Full Moon
|
E, cijene trajekta imas na Jadroliniji na netu, muz je placao pa nisam sigurna, oko 50-60 KM za auto i dva odrasla i pola karte za jedno dijete, ona ima 4 godine, mislim da se do 3 godine za djecu ne placa, imas otprilike svaka 2 sata trajekt. Mi smo isli upravo zbog all inclusive usluge, jer ti se sav zivot u Trpnju svede na taj hotel, nije ti to poput Makarske rivijere, ako trazis tako nesto nemoj ici, ovo je bas ono da ides i ne nosis novcanik, imas uvijek dovoljno hrane da biras, uvijek je riba i piletina ili junetina plus svinjetina, dosta paste, povrca, ma ono klasicni izbor kao i u ostalim hotelima, nece ti faliti nista, ja sam probirljiva i uvijek sam bas imala sta pojesti Animator je tu cijeli dan, imas diskac za djecu uvecer, neke radionice preko dana, i tako isto za odrasle, iskreno ako necete all uslugu bolje idite negdje drugo, a cijene su realne ali u junu i septembru, mislim omjer cijene i kvaliteta , vise nego realne u tim mjesecima! Setalista postoje ali to ti je isto malo diskutabilno, ako ides dalje mogucnost da ces sresti zmiju je ogromna , ma kao i na otocima Moja preporuka jest ovaj hotel, ali kazem ti idi u septembru, preskupo je sada, plus insistiraj na sobama iznad kuhinje, da se ne pentras stepenicama Eto, valjda sam ti pomogla
< Poruku je uredio Full Moon -- 16.7.2013 13:24:18 >
|