|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  164 165 [166] 167 168   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Hoćete li ovo ljeto na more i gdje ako ho...
14.7.2013 15:23:58   
Visnja RR
da kazem da smo na granici cekali 4 minute...niko ne trklja nikog...a ulaz u BiH je bila kilometarska kolona...

Asja = duša duše moje :)
03.04.`08

(odgovor članu Visnja RR)
Neposredna veza do poruke: 4126
14.7.2013 15:33:14   
Sandrich
Visnja daj nam malo vise informacija o svemu user posted image

Nas mali princ dosao na svijet 9.2.2012.
Carko broj dva nas obradovao 29.11.2013.

Neposredna veza do poruke: 4127
15.7.2013 0:15:29   
ena23
okej znam da nema veze s vezom ali ima s moreTom pa da pitam: da li neka od vas zna kako koristiti kontraceptivne pilule da bi pomjerile menstrualni ciklus? ja trebam dobiti onaj dan kad trebam krenuti na more user posted image

Onaj ko hoce- naci ce nacin, onaj ko nece - naci ce izgovor.

lav prvi- 22.08.2009.
lav drugi- 06.08.2011.

(odgovor članu Sandrich)
Neposredna veza do poruke: 4128
15.7.2013 0:38:15   
Honey3
ena ja ti o tome neznam nistauser posted image ja sam poslijednje 3 god.na moru bila u crvenom,patila se sa tamponimauser posted image a ove god.aBd,taman cu se iskupati user posted image

Moj muž je pametniji od mene. Bolje se on oženio, nego što sam se ja udala. :))))

(odgovor članu ena23)
Neposredna veza do poruke: 4129
15.7.2013 2:33:29   
Alma_27

IZVORNA PORUKA: ena23

okej znam da nema veze s vezom ali ima s moreTom pa da pitam: da li neka od vas zna kako koristiti kontraceptivne pilule da bi pomjerile menstrualni ciklus? ja trebam dobiti onaj dan kad trebam krenuti na more user posted image

samo nastavis piti dokle zelis user posted image ako ih do sad nisi pila, mislimda ne mozes zato sto se pocinju piti uz menstruaciju

al opet nazovi svog dr. pa provjeri

(odgovor članu ena23)
Neposredna veza do poruke: 4130
15.7.2013 8:53:52   
Blue rose RR

IZVORNA PORUKA: Alma_27

samo nastavis piti dokle zelis user posted image ako ih do sad nisi pila, mislimda ne mozes zato sto se pocinju piti uz menstruaciju

One se počinju piti prvi dan menstruacije, tako da si ih trebala početipiti prošli mjesec, ako nisi.
Ja sam ciklus pomjerala tabletama Primolut nur, ali obavezno uz konsultacije sa ginekologom.

"Ja jesam siromah i samo snove imam. Pred noge tvoje polažem ih. Nježno gazi, jer gaziš po snovima mojim.“
W. B. Y

(odgovor članu Alma_27)
Neposredna veza do poruke: 4131
15.7.2013 9:17:20   
Lulu_08
Mi smo trebali ici na Pag ove godine ali nazalost nismo, situacija u mojoj firmi je labilna, pitanje je opstanka firme i posla pa se nismo usudili ici u trosak...

25.04.2008. Princeza Mjeseca Luna je obasjala nas zivot!
09.07.2012. Mala Kraljica Lorena je upotpunila sve!

(odgovor članu Blue rose RR)
Neposredna veza do poruke: 4132
15.7.2013 14:25:53   
Alma_27

IZVORNA PORUKA: Blue rose RR

IZVORNA PORUKA: Alma_27

One se počinju piti prvi dan menstruacije, tako da si ih trebala početipiti prošli mjesec, ako nisi.
Ja sam ciklus pomjerala tabletama Primolut nur, ali obavezno uz konsultacije sa ginekologom.

vidis, za to primolut nur cujem prvi put posto one nisu za kontracepciju pa ni za odgadjane menstruacije. ja sam ih jednom pila kad sam imala cistu na jajniku. ne pijem hormonsku kontracepciju al me zanima mogu li nekada traziti od doktora da mi ih prepise zbog odgadjanja mensturacije. kad se onda uzimaju?

(odgovor članu Blue rose RR)
Neposredna veza do poruke: 4133
15.7.2013 16:39:56   
Buba.B
Pozdrav,
htela bih da vas pitam da li je naka od vas letovala u Gradacu (valjda se tako pise :) ) isli bi sa malom bebicom od 3,5meseca user posted image

(odgovor članu Alma_27)
Neposredna veza do poruke: 4134
15.7.2013 16:57:00   
nanika
U Gracu je lijepo a i plaza je bas duga.

Curica 2006
Dečko 2009

(odgovor članu Buba.B)
Neposredna veza do poruke: 4135
16.7.2013 12:34:26   
malena27 RR
Iskustva za hotel Faraon, Trpanj, ima li neko?

Beta 05.02.2010. 12,79
Beta 29.12.10. 557,93
Beta 31.12.10 1771,92
09.08.2011. rođen moj dunjaluk
Beta 09.06.15. <5
Beta 12.05.16. 504 i 16.06.16. spontani
27.01.17. vanmatericna

(odgovor članu nanika)
Neposredna veza do poruke: 4136
16.7.2013 13:05:57   
Full Moon
malena, pitaj, sta te zanima?

(odgovor članu malena27 RR)
Neposredna veza do poruke: 4137
16.7.2013 13:09:04   
malena27 RR
koliko cesto ima ovaj trajekt iz Ploca? znas li cijenu trajekta za automobil? imaju li animatore za djecu? ima li se gdje u blizini hotela rucati u slucaju da ne uzmemo all inclusive aranzman? kakve su generalno cijene? kakav je hotel i usluga? mi ne jedemo svinjsko meso, pa me interesuje moze li se birati nesto drugo u slucaju da bude ono u ponudi za obrok?
kakvo je set___aliste? ima li hlada na plazi?

< Poruku je uredio malena27 RR -- 16.7.2013 13:12:21 >

Beta 05.02.2010. 12,79
Beta 29.12.10. 557,93
Beta 31.12.10 1771,92
Beta 09.06.15. <5
27.01.17. vanmatericna

(odgovor članu Full Moon)
Neposredna veza do poruke: 4138
16.7.2013 13:23:51   
Full Moon
E, cijene trajekta imas na Jadroliniji na netu, muz je placao pa nisam sigurna, oko 50-60 KM za auto i dva odrasla i pola karte za jedno dijete, ona ima 4 godine, mislim da se do 3 godine za djecu ne placa, imas otprilike svaka 2 sata trajekt.
Mi smo isli upravo zbog all inclusive usluge, jer ti se sav zivot u Trpnju svede na taj hotel, nije ti to poput Makarske rivijere, ako trazis tako nesto nemoj ici, ovo je bas ono da ides i ne nosis novcanik, imas uvijek dovoljno hrane da biras, uvijek je riba i piletina ili junetina plus svinjetina, dosta paste, povrca, ma ono klasicni izbor kao i u ostalim hotelima, nece ti faliti nista, ja sam probirljiva i uvijek sam bas imala sta pojestiuser posted image
Animator je tu cijeli dan, imas diskac za djecu uvecer, neke radionice preko dana, i tako isto za odrasle, iskreno ako necete all uslugu bolje idite negdje drugo, a cijene su realne ali u junu i septembru, mislim omjer cijene i kvalitetauser posted image , vise nego realne u tim mjesecima!
Setalista postoje ali to ti je isto malo diskutabilno, ako ides dalje mogucnost da ces sresti zmiju je ogromnauser posted image , ma kao i na otocimauser posted image
Moja preporuka jest ovaj hotel, ali kazem ti idi u septembru, preskupo je sada, plus insistiraj na sobama iznad kuhinje, da se ne pentras stepenicamauser posted image
Eto, valjda sam ti pomoglauser posted image

< Poruku je uredio Full Moon -- 16.7.2013 13:24:18 >

Neposredna veza do poruke: 4139
16.7.2013 13:33:41   
malena27 RR
hvala puno na informacijama!

Beta 05.02.2010. 12,79
Beta 29.12.10. 557,93
Beta 31.12.10 1771,92
Beta 09.06.15. <5
27.01.17. vanmatericna

(odgovor članu Full Moon)
Neposredna veza do poruke: 4140
17.7.2013 9:06:00   
damma
Ako imate neki kontakt u Orebicu nek pise na pp..
samo da nije daleko od plaze..

i pisite vase utiske iz Orebica, nismo dosad isli a planirali ove godine..
kakva je plaza, ima li prodavnica, apoteka itd.

2004.
2008.

Neposredna veza do poruke: 4141
17.7.2013 11:23:18   
elmaL

IZVORNA PORUKA: Buba.B

Pozdrav,
htela bih da vas pitam da li je naka od vas letovala u Gradacu (valjda se tako pise :) ) isli bi sa malom bebicom od 3,5meseca user posted image

mi smo prošle godine bili nekolika dana, i naš E je tad imao 3 mjeseca. fino je, ja ti preporučujem da odete skroz na kraj kad se sidje na ulice do plaže, lijevo, znači u pravcu iz kojeg ste došli user posted image

mi smo svaki dan s kolicima prošetali do tamo, ima dobar hlad, nekako iznad mora, pa stepenice do mora i nema gužve toliko kao ovamo, tako da smo mi uvijek prostrli veliku kao piknik deku i tu Emina legli, ima i klupa sa pogledom na more, ja sam tu dojilauser posted image i većinom smo tu bili sami, znači borovina, fin hlad, super.
a kupali smo se naizmjenično mm i ja, sišli bi dole, pravo je fino. evo ti i slika Emina kako uživa user posted image vidi se more iza
user posted image

nikad nije spavao kao tih danauser posted image . a ovo će vam jedino biti podaleko ako budete baš na suprotnom kraju user posted image

E i A=<3
"Ako se svaki dan malo brinete, izgubit ćete nekoliko godina vašeg života. Ako nešto nije kako treba biti, popravite ako možete. Ali učite se ne brinuti. Brige nikad nisu ništa popravile."

(odgovor članu Buba.B)
Neposredna veza do poruke: 4142
17.7.2013 19:48:54   
Visnja RR

meni to nista nije pomoglo...dobila sam da pijem Dabroston 2 dana prije polaska na more.... jer sam trebala dobiti 10 (Dan polaska na more)... kao izvidnicu i 12 je trebalo bas da krene...i traje 5 dana... i pored tableta sam dobila... more s tamponima ... da sam znal da ce se to desiti da ne pijem bezveze tablete....

Ovo cemo prebaciti na postojecu a ako je nema na temu pod nazivom "odgađanje mjesečnice"user posted image

03.04.`08

(odgovor članu ena23)
Neposredna veza do poruke: 4143
17.7.2013 19:58:28   
Visnja RR
vratih se sa morETa...
U Brelima uobičajena posjećenost...
gužve na ulasku u CRO nije bilo...par minuta cekanja ali tod dana je na izlaz iz CRO bio kilometarski
danas kad smo se vracali izlaz iz CRO nikog nije bilo a ulaz kolona nekih 500-600 metara...to je bio oko 14 h
meni bilo odicno...a juce se nismo kupali jer se preko noci voda ohlaila na ispod 20 user posted image
kugla sladoeda 5 ili 6 kuna
piva 0,30 8 kuna
mineralna lita 23 user posted image
djeciji casopis na njemackom 35 kuna ....
a predivna sliovnica 29 user posted image

za druge cjene ne znam

mi smo placali 45 eura plu taxa 2 eura...samo za nas dvoje...
nase gazde su pune do septembra ...pocetkom septembra ce imat malo rupa a od polovine su opet puni dopola oktobra...
kuće oko njih imaju poneku slobodnu sobu ii apartman...

si pomalo kukaju.... poprilično ih država handri... mojim gazdama je za 7 dana inspekcija bila 3 puta...i svaki put se zadrže po 3, 4 ili5 sati.... handre li handre....

vidjela am da je drvenik pun ..mada je danas more bilo hladno pa je plaza bila puna a u moru nikog

< Poruku je uredio Visnja RR -- 18.7.2013 16:11:54 >

03.04.`08

Neposredna veza do poruke: 4144
17.7.2013 23:46:39   
Honey3

IZVORNA PORUKA: damma

jaoo Orebic je meni super user posted image velika plaza ima mnogo hlada,i super je,ima i pjeskoviti dio i sljunkoviti,ma ljepota,ja sam vise puta bila...ima i apoteke,prodavnoce vece manje,ma sveuser posted image preporuke ti nemam,mi smo podavno bili,ali kuca nije blizu plaze,a prije rata smo bili u nekom odmaralistu...a inace kad god idemo u Sreser napravimo par izleta u Orebic i na Korculuuser posted image

Moj muž je pametniji od mene. Bolje se on oženio, nego što sam se ja udala. :))))

(odgovor članu damma)
Neposredna veza do poruke: 4145
18.7.2013 14:55:55   
Buba.B
Nanika hvala na odgovoru...
Elma i tebi hvala na opsirnom opisu :) koliko ste placali smestaj?
I da li neka od vas zna mesto za odmor na moru a da nije urbano (ne trebaju mi kafici, restorani, diskoteke) bukvalno selo za letovanje, ali da je blizu i da nije ostrvo...hihihihi, podugacak mi je spisak :)
Mm bi da idemo do Neuma, ali iskreno mi se tamo ne ide...koliko sam videla na slikama sve mi nekako deluje skuceno i zbijeno a i plaza im nije bas nesto...
Pomagajte ako znate nestooo user posted image

(odgovor članu Honey3)
Neposredna veza do poruke: 4146
18.7.2013 15:03:06   
chuci

I da li neka od vas zna mesto za odmor na moru a da nije urbano (ne trebaju mi kafici, restorani, diskoteke) bukvalno selo za letovanje, ali da je blizu i da nije ostrvo...hihihihi, podugacak mi je spisak :)
Mm bi da idemo do Neuma, ali iskreno mi se tamo ne ide...koliko sam videla na slikama sve mi nekako deluje skuceno i zbijeno a i plaza im nije bas nesto...

imaš na pelješcu ovih sela tj malih mjesa sa jednom prodavnicom i jednim restoranom.
smao otvori google maps i zumiraj na pelješac.

mrvica 22.9.2009.
mravić 4.6.2012.
ako ih ne čujem... u zijanu su garant

(odgovor članu Buba.B)
Neposredna veza do poruke: 4147
18.7.2013 15:06:43   
Romali
IZVORNA PORUKA: chuci

imaš na pelješcu ovih sela tj malih mjesa sa jednom prodavnicom i jednim restoranom.
smao otvori google maps i zumiraj na pelješ

Taman posla napisati isto.Peljesac ima idealnih mjesta za ovo sto ti trezis.
Mi idemo u jedno od njihza 6 dana aBd.
Ima prodavnica, picerija, par kafica, ali daleko je to od ludog provoda i guzve.

< Poruku je uredio Romali -- 18.7.2013 15:08:13 >

23.4.2008. A.O. promijenio moj svijet :)
14.4.2014. Z. promijenila našu planetu :)

(odgovor članu chuci)
Neposredna veza do poruke: 4148
18.7.2013 16:17:03   
Buba.B
Hvala vam puno, divne ste user posted image
jos da nam nedjam smestaj i odosmo mi u avgustu user posted image

(odgovor članu Romali)
Neposredna veza do poruke: 4149
18.7.2013 20:15:49   
milenium
IZVORNA PORUKA: Honey3

IZVORNA PORUKA: damma

jaoo Orebic je meni super user posted image velika plaza ima mnogo hlada,i super je,ima i pjeskoviti dio i sljunkoviti,ma ljepota,ja sam vise puta bila...ima i apoteke,prodavnoce vece manje,ma sveuser posted image preporuke ti nemam,mi smo podavno bili,ali kuca nije blizu plaze,a prije rata smo bili u nekom odmaralistu...a inace kad god idemo u Sreser napravimo par izleta u Orebic i na Korculuuser posted image

dama imam ti ja kontakt ako ti treba,plaža je 150 metara od njih,prodavnica odmah do,a i ljekarna je blizu.

< Poruku je uredio milenium -- 18.7.2013 20:20:46 >

(odgovor članu Honey3)
Neposredna veza do poruke: 4150
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  164 165 [166] 167 168   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  164 165 [166] 167 168   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje, ali me zanima: da li su dojilje probale svoje mleko?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *