Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
"Ono što mi jesmo određuje našu djecu daleko više nego ono što im govorimo. Znači, potrebno je da budemo danas, ono što želimo da naša djeca postanu sutra."
Je li neko dobio info kada ce isplatiti april i djecije dohotke , tj.da li ce stalno kasniti ili ce namiriti sve ovo pa nastaviti normalnom dinamikom tj.na vrijeme ?
Znam da nije tema ali mi je hitno. Molim vas da mi neko odgovori gdje se otvara porodiljsko odsustvo odnosno ko mi izdaje tu potvrdu.Porodila sam se prije 15 dana i još nemam potvrdu jer mm vodaju od ljekara opste prakse do socijalnog i sad na kraju kao treba ginekolog da mi to napiše.Ja imam otpusno za sebe i bebu i to je sve. Hvala
jeste, porodiljsko ti otvara ginekolog, onaj koji ti je dao i uputnicu za porod..samo mu morate odnijeti otpusna pisma
IZVORNA PORUKA: lely
Znam da nije tema ali mi je hitno. Molim vas da mi neko odgovori gdje se otvara porodiljsko odsustvo odnosno ko mi izdaje tu potvrdu.Porodila sam se prije 15 dana i još nemam potvrdu jer mm vodaju od ljekara opste prakse do socijalnog i sad na kraju kao treba ginekolog da mi to napiše.Ja imam otpusno za sebe i bebu i to je sve. Hvala
Meni je uputnicu dao ljekar opšte prakse ,nisam se porodila u terminu pa nije išlo ono otvaranje porodiljskog 28 dana prije termina,a i bila sam cijelu trudnoću na bolovanju. Hvala u svakom slučaju,ako stignem pogledam postove prije
i meni je uputnicu dao ljekar opste prakse i nisam se porodila u terminu,kad sam izasla iz bolnice mm je otisao kod ginekologa kod kojeg sam vodila trudnocu i on mi je dao potvrdu
jeste, porodiljsko ti otvara ginekolog, onaj koji ti je dao i uputnicu za porod..samo mu morate odnijeti otpusna pisma
IZVORNA PORUKA: lely
Meni je uputnicu dao ljekar opšte prakse ,nisam se porodila u terminu pa nije išlo ono otvaranje porodiljskog 28 dana prije termina,a i bila sam cijelu trudnoću na bolovanju. Hvala u svakom slučaju,ako stignem pogledam postove prije
za mene je mm otišao u skerlićevu i rekoa onim sestrama da se supruga porodila i da mu treba da otvori porodiljsko. nije ništa čekao odmah sestra odnijela onom muškom dr u skerlićevoj i on mu dao uputnicu za porodiljsko. kakvu ti je uputnicu dao ljekaš opšte prakse, je li A4 format papir na kojem piše uputnica u bolnicu. to je uputnica za porođaj. inače ginekolog koji ti je vodio trudnoću ti izdaje uputnicu za porodiljsko, ili možeš otići u skerlićevu ako si privatno vodila trudnoću.