Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
Što je puno puno je. Mislim stvarno. Hajde, ja se nekako i skrpim jer sam počela raditi, jest da muž nije primio plate ne pamtim, ali sad nešta razmišljam, šta bi bilo da nisam dobila posao prije tri mjeseca? Bilo bi kupi hljeb i daj djeci vode.
Ovo je strašno šta nam rade. Još da je taj dječiji nešto, nego bijeda i jad.
Opet ja zvala opstinu,kazu javili i su im iz kantona da ce prebaciti pare,al da li ce pošta uspjeti podjeliti ne znaju! sad me zanima,ako oni ne stignu da podjele možemo li mi otici u poštu po pare???
Opet ja zvala opstinu,kazu javili i su im iz kantona da ce prebaciti pare,al da li ce pošta uspjeti podjeliti ne znaju! sad me zanima,ako oni ne stignu da podjele možemo li mi otici u poštu po pare???
koja opština...ako je NG daj broj da i ja zovem...malo pritiska im neće smetati...ono imaju sta za praznik pa neka nas trpe...
nema para ni za martovske i najvjerovatnije nece ni biti isplate do slijedece sedmice tek je danas bila vlada u toku je zasjedanje skupstine pa ce ljudi fino negdje u inostranstvo sad preko prvomajskih prazika i normalno nemaju oni vremena da se brinu o socijalnim kategorijama i da si kvare odmor
tako da su stanse da nam pored martovske isplate i aprilsku i jos majsku kako rece ravne tome da dobijes na bingu-ustvari prije ces na bingu dobiti nego sto sada mozes ocekivati isplatu naknade za april i maj
Pratim vas jos dok sam bila trudna a od januara kada sam postala majka intenzivnije.Zar nije poenta teme i foruma baratanje sa cinjenicama i provjerenim informacijama?To pitam jer u prethodnim post-ovima pisu informacije od clanica kohe su zvale svoje opcine,ministarstva i slicno i sve dijametralno suprotne..Ja sam istom dobila proslog mjeseca za januar i februar i kad sam god nazvala gospodju u opcini Centar uvijek mi je lijepo reklakako stvari stoje,pa ako je neko i zvao Centar i rekli mu da ce pare biti prebacene ja vjerujem u to..
sve je to u redu, sve mi zenice spominjete te neke opstine a sta je s mojim Starim gradom? ovo nikakvog vise smisla nema,a svaki put da bi isplatili n.pr. eto za mart ulaze u maj...ccccccc...boze sacuvaj
Pratim vas jos dok sam bila trudna a od januara kada sam postala majka intenzivnije.Zar nije poenta teme i foruma baratanje sa cinjenicama i provjerenim informacijama?To pitam jer u prethodnim post-ovima pisu informacije od clanica kohe su zvale svoje opcine,ministarstva i slicno i sve dijametralno suprotne..Ja sam istom dobila proslog mjeseca za januar i februar i kad sam god nazvala gospodju u opcini Centar uvijek mi je lijepo reklakako stvari stoje,pa ako je neko i zvao Centar i rekli mu da ce pare biti prebacene ja vjerujem u to..
draga moja kad sam ja počela dobivati na vrijeme je isplaćivano a sad se puuuuuuno kassni i kad ih nazoveš otrsu te i većinom nisu tačne informacije koje ti dadnu...ti slobodno nasstavi vjerovati vlastima...one su nas i dovele da prosimo svoje pare...
sad sam zvala postara i da naglasim uvijek mi da dobru informaciju, odnosno kaze ima nema i kada ce eventualno biti da budem kod kuce i ne idem bez veze po pošti:
uglavnom za opštinu centar trensfer novca u toku, dio vec prebacen ali zbog prvomajskih praznika ne rade u srijedu i cetvrtak 1. i 2 maja tako da isplata pocinje u petak i subotu
Pratim vas jos dok sam bila trudna a od januara kada sam postala majka intenzivnije.Zar nije poenta teme i foruma baratanje sa cinjenicama i provjerenim informacijama?To pitam jer u prethodnim post-ovima pisu informacije od clanica kohe su zvale svoje opcine,ministarstva i slicno i sve dijametralno suprotne..Ja sam istom dobila proslog mjeseca za januar i februar i kad sam god nazvala gospodju u opcini Centar uvijek mi je lzijepo reklakako stvari stoje,pa ako je neko i zvao Centar i rekli mu da ce pare biti prebacene ja vjerujem u to..
draga moja kad sam ja počela dobivati na vrijeme je isplaćivano a sad se puuuuuuno kassni i kad ih nazoveš otrsu te i većinom nisu tačne informacije koje ti dadnu...ti slobodno nasstavi vjerovati vlastima...one su nas i dovele da prosimo svoje pare...
Nisam ja ni rekla da vjerujem vlastima koje,izmedju ostalog,ukinuse i tu Gradsku jednokratnu naknadu,vec sam rekla da se meni gospodja iz opcine Centar nikad nije plasirala poluinformacije a zvala sam je hiljadu puta da vidim kad ce mi te famozne dvije.. :)
meni je najgore kad dotična koju dobijem na telefon u opštini ne zna tačnu informaciju pa bubne...e to mi živce iskida pa se ili ponadam ili razočaram...najčešće sam se nadala i zahebala...možda su imali konkretne informacije pa ti se posrećilo al njima vjerovati i kad su konkretni je malo zeznuto...usput da pitam za broj od NG izgubila sam notes...da i ja zovem...
ja sam isto prosli mjesec zvala opstinu s.grad pa mi tete rece:najvjerovatnije petak,al to njeno najvjerovatnije nije 100%sigurno pa odma nije tacna infor.mi na forumu prenosimo ono sto nam oni kazu
to pitaš svog poštara koji radi u tvom reonu...niko ti neće dati njegov broj nego on...kad ga ugledaš a ti ga safataj...mislim da ti da broj...to je naj pametnije a ja budala još nikad nisam ni pitala nit mi je naumpalo...moram i ja svog fatat...
ja sam isto prosli mjesec zvala opstinu s.grad pa mi tete rece:najvjerovatnije petak,al to njeno najvjerovatnije nije 100%sigurno pa odma nije tacna infor.mi na forumu prenosimo ono sto nam oni kazu