|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  40 41 [42] 43 44   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Kako se osjecate zadnje dane pred porod?
20.11.2008 21:33:31   
tajjra
i moj mila moja hehehhe jos kaze mi kako mozes toliko tipkati reko MOLIM jedina utjeha u svakom pogledu je nama forum trudnicama ovdje podijelimo iskustva i nekako nam bude lakse i kad nespavamo zar ne drage moje??

a njih boli briga user posted image

(odgovor članu mynxlee)
Neposredna veza do poruke: 1026
20.11.2008 21:40:30   
dinciii
jesam uzela sam banana jastuk,i sad mi pomaze da se namjestim navecer kad legnem,toliko su ga hvalile da sam ga morala uzet user posted image a sto se tice MM ma nemogu oni shvatit ovo nase ovde,mi se ovde nadopunjavamo i ucimo mnogo toga jedna od druge...i naravno druzimo se..jer nekad ne mozes da spavas a na tv nema nista i nije to to...a ovako se ipak virtualno druzis....

http://neckodina.weddingannouncer.com/

Slatka Rejhana rodila se 12.12.2008

(odgovor članu tajjra)
Neposredna veza do poruke: 1027
20.11.2008 21:42:16   
mynxlee
ja jos nisam kupila taj jastuk, ali imam namjeru. valjda cu ga kupiti do poroda.

Jedina pahuljica koja je sletila 21.12.2008. godine, sletila je u moje narucje i zove se Ivan.

S jesenjim liscem dosla je i Antea 28.10.2010. i sletila u mamine ruke.

(odgovor članu dinciii)
Neposredna veza do poruke: 1028
20.11.2008 21:43:48   
tajjra
hvale ga na sve strane hehhe
ja ga nisam kupila neki dan isla u potragu pa nema ili ce doci ili nije nesto tako da pa cekam jedna mi je rekla gospoda javiti uzela je moj broj telefona pa cekam..

slazem se za MM ne mogu to je tacno al sta nas briga zar ne heheh
sta bi mi da nemamo foruma aaaa??
ma hajdi kako su prije nase mame

(odgovor članu dinciii)
Neposredna veza do poruke: 1029
20.11.2008 21:46:57   
dinciii
ma ja uzivam u ovom forumu,onaj ko ga je napravio svaka cast user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
ja ujutro prvo sto uradim napravim kafu i upalim komp da vidim imal sta novo hehe jednostavno je postalo dio moje svakodnevnice...eh sad ne znam kako ce to biti kad se porodim user posted image
jastuk pomaze i dok spavate fakat se fino namjestis,tako da nije lose uzet ga ranije...

(odgovor članu tajjra)
Neposredna veza do poruke: 1030
20.11.2008 21:51:47   
tajjra
i sama sam ti takva jos sad kako ne radim ja meraka ujutro ustanes kafica rahat niko ti ne remeti onaj tvoj ritual jutarnji palim racunar da se cujem sa dragim ljudima pa zar nije merak hehhe
ma super
a kad beba dodje pitanje je kad cemo naci vremena za tipkanje al eto to je nesto najslade sto nas cekauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu dinciii)
Neposredna veza do poruke: 1031
20.11.2008 21:56:00   
dinciii
ma mislim da cemo mi naci opet vremena ono dok bebica spava za cas proviris da vidis sta ima,vidis kako ostale mame na ovom forumu user posted image jesil se odlucila za ime??

(odgovor članu tajjra)
Neposredna veza do poruke: 1032
20.11.2008 22:01:10   
tajjra
joj mila moja jos nisamuser posted image
ti?user posted image

(odgovor članu dinciii)
Neposredna veza do poruke: 1033
20.11.2008 22:03:55   
dinciii
pa eto mislim da jesmo hehe ako bude musko bit ce nedim a zensko hana...pa sta se tebi onako svidja??

(odgovor članu tajjra)
Neposredna veza do poruke: 1034
20.11.2008 22:06:38   
tajjra
super ti je izbor ja sam govorila ako bude djecak bio bi Tarik ili Nedim
A djevojcica Hana,Dzana,Sejla
malo mene ovo pomodarstvo nervira al eto
imas li predosjecaj sta jeuser posted image iliuser posted image

(odgovor članu dinciii)
Neposredna veza do poruke: 1035
20.11.2008 22:12:38   
dinciii
Vjeruj da su oko mene svi govorili da je musko i tako i meni poceo se budit osjecaj da je musko,iako uvijek sanjam curice a i MM pa vidjet cemo ako bog da uskoro sta je...i ja sam radoznala sad na kraju puno razmisljam o tome...al vjeruj mi svaki put kad sam isla doktoru bilo mi je vazno da kaze da je dobro bebica i da je sve uredu i onda svaki put zaboravim da pitam hehe i tako sam se i odlucila da ne pitam sta je 

(odgovor članu tajjra)
Neposredna veza do poruke: 1036
20.11.2008 22:18:59   
tajjra
to i jest najvaznije da je sve ok sa bebom al eto ima i ta radoznalost hehehe
meni i danas dan te neke tete kad me vide po stomaku je kao musko to samo Bog zna a i da jeste neka samo bude sve ok

(odgovor članu dinciii)
Neposredna veza do poruke: 1037
20.11.2008 22:39:21   
dinciii
ma bitno da se rodi zdravo ostalo se sve moze prihvatit....ja te draga moja pozdravljam idem lagano u krevet...pa se cujemo...laku noc user posted image

(odgovor članu tajjra)
Neposredna veza do poruke: 1038
20.11.2008 22:46:40   
tajjra
tako je draga moja
i ja se evo pakujem i idem pusa pa se cujemouser posted image

(odgovor članu dinciii)
Neposredna veza do poruke: 1039
21.11.2008 7:22:11   
bebbe RR
Dobro jutro, drage mamice cekalice!
Kako ste mi danas?! Nadam se sve cile i odmorene.
Ja vam se juce nisam javljala, cijeli dan sam negdje lutala, a ad vidim jutros vi se opasno raspisale. Nisam bas sve upratila, ali vidjeh da je Nana_Ze rodila svoju princezu, pa da uputim iskrene cestitke. Kod mene nista novo - bebica nemirna, apetit silan, nista ne boli.... Jedini su mi sinoc noge toliko otekle kad smo bili kod prijateljice, da nisam mogla "stati" u jedine papuce koje mogu nositi, a da ne izgledaju odvratnouser posted image . Ona mi je (a inace nosi 42, a ja 39, pa sad zamislite), posudila jedne svoje da dodjem kuci i hodam po svijetu jos ovo sto je ostalo do poroda. Ovdje su zene sitne, i 39 je velicina koja se ne da tek tako naci... Ali, hajde, sta je tu je. Spasce otoci, akobogda, neka je sve drugo OK.
Inace, ja vam i danas namjeravam skitati - prvo u shoping, onda na neku popodnevnu zabavu, jer je nekim ljudima ispracaj, onda na uobicajenu zabavu na koju odlazimo svaki petak uvece...
Uglavnom, zelim vam svima lijep i veseo dan!
Ne dajte se, mamice cekalice!

26.02.1995. Anja, prva najveća ljubav!
25.11.2008. Ema, mamina šarmerka!

(odgovor članu tajjra)
Neposredna veza do poruke: 1040
21.11.2008 8:55:24   
malaaaa
dobro jutro cekalice moje evo i mene samo steta sto ste vi po noci aktivne kada ja nisamuser posted image dok veceru napravim pa muz dodje sposla user posted image nevidim ga cijeli dan i onda dok se ispricamo uz kaficu user posted image pa veceramo i tako da nestignem za kompijuter sjesti..ali zato sam tu svako jutro obavezno heheeuser posted image i pratim vas

(odgovor članu bebbe RR)
Neposredna veza do poruke: 1041
21.11.2008 8:58:13   
malaaaa
a da...cestitam Nani_Ze user posted image user posted image bas mi je drago sto je sve iza nje i sada uziva sa svojomuser posted image

(odgovor članu malaaaa)
Neposredna veza do poruke: 1042
21.11.2008 9:17:02   
malaaaa
kako se osjecate danas imali nekih promjena kod mene sve super kako dani prolaze ja sve raspoloznija znam da treba krenut mojauser posted image jos malo...

(odgovor članu malaaaa)
Neposredna veza do poruke: 1043
21.11.2008 9:52:18   
dinciii
Dobro Jutro drage moje kako ste mi,ja evo ustala jutros pravo rano oko 7,kako mi je MM na bolovanju ustajem ranije jer i on nemoze dugo da spava..njemu dovoljno 5 sati i naspavan...pa et ustanem i ja snjim...odnosno probudi me pa nemogu vise zaspat....Danas se osjecam nekako malaksavo,ne znam sta mi je...Mozda ovo vrijeme utice na mene,a bebac mi je opet u akciji i ja uzivam u svakom pokretu...

(odgovor članu malaaaa)
Neposredna veza do poruke: 1044
21.11.2008 11:25:51   
mamabb
Oooo dobro jutro...jeste se vi raspisale a vidim da imamo i prinova, mašala!
Čestitam Nani_ze!
Ja sam juče išla u šajc i baš mi je prijalo. U komšiluk mi se doselila jedna poznanica, mlada mama, pa smo bile na kafici . Onako ne obavezna priča a i ona je fina skroz, ma opuštencija.

Ja sam sinoć mislila - evo ga to je to...
Odjednom me počelo boljeti u dnu stomaka i završavalo u krstima da mi je u jednom trenutku bilo i muka od bola da sam povratila. Trajalo je nekih pola sata i prestalo, ja se umirila i zaspala poslije a onda, snovi...veze s mozgom nemaju. Ne znam da li se vama dešava ali ja često sanjam vodu u bilo kom obliku...sinoć sam skakala sa Štrbačkog buka (slapovi na Uni visoki nekoliko metara), hahahaha
Mužeka nisam smjela ni buditi jer bi on mene odmah u bolnicu, ma sav je isprepadan i onda se ja ne usuđujem da mu kažem, a možda i griješim u vezi stim. Nekad mi bude žao, jer se osjećam krivom zato što ga isključim iz svega u tako tim momentima ali šta ću kad  se on uspaniči i onda je meni još gore a tad mi najmanje treba panika.

Eto, drage moje izvještaja...ja sve vaše postove nisam stigla da isčitama vidim da se mynxlee potrudila da nam nađe dobrih tekstova i savjeta i da nisam više zadnja na listi user posted image
Ugodan dan i čekanje vam želim!

04.12.2008.

(odgovor članu dinciii)
Neposredna veza do poruke: 1045
21.11.2008 11:46:30   
tweety
Samo da vas pozdravim i pozelim vam puno srece!!!Nisam vas ja zaboravila user posted image  
Zna li iko jeli melissad rodila?

Mojim cekalicama jos jednom puno srece zelim i brz i lagan porod!

Prince `05
Princess `08

Ente kalbii, ente kullun fii hajatii..."Moje si srce, sve si u zivotu mom..."

(odgovor članu mamabb)
Neposredna veza do poruke: 1046
21.11.2008 12:26:57   
mynxlee
dobar dan trudnjace moje.
mene je u noci 3 puta opasno prozigalo u ledjima, toliko jako da me probudilo. onda se mali izgleda poceo buditi po obicaju u 05,00h. budjenje je bilo bolno. osjetila sam svaki put njegovo koljeno, lakat... morala sam par puta zajaukati koliko me zabolilo. sad me nesto ziguca opasno. narocito u dnu stomaka s lijeve strane. neka me i vrucina spopala, malaksalost... sve mi se cini da necu jos dugo biti, sto bi Tweety rekla, 2 u 1.
bebbe, nema te. zar ti toliko dugo treba da se ispozdravljas sa svojim co'ekom. user posted image joj... joj... sad si bar mirna. on je tu.
mamabb, nisi jedina koja u snu pliva. doduse ja ne skacem s tolike visine, ali imam i ja nekih svojih skokova. obicno kazu da ne valja vodu sanjati, ali ne zelim da o tome mislim na taj nacin. ja to kao povezujem s plodnom vodom, tj. kako ce uskoro oteci. user posted image
za melissud nista ne znamo dok nam se sama ne javi.

Jedina pahuljica koja je sletila 21.12.2008. godine, sletila je u moje narucje i zove se Ivan.

S jesenjim liscem dosla je i Antea 28.10.2010. i sletila u mamine ruke.

(odgovor članu tweety)
Neposredna veza do poruke: 1047
21.11.2008 13:13:56   
malaaaa
to je sve normalno ja evo svaku noc sanjam da se poradjam i user posted image   i sanjam neke stvari toliko glupe i nepovezane tako da vam i nemogu ispricat stauser posted image to je sve zato sto smo opterecene puno i mislimo pa sanjamo sve i svastauser posted image

(odgovor članu mynxlee)
Neposredna veza do poruke: 1048
21.11.2008 13:58:26   
trudnica
Pozdrav cekalicima!! Meni je danas termin, 21.nov..
Jos nema nikakvih konkretnih bolova a beba nikad aktivnija, posebno
pred moj odlazak na spavanje.

user posted image

(odgovor članu malaaaa)
Neposredna veza do poruke: 1049
21.11.2008 14:16:43   
behmen
user posted image Hej hej, kako ste cekalice moje????
Prosli put na CTG djelovala beba mirna, pa me isprepadali, gledali na UZV sve ok. I uvijek onaj komentar, kako mu je glava duguljasta. A kad pitam kakve to ima veze, oni kazu nema nikakve, pa onda vidi mu cune kolika je. Ne dam ja mog prdu duguljastog. Uglavnom danas CTG ok, nije me doktor ni pregledao, samo pogledao nalaz CTG i kaze ok, dodji u utorak,srijedu  ponovo. Tako da sam se malo rasteretila. Kako ste mi vi?? Kako se osjecate. Ja kako ne radim samo setam , i misllim da se osjecam laksom vise nego sto sam se osjecala prije dvadesetak dana. I da, smrsala sam kilo i pol, mrsa li koja od vas? Kisses.

(odgovor članu trudnica)
Neposredna veza do poruke: 1050
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  40 41 [42] 43 44   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  40 41 [42] 43 44   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Raspoloženje u trudnoći.
пеперутка16

Da li ste tokom trudnoće imali nagle promene raspoloženja?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *