|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  107 108 [109] 110 111   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   [Obrisana poruka]
22.4.2013 10:53:53   
Brisani uporabnik
[Sadržaj poruke je obrisan]

(odgovor članu I love youu)
  Neposredna veza do poruke: 2701
   RE: Koliko ste se udebljale?
22.4.2013 10:54:16   
sirnica
Ma mora ostati štagod od tih 20, bar neko vrijemeuser posted image

sve mamino 17.3.2008. i 17.6.2013.

(odgovor članu I love youu)
Neposredna veza do poruke: 2702
22.4.2013 11:00:12   
I love youu
Mm mi je vec rekao I naredio da idem na aerobik a on ce cuvat bebu, hih. Volila bi da mi guza ostane ovakva user posted image , a none da smrsaju, al ko da se ja sta pitam ovdje user posted image user posted image

(odgovor članu sirnica)
Neposredna veza do poruke: 2703
22.4.2013 11:03:53   
Daliyah92

IZVORNA PORUKA: Iman83

Sitnije žene i one koje u trudnoću ulaze bez viška kilograma smiju dobiti i više kilogramčića I love you user posted image
Ja sam s prvom trudnoćom nakupila 17 kg al nije se uopće vidjelo. I brzo sam se vratila na staro.

A sad...vidjećemo, mada sam ovaj put isto ušla s svojom standardnom kilažom pa neće me iznenaditi ako opet odem na 17 user posted image

Ja sam sitnija i u trudnocu sam usla bez viska kg, ali hvala Bogu dobila sam oko 13 kg ne vise user posted image Kazu da je tako ok, meni je super, ostala su jos 3 kg user posted image

"Dijete uvijek može odraslog naučiti trima stvarima: da bude veseo bez razloga, da bude uvijek nečim zabavljen i da se zna svom snagom zauzeti za ono što želi."

A 16.6.2012. :)
D 14.5.2016. :)

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna veza do poruke: 2704
   [Obrisana poruka]
22.4.2013 11:07:39   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Daliyah92)
  Neposredna veza do poruke: 2705
24.4.2013 21:34:47   
talisman
Moja omiljena tema user posted image Usla u 31 sedmicu, a dobila oko 18 kg, neznam tacno jer je i vaga rijesila da me bojkotuje pa joj crkla baterija user posted image Ima svasta, od onih koji me pitaju da li nosim dvojke, do onih ( iz moje najblize okoline ) koji me ubjedjuju da mi se nista ne poznaje user posted image Ja sam se pomirila da su mi trudnoce takve, da gomilam kile i ne sekira se vise toliko, samo neka sve bude kako treba i bebica bude ziva i zdrava, a za tezinu cu imat kad da skidam user posted image

Covjece, ne mozes promjeniti tok odredjenja, niti mozes izgubiti svoju nafaku, a i uzeti nafaku drugome! Cemu onda mucno naprezanje i ubijanje duse?!

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna veza do poruke: 2706
25.4.2013 10:35:43   
jaculi
Ja sam tek u sestoj sedmici trudnoce i jakooo se bojim debljanja jer sam sama sebi uzasnaaa kad imam vise kila...Sada imam 63kg,mozda jedno 2 kg viska koje mi ne smetaju uopste...Inace sam sklona debljanju a volim kuhati a bome i pojestuser posted image ...Otkako sam saznala da sam trudna,trudim se da jedem zdravo i izbjegavam bijeli hljeb i slatkise , mucnina nemam nikako,a mozda je jos rano user posted image ...pozz svima

(odgovor članu talisman)
Neposredna veza do poruke: 2707
26.4.2013 16:47:14   
skorpija 87
Sedma sedmica 1 kg user posted image user posted image

(odgovor članu jaculi)
Neposredna veza do poruke: 2708
26.4.2013 17:09:51   
tratinčicaa
14 ned. = 2 kg user posted image etooo tu je to user posted image

(odgovor članu skorpija 87)
Neposredna veza do poruke: 2709
26.4.2013 18:23:55   
ellene
15. tjedan, + 4 kg sad imam 75,5 kg user posted image . Izvlačim se na to da sam prva tri mjeseca mirovala... Ma samo nek je bebica dobro...

11.02.2013. imamo dvije crtice!!!
04.03.2013. srce kuca i naša bebica je duga skoro čitav cm.
28.03.2013. sad smo već narasli na 4 cm, na uzv se vide i prstići...
27.05. već smo veliki i težimo 270 g

(odgovor članu tratinčicaa)
Neposredna veza do poruke: 2710
2.5.2013 22:25:32   
bubamara_11
16 nedjela i +1,5 kg uz to vratila one dvije kile koje sam izgubila zbog mucnina tako da od pocetne imam vise + 1,5 kg zadovoljna sam.

(odgovor članu ellene)
Neposredna veza do poruke: 2711
3.5.2013 7:30:56   
royal
11 nedjelja (prva trudnoća) na istoj sam kilaži vjerovatno zbog mučnina pa ne mogu mnogo da jedem (1.70 visoka 67 kg jedno 3-4 kg viška od ranije) a šta će biti poslije... samo se nadam da me muž neće morati preskakat'' umjesto da me zaobilazi.

< Poruku je uredio royal -- 3.5.2013 7:32:08 >

(odgovor članu bubamara_11)
Neposredna veza do poruke: 2712
3.5.2013 7:37:39   
Amyla
15 sedmica +1,2kg, ali sam imala malo viska prije trudnoce user posted image

29.07.2011. Harun
30.10.2013. Rijad

“Život je plamen koji uvijek gori, ali se opet ponovo zapali svaki put kad se dijete rodi.”

(odgovor članu royal)
Neposredna veza do poruke: 2713
3.5.2013 9:29:36   
deset_a
Ja sam na posljednjem pregledu ( 12+4) udebljala se 1 kg, iduće sedmice aBd je novi pregled ( 16+5) i već osjetim da će biti još koji kg :-) s obzirom da su mučnine prestale i da se apetit polako vratio...
A o sladoledu da ne govorim....
:-D
helem, samo nek su zive i zdrave nase bebice...a za kg...riješt ćemo ih se već nekako....

(odgovor članu Amyla)
Neposredna veza do poruke: 2714
3.5.2013 13:00:36   
CombatKitten
I ja opet da se oglasim na ovoj temi.
Neki dan sam razmišljala o tome da li je naša okolina pod uticajem trenda mamoreksije.

32. sam sedmica i stojim na +16 kg, i strašno mi ide na nerve kad mi ljudi (obično netrudnice) kažu da sam debela.
Stomak mi je veliki jer je moja beba bukvalno buknula u 6 i 7 mjesecu. Sva sam popucala, ali mojoj sreći nema kraja kad znam da je moja bebara ok i napredna (na zadnjem pregledu u 30. sedmici imala je ca.1600 gr), no to ljudi ne gledaju više tako, rijetko kad čuješ mašalah vidi lijepe trudnice.
Zar nekome Angelina Jolie onako mršava u visokom stadiju trudnoće može izgledat lijepa i ZDRAVA??? ili Viktorija Bekam???
Na kraju krajeva nama se prezentiraju retuširane slike.
Zanima me kako kod tih supermodela izgleda stomak poslije poroda? Ako je bio extra zategnut, nije se baš lako mogao vratiti prijašnje stanje.

Totalno sam protiv mamoreksije, anoreksije i ostalih trendova (čitaj:poremećaja), to su nametnuli zapadnjački homosexualni modni dizajneri koji jednostavno žele ženu muških meterosexualnih proporcija.

(odgovor članu deset_a)
Neposredna veza do poruke: 2715
3.5.2013 16:09:56   
EEDITH
sve trudnice imaju razlog svojih kg,ali ogroman razlog,user posted image
neka vam to bude jedina briga user posted image

U životu ti je najvažnije biti živ,sve ostalo je lahko .........

(odgovor članu CombatKitten)
Neposredna veza do poruke: 2716
3.5.2013 16:16:26   
ada_

IZVORNA PORUKA: CombatKitten

Neki dan sam razmišljala o tome da li je naša okolina pod uticajem trenda mamoreksije.

32. sam sedmica i stojim na +16 kg, i strašno mi ide na nerve kad mi ljudi (obično netrudnice) kažu da sam debela.
Stomak mi je veliki jer je moja beba bukvalno buknula u 6 i 7 mjesecu. Sva sam popucala, ali mojoj sreći nema kraja kad znam da je moja bebara ok i napredna (na zadnjem pregledu u 30. sedmici imala je ca.1600 gr), no to ljudi ne gledaju više tako, rijetko kad čuješ mašalah vidi lijepe trudnice.
Zar nekome Angelina Jolie onako mršava u visokom stadiju trudnoće može izgledat lijepa i ZDRAVA??? ili Viktorija Bekam???
Zanima me kako kod tih supermodela izgleda stomak poslije poroda? Ako je bio extra zategnut, nije se baš lako mogao vratiti prijašnje stanje.

Totalno sam protiv mamoreksije, anoreksije i ostalih trendova (čitaj:poremećaja), to su nametnuli zapadnjački homosexualni modni dizajneri koji jednostavno žele ženu muških meterosexualnih proporcija.

joj pusti zene sta pricaju uzivaj u svom tjelu i najboljem mogucem razlogu za te kile,i ja sam sad 35+5 i +16kg imam ogroman stomak i strije ali bas me briga toliko sam cekala svoju bebicu da mi zaista nije nista bitno osim nje,a mamino zlato vec ima 48cm i 3kg

(odgovor članu CombatKitten)
Neposredna veza do poruke: 2717
3.5.2013 16:23:00   
EEDITH
meni je komšija rekao umjesto -dobar dan,-gdje si debela,
na što sam mu ja odgovorila-ja nisam debela ,nego trudna,žena ti je debela(što fakat i jest) user posted image

U životu ti je najvažnije biti živ,sve ostalo je lahko .........

(odgovor članu ada_)
Neposredna veza do poruke: 2718
3.5.2013 17:55:05   
ada_

IZVORNA PORUKA: eldinky

meni je komšija rekao umjesto -dobar dan,-gdje si debela,
na što sam mu ja odgovorila-ja nisam debela ,nego trudna,žena ti je debela(što fakat i jest) user posted image

user posted image user posted image
ne znam sto je narodu to fora pa svaku trudnicu oslovljavaju sa "debela" ja sam se ispocetka bunila a sad mi je svejedno user posted image

(odgovor članu EEDITH)
Neposredna veza do poruke: 2719
   [Obrisana poruka]
4.5.2013 11:57:34   
Brisani uporabnik

(odgovor članu ada_)
  Neposredna veza do poruke: 2720
   [Obrisana poruka]
4.5.2013 11:58:50   
Brisani uporabnik

(odgovor članu EEDITH)
  Neposredna veza do poruke: 2721
4.5.2013 15:29:40   
manfri

IZVORNA PORUKA: ada_

IZVORNA PORUKA: CombatKitten

joj pusti zene sta pricaju uzivaj u svom tjelu i najboljem mogucem razlogu za te kile,i ja sam sad 35+5 i +16kg imam ogroman stomak i strije ali bas me briga toliko sam cekala svoju bebicu da mi zaista nije nista bitno osim nje,a mamino zlato vec ima 48cm i 3kg

hej drage moje prvo MASALLAH za bebice a sto se tice kilaze .... pih sta nas briga sjetimo se samo osmjeha i lupkanja po stomaku i namjestanja i kad ih vidimo na UZ kako se vrpolje user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image nema nista ljepse na svijetu . Ja sam 27 sedmica sa dvojkama i vec sam u +11 kg i plu sto je bilo kilica viska...user posted image user posted image user posted image Meni kad pocnu "pametovati" za kilazu ja im samo kazem eh da i vi svoje docekate ili sjetite se svoje trudnoce garant ste sve mile aman vitke ... aha ksko da ne? Te dame koje poput filmskih zvijezda vise brinu o izgledu nego o zdravlju beba i svom sopstvenom neka im ja ne zelim njihov zivot niti jedne sekunde.
Nisam za to da se zene ne trebaju paziti dodatne kilaze ali opterecivati se po cijenu zdravlja ... ma daj to je glupo. Ja sam sklona debljnu katastrofalno, jer volim jesti i u prvoj trudnoci sam dobila +20 kg nakon pporoda 1 godinu pazila sta jedem i oko bebe trka , pa na posao i kile nestale same , . pocela se debljti opet nakon sto sam se pocela prejedati

Kako oslovljavaš druge i drugi će tebe tako oslovljavati.

(odgovor članu ada_)
Neposredna veza do poruke: 2722
4.5.2013 15:45:18   
ada_
manfri cestitam na dvojcekima user posted image
a samo vi napredujte to je najbitnije,sve dok ti fino nosis svoje kilice i dok bebe napreduju sve je super,moja je mama kad je nosila brata i seku dostigla kilazu 150 i rodila ogrone bebe seka je bila 4.300 a braco 3.700...samo vi uzivajte i papajte

(odgovor članu manfri)
Neposredna veza do poruke: 2723
4.5.2013 16:01:54   
manfri
hvala ada i slazem se sve dok se mozemo boriti s kilama i bebice da su ok sve ostalo je nebitno

Kako oslovljavaš druge i drugi će tebe tako oslovljavati.

(odgovor članu ada_)
Neposredna veza do poruke: 2724
5.5.2013 9:49:28   
malena sharena
Ja sam se udebljala 25 kg, osjecam se super, pokretna sam, cila i vesela, beba dobro, hvala Bogu. U pocetku sam se zamarala s kilogramima, ali Boga mi se sad ne sikiram, upravo suprotno, osjecam se lijepom, ne znam kako cu bez ovog stomaka, sika i straznjice, navikla se da sam sva zaobljena user posted image

Ne znas ti majko, kako je dijete roditi

(odgovor članu manfri)
Neposredna veza do poruke: 2725
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  107 108 [109] 110 111   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  107 108 [109] 110 111   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje, ali me zanima: da li su dojilje probale svoje mleko?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *