Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
RE: Kako se osjecate zadnje dane pred porod? 22.11.2008 14:58:18
dinciii
Cao trudnice moje,gdje ste vi meni....ja sam danas bila vec rano aktivna isla kod frizera da me malo sredi....bilo je i vrijeme hehehe...Bebbe meni ne izgleda lose ova slika...ajd nek si se slika za uspomenu ako ti se ne svidjaju nedaj nikom da ih vidi cuvaj ih za sebe inace se dobro osjecam danas.nema nikakvih promjena..izgleda da ceka bebica da dodje mama pa onda da se rodi gdje li nam je malaaaa? i ostale cekalice???nesto ovih dana se ne javljaju...da se nije koja porodila uglavno ja sam jos tu...
RE: Kako se osjecate zadnje dane pred porod? 22.11.2008 15:38:39
trudnica
IZVORNA PORUKA: tajjra
hheheeh kako se ti osjecas u iscekivanju? bez straha mi smo uz tebe tvoje cekalice tako da.. obavezno nam se javi poslije cim budes mogla kakav ti je krevetic mozes li nam sliku poslati???
Jos uvijek cekam.. termin bio prije dva dana. Moja predvidjanja su ponedjeljak, nemam pojma zasto!!!
RE: Kako se osjecate zadnje dane pred porod? 22.11.2008 19:01:08
Amela V.
Evo da vam se tuspasim za danas. Kako ste mi? Ja sam ono u sustini dobro, samo sam jaaaaaaaaaaaaako nervozna, sve mi smeta, nisam raspolozena ni za sta, ma odvratna sam sama sebi. Sreca pa MM radi, pa ce se "izmaci", inace bih se stalno svadjala s njim. . Dobro sam spavala, ustajala par puta u wc i to je to. Nista me ne boli, osim sto mi ova moja hernija/kila neda dugo da stojim na nogama, zaboli me zacas i onda moram u horizontalu. Ima li kakvih promjena kod vas? kalve ste vi danas?
RE: Kako se osjecate zadnje dane pred porod? 22.11.2008 19:09:14
dincica
pozdrav trudnice! meni je danas termin , ali oaj moj mali nece jos vani. Iskreno ja jedva cekam, jer sta god da radim uhvate me ledza , i moram leci . kako ste mi vi , je li jos kojoj termin prosao ?
RE: Kako se osjecate zadnje dane pred porod? 22.11.2008 19:29:56
Amela V.
dincice, znaci termin danas!!!!!?????? ima li kakvih znakova? Meni je za 12 dana, ali ja evo sve nesto osluskujem, kao da su me ledja pocela nisko boliti ima jedno pola sata Je li sve spremno za
RE: Kako se osjecate zadnje dane pred porod? 22.11.2008 20:34:09
malaaaa
dobro vece drage moje evo mene malo sam bila zauzeta pospremanjem i gostima ali eto sad sam rahat fala bogu... kako vi danas? ja uzivam evo sad gledam kako snijeg pada osjecam se isto dijete nekako sretno...saljem vam
RE: Kako se osjecate zadnje dane pred porod? 22.11.2008 21:57:51
dinciii
jeste,na sisanje i na feniranje,ko farbala sam se nedavno al nisam sisala...kosa mi je bila katastrofa.kaze frizerka ti imas kose za cetiri glave gusta katastrofa...pa mi je i stanjila...odmah mi glava laksa....gdje su nam ostale cekalice nesto ih nema ovih dana,bebbe i myxnlee itd....
RE: Kako se osjecate zadnje dane pred porod? 22.11.2008 22:11:38
dinciii
uh draga moja ova slika je staraaaaa...kad sam tek dosla u bec sam bila ovaka...mrsava i plava....a sad sam punija i smedja..ima u albumu slika pa ako budes htjela pogledaj...ma inace ti ja ne idem ovde sisat se jer sam cesto isla u bosnu,a godina me vec imam dole svog frizera medjutim nuzda zakon mjenja.prestala sam ici tako cesto kako sam trudna i sad jos kad dodje bebac ako bog da bit ce jos teze...pa tako da sam odma ovde kod mene na huglgasse otisla zove se sanja,nije losa pravo me je fino osisala.iako me je bilo strah uhhh....htjela sam ja tebe pitat jel ti MM i zenske sisa da dodjem kod vas pa me nesto sramota bilo rece vidi ove hahaha
RE: Kako se osjecate zadnje dane pred porod? 22.11.2008 22:27:38
malaaaa
znas ono kako kazu u majstora najgora kuca salim se pisala sam neki dan da sam se jednom ofarbala za ovo 9 mjeseci nisam htjela nista osim sisanja jer kazu nije bas preporucljivo u trudnoci tako da i nediram nista a inace kosa mi je prirodno crna imaju slike tu a gledala sam tvoj album... pa sve smo ti mi sada punije haha
RE: Kako se osjecate zadnje dane pred porod? 22.11.2008 22:30:11
tajjra
ja sam danas cijeli dan bila u kupovini kupili smo sobu za bebaca nisam prebacila slike jer je MM na poslu kabal ostao tako da...
pa sam mila moja smorena ako mi vjerujes ali ipak nisam mogla odoliti da vam se pridruzim
znaci o frizurama je rijec heheh ja cu pramenove raditi poslije poroda,radila sam ih prije 2 mjeseca tako da.. sta si mi ti danas radila? bec u snijegu heheh