Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
RE: Kako se osjecate zadnje dane pred porod? 22.11.2008 22:36:47
dinciii
ma sisala se,nisam se sisala od juna pa sam vec kriticno izgledala...morala sam da se nakanim...al mi bilo tesko...hehe...inace u kuci sam cijeli dan provela..MM i ja sve hocemo da idemo negdje i na kraju nigdje da odemo.. ajd kad prebacis slike javi da vidimo sta si izabrala.... a sto se tice farbanja...ja sam se farbala i sve koje znam sto su trudne bile isto su se farbale hvala bogu nije bilo nista al ne ono pretjerano...do sad sam se farbala 2 puta...i necu vise do poroda..
RE: Kako se osjecate zadnje dane pred porod? 22.11.2008 22:55:33
dinciii
pa ja idem na dodaj sliku i onda slijedim upute...nemam ja slike od krevetca jer mi je jednostavan,nekako su mi krevetci svi isti.hehe a nije bio zanimljiv da ga slikam kao kolica
RE: Kako se osjecate zadnje dane pred porod? 22.11.2008 23:09:01
dinciii
aha eh to ne znam ni ja...ja sam stavljala one slike od kolica i maxi cosija sa linkom...jer imaju kad ukucas na google i bugaboo pojave se slike i tako sam nasla svoja kolica i stavila...i ja kontam pa kako si stavila ostale slike smotana sam kazem ti....pa stavi u album da vidimo hehe
Porodilište Plave poliklinike Tuzla koje je uređeno po svjet
Anketa
Pripreme za trudnoću sanela.asja
sta mislite da li je laske zatrudniti prvu trudnocu ili drugu ja pokusavam drugi put da postanem majka i bas me interesuje,prvu trudnocu sam odma prvi ciklus ostala,a evo druga malo teze vec drugi ciklus dobijam vjesticuu....
odgovor (98%)
odgovor (2%)
Broj svih glasova: 41
Hvala na glasovima. Glasovala/glasovao si već na svim aktualnim anketama. Možeš napraviti svoju anketu!