Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
RE: Hoćete li ovo ljeto na more i gdje ako ho... 10.7.2013 19:32:04
hanabanana
IZVORNA PORUKA: djordje5 ko ne bih išla na otok ni da mi daju besplatno. A kao te Pa o gradu Hvaru niko nije ni govorio, ja od početka pričam da se mjesto zove Vrboska na Hvaru, a od pristaništa do vrboske se ne vozi sat i pol, već deset_ak minuta autom. A za dalje ukusi su različiti.
Kako deset_ak minuta kad na karti mjesto je poslije Jelse. Od kojeg pristanište na Hvaru 10 minuta?!
Za mene je ovo godišnji. Idem dvije sedmice i želim da mi je sve tu pod rukom. S dvoje djece meni treba komoditet. Prirodan hlad, plaža pod nosom. Samo kad se sjetim skalamerija koja se nosi na plažu....
< Poruku je uredio hanabanana -- 10.7.2013 19:36:03 >
RE: Hoćete li ovo ljeto na more i gdje ako ho... 10.7.2013 19:49:14
djordje5
IZVORNA PORUKA: hanabanana
IZVORNA PORUKA: djordje5 ko ne bih išla na otok ni da mi daju besplatno. A kao te Pa o gradu Hvaru niko nije ni govorio, ja od početka pričam da se mjesto zove Vrboska na Hvaru, a od pristaništa do vrboske se ne vozi sat i pol, već deset_ak minuta autom. A za dalje ukusi su različiti.
Kako deset_ak minuta kad na karti mjesto je poslije Jelse. Od kojeg pristanište na Hvaru 10 minuta?!
Koje ti karte gledaš?? Iz trajektne luke u Starom Gradu kad ideš autom prema Vrboskoj uopšte ne ideš kroz jelsu, autobusom ideš, jer bus ima svoju rutu, ali autom ne. Draga moja oni su putevima otok ispresjecali, da je to čudo. I ako ne računaš pristanište u Sućuraju koje je skroz na drugoj strani otoka, ovo je praktično jedino pristanište za trajekte.
RE: Hoćete li ovo ljeto na more i gdje ako ho... 10.7.2013 19:49:59
teacher75
sto je najsmjesnije nekad davno prije 100 godina, moji rahmetli majka i dedo su planirali kupiti kucu u igranima al na kraju odustali. bilo bi bas veselo da su kupili
RE: Hoćete li ovo ljeto na more i gdje ako ho... 10.7.2013 19:51:53
teacher75
IZVORNA PORUKA: hanabanana
IZVORNA PORUKA: teacher75
u igranima sam ljetovala 5 godina po mjesec dana, znam svaki kamen. al vise me nema tamo iz privatnih razloga
Igrane su super za one sa djecom do dvije tri godine. Zar nije tako Tiki. Plaža pod nosom. Malo mjesto. Mirno. Prirodan hlad.
jesu, jedina mana sto idu dossta u brdo. al prva 2-3 reda iznad plaze su super. ja sam isla tamo ko cura pa mi bilo dosadno, vazda sam rondala protiv igrana al poznajem sve mjestane tamo pa je znalo biti i zabavno
RE: Hoćete li ovo ljeto na more i gdje ako ho... 10.7.2013 19:53:49
teacher75
meni je klek sada idealan, prvo sto je blizu, drugo sto je mirno mjesto ali ima se negdje i sjesti i pojesti nesto i popiti, ima lijepu veliku plazu, cijene nisu napucane ko u ostalim mjestima. jedina mana sto nema prirodni hlad al mi ionako kad je najgore sunce idemo na spavanje u sobu tako da ne smeta toliko
< Poruku je uredio teacher75 -- 10.7.2013 19:54:29 >
RE: Hoćete li ovo ljeto na more i gdje ako ho... 11.7.2013 0:31:42
maja78 RR
IZVORNA PORUKA: Alhemicarka
IZVORNA PORUKA: maja78 RR
IZVORNA PORUKA: eldinky
IZVORNA PORUKA: MicoTico
IZVORNA PORUKA: eldinky
IZVORNA PORUKA: MicoTico
Već sam pisala da smo rezervisali Drvenik opet ko prošle godine. Idemo mm, ja i djeca i moji roditelji. Smještaj će nas koštati 60EUR. Krećemo aBd 23.8.
veliki ili mali ? i mi smo vjerovatno u drveniku i ove godine.....bili smo prošle i bilo nam je super takođe avgust,možda se i vidimo
ja sma u kuci odmh druga pored ove, mama alma j eprosle godine bila u ovoj U mali ili Gornja Vala. A šetamo obavezno do Velikog D.
mi ćemo vjerovatno u veliki D , 18-19.08. možda se i vidimo
to ce biti smjena u drveniku, ja se vracam 17.
Baš, a mi se vraćamo 18. S tim da ostavljamo bebu do 1.
Neko je pitao za smještaj, sve je zauzeto u kući u kojoj smo mi, ali evo, provjerite:
RE: Hoćete li ovo ljeto na more i gdje ako ho... 11.7.2013 8:01:36
pocahontas
IZVORNA PORUKA: shpagica
IZVORNA PORUKA: mama_alma
tiki u jeku sezone, višnja danas otišla
ma znam, ucinilo mi se da je za oboje ta cijena tj. da je apartman u pitanju posto mi za citav apartman u sezoni platimo oko 40-45 eura, kasnije vidjeh da je po osobi. obzirom da je HB nije ni skupo al mi ne bismo hranu da nam neko kuha jer smo oboje "muhanati" po pitanju hrane
Ovo nesto ne kontam ako rece da se hranite po restoranima. Po meni ako je neko muhanat na kuhanje jede samo i iskljucivo sto je sam spremio.
mm je gadljiv pa nece svugdje jesti a ja ne volim dosta jela, pa mi takav aranzman da mi domacin kuha i da nemam nekog izbora bas ne odgovara
Tiki objekat gdje ja ljetujem je koncipiran kao mali hotel, imamo švedski stol za doručak, za večeru meni izbor jela pa udri..tu je restoran gdje ljudi iz okolnih kuca koji tu ljetju regularno dolaze na večeru...i hrana je odlična!
ja sam isto ko skvo muhanata i na ljetovanju ne kuham hB , a dijete ima da se prilagodi svedskom stolu za dorucak gdje nema čega nema i menu večeri...za rucak čalabrcne supu sa hljebom ili neki namaz plus neko voce, kasnije ima vocni jogurt, sladoled, monte ili tako neku nebulozu do večere...
mislim, ja nemam ništa protiv ovako servirane večere a ti tiki? http://bit.ly/14KouPU
< Poruku je uredio pocahontas -- 11.7.2013 8:09:19 >
RE: Hoćete li ovo ljeto na more i gdje ako ho... 11.7.2013 10:55:57
pocahontas
IZVORNA PORUKA: Sandrich
pocahontas koliko kosta,imaju li apartmani,bitno mi je da imam gdje sta skuhati za malog?
imaju mislim dva ali bas povelika apartmana u potkrovlju..mi smo jedne godine bili u jednom i pogled je famozan..mozda na slikama mozes vijeti tu terasu u krovu kuće
a sto ce ti kuhinja kada dole u restoranu lijepo svaki dan zamolis da ti nesto daju za malca, da nesto podgrijes i sl. tako smo mi isli kada je malom bila godina dana..doduse dojio je ali znam da bi mi izasli u susret svaki put da sam recimo trebala flasicu podgrijati i sl. koliko njima treba hrane za taj neki obroh..šakica jedna...lijepo ti odvade i na tanjir odneses u sobu dijete nahraniti..čak imaju i štapni mikser ma sve..samo reci
ovo ti naravno nikad ne naplate...
< Poruku je uredio pocahontas -- 11.7.2013 10:56:45 >
RE: Hoćete li ovo ljeto na more i gdje ako ho... 11.7.2013 10:56:35
teacher75
pocy, meni je vecera super al mm bio ostao gladan- on slabo sta od morskih plodova jede. a koje meso je na meniju, kad je svinjetina ima uvijek i nesto drugo kao opcija?
RE: Hoćete li ovo ljeto na more i gdje ako ho... 11.7.2013 10:58:31
pocahontas
pocy, meni je vecera super al mm bio ostao gladan- on slabo sta od morskih plodova jede. a koje meso je na meniju, kad je svinjetina ima uvijek i nesto drugo kao opcija?
naravno,,,ja ne jedem svinjetinu i uvijek ima piletine, teletine ili riba...tri, četiri vrste mesa ili vegetarijanski obrok...kazem ti, za ove pare meni je mrak sve...sloboda kao u hotelu a opet ima taj momenat kada mogu doci do restorana i zamoliti nesto dodatno za dijete
nema bosanaca sto je meni bitno..samo talijani, slovenci iz Trsta, švabe...i poneki čeh ali to mora
hoću reći, nije to domaćinsk atmosfera koju si ti imala u glavi..to je manji porodični hotel sa restoranom
< Poruku je uredio pocahontas -- 11.7.2013 11:00:28 >
RE: Hoćete li ovo ljeto na more i gdje ako ho... 11.7.2013 11:06:16
pocahontas
to je super onda, koliko cete vi platiti za vas troje po danu?
napisala sam gore mislim...98 EUR dakle za sedmicu je to bi bilo 1350 KM ukupno za nas troje (s tim sto mi ostanemo duze) sto nije puno ako imas ovako dobar smjestaj, plazu pod nosom, terasu, klimu, sobe mrak, renovirane, komotne, pogled more, plazma tv, krevet za dijete (koje ne plaća), klopu..nista ne moram nositi...
< Poruku je uredio pocahontas -- 11.7.2013 11:09:47 >
RE: Hoćete li ovo ljeto na more i gdje ako ho... 11.7.2013 11:18:46
Sandrich
pa super je to pocahontas,znaci mi bi placali smjestaj za dvoje a vjerujem da bi mi izasli u susret za malca...bili smo u januaru na vlasicu u hotelu Blanca pa je prezivio jel ima slucajno frizider u sobi? izvini ako sam dosadna
RE: Hoćete li ovo ljeto na more i gdje ako ho... 11.7.2013 11:22:15
pocahontas
IZVORNA PORUKA: Sandrich
pa super je to pocahontas,znaci mi bi placali smjestaj za dvoje a vjerujem da bi mi izasli u susret za malca...bili smo u januaru na vlasicu u hotelu Blanca pa je prezivio jel ima slucajno frizider u sobi? izvini ako sam dosadna
ima naravno fridz i sve strpas tu sta ti treba..mi smo jos nosili kuhalo za vodu i blender proslih godina i to je to.. ostalo sve dole kod njih u restoranu-- samo ja mislim ako si kontala ove godine da ides, tesko da ces naci mjesta jer ja sam rezervisala u aprilu za ljeto..tako to kod njih ide..imaju stalne goste i tesko je upasti ali posalji upit pa vidi..
RE: Hoćete li ovo ljeto na more i gdje ako ho... 11.7.2013 11:25:56
Sandrich
hvala na objasnjenju.ovo mi je stvarno super ponuda,a vjrujem da je popunjeno,nazalost ja ne mogu nista planorati prije 24.7 dok ne odem na kontrolu pa da vidim hocu li smjeti uopste ici al eto ako budem mogla vrijedi pokusat
RE: Hoćete li ovo ljeto na more i gdje ako ho... 14.7.2013 15:17:42
Visnja RR
IZVORNA PORUKA: pocahontas
naravno,,,ja ne jedem svinjetinu i uvijek ima piletine, teletine ili riba...tri, četiri vrste mesa ili vegetarijanski obrok...kazem ti, za ove pare meni je mrak sve...sloboda kao u hotelu a opet ima taj momenat kada mogu doci do restorana i zamoliti nesto dodatno za dijete
nema bosanaca sto je meni bitno..samo talijani, slovenci iz Trsta, švabe...i poneki čeh ali to mora
hoću reći, nije to domaćinsk atmosfera koju si ti imala u glavi..to je manji porodični hotel sa restoranom
pocy pocy ceha zadnjih 5 g ima 90 %
a te pogodnosti za djecu nisu za sve goste.... vec za nas i za vas... logicno da drugim naplacuju ako zele nesto za djecu u međuobroku... da ne bude zabune...