|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  165 166 [167] 168 169   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Hoćete li ovo ljeto na more i gdje ako ho...
19.7.2013 14:04:43   
M kao Mama
ja bih ko mogla dobiti malo odmora nakon Bajrama na račun djece da ih vodim na more, akobogda, ima li ko kakav povoljan smještas s početka makarske rivijere da je plaža blizu,

(odgovor članu Visnja RR)
Neposredna veza do poruke: 4151
19.7.2013 14:48:09   
damma
IZVORNA PORUKA: milenium

IZVORNA PORUKA: Honey3

IZVORNA PORUKA: damma

Ako imate neki kontakt u Orebicu nek pise na pp..
samo da nije daleko od plaze..

i pisite vase utiske iz Orebica, nismo dosad isli a planirali ove godine..
kakva je plaza, ima li prodavnica, apoteka itd.

jaoo Orebic je meni super user posted image velika plaza ima mnogo hlada,i super je,ima i pjeskoviti dio i sljunkoviti,ma ljepota,ja sam vise puta bila...ima i apoteke,prodavnoce vece manje,ma sveuser posted image preporuke ti nemam,mi smo podavno bili,ali kuca nije blizu plaze,a prije rata smo bili u nekom odmaralistu...a inace kad god idemo u Sreser napravimo par izleta u Orebic i na Korculuuser posted image

dama imam ti ja kontakt ako ti treba,plaža je 150 metara od njih,prodavnica odmah do,a i ljekarna je blizu.

de mi posalji kontakt na pp..

2004.
2008.

(odgovor članu milenium)
Neposredna veza do poruke: 4152
20.7.2013 16:04:02   
Buba.B
Eto zenice, na kraju ipak idemo do Neuma... nema sanse da bebi izvadimo pasos za nedelju dana, jer mm tada ima odmor, pa pisem utiske kada se vratimooo user posted image

(odgovor članu damma)
Neposredna veza do poruke: 4153
22.7.2013 20:57:24   
Ilhana RR
Juhuuu :) vidim uzivate na moranju pa reko samo da vas pitam gdje bi mi preporucili da idem a da nije previse daleko, Brele su nammprivlacne ali podaleko su a Neum i Makarska su vjerovatno prepuni a nebi u guzvu... Jedno malo mjestasce da odmorim i glavu i dusu :)

Hvala unaprijed :)

~~~ Living the dream ~~~

* Lamija 6 maj 2008
* Vedad 20 decembar 2014

(odgovor članu Buba.B)
Neposredna veza do poruke: 4154
22.7.2013 21:20:42   
Neca xxx
Ilhana, Brela su super i jako su blizu Makarske. Obzirom da ti je Makarska jedna od opcija, Brela su jako blizu. user posted image

Mi idemo slijedeće sedmice u Podgoru. Prvo ljetovanje u četveročlanom sastavu. Slutim da će biti veselo. user posted image user posted image

“Samo sam htjela da imam nešto tvoje… Zauvijek…”
“Želiš nešto moje? Zauvijek? Da li bi prezime moglo da posluži?”

(odgovor članu Ilhana RR)
Neposredna veza do poruke: 4155
22.7.2013 21:25:03   
teacher75

IZVORNA PORUKA: Ilhana RR

Juhuuu :) vidim uzivate na moranju pa reko samo da vas pitam gdje bi mi preporucili da idem a da nije previse daleko, Brele su nammprivlacne ali podaleko su a Neum i Makarska su vjerovatno prepuni a nebi u guzvu... Jedno malo mjestasce da odmorim i glavu i dusu :)

mi idemo u klek opet- isli smo prosle godine prvi put. najblize mjesto poslije neuma a mirno, kazu da je prazno- sad za vikend bio mm-ov rodjak

Nositi svoju bol to nam je bogomdato, pokazuje da smo zivi sve dok je osjecamo . Osjetit TUDJU bol znaci da smo ljudi .

Neposredna veza do poruke: 4156
22.7.2013 22:06:08   
selebriti
Zuljana user posted image

Life begins at the end of your comfort zone

(odgovor članu teacher75)
Neposredna veza do poruke: 4157
22.7.2013 22:12:15   
Full Moon

Ilhana, ako cete u Brela, preporucujem ti da idete preko Kupresa, odmah su ti Brela prva kad ides tim putemuser posted image

Neposredna veza do poruke: 4158
22.7.2013 22:48:58   
Ilhana RR

IZVORNA PORUKA: Full Moon

Ilhana, ako cete u Brela, preporucujem ti da idete preko Kupresa, odmah su ti Brela prva kad ides tim putemuser posted image

Izgleda da ce biti Brela jer nam se svidjaju slike iz Brele :) al idemo preko Mostara jer hocu rodjaku na babinje :)

~~~ Living the dream ~~~

* Lamija 6 maj 2008
* Vedad 20 decembar 2014

(odgovor članu Full Moon)
Neposredna veza do poruke: 4159
23.7.2013 9:45:19   
leona81
teacher moze li tm pitati rodjaka za info o tome primaju li eure i KM kao sto su prije u onim malim radnjama u Kleku ili ne. pricala sam jucer sa prijateljicom iz Splita i kod njih su samo kune jos...

29.04.2013-29.10.2013...184 days
For every day, I miss you. For every hour, I need you. For every minute, I feel you. Forever, I love you...

Neposredna veza do poruke: 4160
23.7.2013 9:50:06   
elmaL

Izgleda da ce biti Brela jer nam se svidjaju slike iz Brele :) al idemo preko Mostara jer hocu rodjaku na babinje :)

Ilhana možeš produžiti iz Mostara preko Vrgorca, vjerujem da su manje gužve nego na Doljanima.

A u Mostaru se lijepo provedi user posted image

E i A=<3
"Ako se svaki dan malo brinete, izgubit ćete nekoliko godina vašeg života. Ako nešto nije kako treba biti, popravite ako možete. Ali učite se ne brinuti. Brige nikad nisu ništa popravile."

Neposredna veza do poruke: 4161
23.7.2013 10:20:25   
M kao Mama
meni niko ne odgovori ima li neku preporuku za apartman za 4 osobe u augustu,

(odgovor članu elmaL)
Neposredna veza do poruke: 4162
23.7.2013 10:34:55   
Hanady RR

IZVORNA PORUKA: mama_alma

ja to mogu poslati kontakt naš u Živogošću ...
ne znam koja je raspoloživost spartmana u periodu kada tebi treba...

''Evo, silazi sumrak, i svijet postaje hladniji. Ti si moj način toplog. Obući ću te na sebe da se, ovako pokipjelo, ne prehladim od studeni svog straha i samoće.''

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

(odgovor članu M kao Mama)
Neposredna veza do poruke: 4163
23.7.2013 10:37:48   
M kao Mama

IZVORNA PORUKA: Hanady RR

hajd pošalji pa da pitam,
što je nagore ja se raspitujem i planiram, a još ništa mi nije sigurno za godšnji, no dobro ne treba gubiti nadu,

(odgovor članu Hanady RR)
Neposredna veza do poruke: 4164
23.7.2013 10:39:22   
Hanady RR

hajd pošalji pa da pitam,
što je nagore ja se raspitujem i planiram, a još ništa mi nije sigurno za godšnji, no dobro ne treba gubiti nadu,

pa pitaj...
i kad budeš žicala to malo slobodnih dana da ih možeš ''omjeriti'' o raspoloživost aprtamana možda...
sad ću ti na FB poslati lakše mi tamo :)

''Evo, silazi sumrak, i svijet postaje hladniji. Ti si moj način toplog. Obući ću te na sebe da se, ovako pokipjelo, ne prehladim od studeni svog straha i samoće.''

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

Neposredna veza do poruke: 4165
23.7.2013 10:40:06   
teacher75

IZVORNA PORUKA: leona81

teacher moze li tm pitati rodjaka za info o tome primaju li eure i KM kao sto su prije u onim malim radnjama u Kleku ili ne. pricala sam jucer sa prijateljicom iz Splita i kod njih su samo kune jos...

sumnjam da su oni ista kupovali u tim radnjicama jer su isli samo za vikend. mi cemo nosit kune i eure pa tamo razmijenit kad zatreba

Nositi svoju bol to nam je bogomdato, pokazuje da smo zivi sve dok je osjecamo . Osjetit TUDJU bol znaci da smo ljudi .

(odgovor članu leona81)
Neposredna veza do poruke: 4166
23.7.2013 10:55:15   
selebriti

Mislim da ce slobodan biti ovaj apartman u Žuljani, mogu ti provjeriti ako želiš?

Life begins at the end of your comfort zone

Neposredna veza do poruke: 4167
23.7.2013 10:56:30   
M kao Mama

IZVORNA PORUKA: selebriti

Mislim da ce slobodan biti ovaj apartman u Žuljani, mogu ti provjeriti ako želiš?

evo čekam odgovor iz Živogošća, dobit ću danas pa ako ne bude onda ove žuljane ganjamo, hvala

(odgovor članu selebriti)
Neposredna veza do poruke: 4168
23.7.2013 11:23:23   
ena23
eh ovako, kod mene je situacija sljedea: za bajram mm i ja se nalazimo u splitu... on dolijece iz holandije a ja isti dan stizem busem iz bosne... bez djece cemo biti user posted image
gdje u splitu da trazim prenociste za jednu noc a da mozemo malo prosetati i splitom, tj. da je blizu grada, kako se prebacuje na trajekt? gdje mogu dobiti informacije kad voze koji trajekti?

imate li preporuku gdje da idemo na tri dana na more? hvar-stari grad, jelsa ili bol?? posto cemo biti sami ja bih da idemo u neke apartmane blizu mora a blizu i centra grada (jer cemo biti bez vlastitog auta), da ujutro mozemo doruckovati jaja i salamu user posted image i pravac plaza a navecer izaci i prosetati po centru i vecerati...

posto nikada nisam bila u tom regionu stvarno nemam pojma sta da ocekujem (pogotovo bez auta) tako da vas molim za bilo kakvav savjet i preporuku user posted image

naravno, bitno je da su apartmani cisti i da imaju klimu user posted image

Onaj ko hoce- naci ce nacin, onaj ko nece - naci ce izgovor.

lav prvi- 22.08.2009.
lav drugi- 06.08.2011.

Neposredna veza do poruke: 4169
23.7.2013 11:24:15   
mamina princeza
mama alma ...neces u promajnu ove godine? :) a sto se tice smjestaja zivogosce i okolina ako nadjes nestolijepo i povoljno molim te napisi ovdje... i nama treba nesto jeftino u makrskoj rivijeri al nesto kasnij ekraj avgusta -pocetak septembra.

Moja princeza 04.07.2008
Moj princ 26.02.2012

Neposredna veza do poruke: 4170
23.7.2013 11:24:59   
Hanady RR

IZVORNA PORUKA: mamina princeza

mama alma ...neces u promajnu ove godine? :) a sto se tice smjestaja zivogosce i okolina ako nadjes nestolijepo i povoljno molim te napisi ovdje... i nama treba nesto jeftino u makrskoj rivijeri al nesto kasnij ekraj avgusta -pocetak septembra.

hoćeš kontaktuser posted image

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

(odgovor članu mamina princeza)
Neposredna veza do poruke: 4171
23.7.2013 11:29:04   
Hanady RR

IZVORNA PORUKA: ena23

eh ovako, kod mene je situacija sljedea: za bajram mm i ja se nalazimo u splitu... on dolijece iz holandije a ja isti dan stizem busem iz bosne... bez djece cemo biti user posted image
gdje u splitu da trazim prenociste za jednu noc a da mozemo malo prosetati i splitom, tj. da je blizu grada, kako se prebacuje na trajekt? gdje mogu dobiti informacije kad voze koji trajekti?

imate li preporuku gdje da idemo na tri dana na more? hvar-stari grad, jelsa ili bol?? posto cemo biti sami ja bih da idemo u neke apartmane blizu mora a blizu i centra grada (jer cemo biti bez vlastitog auta), da ujutro mozemo doruckovati jaja i salamu user posted image i pravac plaza a navecer izaci i prosetati po centru i vecerati...

posto nikada nisam bila u tom regionu stvarno nemam pojma sta da ocekujem (pogotovo bez auta) tako da vas molim za bilo kakvav savjet i preporuku user posted image

naravno, bitno je da su apartmani cisti i da imaju klimu user posted image

hm...split ne znam...
ono što znam išla iz slita direktno tajkte za hvar-stari grad...
e to bi ti preporučila...

a evo ti trajekt kako ide i cjene...
auta su skupa na trajketu al vi ne idete njime
http://www.putovnica.net/prijevoz/trajekt-split-stari-grad-hvar-jadrolinija

sad ja više volim hvar-hvar al od staroga grada do hvara ima puta...
u starom gradu je lijepo al ja više volim hvar trg :) i tu imama kontakt jedne teta anđe...divne bosanke kojojs ma ja išla i čuli smo se imamo plana sa djecom koja su veće veća put hvara možda čak i iduće godine

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

(odgovor članu ena23)
Neposredna veza do poruke: 4172
23.7.2013 11:39:13   
ena23
hvala za link hanady, odlicno.

e sad, ja ne bi isla dalje od bola, starog grada ili jelse (direktna pristanista iz splita) jer, kako rekoh, nit imamo auta nit imamo vremena na bacanje, ne da mi se dalje ganjati buseve i prevoz. ljenguza user posted image al ako bi se sta promjenilo u planu javim ti se za taj kontakt user posted image

Onaj ko hoce- naci ce nacin, onaj ko nece - naci ce izgovor.

lav prvi- 22.08.2009.
lav drugi- 06.08.2011.

Neposredna veza do poruke: 4173
23.7.2013 11:58:39   
M kao Mama

ma, ne javlja mi se ona moja, slala sam joj poruku preko fb, ne odgovara, neki dan joj pošaljem sms i kao javit će mi i evo već danima se ne javlja

(odgovor članu mamina princeza)
Neposredna veza do poruke: 4174
23.7.2013 13:31:25   
elmaL

hoćeš kontaktuser posted image

Hanady može li malo više podataka o tvom kontaktu user posted image i nas zanima isto, siti period i lokacija.

E i A=<3
"Ako se svaki dan malo brinete, izgubit ćete nekoliko godina vašeg života. Ako nešto nije kako treba biti, popravite ako možete. Ali učite se ne brinuti. Brige nikad nisu ništa popravile."

Neposredna veza do poruke: 4175
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  165 166 [167] 168 169   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  165 166 [167] 168 169   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje, ali me zanima: da li su dojilje probale svoje mleko?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *