Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
Ja sam u 11-toj sedmici i udebljala sam se 1kg...stim sto nisam imala skoro nikakvih mucnina...visoka sam 168cm a ostala sam trudna sa 64kg...uvijek sam bila malko bucava...sad ne znam jel u redu ovo debljanje?
Ja sam u 11-toj sedmici i udebljala sam se 1kg...stim sto nisam imala skoro nikakvih mucnina...visoka sam 168cm a ostala sam trudna sa 64kg...uvijek sam bila malko bucava...sad ne znam jel u redu ovo debljanje?
Najprije nikada nisi bila buca...To je fina kilaža na tu tvoju visinu...A naravno da nije malo 1 kg...Imaćes vremena dobijati kilograme...Kako odmiče trudnoća sve ćes više da dobijas....Hrani se zdravo i ako beba fino napreduje nemas razloga za brigu...Super je to....
E moja dandi...kad vidim kako ove mame imaju super kilaze ja se nasekiram ..ja sam u gornjem dijelu tijela krupnije gradje,imam deblje ruke i stomak a dole sam ko manekenka sto mi je nekako uvrnuto..vise bi voljela da je obrnuto jer je to zenstvenije..kad ljeto dodje ne otkrivaju mi se ruke,uvijek gledam da ih malo'sakrijem pa se plasim kako ce to izgledat kad nabijem jos kilaze...mada je beba naravno broj jedan i neka je samo snjom sve u redu
E moja dandi...kad vidim kako ove mame imaju super kilaze ja se nasekiram ..ja sam u gornjem dijelu tijela krupnije gradje,imam deblje ruke i stomak a dole sam ko manekenka sto mi je nekako uvrnuto..vise bi voljela da je obrnuto jer je to zenstvenije..kad ljeto dodje ne otkrivaju mi se ruke,uvijek gledam da ih malo'sakrijem pa se plasim kako ce to izgledat kad nabijem jos kilaze...mada je beba naravno broj jedan i neka je samo snjom sve u redu
ajde ne brini nije to tako strasno,i ja sam na visinu od 168 imala 75kg kad sam ostala trudna,sad sam 39sedmica i imam 96kg beba je ok a ja uopste ne izgledam tako debelo kako se cini,imas slike trudnica pa pogledaj
Što se tiče građe tijela tu nište ne mozemo da promjenimo...Mozemo samo odjećom korigovati nedostatke...A sto se tiče debljine izazvane trudnoćom ja se ne bih sikirala...Pa u pitanju je moje dijete i moja radost...Uz malo truda sve se vrati...Moja rodica je zatrudnila sa 57 kg a porodila se sa 83...Stvarno je bila velika...Za 3 mjeseca opet je imala staru kilažu...Dosta je bilo vode, pa otišlo ne bebu i ovo je posle normalno i lako izgubila...Ne postoji nikakva kilaža koju ja ne mogu skinuti kad se zainatim...Uzivaj slo9bodno u trudnoći i u hrani, biće vremena kad ces razmišljati o tome....
Jooj u pravu si..tako sam sretna sto sam trudna i sto ocekujem SVOJU bebicu a opterecujem se glupostima...I dosad se udebljam pa smrsam pa cu tako i poslije poroda ako Bog da...gledam slicice trudnica pa sve su prelijepe i preslatke sa bebelim stomakom,jedva cekam da se i kod mene vidi
sad sam u 20. tjednu, dobila ukupno 7,5 kg. Kaže dr. da sam malo prekoračila li nisam puno Moram se malo pripazit.
Ja sam 19 sedmica i nisam se jos ništa udebljala, iako nisam uopšte povraćala, niti imala neke veće mučnine. Kad vidim da su sve ženice do ove sedmice dobile nekoliko kg, malo se brinem je li ovo kod mene normalno.
ja sam u 22. sedmici i udebljala sam se 3,5kg. jos od prve trudnoce imam kilograma viska pa cu u narednom periodu morati malo da pripazim sobzirom da sada dolazi vrijeme ubrzanog debljanja.
11.02.2013. imamo dvije crtice!!! 04.03.2013. srce kuca i naša bebica je duga skoro čitav cm. 28.03.2013. sad smo već narasli na 4 cm, na uzv se vide i prstići... 27.05. već smo veliki i težimo 270 g
Joj kad ovako pročitam kako su druge trudnice malo kg dobile, a ja se širim ko da sam pojela veliki kvasac. Guze mi se proširile, već imam dosta strija po guzama Moram naći neki odgovarajući meni...
Mila moja nisi se ti uopšte puno udebljala...Pa to je normalno...Sve je individualno koliko ce se ko udebljati...Neko pola trudnoće pa ni kg a neko po 10 kg...Ono sto je najvažnije je da jedes dosta voća i povrća, da jedes pomalo i češće...Žitarice uvedi ako ih ne jedes i nemoj da jedes nesto sto bebi nije od koristi...Masno i hljeb,tjesteninu,slatko to izbjegavaj jer od toga beba nema nista a puno goji...Koristi kakvu kremu protiv strija u trudnoći...Imas temu na rr oko preparata koji se koriste protiv strija...Moras mazati i stomak i grudi i guzu...
26 sedmica i 15 kg... puno,znam... jedem isto kao i do sad,nista vise... sve se lijepi i voda cak... mislim da cu do poroda biti 30... i izgleda sam jedina sa tolikom kilazom... a joooj...
26 sedmica i 15 kg... puno,znam... jedem isto kao i do sad,nista vise... sve se lijepi i voda cak... mislim da cu do poroda biti 30... i izgleda sam jedina sa tolikom kilazom... a joooj...
Ja sam 20.sedmica i +5 kg. Ali...ja sam i mimo trudnoće bucka, dok dođem na tvojih 26 nedjelja, da će biti isto tako s kilažom. Ma nek je s bebijem sve ok, briga te za kilažu sletit će one
Ja sam 20.sedmica i +5 kg. Ali...ja sam i mimo trudnoće bucka, dok dođem na tvojih 26 nedjelja, da će biti isto tako s kilažom. Ma nek je s bebijem sve ok, briga te za kilažu sletit će one
Evo da i ja utjesim ove "deble" ...23-a sedmica +10 kg....ne sekirajte se zene kile su najmanji problem...samo da sve prodje OK
izgleda da sam ja jedina trudnica koja je u minusu. sa 79kg sam saznala sam . sad sam u 12-toj sedmici i imam 77kg. apetit mi je nula-ne prepoznajem se. prije sam jela sve zivo, dok sam se vracala s posla smisljala sam sta cu danas praviti za rucak, a sad ne bi nista u usta stavila. i jos mucnine i po cijeli dan i povremeno povraćanje...uh...patnja...
Pozdrav....ostala trudna sa 81 kg..78 mjeseci trudnoce 86 kg,znaci 5 kg za 7 mjeseci trudnoce...aliiiii uzadnjih 12 dana dobila sam 4 kg ustra ulazim u 8 mjesec..bas divota sad ravnih 90kg...
malo ohrabrenje za moje debele udebljala sam se 20kg jela sto i obicno ali eto,s porodom otislo 10 a sad posle 15 dana jos 4 i mislim da tu nije kraj ,zato uzivajte u trudnoci i neopterecujte se kilama
udebljala sam se preko 20 kg u trudnoci i sa 50 nagurala na 72 porodom je nesto spalo ali sam ih ponovo vratila i par mjeseci sam imala tezinu kao u trudnoci. postepeno kilice su pocele padati i sada imam 56 kg,bez ikakvih dijeta