|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  112 113 [114] 115 116   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Koliko ste se udebljale?
27.6.2013 14:21:21   
deset_a
IZVORNA PORUKA: jaculi

Tratincice u kojoj si ti sedmici?I ja sam buca,nije da sam debela a nisam ni sitna,malko sam gore krupnije gradjena ali Boze moj,ne moze sve biti savrsenouser posted image ...ja prije trudnoce uopste nisam bila toliko luda za vocem,ono jedem jer moram a sadaaa ne mogu da prezivim jedan jedini dan bez voca a slatkisi mi se srecom nikad ne traze sto naprosto ne mogu da vjerujemuser posted image ..bas sam upravo napravila vocnu salaticu-lubenica,dinja,brskva,ananas,banane i malo grozdja...njamiiii ..hajde bujruuumuser posted image user posted image

:-)
ja sam danas na malinama :-)
mmm

(odgovor članu jaculi)
Neposredna veza do poruke: 2826
27.6.2013 14:23:42   
jaculi

IZVORNA PORUKA: deset_a

Tratincice u kojoj si ti sedmici?I ja sam buca,nije da sam debela a nisam ni sitna,malko sam gore krupnije gradjena ali Boze moj,ne moze sve biti savrsenouser posted image ...ja prije trudnoce uopste nisam bila toliko luda za vocem,ono jedem jer moram a sadaaa ne mogu da prezivim jedan jedini dan bez voca a slatkisi mi se srecom nikad ne traze sto naprosto ne mogu da vjerujemuser posted image ..bas sam upravo napravila vocnu salaticu-lubenica,dinja,brskva,ananas,banane i malo grozdja...njamiiii ..hajde bujruuumuser posted image user posted image

:-)
ja sam danas na malinama :-)
mmm

Eh dobro si me napomenula...sad cu kupit i malina kad krenem kuciuser posted image a jucer sam po prvi puta u ovoj godini jela i smokveuser posted image

(odgovor članu deset_a)
Neposredna veza do poruke: 2827
28.6.2013 11:54:11   
tratinčicaa

Ej ja sam u 23/24 ni sama ne znam tačno, al evo nek bude ova prva user posted image
Ni ja nisam prije trudnoće nešto jela voće, al zato sada sve nadoknadih, trešnje su mi bile zakon do skoro...samo trešnje, a sad sve , šta god nađem jedem, malo više sam se bacila na borovnice, maline...zbog KS, i nekog mantanja, pa sve mislim da će mi voće pomoći user posted image
Slatko uopšte ne mogu! Nekad zastrepim pa uzmem bilo šta slatko, jer mislim da je do šećera... uglavnom kg ne fali user posted image Pusa za tebe i hvala na ovoj voćnoj salati, bila je jaaaako ukusna, po mom ukusu user posted image

(odgovor članu jaculi)
Neposredna veza do poruke: 2828
28.6.2013 16:00:46   
deset_a
IZVORNA PORUKA: tratinčicaa

Ej ja sam u 23/24 ni sama ne znam tačno, al evo nek bude ova prva user posted image
Ni ja nisam prije trudnoće nešto jela voće, al zato sada sve nadoknadih, trešnje su mi bile zakon do skoro...samo trešnje, a sad sve , šta god nađem jedem, malo više sam se bacila na borovnice, maline...zbog KS, i nekog mantanja, pa sve mislim da će mi voće pomoći user posted image
Slatko uopšte ne mogu! Nekad zastrepim pa uzmem bilo šta slatko, jer mislim da je do šećera... uglavnom kg ne fali user posted image Pusa za tebe i hvala na ovoj voćnoj salati, bila je jaaaako ukusna, po mom ukusu user posted image

maline i borovnice su ti broj jedan. probaj da ih ne šećeriš. šećer koji one imaju nije štetan za bebu a pune su željeza.
meni je moja doktorica sugerisala da jedem i dud ( ako znate sta je) kao jako je zdrav i za bebu i za mamu. a za bebu pogotovo u ovom periodu od 20 28 sedmice kad se bebi razvijaju pluča. a i dobar je navodno i protiv glavobolje.
ja sam odmah poslije pregleda otišla, pravac pijaca ciglane i našla kod jedne nane ( 1 KM korpica) i baš baš je bio ukusan.

eto mile moje da znate i tu info.
a što se tiće kila....idu one uzlaznom putanjom svakako :)

(odgovor članu tratinčicaa)
Neposredna veza do poruke: 2829
28.6.2013 18:17:57   
tratinčicaa
maline i borovnice su ti broj jedan

za šta? ks? jedem ih bez šećera, svakako.
a za dud nisam znala, ima ga mama u voćnjaku, tako da i to ubacujemo u jelovnik, sorry ako smo OT.
user posted image

< Poruku je uredio tratinčicaa -- 28.6.2013 18:19:37 >

(odgovor članu deset_a)
Neposredna veza do poruke: 2830
2.7.2013 0:09:57   
deset_a

IZVORNA PORUKA: tratinčicaa

maline i borovnice su ti broj jedan

za šta? ks? jedem ih bez šećera, svakako.
a za dud nisam znala, ima ga mama u voćnjaku, tako da i to ubacujemo u jelovnik, sorry ako smo OT.
user posted image

Da za ks i željezo. A i čisti organizam.... Veliki je antioksidans... A i ne prskaju se ;-)

(odgovor članu tratinčicaa)
Neposredna veza do poruke: 2831
8.7.2013 12:50:36   
ljubičica7
Prosle sedmice bila na vaganju, u 27. sedmici, i vaga pokazala samo nekih 300 gr da sam se za mjesec udebljala, ukupno 7 kg od pocetka trudnoce. Nadam se da cu nastaviti ovim tempom do kraja user posted image

(odgovor članu deset_a)
Neposredna veza do poruke: 2832
9.7.2013 8:52:50   
entinte
Ja za 20 sedmica +9, sad za sad ok s obzirom da su dvojke i samo kad se sjetim da sam sa prvim dobila +30 user posted image sad fino guramo user posted image

Svaki neuspjeh je iskušenje koje prethodi uspjehu!!!
K 08.04.2011 15:20 h, 3480 gr i 51 cm
N 15.11.2013 10:08 h, 3650 gr i 52 cm
I 15.11.2013 10:09 h, 3700 gr i 53 cm

(odgovor članu ljubičica7)
Neposredna veza do poruke: 2833
13.7.2013 23:48:13   
deset_a

IZVORNA PORUKA: entinte

Ja za 20 sedmica +9, sad za sad ok s obzirom da su dvojke i samo kad se sjetim da sam sa prvim dobila +30 user posted image sad fino guramo user posted image

To je super kilaza.
I ja sam presla na dvocifreni broj :-))
27 sedmica i u plusu sam 10 kg. Ove zadnje tri sedmice sam dobila 3 kg. Idemo dalje..:-) samo nek smo zivi izdravi.

(odgovor članu entinte)
Neposredna veza do poruke: 2834
15.7.2013 10:11:37   
Mirela_sa
Ja sam sa prvom trudnocom dobila +9, a sadsam 15 sedmica i smrsala sam 1,5kg... Ja nemam nikakav apetit, mogla bih da ne jedem nista cijeli dan , tjeram se i pijem vitamin B ali ni makac gore.....

(odgovor članu deset_a)
Neposredna veza do poruke: 2835
25.7.2013 12:55:09   
Eny21
Ja sam punih 8 sedmica, usla u 9. i imam 49 kg na 164 cm visine. Inace imam celijakiju tako da ne smijem jesti gluten (a meni se bas sad sve jede sto ne smijem :(, pogotovo ramazanski somuni).
Inace mi je jako slab apetit i strasno sam pocela da se brinem, juce mi je na vagi pokazalo 48 kg. Uglavnom 80 % hrane mi se gadi na sam miris. Kad se pocne vracati apetit (nadam se sto prije)
Cudno mi je sto mi je stomak vec malo ispupcen, mozda zato sto sam inace tanka u struku. Da li znate kad pocne rasti stomak, jer zelim svojim na poslu sto kasnije reci, obzirom da necu vjerovatno nabasati na razumijevanje.

(odgovor članu Mirela_sa)
Neposredna veza do poruke: 2836
25.7.2013 14:25:06   
Snovolovka
Ja sam sad 28+2 i dobila sam 4-5kg, al zato beba fino napreduje...pojede mi sve izgledauser posted image

(odgovor članu Eny21)
Neposredna veza do poruke: 2837
25.7.2013 14:38:54   
Thana85
23 sedmica +6 kila user posted image

< Poruku je uredio Thana85 -- 25.7.2013 14:39:24 >

mamina ljubav ~~~22.11.2013~~~
mamina sreća,a ista ljubav ~~17.02.2019~~

(odgovor članu Snovolovka)
Neposredna veza do poruke: 2838
25.7.2013 14:39:39   
grozđe
Mi smo 18.sedmica i dobili smo 4 kg...prva tri mjeseca sam mrsala i mislila bicu ko grana, a onda pocela bujati.... u zadnje vrijeme slabije imam apetita...nemam zgaravice koja me non stop pratila pa mozda zbog toga....

(odgovor članu Snovolovka)
Neposredna veza do poruke: 2839
25.7.2013 14:51:18   
mala_sa
32 sedmica i u +9 kila; koliko cemo jos nagurati vidjet cemo user posted image

Jednog suncanog, proljetnog dana; mama je u zagrljaj dobila svoga sina (29.04.2011.)

Mama je rodila sebi svoju mirisnu ruzu (19.09.2013.)

(odgovor članu grozđe)
Neposredna veza do poruke: 2840
25.7.2013 21:37:33   
Bebica11
24. sedmica 9kguser posted image

"Gospodaru moj, daj da ja i neki potomci moji obavljamo molitvu; Gospodaru naš, Ti usliši molbu moju!"( Ibrahim 40)

(odgovor članu mala_sa)
Neposredna veza do poruke: 2841
25.7.2013 22:27:58   
bubamara_11
29 sedmica +9 kg dobro ja zadovoljna al najvaznije je da nam bebice budu uredu i da sve prodje kako treba user posted image

(odgovor članu Bebica11)
Neposredna veza do poruke: 2842
26.7.2013 10:10:40   
Mirela_sa
Ja sam 17 sedmica i smrsala sam1,5kg.... malo sam se sekirala oko toga, jer pijem i vitamin B ali dr kaze da je beba dobro i da to samo meni moze nastetiti. Inace nemam neki apetiti jedem, pokusavam jesti kasnije, iftarim sa muzem, ali generalno mogla bi da ne jedemnista cijeli dan. iduce sedmice idem na kontrolu i nadam se da ce biti bar +2kg :)

(odgovor članu deset_a)
Neposredna veza do poruke: 2843
26.7.2013 15:25:29   
Eny21
Draga Mirela,

Razumijem te u potpunosti, moj ti je savjet da odes u apoteku i kupis sebi par hapica 'nutrini drink' od nutricie. ja to koristim da ne ode iz mene sve sto imam, jer moras i ti imati snagu a beba ce sebi uzeti sto njoj odgovara.
Meni se isto sve zivo gadi, a ni prije trudnoce nisam nesto jela jer imam celijakiju.
Svako jutro zapocnem sa kasikom domacek meda i domacek pekmeza i tako zavrsim dan. Kupujem sojino mlijeko i jedem puno voca jer to mi se ne gadi. Samo nemoj da izgubis na tezini dok ti se apetit ne vrati, jer ako smrsas prvo ti ide zeljezo iz organizma a to bebi treba najvise.

(odgovor članu Mirela_sa)
Neposredna veza do poruke: 2844
27.7.2013 20:50:19   
ena0002
Ja sam odustala od vaganja user posted image user posted image user posted image

Ne postoji osoba koja nije sposobna da uradi vise od onoga sto misli da moze

(odgovor članu Eny21)
Neposredna veza do poruke: 2845
28.7.2013 17:59:03   
tinchita
31. sedmica + 7 kg

V 31.12.2009.
A 19.9.2013.

(odgovor članu ena0002)
Neposredna veza do poruke: 2846
2.8.2013 11:35:26   
entinte
sa 24 sedmice +12

Svaki neuspjeh je iskušenje koje prethodi uspjehu!!!
K 08.04.2011 15:20 h, 3480 gr i 51 cm
N 15.11.2013 10:08 h, 3650 gr i 52 cm
I 15.11.2013 10:09 h, 3700 gr i 53 cm

(odgovor članu tinchita)
Neposredna veza do poruke: 2847
2.8.2013 14:18:26   
klemzi
24 sedmice, u plusu 2 kg

Ljubav mamina i babina,16.2.2010 - 10.4. 2010. :(
Uvijek ćemo te voljeti najviše na svijetu ljubavi naša najveća <3
Ljubav drugorođena, ljubav oduvijek,zauvijek... 08.11. 2013.

(odgovor članu entinte)
Neposredna veza do poruke: 2848
2.8.2013 14:39:14   
berni
Uh ia je cu biti prvi slucaj, 15-ta sedmica pocetna kilaza 76 kg, i sada 84...
Jedem stvarno svo voce, kolace slabo i opcenito slatko, ali ja znam da mene pite ubise.

Od samog pocetka jedem samo ne zdravu hranu ali odgovara mi, kuhano mi se gadi i ne znam sta mi se desilo. Prije trudnoce mi nikada nije palo na pamet otici po pastetice sa sirom, ili na usipke a sad je to postala svakodnevnica...Poslije Bajrama valja meni na kontrolu ako me ne stavi na dijetu nista i ne valja.
Pozdrav za sve

(odgovor članu klemzi)
Neposredna veza do poruke: 2849
2.8.2013 17:12:33   
Mama2013
35 sedmica...u plusu 11kg. Jos 5 sedmica do kraja ..nadam se da cu zavrsiti sa nekih + 13kg

(odgovor članu berni)
Neposredna veza do poruke: 2850
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  112 113 [114] 115 116   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  112 113 [114] 115 116   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje, ali me zanima: da li su dojilje probale svoje mleko?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *