|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  11 12 [13] 14 15   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Nosiljke za djecu: marama, Mei Tai, sling
13.11.2008 14:32:23   
mišur
Super, baš si me obradovala da paše meni i mom dječaku...user posted image user posted image
Imaš pp....

(odgovor članu mamina cura)
Neposredna veza do poruke: 301
14.11.2008 21:31:27   
benjo
Nisam baš nešto pristalica ovih vrsta nosiljki,ali ko zna možda sam u krivu.Nekako su mi čudne user posted image

(odgovor članu triplemama)
Neposredna veza do poruke: 302
14.11.2008 21:37:40   
Amrino
Ma sling je zakon! I kada je kisa nema problema! Kisobran u jednu ruku- a duga ruka jos uvijek slobodna! user posted image
Otkako sam dobila sling- ne moze me covjek lasom uhvatit samo se negdje skitamo...

Polaznica obuke o dojenju
HAMZA
29.12.2007
IMRAN
03.03.2010

(odgovor članu benjo)
Neposredna veza do poruke: 303
14.11.2008 21:43:20   
mišur
Ja čekam MT od Mamine cure i to onaj crveni sa vozićem i avionom...
I ne mogu dočekati!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Amrino)
Neposredna veza do poruke: 304
14.11.2008 21:50:35   
mamina cura
IZVORNA PORUKA: Amrino RR

Ma sling je zakon! I kada je kisa nema problema! Kisobran u jednu ruku- a duga ruka jos uvijek slobodna! user posted image
Otkako sam dobila sling- ne moze me covjek lasom uhvatit samo se negdje skitamo...

Vidim ja ni na pp ne odgovarasuser posted image

Timur 20.03.2004.
Hena 30.12.2007.

koristimo platnene pelene
za zdravije odrastanje

(odgovor članu Amrino)
Neposredna veza do poruke: 305
14.11.2008 22:17:57   
Mik Mik
mamina cura hvala za sling :). Nisam stigla ranije da se javim a fotke će biti ubrzo. Mi imamo mali problem. Kada bebu stavim u Sling, mogu ga nositi 5 min, više nema šanse da izdrži. Počne širiti nogice i ja ga izvadim iz slinga. Sad ne znam di čega je, da li ga ja pogrešno stavim ili šta već? Tako bih voljela da hoće duže malo da ga mogu nosati ali nema šanse, max. 5 min i počne plakati a dok je u slingu cijelo vrijeme je napet, što mi govori da mu nije udobno. user posted image   

Neposredna veza do poruke: 306
14.11.2008 22:59:57   
mamina cura
Probaj pogledati video upute stavljanja bebe u sling pa mozda nesto radite krivo. Imas na ovoj stranici od zolowear.com a i hrpu video tube. Ili mozda da mu promjenis polozajuser posted image  Vjerovatno ce naviknuti sa vremenom ali probaj da vidis sta ga muci, mozda mu nogice nisi pravilno skupila. A ima i polozaj sa nogicama van slinga ali guza mora biti niza od nogica da beba ne sjedi.
Javi mi se opet a mozemo se i vidjeti pa da ga ja pronosamuser posted image  nadam se duze od 5minuser posted image

Timur 20.03.2004.
Hena 30.12.2007.

za zdravije odrastanje

(odgovor članu Mik Mik)
Neposredna veza do poruke: 307
16.11.2008 13:49:39   
mamina cura
Evo za dragu Rozi upravo zavrsen http://public.fotki.com/naidah/mei-tai/dscf0961.html. Ima puno slikica pa samo klikajte next.user posted image
Javim se jos za pelenuuser posted image   na pp.

Timur 20.03.2004.
Hena 30.12.2007.

za zdravije odrastanje

Neposredna veza do poruke: 308
16.11.2008 15:09:00   
triplemama
Hajde bona Rozi malo u Tuzlu da se nosamo. MT će biti pravo sladak

Ko čeka i dočeka NOVI ZAKON O "AS"
Savjetnica za AS udruženja DjeCa

Neposredna veza do poruke: 309
16.11.2008 21:39:15   
rozi
Eee, jedva cekam dan kada cu moci njega u auto i u Tuzlu, jer sam prava lunjalica, a jos uvijek sam u fazi ostavljanja bebe, pa trk  do DM/a i nazad.

Dijete nece u sjedalicu,, vristi, a ja onda sjednem nazad pa mu guram cucu i masem igrackama dok ne usuti i zaspi ili slijedi skretanje sa puta i sika :) Uzas zivi, jos se ne bih usudila sama sa njim negdje krenuti.

A abd u proljece , kad bude veliki momak i pocne sjediti, pa cemo doci user posted image

Neposredna veza do poruke: 310
16.11.2008 21:43:47   
boogy woogy
Joj draga Rozi, opasno je to sto ne stavljas bebicu u autosjedalicuuser posted image Znam da se bune i placu ali moras ga/ju nauciti na to dok je jos mali. Mislim fakat nedaj Boze...pupupu, pomakni se s mjesta. Procitaj ovo:

http://www.roda.hr/tekstovi.php?TekstID=1&Tekst2ID=273

(odgovor članu rozi)
Neposredna veza do poruke: 311
16.11.2008 21:56:30   
rozi
Ma stavljam ga , nisam ni metra napravila da nije u sjedalici, vec kazem da moram biti sa njim nazad,  a da neko drugi vozi,da ga pokusam zabaviti dok place ili stanemo sa strane puta da ga izvadim.

Ne bih niposto vozila dijete bez sjedalice, ali htjela sam reci da ne mogu sama  njim , da ja vozim ,a on odzada da vristi, pa sam zato vezana da moram nekoga moliti da me vuce ako trebam doktoru ili negdje.

(odgovor članu boogy woogy)
Neposredna veza do poruke: 312
16.11.2008 21:58:14   
boogy woogy
Izvini, pogresno sam svatila. Probaj nabaviti neki CD sa djecijim pjesmicama da svira u autu dok vozis. Kolika ti je bebica?

(odgovor članu rozi)
Neposredna veza do poruke: 313
16.11.2008 22:03:12   
boogy woogy
Ja sam u pocetku "vjezbala" voziti sama sa bebom na krace udaljenosti. Mislim bilo je i kod mene vriske, pa sam mu pjevala, pricala sa njim....vremenom se navikao. Vodi racuna da u autu nikad nije pretopljen, da mu je ugodno, da je pojas propisno stavljen - mislim da ga nesto ne zulja...itd. Stavi mu igracaka i polako, kreni. Nije lose recimo da tempiras da krenes negdje sa njim kad je pospan, znas da je sit i povijen. Kad su mali puno je lakse tako putovati sa njima.

Neposredna veza do poruke: 314
16.11.2008 22:38:53   
rozi
Prekosutra ce mu biti punih 5 mjeseci. Uh da znas sto je on ljutica prava, nista mu ne smeta , vec nije po njegovom, (tj. u mojim rukama ) , pa se buni.
Ineteresanto je sto se prva 2-3 mjeseca uopste nije bunio, mozda malo zakmecka dok se kola ne upale i onda ga motor auta uspava. A sada ,ma horor zivi, kontam jedino da mu nije mala sjedalica, znam da je do 13 kg,  a on je na ovoj slici imao 7 kg:
user posted image

Meni bas izgleda stisnuto,jeli i kad vas ovako. Sada sigurno ima i 8 kg, tako da je situacija jos gora.

Neposredna veza do poruke: 315
16.11.2008 22:43:21   
Romali
Rozi, kod mog noge vire već odavnouser posted image user posted image user posted image Nekad mi ga žao bude, upre nogama od sjedište auta. Ali važno je da je glava 2 cm udaljena od ruba.
Mi imamo taj problem, ali još nam je rano za sljedeću AS. Ima oko 10 kg, 80cm i 7 mjeseci za 7 dana aBd. Nemam pojma kad da ga prebacim u novu AS obzirom na njegovu visinu?

23.4.2008. A.O. promijenio moj svijet :)
14.4.2014. Z. promijenila našu planetu :)

(odgovor članu rozi)
Neposredna veza do poruke: 316
16.11.2008 22:52:45   
rozi
I on upire nogama, a cini mi se da mu to tolliko i ne smeta koliko sirina, jadnicka ga stisnulo u rucicama,  primjecujem da mu to smeta, jer nece vise ni u lezaljku, koju je toliko volio. user posted image

(odgovor članu Romali)
Neposredna veza do poruke: 317
16.11.2008 22:55:32   
Romali
Ni moj nije htio jedno vrijeme u ležaljku, ja mislila da mu je malo i usko. Sad opet hoće. Noge vire na sve strane, najmanje je u njoj. Mahnita i ljulja je, ali je zavezan pa ne može skroz van.
Jao belaja s velikim bebama user posted image user posted image user posted image

23.4.2008. A.O. promijenio moj svijet :)
14.4.2014. Z. promijenila našu planetu :)

(odgovor članu rozi)
Neposredna veza do poruke: 318
16.11.2008 22:59:00   
rozi
Hehe, kako se sjecam da mi imamo istu lezaljku. Znaci moze lezaljka i preko 9 kg, super, valjda  opet  bude htio jer sma se bas znala odmoriti dok je bio u njoj .

(odgovor članu Romali)
Neposredna veza do poruke: 319
17.11.2008 19:42:23   
mamina cura
Ispasce da ja samo sjedim za masinom i sijemuser posted image user posted image user posted image

Evo najnoviji za dracu clanicu RR-a http://public.fotki.com/naidah/mei-tai/dscf0989.html imaju dvije fotkice

Neki jos uvijek vole uniformeuser posted image

Timur 20.03.2004.
Hena 30.12.2007.

za zdravije odrastanje

(odgovor članu rozi)
Neposredna veza do poruke: 320
23.11.2008 23:34:46   
mamina cura
Ponosni dajdza isprobava izdrzljivost nosiljkeuser posted image user posted image user posted image

http://public.fotki.com/naidah/mei-tai/dscf1014.html

Timur 20.03.2004.
Hena 30.12.2007.

za zdravije odrastanje

Neposredna veza do poruke: 321
25.11.2008 14:58:45   
kristijan
jeste li primjetili da u nas slabo radi berza tj oglasi za prodaju na jednom drugom forumu u hr žene nema šta ne prodaju od igle do lokomotive polovnih hrpa stvari šta sam ih samo prodala i kupila drama a u nas ništa MC jesi primjetila kako tamo idu nosiljke? za par min se prodaju

KRISTIJAN 24.12.2003
IVAN 24.06.2008
JAN 21.01.2010

Neposredna veza do poruke: 322
25.11.2008 15:25:21   
mamina princeza
e i ja imam lezaljku kao rozi brevi rocker mislim da se zove i bas me interesuje moze li i sa vise od 9 kg mi nemamo jos toliko al kad bude bas se brinem gdje cu sa svojm princezom....

Moja princeza 04.07.2008
Moj princ 26.02.2012

Neposredna veza do poruke: 323
25.11.2008 15:26:52   
mamina cura
Malo su napredniji od nas u tim stvarima ali i pelenama i nosiljkama. Zao mi je sto je takouser posted image

Timur 20.03.2004.
Hena 30.12.2007.

za zdravije odrastanje

(odgovor članu kristijan)
Neposredna veza do poruke: 324
25.11.2008 15:30:00   
mamina cura
IZVORNA PORUKA: mamina princeza

e i ja imam lezaljku kao rozi brevi rocker mislim da se zove i bas me interesuje moze li i sa vise od 9 kg mi nemamo jos toliko al kad bude bas se brinem gdje cu sa svojm princezom....

Prostri joj dekicu na pod i neka vjezba. Od svih pomagala "floor time" je najbolji.

Timur 20.03.2004.
Hena 30.12.2007.

za zdravije odrastanje

(odgovor članu mamina princeza)
Neposredna veza do poruke: 325
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  11 12 [13] 14 15   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  11 12 [13] 14 15   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje, ali me zanima: da li su dojilje probale svoje mleko?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *