|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  111 112 [113] 114 115   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Koliko ste se udebljale?
12.6.2013 10:50:31   
Bihter
I ja sam evo 38 sedmica haman i udebljala se 20,..dr kaze da sam puna vode i da ce mi dosta na porodu otici user posted image Pa vidjet cemo user posted image

(odgovor članu gvendolina)
Neposredna veza do poruke: 2801
12.6.2013 21:02:20   
deset_a
Ja sam 22+3 i ubucila user posted image sam se 5 kg 8-)

(odgovor članu Bihter)
Neposredna veza do poruke: 2802
12.6.2013 21:05:23   
vjestica
ne smjem ni stati na vagu user posted image
više nego u prvoj trudnoći

Neplodnost je nasljedna. Ako Vaši roditelji nisu imali djece, najvjerovatnije ih ni Vi nećete imati.

(odgovor članu deset_a)
Neposredna veza do poruke: 2803
12.6.2013 21:12:02   
deset_a
Ja sam skinula i snalu i grudnjak....sve, sve.... Da mi ne doda koji gram :-) :-) mada ne panicim puno...samo nek je mrvici dobro. Ja sam visoka 169 cm i u trudnocu sam usla sa 65 kg. Nisam ja bad neka mrsavica.... Al najjaci adut :-D mi je guza. I ona me brine...jer sve tu zavrdi. Do struka sam fit...al doleeeee :-D ma hajd.....
Slobodno se vagaj.... Sve za bebice...pa i koji kg viska.

(odgovor članu vjestica)
Neposredna veza do poruke: 2804
13.6.2013 11:23:17   
mmmmmmm
u 27 tjednu sam, za sad 6, zadnjih mj. dana dobila 3kg, i dr. kaze da je previse, bila sam mrsava, i sad imam samo trbuh, rebra mi se vide na ledima... pa mislim da nije previse tih 3kg, sve isto jedem

(odgovor članu deset_a)
Neposredna veza do poruke: 2805
13.6.2013 13:01:58   
manfri
31+4 i 16 kg u plusu

Kako oslovljavaš druge i drugi će tebe tako oslovljavati.

(odgovor članu mmmmmmm)
Neposredna veza do poruke: 2806
14.6.2013 11:12:17   
ena0002

IZVORNA PORUKA: mmmmmmm

u 27 tjednu sam, za sad 6, zadnjih mj. dana dobila 3kg, i dr. kaze da je previse, bila sam mrsava, i sad imam samo trbuh, rebra mi se vide na ledima... pa mislim da nije previse tih 3kg, sve isto jedem

Ne kontam ja tog tvog dr sta je tu previse...normanlno je da se u zadnja 2-3 mj dobija vise kg....bolje da ja ne pisem svoje kg user posted image

Ne postoji osoba koja nije sposobna da uradi vise od onoga sto misli da moze

(odgovor članu mmmmmmm)
Neposredna veza do poruke: 2807
14.6.2013 12:29:19   
mmmmmmm
ma neznam sta je njoj, neka dr. na zamjeni, kao glavna tamo, ali niko je nevoli... kao pise u trudnickoj zadnjih mjeseci po pola kg tjedno, znaci za 4 tjedna 2kg, a ja sam 3 sto je za nju previse user posted image a sestra koja me mjerila je rekla super, zato sto sam jednom dobila samo pola kg

(odgovor članu ena0002)
Neposredna veza do poruke: 2808
14.6.2013 21:36:19   
manfri
mmmmmmmmmmmmmm bitno je da je bebica dobro a njoj sto ne pase nek se slika user posted image

(odgovor članu mmmmmmm)
Neposredna veza do poruke: 2809
14.6.2013 21:41:12   
manfri
mene bi onda ta tvoja doktorka poslala na dijetu i lijecenje user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu manfri)
Neposredna veza do poruke: 2810
17.6.2013 14:20:40   
entinte
Ja sam u prvoj trudnoci dobila 30 user posted image koje sam dala za par mjeseci a sa ovim dvojkama evo sa 17 sedmica +6, kaze dr da nije strasno ali da trebam pripaziti user posted image

Svaki neuspjeh je iskušenje koje prethodi uspjehu!!!
K 08.04.2011 15:20 h, 3480 gr i 51 cm
N 15.11.2013 10:08 h, 3650 gr i 52 cm
I 15.11.2013 10:09 h, 3700 gr i 53 cm

(odgovor članu manfri)
Neposredna veza do poruke: 2811
20.6.2013 10:24:55   
kaye
Ja sam 30. sedmica i u plusu sam 13 kg. s tim da je nas malac napredan, ide sedmicu unaprijed kako kaze dr. Na pocetku sam se debljala brze, a sad ide sporije, iako bi trebalo kontra valjda, al posto sam ja sama ters osoba sve mi je naopako :D inace hvala Bogu do sada sve ide dobro, nisam imala nikakvih poteskoca ni mucnina povracanja itd. samo sto me sad ledja ubise... na pocetku je to bio bol na kraju ledja, a sad je na sredini i ne da ni sjediti...

i te kile sto sam dobila otislo je sve na guzu i noge, a gore sam tanka... ali ne brinem se, nek je malac dobro, kile ce otici...

(odgovor članu entinte)
Neposredna veza do poruke: 2812
20.6.2013 10:43:02   
ada_
zene nije doktorica rekla da je puno dobila zbog kila vec je puno dobila za mali period a to nije dobro jer moze navuci neke probleme

" U oluji,u buri,kraj nedaca svih,uz teske gubitke i tugu kletu,biti nasmijan,prirodan i tih,najveca je umjetnost na svijetu"

(odgovor članu kaye)
Neposredna veza do poruke: 2813
20.6.2013 23:12:40   
cipi
Ja sam do kraja trudnoe dobila 30 kg user posted image
Na izlasku iz bolnice poslije poroda bila sam 10 kg laksa, eh sad od ovih 20 sto je ostalo nadam se skinuti 10, a 10 da ostane. kako ljeto ide ne bi trebalo biti narocito tesko, bitno da je bebica ok user posted image

(odgovor članu ada_)
Neposredna veza do poruke: 2814
22.6.2013 9:28:15   
Lilitu
ja sam u 24 sedmici i u +14, osjecam se kao nasukan brod user posted image

Napokon trudna :D

(odgovor članu cipi)
Neposredna veza do poruke: 2815
23.6.2013 0:06:06   
veeseelaa
Na pocetku sam se debljala brze, a sad ide sporije

ovako je u mojim trudnoćama

Ajša, Ajra, Esma, Zehra

decembar....

(odgovor članu kaye)
Neposredna veza do poruke: 2816
23.6.2013 12:17:14   
Leva
19 sedmica +2 kg. doktor zadovoljan, ja ne izgledam bolesno a bebe fino rastu mashallah user posted image

.-..-.
`·.·´ nakon 5 IUI i 5 ICSI su došla dva sunašca...
?/
/? "Uspjeti znači prihvatati neuspjeh za neuspjehom ne
/ \ gubeći entuzijazam"...
http://sunasce.blogger.ba/

(odgovor članu veeseelaa)
Neposredna veza do poruke: 2817
23.6.2013 12:30:10   
tratinčicaa
23 nedjelja +6 kg
Naravno dodajem nije me briga, važno je da smo dobro user posted image Do kraja aBd bit će kilograma i za slagati user posted image user posted image

(odgovor članu Leva)
Neposredna veza do poruke: 2818
23.6.2013 12:35:56   
amela2208
21 nedjelja -2kg
user posted image super napreduje mashAllah a ja se ne brinem za kilazu jer znam da cu biti kao bumbar na kraju trudnoceuser posted image

Sara&Mohammad

(odgovor članu tratinčicaa)
Neposredna veza do poruke: 2819
24.6.2013 18:20:28   
jaculi
kako ste mi sve slatke kad pisete o tim kilama user posted image user posted image ...Ma sve je u redu dok je beba zdravo a poslije cemo ganjati liniju da budemo sexy mameuser posted image user posted image
Ja sam 16+3 i na dobitku 1,5kg,doktorica kaze da je super a meni svejedno jer kad sam se bila uplasila zbog kontrakcija za svoju bebu,nije me bilo briga ni jesam li debela ni kojeg je spola beba,nego samo da sve bude u redu i da mi se rodi zdravo i zivouser posted image user posted image

(odgovor članu amela2208)
Neposredna veza do poruke: 2820
27.6.2013 11:59:38   
deset_a
IZVORNA PORUKA: jaculi

kako ste mi sve slatke kad pisete o tim kilama user posted image user posted image ...Ma sve je u redu dok je beba zdravo a poslije cemo ganjati liniju da budemo sexy mameuser posted image user posted image
Ja sam 16+3 i na dobitku 1,5kg,doktorica kaze da je super a meni svejedno jer kad sam se bila uplasila zbog kontrakcija za svoju bebu,nije me bilo briga ni jesam li debela ni kojeg je spola beba,nego samo da sve bude u redu i da mi se rodi zdravo i zivouser posted image user posted image

tako je. i ja To uvijek pomislim!
al kad smo već kod kg ja sam 24+4 i u plusu sam 7 kguser posted image na hajr.....
nemam pojma kako.... samo voće jedem.od ranog jutra namisljam sta mi se jede... tresnje, maline, borovnice, kruske, lubenica :-) al godi mi zbog stolice ( da prostite user posted image ) jer pijem heferol.

(odgovor članu jaculi)
Neposredna veza do poruke: 2821
27.6.2013 12:32:14   
jaculi

IZVORNA PORUKA: deset_a

al kad smo već kod kg ja sam 24+4 i u plusu sam 7 kguser posted image na hajr.....
nemam pojma kako.... samo voće jedem.od ranog jutra namisljam sta mi se jede... tresnje, maline, borovnice, kruske, lubenica :-) al godi mi zbog stolice ( da prostite user posted image ) jer pijem heferol.

Deseta pa nije ni to nista pretjerano..bitno je da jedes zdravo a vidim luda si za vocem kao i jauser posted image ..jel primijetis na sebi da si se udebljala?Ja sam tek sad pocela dobivat stomacic pa sam sva sretnauser posted image ..samo ti nastavi jest zdravo i sve ce biti super,ne treba previse ni gledat sta vaga kazeuser posted image ...

(odgovor članu deset_a)
Neposredna veza do poruke: 2822
27.6.2013 12:46:12   
deset_a
kod mene je stomacic primjetan bas. ... :-)
i sve oko pupe mi je naraslo...guza..onako osrednje :-) mada je nje bilo i prije trudnoce....
al da se vidi stomak, vidi se..i to fino :-)

(odgovor članu jaculi)
Neposredna veza do poruke: 2823
27.6.2013 13:39:55   
tratinčicaa

IZVORNA PORUKA: deset_a

Ovako je i kod mene...samo voće,...trudnoća nam je tu negdje...u 7 dana ....ali stomak se mašallah baš lijepo vidi...al ja sam buca i bez trudnoće, ali sa trudnoćom sve ide u stomak, sva sam "naprijed" user posted image

(odgovor članu deset_a)
Neposredna veza do poruke: 2824
27.6.2013 14:12:35   
jaculi
Tratincice u kojoj si ti sedmici?I ja sam buca,nije da sam debela a nisam ni sitna,malko sam gore krupnije gradjena ali Boze moj,ne moze sve biti savrsenouser posted image ...ja prije trudnoce uopste nisam bila toliko luda za vocem,ono jedem jer moram a sadaaa ne mogu da prezivim jedan jedini dan bez voca a slatkisi mi se srecom nikad ne traze sto naprosto ne mogu da vjerujemuser posted image ..bas sam upravo napravila vocnu salaticu-lubenica,dinja,brskva,ananas,banane i malo grozdja...njamiiii ..hajde bujruuumuser posted image user posted image

(odgovor članu tratinčicaa)
Neposredna veza do poruke: 2825
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  111 112 [113] 114 115   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  111 112 [113] 114 115   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje, ali me zanima: da li su dojilje probale svoje mleko?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *