|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  14 15 [16] 17 18   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Nosiljke za djecu: marama, Mei Tai, sling
18.2.2009 23:14:40   
kristijan
imam ja jedan sling na prodaju zeznula se kupila i njega i mt a beba već mogla u mt tako da smo ga po kući par puta samo nosali plavi za dečkića

KRISTIJAN 24.12.2003
IVAN 24.06.2008
JAN 21.01.2010

(odgovor članu Nunichi)
Neposredna veza do poruke: 376
18.2.2009 23:16:54   
mamina cura
IZVORNA PORUKA: Nunichi

user posted image user posted image

Presalatko!

Je li ovo teksas?

Jako mekani, tanki teksas.

user posted image

Timur 20.03.2004.
Hena 30.12.2007.

koristimo platnene pelene
za zdravije odrastanje

(odgovor članu Nunichi)
Neposredna veza do poruke: 377
18.2.2009 23:19:30   
Nunichi
Super,svidja mi se. user posted image
Leptirici su ko med,kad budemo MT radili ima da ga usarenimo ovako, user posted image user posted image aBd.

(odgovor članu mamina cura)
Neposredna veza do poruke: 378
18.2.2009 23:25:00   
mamina cura
Samo ti guraj polahko, bice togauser posted image

Hvala tiuser posted image

Timur 20.03.2004.
Hena 30.12.2007.

za zdravije odrastanje

(odgovor članu Nunichi)
Neposredna veza do poruke: 379
18.2.2009 23:30:19   
kristijan
aaa vidila sam nove pelenice na sb forumu odlične ona ljubičasta boja mi je cooool

KRISTIJAN 24.12.2003
IVAN 24.06.2008
JAN 21.01.2010

Neposredna veza do poruke: 380
18.2.2009 23:34:04   
mamina cura
Ma ima toga jos ali nikako da stignem pored svega jos slikati i stavljati u albumuser posted image  Odusevljena sam pamucnim velurima i doslovno bih sve pelene bacila a koristila samo velur.user posted image  Tako, valjda, sa godinama dodje i iskustvouser posted image

Timur 20.03.2004.
Hena 30.12.2007.

za zdravije odrastanje

(odgovor članu kristijan)
Neposredna veza do poruke: 381
18.2.2009 23:37:36   
kristijan
imam ih ja 5-6 odlične znaš mene bolesna od toga samo još slabo u nas ih koriste 

KRISTIJAN 24.12.2003
IVAN 24.06.2008
JAN 21.01.2010

Neposredna veza do poruke: 382
22.2.2009 19:46:11   
mamina cura
Evo u cemu mi idemo do granapa user posted image http://public.fotki.com/naidah/mei-tai/dscf1743.html ima nekoliko slikica sa danasnje setnje

Timur 20.03.2004.
Hena 30.12.2007.

za zdravije odrastanje

(odgovor članu kristijan)
Neposredna veza do poruke: 383
22.2.2009 19:56:52   
Emina*
Jaoo, mamina cura, divan je MT user posted image  user posted image  user posted image
Svaka cast...  Meni je jako lijep onaj crveni, za Luku user posted image

Bakir
20.04.2008.

Neposredna veza do poruke: 384
22.2.2009 20:20:08   
Anoniman
super je mišić.user posted image
Eh, sjetih se, mamina cura, da te pitam da li si imala priliku vidjeti nosiljke poput slinga, ali bez čvora, vezanja, halki, nego tako fixno sašivena nosiljka, od debljeg materijala, tipa kengur, sa postavom unutra? Ja sam je dobila na poklon, ali je nažalost mala za moju djevojčicu, jer je nošenje moguće samo u vodoravnom položaju.

(odgovor članu Emina*)
  Neposredna veza do poruke: 385
22.2.2009 20:47:21   
mamina cura
Ako sam te dobro skontala to je pouch. Neki ga zovu i sling. On je dobar jer se beba lakse smjesti ali je nezgodan jer se radi u velicinama prema mami a ne bebi. U njemu mozes nositi isto kao i slingu ali ako ti je mali znaci da ti treba veciuser posted image
Hvala na pohvalama, ovaj zadnji sam sila samo da zaposlim mozak od brige. Timur je dobio jucer visoku temp a nedavno je prebolovao šarlah pa mi se svasta mota po glaviuser posted image  Sutra idemo doktorima da vidimo sta je. Vodili smo ga u hitnu ali po njima sve je okuser posted image  A temp je jaaako visoka i pomazu mu samo voltaren cepici.

Eh odoh ja off topic, sorry.user posted image

Timur 20.03.2004.
Hena 30.12.2007.

za zdravije odrastanje

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 386
22.2.2009 21:35:33   
Anoniman
E to je vjerovatno!:)
A baš mi je žao momka, brzo ozdravljenje, tebi puno inspiracije!user posted image

< Poruku je uredio Visnja RR -- 23.2.2009 0:01:23 >

Neposredna veza do poruke: 387
8.3.2009 16:50:56   
pipun
Mogu li ja dobiti na pp cijene slingicha jer ne mogu da nadjem nista na malim oglasima ovde? Meni ce to vrlo vjerovatno trebati kad nam sad dodje beba, akbg kraj aprila user posted image , jer ovaj mali ce biti strasno ljubomoran (3god. razlike), pa cu morati imati uvijek slobodne ruke i za njega, a ovaj sling mi se cini kao najoptimalnije rjesenje.

Ovo je za maminu curu:

Jesi li vidjela novi dizajn sling-a "moby wrap"?
Evo pokusacu prikaciti ovde par slika, kako izgleda.

http://healthinfousa.com/moby/mobypacific.jpg

http://healthinfousa.com/moby/mobyred.jpg

http://healthinfousa.com/moby/mobysky.jpg

http://healthinfousa.com/moby/mobynavy.jpg

http://healthinfousa.com/moby/mobyindigo.jpg

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 388
8.3.2009 20:48:32   
mamina cura
Mislim da ce ti trebati i nosiljka za njegauser posted image Jedna mama je uzela sling za bebu a na kraju je nosila u njemu stariju curicu user posted image Moj Timur je srecom veliki za nosanje, meni bi inace otpala ledjauser posted image

Super su im moby wrap-ovi. Ako mi iskopas dimenziju i vrstu materijala ovo nije tesko napraviti. Mada sam misljenja da je ovo super za pocetak a poslije kad bebara oteza materijal se rasteze i sigurno otezava nosenje. A nedavno sam uradila i prvi sling od pamuka sa elastinom i odusevljena sam udobnoscu i mobilnosti bebe. Velika je prednost sto nije krut, bebe se bolje osjecaju. I bolje se namjesta a ipak se ne rasteze toliko da preteze. Otkako sam ga uradila ne vadim je iz njegauser posted image Moja cura ima 14mj i mi se jos uvijek ponosno nosamouser posted image

Timur 20.03.2004.
Hena 30.12.2007.

za zdravije odrastanje

(odgovor članu pipun)
Neposredna veza do poruke: 389
23.3.2009 21:45:55   
mamina princeza
Ej zene moje drage ...u zadnjih par mjeseci nisam koristila sling tacnije od kada dzelila ima 6 mjeseci - esto nismo imali posebnih potreba...sad trebam na put s njom pa eevo kontam kako cu je ubaciti ono stomak na stomak da noge vise:))) ne ide mi a ne mogu naci onaj link na kojem je to sve objasnjeno ...
pomagajte
pusa

Moja princeza 04.07.2008
Moj princ 26.02.2012

Neposredna veza do poruke: 390
23.3.2009 22:47:51   
triplemama
mamina princeza evo ovdje imaš upute

http://www.pixiekid.com/shop/index.php?main_page=page&id=32&chapter=0

Ko čeka i dočeka NOVI ZAKON O "AS"
Savjetnica za AS udruženja DjeCa

(odgovor članu mamina princeza)
Neposredna veza do poruke: 391
23.3.2009 23:51:05   
mamina cura
IZVORNA PORUKA: mamina princeza

Ej zene moje drage ...u zadnjih par mjeseci nisam koristila sling tacnije od kada dzelila ima 6 mjeseci - esto nismo imali posebnih potreba...sad trebam na put s njom pa eevo kontam kako cu je ubaciti ono stomak na stomak da noge vise:))) ne ide mi a ne mogu naci onaj link na kojem je to sve objasnjeno ...
pomagajte
pusa

Mislim da ti je bolji polozaj na bok jer su pokretniji i puno je lakse nositi zbog opterecenja ako ti je cura vec mashallauser posted image

Timur 20.03.2004.
Hena 30.12.2007.

za zdravije odrastanje

(odgovor članu mamina princeza)
Neposredna veza do poruke: 392
24.3.2009 11:08:25   
Hannah
Meni na kuku uvijek nekako spadne previše kad ga zavežem u mei tai, ili ja ne znam dobro zavezati? A puno je lakše za nositi, trbuh na trbuh me uvijek zabole leđa...

Neposredna veza do poruke: 393
24.3.2009 11:49:45   
mamina princeza
hvala sad cemo gledati pa cemo vjezbati dok smo ovdje jos koji dan...
moja cura ima oko 9 kg ( imala je toliko prije 15 ak dana al toliko skace da mislim da se vise ence tako debljati kao prije) i nadams e da cu je moci nosati po dubrovniku:)

pusa

Moja princeza 04.07.2008
Moj princ 26.02.2012

(odgovor članu Hannah)
Neposredna veza do poruke: 394
24.3.2009 23:49:12   
namkic
hvala mamina cura na iscrpnim informacijama o sling maramama i mt-ovima,ja bih te zamolila ako imas snit sa linijama i dimenzijama da mi ga posaljes pa da pokusam sama sašiti,ili da mi posaljes link gdje bih mogla to pogledati .Bila bih jako sretna i ponosna da sama nesto napravim za svog sincica.Inace znam siti neke osnovne stvari .mislim da MT vec imam u glavi a za sling nemam halke ,svejedno probala bih.Hvala i mnogo uspjeha u ovom poslu.Javi sefu da si zauzeta

user posted image

Neposredna veza do poruke: 395
25.3.2009 8:19:58   
Hannah
Kad uzmem tastaturu za računar na kome su mi zapamćene stranice sa kojih sam šila mogu ti poslati, a dimenzije je bolje da ti napišem, jer isprva sigurno nećeš potrefiti.
Mada meni je najbolje ispao onaj kojeg sam kupila :)
Imam neko uputstvo kako sašiti pouch sling, a to ti je sling bez ringova. Samo moraćeš ga dosta precizno sašiti kako ti ne bi bio ni veliki ni mali.

(odgovor članu namkic)
Neposredna veza do poruke: 396
25.3.2009 11:40:33   
mamina cura
Snit ti ne mogu poslati jer sam ga sama modifikovala i sa vremenom prilagodjavala malim guzama tako da spada u kategoriju poslovna tajna. user posted image
Ako ukucas u trazilicu sewing mei tai ili tako nesto slicno sigurna sam da ces dobiti puno strana sa uputstvima. Malo engleskog i to je to. Za sling ti trebaju halke, ja ih nabavljam iz SAD originalne za slingove jer sa tim stvarima nema zezanja.
Sefa nemam, sama sam sebi sefuser posted image

Timur 20.03.2004.
Hena 30.12.2007.

za zdravije odrastanje

(odgovor članu Hannah)
Neposredna veza do poruke: 397
25.3.2009 18:49:02   
mišur
Mamina cura,
mi smo se pravo nanosali našeg MT...
I stvarno je ekstra, posebno što me leđa uopšte ne bole, kao da ga i ne nosim...
A svi su me pitali odakle mi i hvalili kako je lijep..

Neposredna veza do poruke: 398
25.3.2009 22:46:10   
mamina cura
Tako mi je drago cuti da se nosateuser posted image user posted image user posted image Ipak je veliki trud ulozen u svaku nosiljku i treba da se noseuser posted image
I mi  se jos uvijek nosamo. Hena spada u laksu kategoriju pa tako mi jos uvijek nije teskauser posted image Za kolica ne znam ni da postoje. Ja strasno volim biti u kontaktu sa bebom, kolica su mi nekako daleka.

Timur 20.03.2004.
Hena 30.12.2007.

za zdravije odrastanje

(odgovor članu mišur)
Neposredna veza do poruke: 399
25.3.2009 22:50:10   
aldinbeban
Evo da se i mi prijavimo da se slingamo vec par mjeseci. Extra je i preporucujemo ga svima. 

Neposredna veza do poruke: 400
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  14 15 [16] 17 18   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  14 15 [16] 17 18   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje, ali me zanima: da li su dojilje probale svoje mleko?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *