manje toga mi je smetalo.
nekako sam prava nadžak baba postala. Najviše što me odbija od CG je nedostatak prirodnog hlada i daljina.Ipak mi je do HR bliže i brže.

Istina, u Ulcinju nisam bila.

< Poruku je uredio MicoTico -- 25.7.2013 21:10:12 >

Neposredna veza do poruke: 4214
25.7.2013 21:12:33   
animagical

Joj, ispade da ja sad crnim Crnu Goruuser posted image Dosta mojih , što rodbine što prijatelja, tamo ide i super im je.
Meni je super bilo kad sam bila cura ( sa rajom, bez brige i pameti), a i manje toga mi je smetalo.
nekako sam prava nadžak baba postala. Najviše što me odbija od CG je nedostatak prirodnog hlada i daljina.Ipak mi je do HR bliže i brže.

Istina, u Ulcinju nisam bila.

mico, do tebe je ondauser posted image salim se, ja komentarisem ulcinj u zadnjim godinama, posebno odkad je postalo cisto i uredno. doduse ulcinj na velikoj plazi ima borovinu, kome i to odgovara, mi smo se npr lani vratili bijeli kao da nismo ni bili na moru..cuvali malisu od sunca, budaleuser posted image ove cu da se uvalim u lezaljku tik do vode i pijuckam nesto sa suncobranomuser posted image ovo-vise ne dojim, pa mogu da se foliramuser posted image

(odgovor članu MicoTico)
Neposredna veza do poruke: 4215
25.7.2013 21:14:28   
MicoTico
Ma ja, magična, do mene jeuser posted image

Mi ćemo u Drvenik (mali) ko i prošle gdje su moji išli.
I ja ne volim ta prenapučena mjesta. Smještaj blizu plaže, dosta hlada, prostran apartman sa klimom i parkingom obavezno, nama dosta.

< Poruku je uredio MicoTico -- 25.7.2013 21:16:01 >

Neposredna veza do poruke: 4216
25.7.2013 21:52:16   
Alhemicarka

kontakt poslah na PP..
lokacija Živogošće, Blato...
blizu plaže, apartmani čisti, uredni, novo sređeni, cijene nisu strašne...mislim nije ni džaba al teta je rođena sarajka i nije gladna :)))
Šta te konkretno još zanima kaži...pričam što treba :)

Haj da čujem da se nekome i tamo sviđa. Meni je ono Blato katastrofa od mjesta, nema šetnice uz more, nema prodavnice kako treba, u nabavku išli u Makarsku. Bila jednom i nikad više. Jedino što tamo valja je plaža, ali takvih plaža puna Makarska rivijera.

ja ne znam dal pričamo o istom mjestu...a mislim da ne...ne znam otkuda meni ovo blato u nastavku...Mala duba je u pitanju...dal je to sad isto nemam ti pojmauser posted image al je svakako malo mirno mjesto ...pa do takvoga mjesta i ne očekujem neko ludilo za porvod jer to sa djecom i ne tražim bašuser posted image
al ja gdje sam bila ima pordavnica koja radi dvokratno...
ima šetnja koliko i u malom drveniku...
nema puno skalamerija za djecu kao recimo makarska al ima ono kino za skakanje i 2-3 stola dragnulija tzv. mami para...restorani, kafići, koktel bar...krofne, kukurz, mala pijaca na samoj plaži ti štandovi...
za veću nabavku mi smo išli u veliki drvenik u market studenac jer je bliže nego makarska...

mislim sve naravno zavisi ko šta traži... da ti pravo kažem ja uspavam djecu, otvorim piće na tarasi i gledam ove koji šetaju jer mi je smještaj tik uz more...ne bi izašla da se sredim i šetam svako veče da mi ko plati...nemam ni potrebe vala nikako...a jednom šetnja, drugo veče skakutanje i treće večera to mogu i hoću i to mi nudi ova lokacija, ostale tarasa a one u dubookom snu :)
ja kada sma trebala šetanje od ponoći do zore išla sam na Hvar...
sa djecom meni je ovo idealan odmor...i prošle sma godine išla i ove...aBd planiram i iduće...
hlada na plaži, plaža blizu smještaja...
mislim šta će meni više ili manje sa djecom sitnomuser posted image

Nije isto mjesto user posted image Živogošće se sastoji iz tri mjesta - Blato, Porat i Mala duba. Najgore je Blato, a najbolje Duba user posted image .

Btw, opisala si moj odmor, ali identičan. Zato mi je bitno da apartman ima terasu sa pogledom na more, uspavam djete, pristavim supu i pijem s mužem čaj. Samo bojim se da je moje djete nešto sitnije od tvoje dvoje, pa mi svoju uspavljujemo u kolicima, šetnjom uz rivu. U Blatu je to katastrofa, šetali smo kroz kamp, po makadamu, jer je riva bila dugačka nekih 500 m. Da se razumijemo, nisam ja neka primadona koja nije vidjela makadam, ali voziti kolica po tome je užasno. Prodavnica je bila u podrumu neke kuće, i od mesnih proizvoda imala samo zaleđeno meso i svinjske suhomesnate proizvode. Ja se nisam usudila kupiti Boga pitaj kad zaleđenu piletinu i praviti supu svojoj bebi, pa smo trknuli do Makarske. a pošto je pristup autu u Blato užasan, to je bio horor. Uglavnom, vjerujem da je Duba ok, ali Blato zaobilazite u širokom luku,

Ona neda da je slome, otima se i prkosi...

09. 04. 2012. Mamin Vrtirep

(odgovor članu Hanady RR)
Neposredna veza do poruke: 4217
25.7.2013 22:03:03   
Hanady RR
e ja sad nisma načisto gdje sma bila hebemu miša...

čekaj...gdje je kamp onaj???
tu sma bila...

Blato ipak...

al draga kada si ti išla???
pristup autom???nama super????

i da prodavnica jeste u prizmelju jedne kuće...al imala je izbora čak šta više...

ne znam fakat...
al ja nemam primjedbe user posted image ...i ja sma išla kroz kamp šetati ima staza sada

evo pogleda iz našega apratmana
http://www4.slikomat.com/13/0725/ib-SL7317.jpg

lijevo je kamp...desno šetalište...

mislim ja razumijem da nekome treba nešto drugo...
ja sam obišla komlet makarsku rivijeru i imam sa čime usporediti...meni ovo nije loše čak šta više ja mu se vraćam već drugu godinuuser posted image možda je do mene...al ne mislim ga ni menjatuser posted image

''Evo, silazi sumrak, i svijet postaje hladniji. Ti si moj način toplog. Obući ću te na sebe da se, ovako pokipjelo, ne prehladim od studeni svog straha i samoće.''

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

Neposredna veza do poruke: 4218
25.7.2013 22:25:13   
Alhemicarka
Joj Hanadi, to je to mjesto user posted image
Ova roza kuća ispod, e mi smo u njoj bili smješteni. I to sad, početkom jula. Kako pristup nije grozan, uz nos, uske ulice. Šetnja kroz kamp, mislim meni nije neko uživanje gledati kako se suše nečije gaće. To i nekako, ali ne šetaš tik uz more, već i sa jedne i sa druge strane šatori i kamp kućice, osjećala sam se ko uljez. A jedno 200 m je makadam i to krupnije kamenje, možda nisi obraćala pažnju, ali kad guraš kolica sa malom bbom, koja je zaspala i koja od tog truckanja udara glavom sa strane kolica, e onda je to kao 2 km. Izbor u prodavnici, hmh, od pavlaka imaš samo izbor onaj sa 12 % mm, meni je to jogurt user posted image , mlijeko samo zbregov, stoji onako na podu. Mislim, ja sam vrlo kritična što se hrane tiče zbog bebe, to je bilo prvi put da sam joj dala mlijeko iz tetrepaka, ako nema ono u kesi, bar sam davala ono svježe mlijeko u flašama.
Jedino dobro je tamo plaža i hlad. I dobar je onaj restoran Leut, ako voliš morsku ribu i morske plodove naruči riblju platu, košta samo 90 kn, a da se ubiješ količinom hrane. I kozice i škampe i mušule i lubin i morski pas, saso mange :)

Neposredna veza do poruke: 4219
25.7.2013 23:55:18   
animagical

I ja ne volim ta prenapučena mjesta. Smještaj blizu plaže, dosta hlada, prostran apartman sa klimom i parkingom obavezno, nama dosta.

je li u malom drveniku imaju jos oni pansioni marko? tu mi je super bilouser posted image iako, smetaju mi te male plaze, kada se mora ustati rano da se uhvati fino mjesto na plazi

(odgovor članu MicoTico)
Neposredna veza do poruke: 4220
26.7.2013 0:14:10   
Hanady RR

Ova roza kuća ispod, e mi smo u njoj bili smješteni. I to sad, početkom jula. Kako pristup nije grozan, uz nos, uske ulice. Šetnja kroz kamp, mislim meni nije neko uživanje gledati kako se suše nečije gaće. To i nekako, ali ne šetaš tik uz more, već i sa jedne i sa druge strane šatori i kamp kućice, osjećala sam se ko uljez. A jedno 200 m je makadam i to krupnije kamenje, možda nisi obraćala pažnju, ali kad guraš kolica sa malom bbom, koja je zaspala i koja od tog truckanja udara glavom sa strane kolica, e onda je to kao 2 km. Izbor u prodavnici, hmh, od pavlaka imaš samo izbor onaj sa 12 % mm, meni je to jogurt user posted image , mlijeko samo zbregov, stoji onako na podu. Mislim, ja sam vrlo kritična što se hrane tiče zbog bebe, to je bilo prvi put da sam joj dala mlijeko iz tetrepaka, ako nema ono u kesi, bar sam davala ono svježe mlijeko u flašama.
Jedino dobro je tamo plaža i hlad. I dobar je onaj restoran Leut, ako voliš morsku ribu i morske plodove naruči riblju platu, košta samo 90 kn, a da se ubiješ količinom hrane. I kozice i škampe i mušule i lubin i morski pas, saso mange :)

Sve ja tebe razumijem i ja bila od 26. juna dole...
i ove i prošle godine...al bogami nemamo isti doživljaj nikakouser posted image
a i početak sezone pa pordavnica nje spremna...
ja sma vrlo kritička po pitanju hrane pa sma uredno u metković stala u konzum sve kupila...em jeftinije em izbor kako želim...

mislim ne znam stavrno...
ja imam totalno suprotan doživljaj...

mi imamo ford fokus i to karavan i bez problema smo poršli ulicom u malom mjestu u moru i parkirali u garažuuser posted image mislim znam da nisam u Makarskojuser posted image

meni su veća djeca...ja ne guram kolica...

moguće to su razlozi kojima nekome nešto godi nekome ne..
ja stavrno lošim doživjela nisam ništa tamouser posted image čak šta višeuser posted image

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

Neposredna veza do poruke: 4221
26.7.2013 0:24:07   
Neca xxx

je li u malom drveniku imaju jos oni pansioni marko? tu mi je super bilouser posted image iako, smetaju mi te male plaze, kada se mora ustati rano da se uhvati fino mjesto na plazi

Zato ja volim Tučepe. Velika plaža i dosta hlada. Tamo ljetujemo godinama.
Ove godine pravimo izuzetak i idemo u Podgoru u hotel Minerva. Čini mi se da tamo baš nema toliko hlada, ali srećom hotel je blizu plaže, pa možemo brzo do sobe kada uugrije. user posted image

“Samo sam htjela da imam nešto tvoje… Zauvijek…”
“Želiš nešto moje? Zauvijek? Da li bi prezime moglo da posluži?”

Neposredna veza do poruke: 4222
26.7.2013 0:28:55   
Skvo RR

IZVORNA PORUKA: Sandrich

Treba mi provjereno nesto...Brele,najdalje 100m od mora,apartman,muz ja i beba...ako neko ima kontakte,ili linkove bila bih mu zahvalna user posted image
ukucaj vila mili....;)

Sa one strane ideje o dobrim i lošim djelima,
postoji jedno polje. Tamo ćemo se naći

(odgovor članu Sandrich)
Neposredna veza do poruke: 4223
26.7.2013 8:24:44   
damma

ja sma vrlo kritička po pitanju hrane pa sma uredno u metković stala u konzum sve kupila...em jeftinije em izbor kako želim...

mi imamo ford fokus i to karavan i bez problema smo poršli ulicom u malom mjestu u moru i parkirali u garažuuser posted image mislim znam da nisam u Makarskojuser posted image

ja stavrno lošim doživjela nisam ništa tamouser posted image čak šta višeuser posted image

interesantno je kako svako drugacije dozivi neko mjesto..

pricam ja neki dan kolegici da smo rezervisali u orebicu kaze ona ma ni slucajno ne idi..ja isla ne bi nikad vise, bas je tamo bezveze..ja ostala user posted image
a ovdje mi sad ne znam koja forumasica rece ma super..i jos neki prijatelji su mi rekli da je lijepo..

2004.
2008.

Neposredna veza do poruke: 4224
26.7.2013 8:47:15   
Alhemicarka

Ma naravno da svako drugačije doživi.
Nisam ni ja očekivala Makarsku, čak štaviše, više volim manja mjesta. Meni je Drvenik idealan, super dugačka šetnica, ima Studenac u kojem ima bukvalno sve što ti treba, plaže su skoro pa iste.
Btw, stali smo i mi u Metković i kupili neke osnovne stvari, ali ja volim da sprmam sve svježe, tako da mesne i mliječne proizvode nismo mogli nakupovati za 10 dana. Ma zna šta, i da je super pristup mrzi me da se spremam, idem autom u drugo mjesto i gubim bezveze dva sata.

Ali eto, sto ljudi, sto ćudi user posted image

Neposredna veza do poruke: 4225
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  167 168 [169] 170 171   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  167 168 [169] 170 171   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje, ali me zanima: da li su dojilje probale svoje mleko?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *