|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  109 110 [111] 112 113   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Koliko ste se udebljale?
16.5.2013 23:56:31   
Sonja
uh i mene nije dugo bilo pa se nagemalo kila user posted image user posted image

37sed. +12kg
prava sam user posted image user posted image user posted image

Adin- 1.5. 2009
07:30h 3500g 55cm
pile moje pametno

Arian- 8.12.2011 - 29.03.2012 :(((
17:00h 4000g 55 cm
Smjesko moj uvijek ces biti moj ponos,moj borac i moja najveca ljubav

Darian 27.05.2013
16:40h 4150g 56cm
Nase sunce

(odgovor članu aidicaa)
Neposredna veza do poruke: 2751
17.5.2013 0:11:26   
klemzi
Ja sam 14.sedmica i u minusu sam 1,5 kguser posted image ...al sad ću ja da krenem user posted image user posted image

Ljubav mamina i babina,16.2.2010 - 10.4. 2010. :(
Uvijek ćemo te voljeti najviše na svijetu ljubavi naša najveća <3
Ljubav drugorođena, ljubav oduvijek,zauvijek... 08.11. 2013.

(odgovor članu Sonja)
Neposredna veza do poruke: 2752
17.5.2013 0:29:52   
Neca xxx
38+2 ukupno 13 kg. Taman i nadam se da neću više do četvrtka. user posted image

“Samo sam htjela da imam nešto tvoje… Zauvijek…”
“Želiš nešto moje? Zauvijek? Da li bi prezime moglo da posluži?”

(odgovor članu klemzi)
Neposredna veza do poruke: 2753
17.5.2013 9:29:48   
Ninushka

IZVORNA PORUKA: Neca xxx

38+2 ukupno 13 kg. Taman i nadam se da neću više do četvrtka. user posted image

Taman!
A i ostale..super su to kile user posted image

(odgovor članu Neca xxx)
Neposredna veza do poruke: 2754
17.5.2013 10:34:51   
dincica
ja sam 22 i u pllusu 7 kguser posted image

pahulja moja Emin stigao 25.11 2008

(odgovor članu Ninushka)
Neposredna veza do poruke: 2755
17.5.2013 10:54:51   
mala_sa
Pune 22 sedmice i u plusu 4kg user posted image

Jednog suncanog, proljetnog dana; mama je u zagrljaj dobila svoga sina (29.04.2011.)

Mama je rodila sebi svoju mirisnu ruzu (19.09.2013.)

(odgovor članu dincica)
Neposredna veza do poruke: 2756
17.5.2013 11:34:55   
deset_a
ja sam 18+5 i pocele su uzlaznom putanjom :-)
3 kg.

(odgovor članu Sonja)
Neposredna veza do poruke: 2757
17.5.2013 21:30:44   
Just smile
39+3, 14.

(odgovor članu deset_a)
Neposredna veza do poruke: 2758
17.5.2013 21:36:52   
mimi_2in1

IZVORNA PORUKA: ada_

mimi meni se znalo desiti da od vaganja do vaganja dobijem tri kile a onda sam skontala da to ima veze sa stolicom naime cim bi ona zakazala dan dva meni vaga ide gore posle toga uvijek bude kila manje user posted image ,pusti ti salate i tebi i bebi treba kvalitetne hrane jedi sto volis ali u manjim kolicinama i pij dosta tekucine,i kreci se...sretno

vidis moglo bi biti i do toga, nije mi naumpalo..u to vrijeme sam imala problema sa tim hehe hvala :D vidjet cemo sta ce biti na pregledu :)

(odgovor članu ada_)
Neposredna veza do poruke: 2759
21.5.2013 13:00:07   
mimi_2in1
eh evo i update od juce. dakle 21 prva semica +7 :( blago meni do kraja trudnoce cu biti mali tenk user posted image moram skontati nesto da jedem da me zasiti a ne deblja..jer sam stalno gladna..pa me to ubi u pojam

(odgovor članu mimi_2in1)
Neposredna veza do poruke: 2760
21.5.2013 13:43:06   
dandi84
IZVORNA PORUKA: mimi_2in1

eh evo i update od juce. dakle 21 prva semica +7 :( blago meni do kraja trudnoce cu biti mali tenk user posted image moram skontati nesto da jedem da me zasiti a ne deblja..jer sam stalno gladna..pa me to ubi u pojam

Nemoj da se sikiras radi kilaze, uzivaj u trudnoći i jedi sto ti se prohtje...Nemoj da se sad lomis oko toga sta pojesti....Kilaza se skine uz malo truda posle porođaja...Ne brini se, hrani se zdravo, dosta voća, povrća i uvedi i žitarice...Izbjegavaj masno jer odnjega beba nema koristi....Vitamini su za bebu najvazniji...Eto toliko i tih 7 kg nije uopšte puno...user posted image

Život nam vraća ono što mi drugima dajemo....

15.07.2012. god -missed ab. (8 ned+4)

28.12.2013. god -ugledali smo user posted image

29.08. 2014. god. - rođen N, mamino žuto pile...

Neposredna veza do poruke: 2761
21.5.2013 13:46:57   
Medić*

eh evo i upd_ate od juce. dakle 21 prva semica +7 :( blago meni do kraja trudnoce cu biti mali tenk user posted image moram skontati nesto da jedem da me zasiti a ne deblja..jer sam stalno gladna..pa me to ubi u pojam

Nemoj se opterecivati uopste. Ne mora znaciti da ces dobiti jos puno. Ja u prosloj trudnoci u 8 i 9 nista dobila nisam, cak sam bila laksa za 1 kg :) Mozda jos par kilica dobijes i budes stala. Ide sezona dobrog voca i povrca pa opleti :))) I nije ti puno 7 kg uopste :)

< Poruku je uredio medic slatki -- 21.5.2013 13:47:47 >

Nema vece institucije od roditelja!

Neposredna veza do poruke: 2762
21.5.2013 14:10:27   
idana1812

Ne opterecuj se kilama sad. Ja sam prvu trudnocu zapocela sa 83 kg, ukupno dobila 14 kg. Brzo nakon poroda je otislo haman 10kg. Ostatak sam pracenjem ishrane, dojenjem i vjezbanjem skinula i spala na 75kg...Ne brini sad o kilazi, preporucujem ti da jedes raznovrsnije, u manjim obrocima, svaka 3-4 sata i naravno ako mozes da se kreces..Vidjet ces sve ce to otici..

Majke ruke svoje djece drže kratko, ali njihova srca zauvijek..

Neposredna veza do poruke: 2763
21.5.2013 15:57:01   
mimi_2in1
joj hvala vam, nije me sad doktorica ruzila, jest natuknula kako bi bilo bolje da nisam zbog leđa i da bi trebala malo usporiti...i onda "dobronamjerni" savjeti uh puno si se udebljala nemoj da svasta jedes pazi...ko da ja to ne znam ...tacno od juce nemam apetita user posted image caka je sto stvarno jesam gladna...kontam da nije od prenatala il necega. fakat mi nije jasno. zaboli me zeludac od gladi i sta cu onda uzmem jedem. al eto sto kazete ide vrijeme voca i povrca pa vidjet cemo ..mozda i ko sto medic slatki rece stanem ko zna. vidjeh da je neko ngdjr napisao da tamani tresnje .. bit ce da cu i ja poceti hehehe :)
za skidanje poslije...sad se bas selimo iz ravnice u brdo :P pa cu akd beba dođe kolica i uzbrdo nizbro dok ne sleti hehehe

(odgovor članu idana1812)
Neposredna veza do poruke: 2764
21.5.2013 16:07:44   
mala_sa
Mimi ne brigaj previse, pa sve i da dobijes jos 7 do kraja, opet si u extra kilazi. Nemoj sebe ostavljati gladnom, kile se skinu user posted image

Jednog suncanog, proljetnog dana; mama je u zagrljaj dobila svoga sina (29.04.2011.)

Mama je rodila sebi svoju mirisnu ruzu (19.09.2013.)

Neposredna veza do poruke: 2765
21.5.2013 16:50:39   
tratinčicaa
Ma da Bog da ja imala 100 kg samo da sve bude kako treba do kraja, i naravno s user posted image da sve prođe kako treba!
Nemojte da vam kilaža pravi problem, ako ga već nema ni u čemu drugom. Pozdrav svima!

(odgovor članu mala_sa)
Neposredna veza do poruke: 2766
21.5.2013 17:28:42   
Bebica11
Nismo svi istog metabolizma. Ja sam sklona debljanju u T a mimo trudnoce lahko odrzavam kg.

Uvijek sam imala 75 kg kao cura jer sam I povisoka al lijepe gradje tj nisam ravna te kg mi super stoje. Prije prve T dobijem 5kg tako da sam zatrudnila s 80 udebljala ae 17kg do kraja.

Iz bolnice izadjem s 85 I onda smrsam jos 12kg uz malo vjezbica I zdravu ishranu

Ovaj put zatrudnim sa 74kg. Eh sad mi se nedavno desilo da sam za samo sedam dana dobila preko kilu I pol. Ne prejedam se al imam obrok vise I ne cuvam se slatka al opet kila I pol....uh strasno..mislim da mi se metabolizam jako usporio u T

"Gospodaru moj, daj da ja i neki potomci moji obavljamo molitvu; Gospodaru naš, Ti usliši molbu moju!"( Ibrahim 40)

(odgovor članu tratinčicaa)
Neposredna veza do poruke: 2767
21.5.2013 20:15:48   
Derya
Ja sam na negdje do 6 mj povracala sve zivo, ali sam se ipak uspjela udebljati nekih 5-6 kg user posted image I bas sam mislila da cu biti ko bombica do kraja trudnoce, pa nista..prestale mucnine i povracanje, nastavila jesti kao i inace, normalno i do kraja bila ukupno 12 kg.user posted image Sve otislo bez problema, ali kao sto zene kazu najbitnije je da je beba ok..a ostalo ce doci na svoje!

(odgovor članu Bebica11)
Neposredna veza do poruke: 2768
21.5.2013 23:21:59   
cipi
40. sedmica +29 kg user posted image
kilaza mi uopce nije bitna, samo da bebi bude ok :)

< Poruku je uredio cipi -- 21.5.2013 23:22:27 >

(odgovor članu Derya)
Neposredna veza do poruke: 2769
22.5.2013 15:48:10   
ena0002

caka je sto stvarno jesam gladna...kontam da nije od prenatala il necega. fakat mi nije jasno. zaboli me zeludac od gladi i sta cu onda uzmem jedem. al eto sto kazete ide vrijeme voca i povrca pa vidjet cemo ..mozda i ko sto medic slatki rece stanem ko zna. vidjeh da je neko ngdjr napisao da tamani tresnje .. bit ce da cu i ja poceti hehehe :)
za skidanje poslije...sad se bas selimo iz ravnice u brdo :P pa cu akd beba dođe kolica i uzbrdo nizbro dok ne sleti hehehe

i kod mene je ovako bilo do nedavno....cesto sam bila gladna i bas me kao zeludac zaboli i ja sam kad sam god osjetila glad malo jela user posted image ....medjutim zadnjih par dana ne osjecam glad uopste....jedem jer eto kontam vrijeme je dorucku ili rucku....pojedes voca.....sad su tu i krastavice i paradajz pa sa pavlakom extra..da ublazis glad a ne deblja a pogotovo sto sad ide sezona raznog voca.
Bitno je da su bebare OK user posted image

Ne postoji osoba koja nije sposobna da uradi vise od onoga sto misli da moze

Neposredna veza do poruke: 2770
22.5.2013 18:19:33   
Delissa
Pozz mame user posted image kad citam malo me strah naime ja sam trudna 18 tj i dobila sam 1.5kg tjesim se da je razlog sto do neki dan nisam izlazila iz wc od povracanja user posted image

(odgovor članu ena0002)
Neposredna veza do poruke: 2771
   [Obrisana poruka]
22.5.2013 18:24:11   
Brisani uporabnik
[Sadržaj poruke je obrisan]

(odgovor članu Delissa)
  Neposredna veza do poruke: 2772
22.5.2013 18:52:14   
pralinaa
nista ne brinite ja sam pred porod imala 85kg na visinu 160cm i beba mi sada ima 8mjeseci i vratila sam kilazu na 57 kg bez dijeta jer bebu aktivno dojimuser posted image user posted image

"Samo vjera u Allaha dz.s. zaista pomaze"

13.09.2012.u 21:12h---na svijet je doslo moje malo sunce-najveca radost u mom zivotu-

(odgovor članu Derya)
Neposredna veza do poruke: 2773
22.5.2013 22:03:04   
talisman
Ovo sam mogla pisat i na temi " Sretna sam jer ... " ali mogu se i ovdje pohvalit da se konaacno ona odvratna vaga kod moje doktorice pokvarila user posted image Pokazuje mi da sam se udebljala samo 12 kg, a ja se nisam toliko ni u sretne dane 5 mjeseca user posted image
Vec sam pisala da sam standardno debeljuca uz trudnoce, trenutno sam u 35 nedelji i jedno 20- tak, tacnije 22 kg u plusu user posted image Osjecam se dobro, aktivna sam sem tako, moram biti jer imam jos 2 male djece, a opet se kg gomilaju. Sad se vise i ne zamaram oko toga, molim Boga da sve prodje kako treba sa porodom i da rodim zdravu i zivu bebicu, a kilogrami ce sami spasti, jer koliko god se trudili ipak sam ja tvrdoglavija kad ih se rijesim kutarisati user posted image

Covjece, ne mozes promjeniti tok odredjenja, niti mozes izgubiti svoju nafaku, a i uzeti nafaku drugome! Cemu onda mucno naprezanje i ubijanje duse?!

(odgovor članu pralinaa)
Neposredna veza do poruke: 2774
23.5.2013 10:56:25   
mimi_2in1
ma sto kazete neka su bebare dobro :D ja se zezam sa doktoricom reko jel ona debela? nije kaze ona je normalne tezine e reko to je vazno heheheh mama ce to vec spustiti :D cudno je to stvarno nisam mislila da cu se zamarati kilama u trudnoci, al eto desi se user posted image
hvala vam drage moje, super ste user posted image

(odgovor članu talisman)
Neposredna veza do poruke: 2775
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  109 110 [111] 112 113   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  109 110 [111] 112 113   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje, ali me zanima: da li su dojilje probale svoje mleko?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *