SREĆNA
|
Mašala što su trudnice aktivne, neka, neka, pišite dok imate vremena Mersudina čestitam neka vam je sa srećom i sa hairom, sad uživajte. Kolica jesu prava zavrzlama.Ima peg perego na otoci u titinlić radnji, može se naručit oko 675 km mislim.Ima na piku kolica polovnih doduše i novih.Ja sam kupila od naše forumašice i super su.ABC design jedno iza drugog sa sjedalicama super.Lahko je njima upravljati možeš ući svugdje, proći svukud . Moji dječaci su sad mašAllah pravi dječaci, grčevi su prestali sa ravno 3 mj., a možda sam i ja kriva jer sam im za grčeve davala one odvratne čajeve hipp instant, komorač i kamilica.Kad sam im dala pravu kamilicu djeca se preporodila.Nema više plača, nema grčeva.A sve su to krive ove patronažne sestre.Meni je jedna rekla daji kamilicu običnu u cvijetu sa kockom šećera, a druga kaže nipošto šećer, nipošto u cvijetu, jer može biti kakvih bakterija u njima, daju hip instant provjereno.Ja budala davala, a on je sam od sebe sladak i još sam negdje pročitala da ovi instant hipp čajevi izazivaju grčeve.Al eto prošlo je i to fala Bogu dragom.Jedan je plakoa non stop, moloili smo Boga da prestane da vidimo kako izgleda kad ne plače i ne spava, samo je plakao i spavao.Sad se vozikamo, tu opet imamo problem jer ovaj isti što je plakoa, jedva da hoće da se vozi, samo bi da se nosi, da on razgleda i da šta ne propusti , pravi je mahalac. . Ovih dana trebamo na vakcinu, to je najodvratnije, mrzim i tu samu riječ, a kamoli sve što ona nosi sa sobom.Prošli put su vrištali kad smo kući došli, valjda ih je boljelo.Nisu imali temperaturu fala Bogu, ali su zato bili samo u bodićima kratkih rukava i na spavanju pokriveni tankim dekicama, nema napolje, nema kupanja, ma joj brate mrzim vakcinu skroz.
|