|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  108 109 [110] 111 112   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Koliko ste se udebljale?
5.5.2013 10:00:51   
malena sharena
A da su komentari pojedinih glupi, jesu.

Pa posljednja dva:

Svekrva od prijateljice mi kaze - sva si mi nesto, pa napuha zena obraze i rukama pokazuje kako su mi veliki user posted image
Komsinica nekidan - uh, tebi je gadno sad (kao prigrijalo, a ja u visokoj trudnoci), rekoh ma nije, bas je lijepo, a ona ce - pa normalno kad si se nadebljala user posted image user posted image
svekrva - gledam vas kroz prozor kako ulazite u avliju i ucini mi se tvoja mati (mama mi je jedna ugodno popunjena zenica) i ponavlja to vise puta, ja se samo nasmijem, sta bi joj covjek reko user posted image user posted image user posted image

E pa stvarno, a gdje je masaAllah ili bar sutnja ako se vec ne moze nesto lijepo reci.

Ne znas ti majko, kako je dijete roditi

(odgovor članu malena sharena)
Neposredna veza do poruke: 2726
5.5.2013 11:32:46   
ada_

IZVORNA PORUKA: malena sharena

A da su komentari pojedinih glupi, jesu.

Pa posljednja dva:

Svekrva od prijateljice mi kaze - sva si mi nesto, pa napuha zena obraze i rukama pokazuje kako su mi veliki user posted image
Komsinica nekidan - uh, tebi je gadno sad (kao prigrijalo, a ja u visokoj trudnoci), rekoh ma nije, bas je lijepo, a ona ce - pa normalno kad si se nadebljala user posted image user posted image
svekrva - gledam vas kroz prozor kako ulazite u avliju i ucini mi se tvoja mati (mama mi je jedna ugodno popunjena zenica) i ponavlja to vise puta, ja se samo nasmijem, sta bi joj covjek reko user posted image user posted image user posted image

E pa stvarno, a gdje je masaAllah ili bar sutnja ako se vec ne moze nesto lijepo reci.

user posted image user posted image stvarno svega ima,ma pusti ih i uzivaj,ja takve komentare ignorisem iako ih i nije bilo nesta puno jer su mi sve kile u trudnoci otisle u stomak i bokove a posto sam ih i prije imala viska vec su navikli pa im nije tako strasno i nema nekih glupih komentara jedino me bas nervira ovo "debela" user posted image

Neposredna veza do poruke: 2727
5.5.2013 11:51:29   
malena sharena
Pa bas tako, ne tangira ni mene jer sam i prije trudnoce imala visak, svjesna samo svojih kilica, nego bas bezveze, zar je to jedini komentar koji imaju? A bas je tipicno za ovaj stariji svijet da vole bocnut nego hljeba se najest, nijedna mladja zenica mi ne kaze nikad nista slicno.
I sad vidjeh da sam napisala kako sam se udebljala 25 kg, greska, udebljala sam se 17, ali to je i dalje dobrih 85 kg user posted image
Al nek smo mi svi dobro i zdravo, ganjacemo liniju poslije user posted image

(odgovor članu ada_)
Neposredna veza do poruke: 2728
5.5.2013 17:55:26   
MicoTico

Pa bas tako, ne tangira ni mene jer sam i prije trudnoce imala visak, svjesna samo svojih kilica, nego bas bezveze, zar je to jedini komentar koji imaju? A bas je tipicno za ovaj stariji svijet da vole bocnut nego hljeba se najest, nijedna mladja zenica mi ne kaze nikad nista slicno.

e moja malena sharena, ima i gorih komentara , vjeruj.
ja sam se u prvoj trudnoći do 7 mj udebljala samo 5 kg. Do kraja trudnoće još 4 kg tj. ukupno 9 kg. Moja curica je imala 4.100 i ja sam poslije poroda bila mršavija nego prije trudnoće. A jela sam nenormalno mnogo, ali mi se ništa nije primalo. Izgledala sam ko pauk koji je muhu pojeo.
I tu nastupaju babe sa komentarima: jadna ti, misliš li na dijete, što si tako mršava, dijete će ti se roditi sa manom, deformitetomuser posted image , pa komentari tipa: ti samo misliš na sebe da se ne udebljaš, ne misliš na dijete uopšte , to nešto nije u redu, jesi li bila kod dr. i sl.
Kad se trudnica puno udeblja kreteni je zovu debelom, a kad je trudnica mršava nemajkomuser posted image

Ubuntu! (ja sam zato što mi jesmo)

Neposredna veza do poruke: 2729
5.5.2013 20:28:18   
mama049
u prvoj trudnoci se udebljala 8kg, rodila kcerkicu 3700g 55cm
svi mi govorili - nesto ti mal stomak, sitno dijete ce ti biti....bla,bla,bla...- a ja sam na sve to odgovarala -lakse ce izaci-

sada sam u 29 sedmici i udebljala sam se 5 kg...

kad je sve uredu sa bebom meni kile bas i nisu tako bitne....))))

mame uzivajte sa svojom djecicom...:))))

11.7.2008. <3
mamin zivot

(odgovor članu MicoTico)
Neposredna veza do poruke: 2730
5.5.2013 21:51:31   
bubamara_11

IZVORNA PORUKA: CombatKitten

I ja opet da se oglasim na ovoj temi.
Neki dan sam razmišljala o tome da li je naša okolina pod uticajem trenda mamoreksije.

32. sam sedmica i stojim na +16 kg, i strašno mi ide na nerve kad mi ljudi (obično netrudnice) kažu da sam debela.
Stomak mi je veliki jer je moja beba bukvalno buknula u 6 i 7 mjesecu. Sva sam popucala, ali mojoj sreći nema kraja kad znam da je moja bebara ok i napredna (na zadnjem pregledu u 30. sedmici imala je ca.1600 gr), no to ljudi ne gledaju više tako, rijetko kad čuješ mašalah vidi lijepe trudnice.
Zar nekome Angelina Jolie onako mršava u visokom stadiju trudnoće može izgledat lijepa i ZDRAVA??? ili Viktorija Bekam???
Na kraju krajeva nama se prezentiraju retuširane slike.
Zanima me kako kod tih supermodela izgleda stomak poslije poroda? Ako je bio extra zategnut, nije se baš lako mogao vratiti prijašnje stanje.

Totalno sam protiv mamoreksije, anoreksije i ostalih trendova (čitaj:poremećaja), to su nametnuli zapadnjački homosexualni modni dizajneri koji jednostavno žele ženu muških meterosexualnih proporcija.

user posted image user posted image user posted image svaka cast na ovom slazem se s tobom u potpunosti user posted image

(odgovor članu CombatKitten)
Neposredna veza do poruke: 2731
6.5.2013 12:09:51   
malena sharena

IZVORNA PORUKA: MicoTico

e moja malena sharena, ima i gorih komentara , vjeruj.
ja sam se u prvoj trudnoći do 7 mj udebljala samo 5 kg. Do kraja trudnoće još 4 kg tj. ukupno 9 kg. Moja curica je imala 4.100 i ja sam poslije poroda bila mršavija nego prije trudnoće. A jela sam nenormalno mnogo, ali mi se ništa nije primalo. Izgledala sam ko pauk koji je muhu pojeo.
I tu nastupaju babe sa komentarima: jadna ti, misliš li na dijete, što si tako mršava, dijete će ti se roditi sa manom, deformitetomuser posted image , pa komentari tipa: ti samo misliš na sebe da se ne udebljaš, ne misliš na dijete uopšte , to nešto nije u redu, jesi li bila kod dr. i sl.
Kad se trudnica puno udeblja kreteni je zovu debelom, a kad je trudnica mršava nemajkomuser posted image

Joj, uzas, cuj deformisano dijete user posted image Ma nas svijet je takav da voli puno da prica, komentarise i dijeli savjete, a uopste ne razmisljaju koliko je to sve pametno i smisleno. Ja ove babe ispred zgrade sto docekuju i ispracaju komsiluk i radoznalu familiju inace lako otkacim - ili profuram sto brze pored njih ili se smijesim sta god da kazu, pa ih to nervira.

A iskreno, meni vecina trudnica super izgleda, bez obzira na kilograme. Gledam ih svakih nekoliko dana kad idem na ctg, uglavnom su dotjerane, lijepo obucene, nasminkane, zrace nekom pozitivom, pa je pojedincima kojima su najljepse godine prosle valjda stalo da to malo pokvare user posted image

(odgovor članu MicoTico)
Neposredna veza do poruke: 2732
7.5.2013 11:45:36   
manfri

Joj, uzas, cuj deformisano dijete user posted image Ma nas svijet je takav da voli puno da prica, komentarise i dijeli savjete, a uopste ne razmisljaju koliko je to sve pametno i smisleno. Ja ove babe ispred zgrade sto docekuju i ispracaju komsiluk i radoznalu familiju inace lako otkacim - ili profuram sto brze pored njih ili se smijesim sta god da kazu, pa ih to nervira.

A iskreno, meni vecina trudnica super izgleda, bez obzira na kilograme. Gledam ih svakih nekoliko dana kad idem na ctg, uglavnom su dotjerane, lijepo obucene, nasminkane, zrace nekom pozitivom, pa je pojedincima kojima su najljepse godine prosle valjda stalo da to malo pokvare user posted image
[/quote]

a majko mila user posted image cuj deformisano ovim babama i pojedincima je mozak deformisan definitivnouser posted image meni je kona (citaj baba kojoj je dosadno ) neki dan rekla da moram hitno na bolovanje jer ne izgledam dobro kao stomak mi ogroman ja jedva micem itd. Ja njoj fino kazem e pa draga moja ja cu na to bolovanje kad ti odes psihijatru jer ocito da ti je od dosade mozak prokljucao i fise nije u funkciji user posted image kona se naravno naljutila a ja sva sretna otisla da setam user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image eto sad ispade da je trudnoca i bolest ????? Jao ovaj nas svijet bas nije dobar user posted image

slazem se s malenom sharenom meni su trudnice uvijek sijale necim posebnim i uvijek mi ih je zadovoljstvo vidjeti , a valjda je svijet danas ljubomoran kad neko sija srecom i dobro mu je user posted image

Kako oslovljavaš druge i drugi će tebe tako oslovljavati.

Neposredna veza do poruke: 2733
7.5.2013 13:19:28   
Simpatija
joj što ne mogu ovih komentara od strane osoba u prolazu.....meni neki dan jedna "stara djevojka - usjedilica" (s kojom se znam iz viđenja) kaže: nisu ti sise nimalo narasle?!?!user posted image

(odgovor članu manfri)
Neposredna veza do poruke: 2734
7.5.2013 22:01:09   
manfri

IZVORNA PORUKA: Simpatija

joj što ne mogu ovih komentara od strane osoba u prolazu.....meni neki dan jedna "stara djevojka - usjedilica" (s kojom se znam iz viđenja) kaže: nisu ti sise nimalo narasle?!?!user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image hahahaha joj izvini mila ali ta tvoja je gora od ove moje babe ispranog mozgauser posted image user posted image user posted image user posted image mora da je ljubomorna na tvoje sike bila prije pa sad na silu hoce kompleks stvoriti hahahaha hej mogli bi napraviti popis ovih glupih komentara pa da se mozemo smijati onako kad nemamo pametnijeg posla

Kako oslovljavaš druge i drugi će tebe tako oslovljavati.

(odgovor članu Simpatija)
Neposredna veza do poruke: 2735
15.5.2013 7:13:16   
Lilitu
19 sam sedmica i za sada +6, znaci do kraja bih mogla ocekivati bar +15 user posted image
trudim se da ne razmisljam o tome i da se sto vise krecem

Napokon trudna :D

(odgovor članu manfri)
Neposredna veza do poruke: 2736
15.5.2013 8:20:23   
tratinčicaa

IZVORNA PORUKA: Lilitu

19 sam sedmica i za sada +6, znaci do kraja bih mogla ocekivati bar +15 user posted image
trudim se da ne razmisljam o tome i da se sto vise krecem

Uhh... ja 16 +2,5
user posted image

(odgovor članu Lilitu)
Neposredna veza do poruke: 2737
15.5.2013 8:55:59   
ena0002
Ja 20-a sedmica +8 kg.....do kraja ce biti + 20 user posted image

Ne postoji osoba koja nije sposobna da uradi vise od onoga sto misli da moze

(odgovor članu tratinčicaa)
Neposredna veza do poruke: 2738
15.5.2013 11:00:07   
tratinčicaa
Ma neka bude koliko god hoće, samo nek bude sve kako treba. user posted image Ne bih se opterećivala kilogramima...ja eto ne dobijam nešto posebno na kilaži, ali me ima i mimo trudnoće user posted image Kako god, samo nek je sve uredu s nama i user posted image user posted image

(odgovor članu ena0002)
Neposredna veza do poruke: 2739
15.5.2013 22:31:51   
bubamara_11

IZVORNA PORUKA: tratinčicaa

Ma neka bude koliko god hoće, samo nek bude sve kako treba. user posted image Ne bih se opterećivala kilogramima...ja eto ne dobijam nešto posebno na kilaži, ali me ima i mimo trudnoće user posted image Kako god, samo nek je sve uredu s nama i user posted image user posted image

Bas tako user posted image .Ni ja ne dobijam nesto posebno na kilazi a kako ti kazes ima me polijepo user posted image i mimo trudnoce.Kazu trudnice sa viskom kg manje dobijaju na kilazi.Bitno je da do kraja aBd bude sve uredu user posted image

Neposredna veza do poruke: 2740
15.5.2013 22:36:39   
ada_

IZVORNA PORUKA: Emri_

Bas tako user posted image .Ni ja ne dobijam nesto posebno na kilazi a kako ti kazes ima me polijepo user posted image i mimo trudnoce.Kazu trudnice sa viskom kg manje dobijaju na kilazi.Bitno je da do kraja aBd bude sve uredu user posted image

mislis trebale bi dobiti manje kila tj.vise paziti user posted image
ja startala sa viskom od 15kg i do sad dobila isto toliko ali doktor zadovoljan nije me ruzio,kaze i beba ce biti velika user posted image

" U oluji,u buri,kraj nedaca svih,uz teske gubitke i tugu kletu,biti nasmijan,prirodan i tih,najveca je umjetnost na svijetu"

(odgovor članu bubamara_11)
Neposredna veza do poruke: 2741
15.5.2013 22:43:55   
bubamara_11
Treba jesti po malo a cesto i ne pretrpavat se nego ZDRAVO SE HRANIT.Uh ja sam ostala trudna sa 80kg i do sad dobila 3 kg stim da sam izgubila 2 zbog mucnina sisla na 79kg pa sam zbijala sale ja pocela mrsat u trudnoci user posted image .I vratim te 2 i jos tri sad imam 83kg a punih 18 sedmica mi je :) Koja si ti sedmica ada_
user posted image

(odgovor članu ada_)
Neposredna veza do poruke: 2742
16.5.2013 10:44:48   
ada_
IZVORNA PORUKA: Emri_

Treba jesti po malo a cesto i ne pretrpavat se nego ZDRAVO SE HRANIT.Uh ja sam ostala trudna sa 80kg i do sad dobila 3 kg stim da sam izgubila 2 zbog mucnina sisla na 79kg pa sam zbijala sale ja pocela mrsat u trudnoci user posted image .I vratim te 2 i jos tri sad imam 83kg a punih 18 sedmica mi je :) Koja si ti sedmica ada_
user posted image

ja sam 37+5 user posted image
i bas sam slabo jela mislim zdravo i nisam se pretrpavala ali eto kile su isle nekim svojim normalnim tokom i dostigle tu cifru,ali nije to tako strasno jer je skoro sve zavrsilo u stomaku pa jedino imam ogromnu pupu user posted image

< Poruku je uredio ada_ -- 16.5.2013 10:47:10 >

" U oluji,u buri,kraj nedaca svih,uz teske gubitke i tugu kletu,biti nasmijan,prirodan i tih,najveca je umjetnost na svijetu"

(odgovor članu bubamara_11)
Neposredna veza do poruke: 2743
16.5.2013 11:15:20   
mimi_2in1
ja sam trenutno u 20-toj sedmici i nisam se jos vagala od zadnjeg pregleda koji je bio u 16. prvo sam na pocetku trudnoce smrsala 1 kg od povracanja al sam onda prije zadnje kontrole dobrila 3 kg ..pa me malo doktorica malo ruzila...jer ne bi trebalo tako brzo i tako puno. no meni se apetit odjednom otvorio i bukvalno ako nesto ne pojedem iste sekunde kada se oglasi pocnem da se tresem..tacno mi lose bude. pokusala sam salate i to...al nista..trebala bih pojesti 10 kg salate da bude fajde user posted image sat tacno strepim od vaganja iduci put. trudim se da vodim racuna..pa vidjet cemo sta ce bit. najgore mi je sto mi tijelo trazi nenormalno slatko..uzas. jos imam i diskus herniju pa mi te dodatne kile opterecuju leđa i odmah osjetim na ucestalosti bolova. kontam do kraja trudnoce jos cu se sigurno udebljati i ziva ne znam kako da to izdeveram sa leđima. user posted image

(odgovor članu ada_)
Neposredna veza do poruke: 2744
16.5.2013 11:24:29   
ada_
mimi meni se znalo desiti da od vaganja do vaganja dobijem tri kile a onda sam skontala da to ima veze sa stolicom naime cim bi ona zakazala dan dva meni vaga ide gore posle toga uvijek bude kila manje user posted image ,pusti ti salate i tebi i bebi treba kvalitetne hrane jedi sto volis ali u manjim kolicinama i pij dosta tekucine,i kreci se...sretno

(odgovor članu mimi_2in1)
Neposredna veza do poruke: 2745
16.5.2013 11:47:43   
Thana85
ja sam se u prvom tromjesečju udebljala ukupno 2 kile user posted image

mamina ljubav ~~~22.11.2013~~~
mamina sreća,a ista ljubav ~~17.02.2019~~

(odgovor članu ada_)
Neposredna veza do poruke: 2746
16.5.2013 21:11:38   
ena0002

Ovo boldirano je najbitnije...narocito kad se user posted image ceka godinama....tad su kila najmanje bitna stavka...osim naravno ako opet to zdravstveno nesto ne ugrozava...mislim na trudnicki dijabetis i sl.....iskreno ja uzivam u svakom zalogaju user posted image

Neposredna veza do poruke: 2747
16.5.2013 21:46:53   
vila_7
ena0002 samo da te pozdravim i kazem kako te lijepo vidjeti na ovakvim temama user posted image

Život je prekratak ili predug da bih dopustila sebi luksuz da loše živim

(odgovor članu ena0002)
Neposredna veza do poruke: 2748
16.5.2013 21:52:37   
ena0002

IZVORNA PORUKA: vila_7

ena0002 samo da te pozdravim i kazem kako te lijepo vidjeti na ovakvim temama user posted image

user posted image ....ma ni ja jos uvijek ne mogu da vjerujem user posted image

(odgovor članu vila_7)
Neposredna veza do poruke: 2749
16.5.2013 23:30:30   
aidicaa

IZVORNA PORUKA: ena0002

Ovo boldirano je najbitnije...narocito kad se user posted image ceka godinama....tad su kila najmanje bitna stavka...osim naravno ako opet to zdravstveno nesto ne ugrozava...mislim na trudnicki dijabetis i sl.....iskreno ja uzivam u svakom zalogaju user posted image

Ena u potunosti se slazem sa tobom. Ja sam se u trudnoci ugojila svega 17kg, i da je bilo jos toliko bas bi me bilo briga. Najbitnije je da je bebara dobro, kao i mama, kilice su nebitne...

*** 11.01.2013. u 11:47h Rodilo se nase Sunasce ***
14.05.2016. pozitivan test***

(odgovor članu ena0002)
Neposredna veza do poruke: 2750
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  108 109 [110] 111 112   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  108 109 [110] 111 112   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje, ali me zanima: da li su dojilje probale svoje mleko?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *