Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
I mi smo Imrana nosili u SANASU sa prvo sa 4 mjeseca, pa su nam rekli da ne može prije 6, pa sa 7 mjeseci. Dr.Zvizdić ga je pregledao i rekao da mu je od debljine piša uvučen, da dođemo na kontrolu za 6 mjeseci i da će ga najvjerovatnije raditi pod lokalnom anestezijom što automatski znači na Koševu. Zato, pohvala Dr.Zvizdiću još jednom
A ja sve odgađam i nemam pojma kako ću to sad odraditi. Nemojte mi se smijati, kad pomislim na to odmah mi se želudac zgrči i osjećam navalu panike
Bas sam maloprije bila sa jednom prijateljicom ona je osunetila sina sa 3,5 god jer joj je tako savjetovao dr Zvizdic.. Kaze da on daje kao neki rok do 3,5 god jer se dijetetu od debljine uvuce pisa i moze se sa nekim vjezbicama pomoci da se sama izvuce i da se uradi normalan sunet..
Mi cemo sutra na kosevo pa cemo vidjeti sta savjetuje dr, ma i ja sam u panici od juce samo da sve prode kako treba..
nisam citala sve komentare, pa ce mozda moje pitanje zvucati glupo, ali bila bih zahvalna ako neko odgovori, naime mom sinu je tek 2 mjeseca, ali planiramo sunecenje uskoro i sad vidim da je neko na prethodnoj stranici napisao, ako sam dobro shvatila, da se sa zdravstvenim osiguranjem to na kosevu radi besplatno ili se isto plati 150-200 KM kao u privatnim klinikama?
bellma hvala ti na odgovoru, samo mi jos molim te reci kako se ugovori taj zahvat na klinici? jel treba uputnica od pedijatra ili se ode direktno kod njih ili kako?
I mi smo Imrana nosili u SANASU sa prvo sa 4 mjeseca, pa su nam rekli da ne može prije 6, pa sa 7 mjeseci. Dr.Zvizdić ga je pregledao i rekao da mu je od debljine piša uvučen, da dođemo na kontrolu za 6 mjeseci i da će ga najvjerovatnije raditi pod lokalnom anestezijom što automatski znači na Koševu. Zato, pohvala Dr.Zvizdiću još jednom
A ja sve odgađam i nemam pojma kako ću to sad odraditi. Nemojte mi se smijati, kad pomislim na to odmah mi se želudac zgrči i osjećam navalu panike
Pozdrav da se ukljucim sa svojim iskustvom,mi smo sina od 27mjeseci sunetili 24.04 u sanasi ,opca anestezija,anesteziolog predivan,hirurg dr. Zvizdic,ljudi dragi hvala bogu kao da nista nismo radili,doktor profesionalan uljudan sve pojasni,sestra jos bolja,sin spavao. Pet minuta obukla ga i kucinastavio se igrati.sve sve sam pratila sa mnogo ulja od kantariona.Topla i iskrena preporuka dr Zvizdic
Pozdrav da se ukljucim sa svojim iskustvom,mi smo sina od 27mjeseci sunetili 24.04 u sanasi ,opca anestezija,anesteziolog predivan,hirurg dr. Zvizdic,ljudi dragi hvala bogu kao da nista nismo radili,doktor profesionalan uljudan sve pojasni,sestra jos bolja,sin spavao. Pet minuta obukla ga i kucinastavio se igrati.sve sve sam pratila sa mnogo ulja od kantariona.Topla i iskrena preporuka dr Zvizdic
Plavi telefon, savjetodavna, anonimna i besplatna linija za
Anketa
Da li su vam menstruacije bolne? пеперутка16
U poslednje vreme imam toliko bolne menstruacije da se i onesvestim..hitno je, dala mi je injekciju i to je to..I sad kad starim kako starim. Imam 29 godina, nisam se jos porodila itd.