Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
Ako znate nekoga kome treba odjeca za bebe, nesto je noseno nesto nije a nesto je i meni proslijedjeno , javite na PP. Rado bih poklonila. Brojevi su od 50 do 62
< Poruku je uredio Nane2012 -- 30.4.2013 16:41:38 >
"Ono što mi jesmo određuje našu djecu daleko više nego ono što im govorimo. Znači, potrebno je da budemo danas, ono što želimo da naša djeca postanu sutra."
Bio poštar i u Centru, ali mi je donio 582 KM. Pošto ja naknadu prestajem dobijati sa 9. aprilom je li moguće da su mi dali i za 8 dana aprila? Ali dobila sam ček na kojem piše samo mart, bar tako kaže muž, pošto sam ja na poslu, on je primio naknadu.
Bio poštar i u Centru, ali mi je donio 582 KM. Pošto ja naknadu prestajem dobijati sa 9. aprilom je li moguće da su mi dali i za 8 dana aprila? Ali dobila sam ček na kojem piše samo mart, bar tako kaže muž, pošto sam ja na poslu, on je primio naknadu.
uvijek na uplatnici piše samo jedan mjesec. meni je na početku tako za juni i juli pisalo samo juli, tako mi je i sa ajšom bilo.