Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
RE: Hoćete li ovo ljeto na more i gdje ako ho... 19.7.2013 14:04:43
M kao Mama
ja bih ko mogla dobiti malo odmora nakon Bajrama na račun djece da ih vodim na more, akobogda, ima li ko kakav povoljan smještas s početka makarske rivijere da je plaža blizu,
RE: Hoćete li ovo ljeto na more i gdje ako ho... 19.7.2013 14:48:09
damma
IZVORNA PORUKA: milenium
IZVORNA PORUKA: Honey3
IZVORNA PORUKA: damma
Ako imate neki kontakt u Orebicu nek pise na pp.. samo da nije daleko od plaze..
i pisite vase utiske iz Orebica, nismo dosad isli a planirali ove godine.. kakva je plaza, ima li prodavnica, apoteka itd.
jaoo Orebic je meni super velika plaza ima mnogo hlada,i super je,ima i pjeskoviti dio i sljunkoviti,ma ljepota,ja sam vise puta bila...ima i apoteke,prodavnoce vece manje,ma sve preporuke ti nemam,mi smo podavno bili,ali kuca nije blizu plaze,a prije rata smo bili u nekom odmaralistu...a inace kad god idemo u Sreser napravimo par izleta u Orebic i na Korculu
dama imam ti ja kontakt ako ti treba,plaža je 150 metara od njih,prodavnica odmah do,a i ljekarna je blizu.
RE: Hoćete li ovo ljeto na more i gdje ako ho... 20.7.2013 16:04:02
Buba.B
Eto zenice, na kraju ipak idemo do Neuma... nema sanse da bebi izvadimo pasos za nedelju dana, jer mm tada ima odmor, pa pisem utiske kada se vratimooo
RE: Hoćete li ovo ljeto na more i gdje ako ho... 22.7.2013 20:57:24
Ilhana RR
Juhuuu :) vidim uzivate na moranju pa reko samo da vas pitam gdje bi mi preporucili da idem a da nije previse daleko, Brele su nammprivlacne ali podaleko su a Neum i Makarska su vjerovatno prepuni a nebi u guzvu... Jedno malo mjestasce da odmorim i glavu i dusu :)
RE: Hoćete li ovo ljeto na more i gdje ako ho... 22.7.2013 21:25:03
teacher75
IZVORNA PORUKA: Ilhana RR
Juhuuu :) vidim uzivate na moranju pa reko samo da vas pitam gdje bi mi preporucili da idem a da nije previse daleko, Brele su nammprivlacne ali podaleko su a Neum i Makarska su vjerovatno prepuni a nebi u guzvu... Jedno malo mjestasce da odmorim i glavu i dusu :)
Hvala unaprijed :)
mi idemo u klek opet- isli smo prosle godine prvi put. najblize mjesto poslije neuma a mirno, kazu da je prazno- sad za vikend bio mm-ov rodjak
RE: Hoćete li ovo ljeto na more i gdje ako ho... 22.7.2013 22:12:15
Full Moon
Ilhana, ako cete u Brela, preporucujem ti da idete preko Kupresa, odmah su ti Brela prva kad ides tim putem
RE: Hoćete li ovo ljeto na more i gdje ako ho... 22.7.2013 22:48:58
Ilhana RR
IZVORNA PORUKA: Full Moon
Ilhana, ako cete u Brela, preporucujem ti da idete preko Kupresa, odmah su ti Brela prva kad ides tim putem
Izgleda da ce biti Brela jer nam se svidjaju slike iz Brele :) al idemo preko Mostara jer hocu rodjaku na babinje :)
RE: Hoćete li ovo ljeto na more i gdje ako ho... 23.7.2013 9:45:19
leona81
teacher moze li tm pitati rodjaka za info o tome primaju li eure i KM kao sto su prije u onim malim radnjama u Kleku ili ne. pricala sam jucer sa prijateljicom iz Splita i kod njih su samo kune jos...
RE: Hoćete li ovo ljeto na more i gdje ako ho... 23.7.2013 9:50:06
elmaL
Izgleda da ce biti Brela jer nam se svidjaju slike iz Brele :) al idemo preko Mostara jer hocu rodjaku na babinje :)
Ilhana možeš produžiti iz Mostara preko Vrgorca, vjerujem da su manje gužve nego na Doljanima.
A u Mostaru se lijepo provedi
RE: Hoćete li ovo ljeto na more i gdje ako ho... 23.7.2013 10:34:55
Hanady RR
IZVORNA PORUKA: mama_alma
meni niko ne odgovori ima li neku preporuku za apartman za 4 osobe u augustu,
ja to mogu poslati kontakt naš u Živogošću ... ne znam koja je raspoloživost spartmana u periodu kada tebi treba...
RE: Hoćete li ovo ljeto na more i gdje ako ho... 23.7.2013 10:39:22
Hanady RR
IZVORNA PORUKA: Hanady RR
meni niko ne odgovori ima li neku preporuku za apartman za 4 osobe u augustu,
ja to mogu poslati kontakt naš u Živogošću ... ne znam koja je raspoloživost spartmana u periodu kada tebi treba...
hajd pošalji pa da pitam, što je nagore ja se raspitujem i planiram, a još ništa mi nije sigurno za godšnji, no dobro ne treba gubiti nadu,
pa pitaj... i kad budeš žicala to malo slobodnih dana da ih možeš ''omjeriti'' o raspoloživost aprtamana možda... sad ću ti na FB poslati lakše mi tamo :)
RE: Hoćete li ovo ljeto na more i gdje ako ho... 23.7.2013 10:40:06
teacher75
IZVORNA PORUKA: leona81
teacher moze li tm pitati rodjaka za info o tome primaju li eure i KM kao sto su prije u onim malim radnjama u Kleku ili ne. pricala sam jucer sa prijateljicom iz Splita i kod njih su samo kune jos...
sumnjam da su oni ista kupovali u tim radnjicama jer su isli samo za vikend. mi cemo nosit kune i eure pa tamo razmijenit kad zatreba
RE: Hoćete li ovo ljeto na more i gdje ako ho... 23.7.2013 11:23:23
ena23
eh ovako, kod mene je situacija sljedea: za bajram mm i ja se nalazimo u splitu... on dolijece iz holandije a ja isti dan stizem busem iz bosne... bez djece cemo biti gdje u splitu da trazim prenociste za jednu noc a da mozemo malo prosetati i splitom, tj. da je blizu grada, kako se prebacuje na trajekt? gdje mogu dobiti informacije kad voze koji trajekti?
imate li preporuku gdje da idemo na tri dana na more? hvar-stari grad, jelsa ili bol?? posto cemo biti sami ja bih da idemo u neke apartmane blizu mora a blizu i centra grada (jer cemo biti bez vlastitog auta), da ujutro mozemo doruckovati jaja i salamu i pravac plaza a navecer izaci i prosetati po centru i vecerati...
posto nikada nisam bila u tom regionu stvarno nemam pojma sta da ocekujem (pogotovo bez auta) tako da vas molim za bilo kakvav savjet i preporuku
naravno, bitno je da su apartmani cisti i da imaju klimu
RE: Hoćete li ovo ljeto na more i gdje ako ho... 23.7.2013 11:24:15
mamina princeza
mama alma ...neces u promajnu ove godine? :) a sto se tice smjestaja zivogosce i okolina ako nadjes nestolijepo i povoljno molim te napisi ovdje... i nama treba nesto jeftino u makrskoj rivijeri al nesto kasnij ekraj avgusta -pocetak septembra.
RE: Hoćete li ovo ljeto na more i gdje ako ho... 23.7.2013 11:24:59
Hanady RR
IZVORNA PORUKA: mamina princeza
mama alma ...neces u promajnu ove godine? :) a sto se tice smjestaja zivogosce i okolina ako nadjes nestolijepo i povoljno molim te napisi ovdje... i nama treba nesto jeftino u makrskoj rivijeri al nesto kasnij ekraj avgusta -pocetak septembra.
hoćeš kontakt
RE: Hoćete li ovo ljeto na more i gdje ako ho... 23.7.2013 11:29:04
Hanady RR
IZVORNA PORUKA: ena23
eh ovako, kod mene je situacija sljedea: za bajram mm i ja se nalazimo u splitu... on dolijece iz holandije a ja isti dan stizem busem iz bosne... bez djece cemo biti gdje u splitu da trazim prenociste za jednu noc a da mozemo malo prosetati i splitom, tj. da je blizu grada, kako se prebacuje na trajekt? gdje mogu dobiti informacije kad voze koji trajekti?
imate li preporuku gdje da idemo na tri dana na more? hvar-stari grad, jelsa ili bol?? posto cemo biti sami ja bih da idemo u neke apartmane blizu mora a blizu i centra grada (jer cemo biti bez vlastitog auta), da ujutro mozemo doruckovati jaja i salamu i pravac plaza a navecer izaci i prosetati po centru i vecerati...
posto nikada nisam bila u tom regionu stvarno nemam pojma sta da ocekujem (pogotovo bez auta) tako da vas molim za bilo kakvav savjet i preporuku
naravno, bitno je da su apartmani cisti i da imaju klimu
hm...split ne znam... ono što znam išla iz slita direktno tajkte za hvar-stari grad... e to bi ti preporučila...
sad ja više volim hvar-hvar al od staroga grada do hvara ima puta... u starom gradu je lijepo al ja više volim hvar trg :) i tu imama kontakt jedne teta anđe...divne bosanke kojojs ma ja išla i čuli smo se imamo plana sa djecom koja su veće veća put hvara možda čak i iduće godine
RE: Hoćete li ovo ljeto na more i gdje ako ho... 23.7.2013 11:39:13
ena23
hvala za link hanady, odlicno.
e sad, ja ne bi isla dalje od bola, starog grada ili jelse (direktna pristanista iz splita) jer, kako rekoh, nit imamo auta nit imamo vremena na bacanje, ne da mi se dalje ganjati buseve i prevoz. ljenguza al ako bi se sta promjenilo u planu javim ti se za taj kontakt
RE: Hoćete li ovo ljeto na more i gdje ako ho... 23.7.2013 11:58:39
M kao Mama
ma, ne javlja mi se ona moja, slala sam joj poruku preko fb, ne odgovara, neki dan joj pošaljem sms i kao javit će mi i evo već danima se ne javlja
RE: Hoćete li ovo ljeto na more i gdje ako ho... 23.7.2013 13:31:25
elmaL
IZVORNA PORUKA: Hanady RR
hoćeš kontakt
Hanady može li malo više podataka o tvom kontaktu i nas zanima isto, siti period i lokacija.