|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  168 169 [170] 171 172   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Hoćete li ovo ljeto na more i gdje ako ho...
26.7.2013 8:56:41   
maja78 RR

IZVORNA PORUKA: Alhemicarka

IZVORNA PORUKA: Hanady RR

Joj Hanadi, to je to mjesto user posted image
Ova roza kuća ispod, e mi smo u njoj bili smješteni. I to sad, početkom jula. Kako pristup nije grozan, uz nos, uske ulice. Šetnja kroz kamp, mislim meni nije neko uživanje gledati kako se suše nečije gaće. To i nekako, ali ne šetaš tik uz more, već i sa jedne i sa druge strane šatori i kamp kućice, osjećala sam se ko uljez. A jedno 200 m je makadam i to krupnije kamenje, možda nisi obraćala pažnju, ali kad guraš kolica sa malom bbom, koja je zaspala i koja od tog truckanja udara glavom sa strane kolica, e onda je to kao 2 km. Izbor u prodavnici, hmh, od pavlaka imaš samo izbor onaj sa 12 % mm, meni je to jogurt user posted image , mlijeko samo zbregov, stoji onako na podu. Mislim, ja sam vrlo kritična što se hrane tiče zbog bebe, to je bilo prvi put da sam joj dala mlijeko iz tetrepaka, ako nema ono u kesi, bar sam davala ono svježe mlijeko u flašama.
Jedino dobro je tamo plaža i hlad. I dobar je onaj restoran Leut, ako voliš morsku ribu i morske plodove naruči riblju platu, košta samo 90 kn, a da se ubiješ količinom hrane. I kozice i škampe i mušule i lubin i morski pas, saso mange :)

Sve ja tebe razumijem i ja bila od 26. juna dole...
i ove i prošle godine...al bogami nemamo isti doživljaj nikakouser posted image
a i početak sezone pa pordavnica nje spremna...
ja sma vrlo kritička po pitanju hrane pa sma uredno u metković stala u konzum sve kupila...em jeftinije em izbor kako želim...

mislim ne znam stavrno...
ja imam totalno suprotan doživljaj...

mi imamo ford fokus i to karavan i bez problema smo poršli ulicom u malom mjestu u moru i parkirali u garažuuser posted image mislim znam da nisam u Makarskojuser posted image

meni su veća djeca...ja ne guram kolica...

moguće to su razlozi kojima nekome nešto godi nekome ne..
ja stavrno lošim doživjela nisam ništa tamouser posted image čak šta višeuser posted image

Ma naravno da svako drugačije doživi.
Nisam ni ja očekivala Makarsku, čak štaviše, više volim manja mjesta. Meni je Drvenik idealan, super dugačka šetnica, ima Studenac u kojem ima bukvalno sve što ti treba, plaže su skoro pa iste.
Btw, stali smo i mi u Metković i kupili neke osnovne stvari, ali ja volim da sprmam sve svježe, tako da mesne i mliječne proizvode nismo mogli nakupovati za 10 dana. Ma zna šta, i da je super pristup mrzi me da se spremam, idem autom u drugo mjesto i gubim bezveze dva sata.

Ali eto, sto ljudi, sto ćudi user posted image

da se nadovezem na ove postove

ja sam prije dvije godine bila u Zivogoscu porat i rekla nikad vise, a svi kazu eto blato i duba su ljepse, ali po opisu alhemicarke i blato mi otpada, pa tako je i u poratu, jedan granap, sve uz nos da su morali spustanje u mjesto napraviti sa krivinama jer je prestrmo. jedini plus porata je stvarno rkistalno cisto more, koje nisam vidjela n amakarskoj rivijeri nikad takvu u svakom moemntu u danu.

i da meni je drvenik isto super, od setnje pa nadalje

i sad pitanje za alhemicarku, jelde ti ono pricas o velikom drveniku i cijenama, ja se ne mogu sjetiti da li tu ima mesa kupiti?

"Svi mi živimo pod istim nebom, ali nemamo isti horizont." - Konrad Hermann Josef Adenauer

(odgovor članu Alhemicarka)
Neposredna veza do poruke: 4226
26.7.2013 9:57:48   
Alhemicarka
Jeste, o Velikom Drveniku pričam. Ima mesa. Doduše, ja sam samo piletinu kupovala i bio je fin izbor, i to za 1. maj. Teletinu nisam ni tražila (nešto nisam sigurna u to njihovo crveno meso).
A baš tako, granap, mene je ona prodavnica u Blatu podsjetla na one prijeratne seoske zadruge ako je neko imao priliku vidjeti. Ovaj granap otvorio čovjek u svojoj kući. E da, ni mjenjačnice nema, nego pitaš u granapu, restoranu... nisam ja od tog posla, odmah imam sliku u glavi sad će me neki brkati inspektor iza čoška sačekati user posted image

Ona neda da je slome, otima se i prkosi...

09. 04. 2012. Mamin Vrtirep

(odgovor članu maja78 RR)
Neposredna veza do poruke: 4227
26.7.2013 9:58:00   
M kao Mama
ja mogu samo i ove godine da ponovin Ulcinj nikada više, a samim tim kako je krenulo ni CG, loš utisak za dovjeka.

(odgovor članu maja78 RR)
Neposredna veza do poruke: 4228
26.7.2013 10:09:49   
damma

Jeste, o Velikom Drveniku pričam. Ima mesa. Doduše, ja sam samo piletinu kupovala i bio je fin izbor, i to za 1. maj. Teletinu nisam ni tražila (nešto nisam sigurna u to njihovo crveno meso).
A baš tako, granap, mene je ona prodavnica u Blatu podsjetla na one prijeratne seoske zadruge ako je neko imao priliku vidjeti. Ovaj granap otvorio čovjek u svojoj kući. E da, ni mjenjačnice nema, nego pitaš u granapu, restoranu... nisam ja od tog posla, odmah imam sliku u glavi sad će me neki brkati inspektor iza čoška sačekati user posted image

mi smo u drveniku ljetovali nekoliko godina, i stvarno smo prezadovoljni, ima sve sto treba, studenac dovoljan, setaliste prelijepo..bas za porodice s malom djecom..
al ove godine odlucili promijenit, pa cemo vidjet kako ce nam biti..
meni samo nek je dobra hladovina, i nek bar ima jedan co studenac..u orebicu vidim ima konzum, mada sam gledala komentare da je dosta skuplji od drugih konzuma..

2004.
2008.

Neposredna veza do poruke: 4229
26.7.2013 10:13:11   
Hanady RR

Ima...posljednja kuća/ motel iza onog skakanja za djecu ima mjenjačnicu...
kusr kao na bakomatu u Makarskoj :)

''Evo, silazi sumrak, i svijet postaje hladniji. Ti si moj način toplog. Obući ću te na sebe da se, ovako pokipjelo, ne prehladim od studeni svog straha i samoće.''

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

Neposredna veza do poruke: 4230
26.7.2013 10:15:44   
milenium

IZVORNA PORUKA: damma

pricam ja neki dan kolegici da smo rezervisali u orebicu kaze ona ma ni slucajno ne idi..ja isla ne bi nikad vise, bas je tamo bezveze..ja ostala user posted image
a ovdje mi sad ne znam koja forumasica rece ma super..i jos neki prijatelji su mi rekli da je lijepo..

dama gdje ste rezervirali,onaj link što sam ti poslala li negdje drugo?

(odgovor članu damma)
Neposredna veza do poruke: 4231
26.7.2013 10:18:58   
damma
IZVORNA PORUKA: milenium

pricam ja neki dan kolegici da smo rezervisali u orebicu kaze ona ma ni slucajno ne idi..ja isla ne bi nikad vise, bas je tamo bezveze..ja ostala user posted image
a ovdje mi sad ne znam koja forumasica rece ma super..i jos neki prijatelji su mi rekli da je lijepo..

oni tvoji nemaju mjesta za perido koji nama treba, a bas je dobar..
rezervisali kod neke zene i to koji tref zena s naseg kraja user posted image
a vjeruj da sam u behutu na sta cemo naletit..nikako mi nije svejedno..

ona rece da je blizu konzuma u gradu, znas li ti otprilike kako je tu?

2004.
2008.

(odgovor članu milenium)
Neposredna veza do poruke: 4232
26.7.2013 10:26:28   
milenium
sve ti je tu blizu to je malo mjesto.kontakt što sam ti bila dala nam je najbliža rodbina. inače oni ti se na orebiću svi skoro međusobno poznaju.(kad je sezona berbe grožđa,na oreb.je to u 9 mj i dođu radnici,ako nema mjesta za sve gazda ih odmah pošalje kod susjedauser posted image )i tako touser posted image

< Poruku je uredio milenium -- 26.7.2013 10:27:35 >

(odgovor članu damma)
Neposredna veza do poruke: 4233
26.7.2013 10:35:08   
Blue rose RR
IZVORNA PORUKA: mama_alma

ja mogu samo i ove godine da ponovin Ulcinj nikada više, a samim tim kako je krenulo ni CG, loš utisak za dovjeka.

Meni crnogorci baš potaman, i niti jedno loše iskustvo nisam imala.

"Ja jesam siromah i samo snove imam. Pred noge tvoje polažem ih. Nježno gazi, jer gaziš po snovima mojim.“
W. B. Y

(odgovor članu M kao Mama)
Neposredna veza do poruke: 4234
26.7.2013 10:44:27   
maja78 RR

IZVORNA PORUKA: milenium

oni tvoji nemaju mjesta za perido koji nama treba, a bas je dobar..
rezervisali kod neke zene i to koji tref zena s naseg kraja user posted image
a vjeruj da sam u behutu na sta cemo naletit..nikako mi nije svejedno..

ona rece da je blizu konzuma u gradu, znas li ti otprilike kako je tu?

konzum je na cesti sto vodi korz mjesto i dvije minute od mora, ali ne i od plaze, doduse tacno od konzuma dole ima mala plazica ali se tu svijet slabo kupa, obicno se kupa ili na trstenici koja i nema bas hlada ili kod hotela gdje ima hlada na pretek.
Orebic je meni divan i sve ima, jedina mana po meni je sto je more na tvorenom pa je uvijek par stepeni hladnije nego na makarskoj rivijeri, i sto se dize maestral oko tri, pa on zna nervirati, ali te dvije mane i nisu tolike :=)

"Svi mi živimo pod istim nebom, ali nemamo isti horizont." - Konrad Hermann Josef Adenauer

(odgovor članu damma)
Neposredna veza do poruke: 4235
26.7.2013 10:44:43   
M kao Mama

IZVORNA PORUKA: Blue rose RR

ZNam BR raja se hvale,ali ja nikako ne mogu da pregulim,

i neko je napisao hlad borovina na Velikoj plaži, ja to vidjela očima nisam, doduše ima malo borovine al jedno 500 metara od mora, a odmah iza te borovine krave

(odgovor članu Blue rose RR)
Neposredna veza do poruke: 4236
26.7.2013 10:48:48   
idana_85
damma, orebic je lijep, mi smo bili dalje malo od plaze, bio nam je blizu konzum i to. ono sto je meni u orebicu bezveze je plaza. ujutro je solidna poslijepodne samo vuces peskir prema gore jer plima dolazi, jedva mjesta ostane. i isto tako nema hlada. ima neka pozida pa gore stabla i put, i oni sa bebama su svi gore po tom betonu kad hoce u vodu dole silaze, a nema mjesta ni proci. tako da ja orebicem nisam odusevljena, plaza mi se nije svidjela, smjestaj je bio bezveze, a ni vrijeme nas nije posluzilo, tako da smo treci dan upalili auto i vratili se. sve zavisi kakva mjesta volis, ne mora znaciti da se tebi nece svidjeti

R, 08.10.2008....
A, 25.02.2014.

(odgovor članu Blue rose RR)
Neposredna veza do poruke: 4237
26.7.2013 10:57:31   
Hannica
Nisam znala da Ulcinj ovako jeftin. Koliko kosta iznajmljivanje suncobrana?

"Ako se ikada budeš konsultovao sa svojim egom, postupi suprotno od onog što ti kaže taj pokvarenjak."

(odgovor članu idana_85)
Neposredna veza do poruke: 4238
26.7.2013 10:59:02   
henna ze

IZVORNA PORUKA: Hannica

Nisam znala da Ulcinj ovako jeftin. Koliko kosta iznajmljivanje suncobrana?

3 € i 3 € lezaljke

Kad se igra završi, kralj i pješak idu u istu kutiju.

(odgovor članu Hannica)
Neposredna veza do poruke: 4239
26.7.2013 11:00:57   
henna ze

i neko je napisao hlad borovina na Velikoj plaži, ja to vidjela očima nisam, doduše ima malo borovine al jedno 500 metara od mora, a odmah iza te borovine krave

mama alma u tu borovinu se ide maksuz uz jedno brdo..mi crkli...

za mene ulcinj isto završena priča..peksinluka nigdje više nisam vidjelauser posted image user posted image

Kad se igra završi, kralj i pješak idu u istu kutiju.

Neposredna veza do poruke: 4240
26.7.2013 11:03:31   
HAHA
damma,kada idete u Orebić?Ako je iza ramazana,možda se sretnemouser posted image .

Harun 27.11.2010. Hamza 23.08.2006.

(odgovor članu henna ze)
Neposredna veza do poruke: 4241
26.7.2013 11:08:55   
Skvo RR

oplakah user posted image user posted image user posted image user posted image

Sa one strane ideje o dobrim i lošim djelima,
postoji jedno polje. Tamo ćemo se naći

Neposredna veza do poruke: 4242
26.7.2013 11:12:27   
M kao Mama
ama draga hena ze, ja ulcinj znam u dušu tamo sam lejtovala nekoliko godina ko cura dok tetka nije došla pameti i kuću prodala i novu napravila u BAru, ta borovina o kojoj pričaš je iznad male plaže i to se zove borići, i tu je blizu ženska plaža lječilište, ali neko je napisao borovina na velikoj plaži, e to je ta borovina koju ja opisah

(odgovor članu Skvo RR)
Neposredna veza do poruke: 4243
26.7.2013 11:13:26   
M kao Mama
a baška smještaj što su nas opaučili 35 eura apartman sa tri kreveta, bračni i još jedan, i da je partmannego studio, ma jebo ti to more kad ga ne vidiš očima sa plaže,

a onaj sa zmijom,magarcem i spajdemenom me je zakuco za vijeka vijekova

Neposredna veza do poruke: 4244
26.7.2013 11:14:25   
Skvo RR
ma nekome nesto valja, nekome ne....vidim razlicita iskustva za ista mjesta....meni je to isto kao i sve u zivotu...ono sto je meni okej, ne mora nuzno znaciti da je drugom, i obratno...

Sa one strane ideje o dobrim i lošim djelima,
postoji jedno polje. Tamo ćemo se naći

Neposredna veza do poruke: 4245
26.7.2013 11:20:36   
Alhemicarka
IZVORNA PORUKA: Hanady RR

Ima...posljednja kuća/ motel iza onog skakanja za djecu ima mjenjačnicu...
kusr kao na bakomatu u Makarskoj :)

Čuj? Ja pitala gazdu i u prodavnici i oni rekli ima samo u kampu, skroz na kraju, ali možete i urestorano zamjeniti.

Ma kako god, meni ta mjenjačnica neće više trebati user posted image

Ona neda da je slome, otima se i prkosi...

09. 04. 2012. Mamin Vrtirep

(odgovor članu Hanady RR)
Neposredna veza do poruke: 4246
26.7.2013 11:30:08   
damma
IZVORNA PORUKA: HAHA

damma,kada idete u Orebić?Ako je iza ramazana,možda se sretnemouser posted image .

11.08. aBd.
a vi?

2004.
2008.

(odgovor članu HAHA)
Neposredna veza do poruke: 4247
26.7.2013 11:52:55   
veki_aki
Zar fakat niko nema neku preporuku za Gradacuser posted image ?

(odgovor članu damma)
Neposredna veza do poruke: 4248
26.7.2013 11:59:30   
M kao Mama

IZVORNA PORUKA: veki_aki

Zar fakat niko nema neku preporuku za Gradacuser posted image ?

možeš li čekato do ponedjeljka dok dođu ovi frendovi od sandrice

(odgovor članu veki_aki)
Neposredna veza do poruke: 4249
26.7.2013 12:45:11   
HAHA

IZVORNA PORUKA: HAHA

11.08. aBd.
a vi?
10-17.08.aBd,mada ćemo u Pernu,ali šetaće se,izleti i to

Harun 27.11.2010. Hamza 23.08.2006.

(odgovor članu damma)
Neposredna veza do poruke: 4250
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  168 169 [170] 171 172   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  168 169 [170] 171 172   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje, ali me zanima: da li su dojilje probale svoje mleko?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *