|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  12 13 [14] 15 16   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Nosiljke za djecu: marama, Mei Tai, sling
25.11.2008 15:33:18   
mamina princeza
ma to znam t radimo koliko moze ...al nece ona nista dugo i glavno mi da mi je u vidokrugu jer cim se ja odmaknem nastane vika. Meni lezaljka najvise sluzi za to da je nosim gdje god krenem po kuci ...pa bas ne znam kako cemo kad ne bude vise u funkciji:(

Moja princeza 04.07.2008
Moj princ 26.02.2012

(odgovor članu mamina cura)
Neposredna veza do poruke: 326
25.11.2008 15:38:16   
kristijan
jeli to ona 3 u 1 uuuuu to je super stvar ljulja pjeva sve radi samo je skupa vidjela sam povoljno na e bayu ali poštarina je ajme majko visokauser posted image user posted image user posted image

KRISTIJAN 24.12.2003
IVAN 24.06.2008
JAN 21.01.2010

(odgovor članu mamina princeza)
Neposredna veza do poruke: 327
25.11.2008 15:40:51   
kristijan
MC šta misliš da otvorimo mislim da moderatori otvore berzu za ovakve stvari mi ćemo ih svakako podržati imam dosta stvari kojih se želim riješiti a i dosta želim kupiti 

KRISTIJAN 24.12.2003
IVAN 24.06.2008
JAN 21.01.2010

(odgovor članu kristijan)
Neposredna veza do poruke: 328
25.11.2008 15:53:21   
mamina princeza
manije ova moja ta ovo je obicna lezaljka moze se ljuljat al ti da je ljuljas ne sama:) ne pjeva ima sam luk sa igrackicama mislim da je kostala nekih 120 KM

Moja princeza 04.07.2008
Moj princ 26.02.2012

Neposredna veza do poruke: 329
25.11.2008 16:12:49   
mamina cura
Nosaj dekicu sa sobom i stavljaj je na pod. Vadi sve moguce igracke iz kuce i neka je zabavljaju, ali ne standardne igracke vec svo plasticno posudje, kutljace i sve sto se smije igradi. Beba treba da je na podu a ne na kaucu. Ja sam svoju morala ogradjivati jastucima jer je vrlo rano pocela da puzi a ne puze tako da se znala okretanjem prebacivati do igracke. Tako djeca i sagorjevaju kalorije i ne debljaju se previse.
Hena ima sad oko 9kg i skoro 11mjeseci.

Timur 20.03.2004.
Hena 30.12.2007.

koristimo platnene pelene
za zdravije odrastanje

Neposredna veza do poruke: 330
25.11.2008 16:16:55   
mamina princeza
hvala probacemo maksimalno dok jos moze i u lezaljku DA ne bude kasnije odjednom problem sta sad a i mene je svakako strah ostavljati je na krevetu pod je bolji... idem skupljat sve sto joj moze biti igracka:)

Moja princeza 04.07.2008
Moj princ 26.02.2012

Neposredna veza do poruke: 331
25.11.2008 16:22:53   
kristijan
za onom ja čeznem kako je dobra i mi smo u fazi poda user posted image user posted image user posted image user posted image a moj ima 9 kg i svega 5mj ne znam još uskoro neće ni u jednu stati sreća imam MT 

KRISTIJAN 24.12.2003
IVAN 24.06.2008
JAN 21.01.2010

Neposredna veza do poruke: 332
25.11.2008 17:19:24   
mamina cura
Ja sam htjela cak svojoj malenoj sasiti i nesto kao veliki jorgan jer je pod ipak tvrd i desavali su se mali padovi i plakanje. Nisam stigla jer je pocela puzati pa je vise nisam mogla ograniciti na jedan prostoruser posted image
I sad gdje god idem Hena je na podu i tamo je najsigurnija i mobilnauser posted image

Timur 20.03.2004.
Hena 30.12.2007.

za zdravije odrastanje

Neposredna veza do poruke: 333
25.11.2008 20:07:23   
rozi
Mamina princeza, Romali je pisala da ona tu lezljku jos koristi a beba ima oko 10 kg. Moj sada nece u nju, mozda 5-10 min i dreka, vidjecemo kasnije, ja bih isla mozda 1-2 kg vise, mozda 10 -11 kg i onda ide u skladiste :)

Neposredna veza do poruke: 334
25.11.2008 20:54:35   
Romali
IZVORNA PORUKA: rozi

Mamina princeza, Romali je pisala da ona tu lezljku jos koristi a beba ima oko 10 kg. Moj sada nece u nju, mozda 5-10 min i dreka, vidjecemo kasnije, ja bih isla mozda 1-2 kg vise, mozda 10 -11 kg i onda ide u skladiste :)

Jesam, jesam, ja sam to pisala . Moj medo je i sad u njoj, kad nije ljutuser posted image user posted image user posted image kao što je bio danas. Mada je počeo opasno ljuljati, mislim da bi se uskoro mogao izvrnuti iz nje, tako da sam na oprezu.
Ipak ćemo ovih dana montirati vrtić, u njemu će biti sigurniji.
Tako, mamina princezo, malena može biti u ležaljci do otpr.9 kg,a onda će svakako moći sjediti pa je stavi u vrtić ili jednostavno na pod.

23.4.2008. A.O. promijenio moj svijet :)
14.4.2014. Z. promijenila našu planetu :)

(odgovor članu rozi)
Neposredna veza do poruke: 335
26.11.2008 14:43:51   
mamina princeza
hvala na odgovorima ma eto polako cemo se uciti na pod mada negdje u nekim prostorijama i nemamtoliko mjesta al eto nesto cu kombinovat:) sto se tice tog vrtica to je ona mrezica jel? ne znam da li da to kupujemo nije ni jeftino a znam da dosta djece to nece ni da pogleda akamoli da bude unutra

Moja princeza 04.07.2008
Moj princ 26.02.2012

Neposredna veza do poruke: 336
26.11.2008 14:45:27   
Romali
Jeste, vrtić ili mrežica. Možda da prvo probaš kod nekog hoće li princeza u njega ili da posudiš od nekog na par dana.

23.4.2008. A.O. promijenio moj svijet :)
14.4.2014. Z. promijenila našu planetu :)

Neposredna veza do poruke: 337
27.11.2008 18:28:03   
mamina cura
Bice novi uskoro, jos malo http://public.fotki.com/naidah/mei-tai/dscf1137.htmluser posted image

Timur 20.03.2004.
Hena 30.12.2007.

za zdravije odrastanje

(odgovor članu Romali)
Neposredna veza do poruke: 338
27.11.2008 20:20:04   
Anoniman
mamina cura, evo da podnesem raport da se marama uredno koristi, i to bukvalno non-stop... Maca odmah sklopi oči čim se sastane sa slingom... I dok je god na meni i u njemu, bezobzira na to da li sjedim ili bilo šta drugo radim, ona će spavati! Tako da nam je to idealno rješenje za sijela i druženja, mi pričamo, smijemo se, galamimo, ona kao da nije sa nama...user posted image user posted image user posted image

Neposredna veza do poruke: 339
27.11.2008 20:36:24   
mamina cura
Tako mi je drago da je koristite. Ja je na moru nisam vadilauser posted image  Samo kad mi zaspe ja je skinem sa sebe zajedno sa slingom i spustim na krevet pa pokrijem onim repomuser posted image  Ma ljepota. Ljudi su mi prilazili i divili se nacinu na koji nosim svoje dijete. E da dozivim da mi rusi kazu takvo nestouser posted image user posted image user posted image
I kako sam je dojila dok sam hodalauser posted image  

Timur 20.03.2004.
Hena 30.12.2007.

za zdravije odrastanje

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 340
28.11.2008 12:25:37   
mamina cura
Evo i jedan avioncic na teksasu

http://public.fotki.com/naidah/mei-tai/dscf1138.htmluser posted image

Timur 20.03.2004.
Hena 30.12.2007.

za zdravije odrastanje

Neposredna veza do poruke: 341
28.11.2008 17:53:53   
rozi
MC, tek danas nam je stigao mei tai, super izgleda, jos bolje nego na slikama. user posted image user posted image user posted image . Svaka cast:)
Slicice cete dobiti kada se pocnemo nosati .

Triplemama , kada is ti pocela stavljati Emira u mei tai. Ne znam do kada da cekam, MC mi je rekla da je ona sa 5,5 mjeseci?

Neposredna veza do poruke: 342
28.11.2008 23:01:51   
triplemama
I ja sam tako

Ko čeka i dočeka NOVI ZAKON O "AS"
Savjetnica za AS udruženja DjeCa

(odgovor članu rozi)
Neposredna veza do poruke: 343
29.11.2008 17:41:23   
rozi
Ok, hvala , jos malo pa cemo i mi probati.user posted image

(odgovor članu triplemama)
Neposredna veza do poruke: 344
2.12.2008 14:35:32   
ewica
Sling je, odlucno tvrdim, FENOMELANLNA stvar!Prvo nisam se usudila korsititi (malo sam se plasila), no poslije kad sam jednom uspjela uspavati Malu u roku od 10 minuta-svaki dan se nosamo!Juce posebno sling nas spasio-Jovana je primila vakcinu DiTePer, nakon toga kuci vriska 2 sata-da nije bilo slinga ne znam kako bih mogla nju drugacije smiriti!

(odgovor članu rozi)
Neposredna veza do poruke: 345
3.12.2008 23:03:46   
sanelicaaa
Veceras sam malenog nakon dugo vremena ponovo nosala u slingu i odmah je zaspao user posted image Danas kroz pricu se sjetih da mi je negdje u kuci  (bas sam grozna) user posted image i da bi ga mogla pokusati iskoristiti i pronosati bebacha u njemu...uspjelo je user posted image Do veceras moj mali stvarno nije bio odusevljen slingom (mozda je i do mame) i nisam ga mogla nikako namjestiti da valja,al eto sad nam je uspjelo. Prvi pokusaji nosanja nisu bili bas obecavajuci,tada mu je bilo nesto vise od 2 mj. i imala sam osjecaj da se sav "izlomi" u njemu. Sad,2 mj. poslije je druga prica user posted image Mogli bi se i naviknuti ;)

Ipak se zahvaljujemo dragoj osobi koja nam ga je preporucila i kupila, a maminoj curi se jos jednom zahvaljujem za ulozeni trud ;) Svaka cast ;)

Jedva cekam ljepse dane,pa da se foliramo po gradu sa slingom ;) (mogu misliti sto ce biti komentara user posted image )

DENIJAL, 10.07.2008
DIN, 04.10.2009

(odgovor članu ewica)
Neposredna veza do poruke: 346
4.12.2008 8:36:45   
ewica
Mi smo juce prvi put prosetali sa slingom po Banjaluci. Generalno nije bilo i nekih komentara (osim-joj, sto je slatka beba), vise-pogleda. Medjutim-Banjaluka je katastrofalna za setnju sa kolicima, auta parkirana na svakom trotoaru, rupe posvuda, uzas, te je mnogo bolje setatti sa slingom. I u svaku se radnju moze uci sa slingom a sa kolicama ne basuser posted image . Nastavicemo naravno "slingovanje".

(odgovor članu sanelicaaa)
Neposredna veza do poruke: 347
4.12.2008 9:43:51   
rozi
Kako ste obukle bebace kada ste isle u setnju? Ovaj moj se buni kada mu oblacim skafander i kada idemo sa kolicima, a nema sanse da ga u tome stavim u sling.

Pile mamino 17.06.2008.

(odgovor članu ewica)
Neposredna veza do poruke: 348
4.12.2008 10:19:04   
ewica
bodic,majica,strample,pantalonie od somota,carapice i topliji dzemper. skafander nisam, jer bi njoj bilo prevruce,posebno sto je juce bilo relativno toplo popodne.aha,i kapa.

(odgovor članu rozi)
Neposredna veza do poruke: 349
5.12.2008 12:42:10   
mamina cura
user posted image  Bravo cure, samo nosajte. user posted image

Rozi, vruce mu je u skafanderu. Nema potrebe ga tako toplo oblaciti, neka se malo navikava. Ja svojoj oblacim skafander bas kad je minus a tada ipak radije sjedim kuci i ne idem vani. Malo mi je MT ipak bolji za tako oblacenje beba.

Timur 20.03.2004.
Hena 30.12.2007.

za zdravije odrastanje

(odgovor članu ewica)
Neposredna veza do poruke: 350
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  12 13 [14] 15 16   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  12 13 [14] 15 16   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje, ali me zanima: da li su dojilje probale svoje mleko?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *