|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  28 29 [30] 31 32   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Blizanci
21.6.2013 18:01:39   
Leva
Vila je spas user posted image
Srecna cestitke i bas mi je drago sto napredujete user posted image
Zeljezo mi je 14. Eritrociti, hemoglobin i homocistein su ispod referentnih vrijednosti. Nas dan pocinje s tim da pojedem kasiku ili dvije domaceg pekmeza od jabuka, onda pojedem cveklu i mrkvu sa limunom i medom i na kraju ako mogu podnijeti popijem casu soka od grozdja isto domaceg.
Zadnjih dana sam dosta nervozna. Pupa me boli oko pupka. Nikada to nije isto mjesto pa nekada boli ispod, nekada lijevo ili desno. Pupak mi je pomodrio i tako. Ja se mazem, tjesim se da me natezu na sve strane i jedva se kontrolisem da ne trcim doktoru za svaku glupost...

.-..-.
`·.·´ nakon 5 IUI i 5 ICSI su došla dva sunašca...
?/
/? "Uspjeti znači prihvatati neuspjeh za neuspjehom ne
/ \ gubeći entuzijazam"...
http://sunasce.blogger.ba/

(odgovor članu SREĆNA)
Neposredna veza do poruke: 726
22.6.2013 18:47:09   
mersudina 27
Drage zenice hvala vam na informacijama za kolica,mi jos nismo nista nasli,ali smo u potrazi,nadamo se da cemo nesto pronaci,jer jedva cekamo cetrestnju pa da idemo u goste kod nasih najmilijih.

Uhhh ti odvratni grcevi,moje momke smorise,dajemo im sve zivo ali nista im ne pomaze.
Pedijatar kaze da je od hrane jer ih ja dojim i dohranjujem hipom,pa zbog mijesanja hrane,najvjerovatnije.

Leva mozes mila da mazes pupu bilo cim,ja sam sve zivo koristila ali opet strija mali milion po njemu,kod mene poceo da puca najvise u devetom mjesecu,kad sam ludila kolko me je svrbio,a za kilograme nemoj brinuti,tek ces se poceti mijenjati u sedmom mjesecu,bar je kod mene tako bilo.

ja sam pred sami porod vagala +19,i jos ima Bogami pokoja sto se treba skinuti

Najbitnije je da su nase bebice zive i zdrave,a nas izgled je u drugom planu.

Ja vas sve user posted image user posted image user posted image

Hvala ti Allahu za moje dvije mrvice.

(odgovor članu Leva)
Neposredna veza do poruke: 727
23.6.2013 14:23:16   
nedzla.

IZVORNA PORUKA: Leva

Zadnjih dana sam dosta nervozna. Pupa me boli oko pupka. Nikada to nije isto mjesto pa nekada boli ispod, nekada lijevo ili desno. Pupak mi je pomodrio i tako. Ja se mazem, tjesim se da me natezu na sve strane i jedva se kontrolisem da ne trcim doktoru za svaku glupost...

Levo ne brini, sve sam to pregurala i opet ponešto novo naleti. I meni je modro oko pupka, puca mi stomak, sav je nekako crvenkast s vidljivim kapilarima i venama, ali kao što rekoh u nekom od prethodnih postova, samo nek je user posted image user posted image udobnouser posted image
Ja sam po nekoliko dana nagodna, ma ptice samnom loviti, a onda me nešto spuca i sve pokvari. Ali šta ćeš, to su naše slatke dugo čekane mukiceuser posted image
Mene najviše brine što mi je ponekad tvrd stomak i dr. mi je rekao da pratim da li je o kontrakcijama riječuser posted image ali ja nikako da upratimuser posted image
Bili smo na kontroli sa punih 25 sedmica i sve je hvala Allahu Dragom uredu, user posted image user posted image super napreduju i naprednije su po sedmicama u odnosu na trudnoćuuser posted image jednako napreduju, ne otimaju jedno drugom hranu, dušice drageuser posted image user posted image

Pomilujte svoje tibe i bebe u njima, a mamice koje su rodile neka puuuuuuuno cmoknu svoje user posted image user posted image mahsuz od mene i mojih user posted image user posted image

Sve vas puuuuuuuuuuuuuno user posted image

Gospodaru Milostivi,
hvala Ti za ova 2 najljepša poklona u mom životu....
lijepi mamini blizanci A&A

(odgovor članu Leva)
Neposredna veza do poruke: 728
23.6.2013 14:48:09   
Leva
Nedzla s obzirom da ste sve prosle ovo rapidno razvlacenje vi ste mi nekako i najmjerodavnije za ocijeniti da li je nesto normalno ili nijeuser posted image . Ne uzbudju mene ni kg ni strije, ono cega je mene strah je da u strahu da ne ispadnem opterecena i polu luda ne previdim nesto bitno sto bi tufnama moglo stetiti. Sve dok su oni dobro i ja sam dobro pa modrila se ko patlidzan user posted image user posted image
Tvrd stomak moze biti znak kontrakcija. Kada vidis da je takav popij magnezij, apaurin ili sta ti je vec dr rekao i lezi. Ako osjetis nevjerovatno olaksanje za nekih pola sata do sat to su ti kontrakcije 100%
Mersudina ljubni dvije bonbonice, brzo ce aBd i grcevima doci kraj user posted image

< Poruku je uredio Leva -- 23.6.2013 14:49:37 >

.-..-.
?/

(odgovor članu nedzla.)
Neposredna veza do poruke: 729
25.6.2013 15:19:05   
manfri
evo i nas da se javimo bili smo na kontroli jutros sad smo 33+1 i u plusu smo ukupno 20 kg user posted image user posted image user posted image izgledam ko omanji tenkuser posted image ili nilski konjuser posted image user posted image user posted image bebe su dobro hvala Bogu svaki ima po 2 kg i 250 i 289 grama , sto se tice rastezanja vuce i puca na sve strane nekad imam osjecaj da su mu svi organi zgnjeceni i da vise nemaju kud , i onda + mokrenje svaki sat u toku nociuser posted image user posted image user posted image , strije ne mogu ni pregledati a kamoli prebrojati a sjedenje je postala nemoguca misija jer zbog pritiska ne znam sta me vise boli stidna kost ili prepone
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image eh eto izjadah se ja i sad mi ko lakse user posted image ma sve u svemu nek su user posted image user posted image dobro a ovo ce sve vec proci aBd

Vidim da su mamice koje su skoro rodile svoja blaga zaposlene 24 sata 7 dana u sedmici i mi to jedva cekamo aBd
Velika pusa za sve male i velike

Kako oslovljavaš druge i drugi će tebe tako oslovljavati.

(odgovor članu Leva)
Neposredna veza do poruke: 730
28.6.2013 12:52:28   
nedzla.
drage ženice, ja sam zadnja 2 dana nikakvauser posted image
rasteže me na sve strane, stomak tvrd ko kamen kad stojim, a kad sjedim ili ležim opusti seuser posted image
pomagajte drage, jel vama tako bilouser posted image

samo me tješi što su mi user posted image user posted image elhamdulillah aktivne i nadam se da je njima udobno, a mama će izzdržati uz Allahovu dž.š. pomoć

sve vas user posted image

Gospodaru Milostivi,

(odgovor članu manfri)
Neposredna veza do poruke: 731
28.6.2013 15:07:16   
manfri
nedzla evo da te ja utjesim isti problem imam koji traje evo vec 3 dana ( danas sam ko malkice bolja) Isto steze, rasteze, boli, pritisak na prepone stidnu kost , krsta kad sjedim stomak imam osjecaj da ce puci ali doslovno , kad krenem ustati imam osjecaj da prvo moram kosti sve prikupiti pa tek onda da mogu da ustanem, , prsti evo zadnja 2 dana toliko trne da sam skoro izgubila ojecaj u rukama nista vise ne mogu uhvatiti rukom normalno user posted image user posted image user posted image
kratko receno katastofa vecih razmjera, a bebice kao da aerobik igraju ali to me odusevljava nek su samo oni masallah dobro a ovo sve bude i prođeuser posted image
Eto izjadah se i ja pa se nadam da sam te bar malkice utjesila user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Leva)
Neposredna veza do poruke: 732
28.6.2013 19:12:56   
nedzla.

IZVORNA PORUKA: manfri

Eto izjadah se i ja pa se nadam da sam te bar malkice utjesila user posted image user posted image user posted image

hvala ti manfri user posted image

ja se samo za user posted image user posted image brinem, da je njima udobno i da ih ništa ne pritšće, a za mene manje-više, saburit će mama user posted image

Gospodaru Milostivi,

(odgovor članu manfri)
Neposredna veza do poruke: 733
28.6.2013 22:19:35   
Leva
Evo i nas. Mi smo bili cetiri dana u bolnici zbog kontrakcija i pretraga. Sada smo ok Bogu hvala i guramo dalje user posted image
Nedzla i meni je stomak tvrd kada stojim a mekan kada sjednem ili legnem i to su mi doktori objasnili kao normalnu pojavu zato no sikiriki user posted image to sto te zateze sve je isto normalno jer se izmedju 20 i 30 sedmice desava najdrasticnija promjena i maternica se izdize prema dijafragmi. To uzrokuje pomijeranje gomile organa sto ocigledno fino osjetis user posted image
Manfri sve mame duplice a bilo ih je mashallah u bolnici su dobro ustrijane tako da ti to dodje kao popratna pojava user posted image

< Poruku je uredio Leva -- 28.6.2013 22:20:44 >

.-..-.
?/

(odgovor članu nedzla.)
Neposredna veza do poruke: 734
28.6.2013 22:21:49   
manfri

hvala ti manfri user posted image

ja se samo za user posted image user posted image brinem, da je njima udobno i da ih ništa ne pritšće, a za mene manje-više, saburit će mama user posted image
[/quote]

nema na cemu mila i ja sam ti ista nek je samo njima dobro a mama saburi , nego nekako bude lakse kad onako "istreses" sve ove slatke boljke user posted image a bogme i kad vidis da nisi sama u svemu tomeuser posted image user posted image user posted image
ljubi svojeuser posted image user posted image u trbi od nas

(odgovor članu nedzla.)
Neposredna veza do poruke: 735
4.7.2013 12:52:30   
Layla78
drage moje, evo i mene da se prijavim na ovu temuuser posted image nakon 5g borbe sa sterilitetom, napokon docekah pozitivnu betu, nakon vantjelesne, i nakon prvog UZ-a, docekah i sretnu vijest da su blizanci user posted image user posted image ...danas nam je tacno 7ma sedmica i idemo lagano korak po korak...ono sto bih vas zeljela pitati je sto vasi doktori smatraju skolskom kilazom u ovakvim trudnocama...ja inace nikad nisam imala problema sa kilazom, uvijek sam bila mrsavica, i u sam postupak sam usla sa 59 kg...tokom hormonalne terapije za vantjelesnu sam dobila 4kg (visoka sam 176) i ja moram reci da se meni stomak vec primjeti (obzirom da ga nikad nisam imala) i da vec svoju garderobu ne mogu obuci, a da se osjecam komotno....ne mislim se pretjerano zamarati kilazom, ali zelim kontrolisanom ishranom ipak pokusati postici da bebaci imaju svega dovoljno i kvalitetnog, ali da ostanem sto duze pokretljiva user posted image unaprijed vam hvala na odgovorima....

(odgovor članu manfri)
Neposredna veza do poruke: 736
5.7.2013 10:15:16   
entinte
Draga Layla78 prije svega čestitam i želim ti ugodnu trudnocu :) sto se tice kilaze ja idem kod doktora koji ne voli da se trudnice puno debljaju ali kad sam bila trudna sa prvim sinom dobila sam 30 kg :D a po nekom pravilu trebalo je biti 1-2 kg mjesecno. Ali prezivjela sam i dala sam ih brzo. A sada sa blizancima, evo bas sam jutros bila na kontroli sad sam skoro 20 sedmica i vagam +9. Nalazi su mi super uredni svi, bebice fino napreduju, grlic jos uredan, opet nije uspio vidjeti spol drugog ali opet pretpostavlja da je i on braco user posted image ali nije siguran jer su se cijelo vrijeme vrtili, okretali ali nije ni bitno, sve ok zasad hvala Bogu. Ostale trudnice i mamice imate user posted image od nas troje

Svaki neuspjeh je iskušenje koje prethodi uspjehu!!!
K 08.04.2011 15:20 h, 3480 gr i 51 cm
N 15.11.2013 10:08 h, 3650 gr i 52 cm
I 15.11.2013 10:09 h, 3700 gr i 53 cm

(odgovor članu Layla78)
Neposredna veza do poruke: 737
5.7.2013 12:15:24   
SREĆNA
Čestitam trudnicama, želim lahku trudnoću ( ako je to moguće sa blizancima) i da rodite živu i zdravu dječicu ABD.

Meni je moja dr. za kilažu govorila da bih trebala sedmično pola kg dobivat.Negdje na pola trudnoće mi je rekla sad meti sve, bebama treba iako sam ja bila ogromna.Ona nije baš pridavala puno znaaja mojoj jkilaži, bilo je važno jesti zdravu hranu, prvo radi mene , a onda radi beba.Ja sam negdje pronašla na netu kad se koji organ razvija kod bebe i šta tada treba jesti i stvarno sam pratila i tako se uglavnom hranila, mada sam jela puno pita i hljeba nisam se mogla obuzdat kad je pita u pitanju.Zvisno od kilaže beba mislim da oko 13-14 kg ide samo na posteljice , plodnu vodu, bebe , vodu u organizmu, tako da nisu to baš sve naši kg od debljanja.

Pitanje za mame malo većih blizanaca kad su vaše bebe skontale jedna drugu, kad su počeli razgovarat svojim univerzalnim jezikom.Moji kad se vide nasmiju se jedan drugom progovore nešto tipa eeeejjjj ili gggg i tako smješkaju se.Znaju se gledat i po pola minute proučavat se i to je to.Čini mi se da ne mare plaho, pa me zanima jel rano za to ili ....???

(odgovor članu entinte)
Neposredna veza do poruke: 738
5.7.2013 13:06:31   
manfri
Layla78 prije svega Čestitama od srca i zelim ti aBd urednu skkolsku trudnocu i zdrave bebice !
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Srecna bas sam se pitala kako tvoje bebice Masallah vidim da rastu user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Mi smo sada 34+5 uz standardne boljke i sve teze kretanje rastemo masallah i jedva cekamo da se user posted image user posted image user posted image user posted image
Drage mamice blizanaca svu srecu svijeta vam zelimo i puno user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Leva)
Neposredna veza do poruke: 739
5.7.2013 13:38:12   
SREĆNA
Manfri fala ti.Znaš li hoćeš li na prirodan porod ili cr.Šta kaže dr.Kretanje je ti je ograničeno i teško.Ja sam na kraju dobro hodala al su me leđa boljela katastrofa, jedva.Moji mali banditi evo zaspaše u kolicima, gledali crtani igrali se, valjali se i sad odmor.

(odgovor članu manfri)
Neposredna veza do poruke: 740
5.7.2013 18:48:55   
Leva
Layla iskrene cestitke user posted image Dobro na stranu sto me raduju duplici ali sam strasno sretna i ponosna na svaku IVF trudnocu user posted image
Ja sam ovdje na temici haman fenomen ( po obicaju sva kontra naroda) user posted image user posted image Sa 21. sedmicu sam dobila samo 3 kg i za cudo bozije za vrijeme stimulacije po prvi put u zivotu nisam dobila ni grama. Jedem 5-6 puta dnevno, male obrocice ali mi tufne sve pojedose. Vodi racuna da ne dobijes previse u prvom tromjesecju jer smo mi duplice osjetljivije po svim aspektima od obicnih trudnjaca. Nemoj bijeli hljeb, ako moras jedi crni i to u malim kolicinama, puno svjezeg voca i povrca i bicete super i da zbog kontrakcija 2l vode dnevno. Ja sam ubjedjena da ta 4 kg iz stimulacije nisu pravi kg nego vise kao nakupljena slobodna tecnost koja se mozda i reducira kada malo metabolizam proradi.
Velika pusa novim mrvama i od sveg srca ti zelim Trudnocu bez ikakvih budalastina user posted image

.-..-.
?/

(odgovor članu SREĆNA)
Neposredna veza do poruke: 741
6.7.2013 13:23:57   
nedzla.
layla 78, iskrene čestitke user posted image

i ja sam user posted image sa user posted image user posted image iz Bahceci klinike user posted image

u stimulaciji nisam dobila ni 1 kg. viška, a što se tiče trudnoće najviše sam dobila u petom mjesecu, a u šestom školski samo 2 kg., trudim se jesti što zdravije i što bolje, volim voće i povrće i sada mi je to spas, nadam se da se neću previše udebljati, ali najbitnije je da user posted image user posted image dobro napreduju, a mi ćemo aBd od zaljubljenosti user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image u svoje male user posted image user posted image smršati, samo da nam hairli stignu aBd

radila sam OGTT test i hvala Allahu uredan jeuser posted image

sve vas puuuuuuuno user posted image

Gospodaru Milostivi,

(odgovor članu Layla78)
Neposredna veza do poruke: 742
6.7.2013 17:05:49   
manfri
user posted image user posted image user posted image user posted image za uredne nalaze da nam svima aBd budu uredni nalazi uvijek i bebice zdrave !
SRECNA za sad stoji prirodni porod obje bebice su ukoso ali glavom dole pa cemo vidjeti aBd. Sto se ice kretanja hodat mi je super ali kad sjednem ili legnemuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ne mogu se ustati a u zadnje vrijeme imam osjecaj da ce noge kvrcnuti na pola pod tezinom kad se oslonim na njihuser posted image user posted image user posted image user posted image sreca je samo sto je to sve prolaznog karaktera tj dok se malo ne razgibam i uglavim sve na svoje mjestouser posted image user posted image user posted image i sad kad ovo procitam osjecam se kao baba kakva od 103 godine user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ljubi svoja 2 blaga od nas troje

< Poruku je uredio manfri -- 6.7.2013 17:25:35 >

(odgovor članu Leva)
Neposredna veza do poruke: 743
7.7.2013 10:21:57   
Leva
Nedzla i ostale duplice, u kojoj sedmici se radi OGTT? Mene ce u tom periodu najvjerovatnije opet pengati u bolnicu, naravno ako djecaci ne budu pravili dernek u medjuvremenu.
Zaboravila sam vam u svoj frci reci da smo i mi dva djecaka user posted image

.-..-.
?/

(odgovor članu manfri)
Neposredna veza do poruke: 744
7.7.2013 13:22:36   
manfri

Nedzla i ostale duplice, u kojoj sedmici se radi OGTT? Mene ce u tom periodu najvjerovatnije opet pengati u bolnicu, naravno ako djecaci ne budu pravili dernek u medjuvremenu.
Zaboravila sam vam u svoj frci reci da smo i mi dva djecaka user posted image

Masallah za deckice user posted image user posted image user posted image nek nas ima jos s muskimuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Ja sam radila OGTT u 27 sedmici cini mi se a i koliko se sjecam radi se izmedju 26 i 28 sedmice. A sto ces u bolnici opet radi OGTT-a????user posted image user posted image user posted image user posted image
Kako si sada imas li jos kontrakcije ?

(odgovor članu Leva)
Neposredna veza do poruke: 745
8.7.2013 11:09:29   
Layla78
drage moje, hvala velika na cestitkama...vi, koje ste prosle IVF posebno razumijete mene user posted image za Levu posebno velika pusa, jer je za mene veliki borac user posted image za nedzlu imam pitanje i nadam se da ne skrecem s teme...meni je danas 6+4 i naredne sedmice imam II UV kod dr u klinici...nedzla, znam da dr vodi do 12te sedmice i nakon toga ides drugom ginekologu...interesuje me da li si u tih prvih 12 sedmica, osim pregleda u klinici, radila i neke dodatne pretrage, odnosno da li si vec tada imala drugog ginekologa koji te vodi? priznam da sam malo zbunjena time da li je dovoljno do 12te sedmice imati samo preglede u klinici koja je radila IVF? puno vam hvala na pomoci i za sve vas veliki pozdrav i zelim vam prelijepe trudnicke dane user posted image

(odgovor članu manfri)
Neposredna veza do poruke: 746
8.7.2013 21:13:38   
nedzla.

Nedzla i ostale duplice, u kojoj sedmici se radi OGTT?

Ja sam radila u 27, a za momke mašaAllah user posted image user posted image

IZVORNA PORUKA: Layla78

jza nedzlu imam pitanje i nadam se da ne skrecem s teme...meni je danas 6+4 i naredne sedmice imam II UV kod dr u klinici...nedzla, znam da dr vodi do 12te sedmice i nakon toga ides drugom ginekologu...interesuje me da li si u tih prvih 12 sedmica, osim pregleda u klinici, radila i neke dodatne pretrage, odnosno da li si vec tada imala drugog ginekologa koji te vodi? priznam da sam malo zbunjena time da li je dovoljno do 12te sedmice imati samo preglede u klinici koja je radila IVF?

Layla78 ne znam da li su ti na klinici rekli da dr. vodi trudnoću do 12 sedmiceuser posted image meni i dan dans dr.Enver vodi trudnoću a sada sam elhamdulillah u 28 sedmiciuser posted image Jedino dr. Enver šalje na 4d u petom mjesecu trudnoće kod drugog dr. čisto da imaju i treće mišljenjeuser posted image

Što se tiče dodatnih pretraga imat ćeš ih, ali ne moraš raditi kod njih na klinici jer je skuplje, a genetski testovi se ne rade kada nosiš user posted image user posted image meni je tako dr. rekao i nisam ih radila. Imat ćeš sada brzo neke testove na toxoplazmu, herpes itd... pa kasnije opet nešto, kako trudnoća odmiće dr. će ti reći šta trebaš raditi u kojoj sedmici.

Opusti se i uživaj mamice user posted image

Gospodaru Milostivi,

(odgovor članu Leva)
Neposredna veza do poruke: 747
10.7.2013 9:47:16   
Leva
Manfri imam neke atipicne recidivirajuce urinarne infekcije pa me moraju posmatrati kada zagrdim. Pravim kalkulacije da vidim hocu li moci izdrzati do ogtt s obzirom da sam jos na antibioticima a frku ocekujem opet za mjesec dana da i to obavim o jednom belaju user posted image
Layla samo laganini i dan po dan, mi smo tu da te bodrimo user posted image

.-..-.
?/

(odgovor članu nedzla.)
Neposredna veza do poruke: 748
11.7.2013 11:45:34   
manfri
Uh misa mu user posted image jesi li probala sa onim cajevima za bakterije i sl. bas zafrkano user posted image drzim ti fige da izdrzis i da te infekcije nestanu aBd sto prije . Nek su bebice dobro i ti naravno pazi se bit ce to sve dobro aBd

Velika pusa od nas za vasuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Leva)
Neposredna veza do poruke: 749
11.7.2013 18:33:07   
minelaaa
Pozdrav zene,
Ja sam nova na forumu,trudna sam 6+3 sa blizancimq,prva trudnoca.Jos sam u soku,bojim se imam milion pitanja.Jos imam mucnine uzasne sve mi se gadi,samo bi spavala :(

(odgovor članu manfri)
Neposredna veza do poruke: 750
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  28 29 [30] 31 32   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  28 29 [30] 31 32   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje, ali me zanima: da li su dojilje probale svoje mleko?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *