|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  39 40 [41] 42 43   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Kako se osjecate zadnje dane pred porod?
20.11.2008 19:42:59   
tajjra
koliko si mila platila sve???

(odgovor članu mynxlee)
Neposredna veza do poruke: 1001
20.11.2008 19:46:19   
RAJA
Nana_ Ze čestitamo user posted image user posted image user posted image

što brži oporavak a bebari puno sreće

MAMINI SINOVI
DŽANIN 08.03.2003.
DINO 21.03.2006.

(odgovor članu tajjra)
Neposredna veza do poruke: 1002
20.11.2008 19:51:44   
mynxlee
to su baba i deda kupili svom unuku. preko nekih linija to je kostalo 350 €, a inace je regularna cijena valjda oko 800 €.
ne znam sta bih ti rekla kako se osjecam. mali mi se nesto uzjogunio u stomaku. gura se. ledja me isto nesto boluckaju. taj bol mi udara i niz nogu. ko ce znati sta je. blizi se...

Jedina pahuljica koja je sletila 21.12.2008. godine, sletila je u moje narucje i zove se Ivan.

S jesenjim liscem dosla je i Antea 28.10.2010. i sletila u mamine ruke.

(odgovor članu tajjra)
Neposredna veza do poruke: 1003
20.11.2008 19:55:57   
tajjra
super za kolica neka je baka i deka hehehe zar ne?
priblizava se mila moja sad ces ti nama
a mozda si se danas umorila nemoj se previse forsirati vec se priblizava kraj tako da...

(odgovor članu mynxlee)
Neposredna veza do poruke: 1004
20.11.2008 19:57:15   
dinciii
Blago se Nani_Ze cestitam joj od srca...user posted image user posted image user posted image user posted image

da nam bude ziva i zdrava sto godina bebica....

hvala tajjra,ja sam od pocetka bila zagrijana za ova kolica tako da sam znala sta cu uzet....koja si ti izabrala.i gdje budes ti inace???

mynxlee
jesil ti sve spremila...ma vjerujem da boli i mene po malo bolicka al valjda to tako treba da bude pri kraju...

gdje su nam ostale cekalice user posted image

http://neckodina.weddingannouncer.com/

Slatka Rejhana rodila se 12.12.2008

(odgovor članu mynxlee)
Neposredna veza do poruke: 1005
20.11.2008 19:57:28   
mynxlee
ne osjecam ovako da sam se umorila, ali izgleda da se tijelo umori i na vrijeme ne daje nikakve znake. eee, ima njih jos prije mene. necu valjda preko reda. hehehe...

Jedina pahuljica koja je sletila 21.12.2008. godine, sletila je u moje narucje i zove se Ivan.

(odgovor članu tajjra)
Neposredna veza do poruke: 1006
20.11.2008 19:59:18   
mynxlee
sve spremno! samo mali jos nije izgleda. kaze MM da se strpim malo iza termina, pa da se onda porodim, jer ima neki stari godisnji pa da moze spojiti do Bozica. rekla sam mu da meni nista ne govori, jer ne zavisi od mene. kaze, ok reci cu malom kasnije. user posted image

(odgovor članu mynxlee)
Neposredna veza do poruke: 1007
20.11.2008 20:00:18   
tajjra
hej draga moja nikad se ne zna al nece valjda neka ide sve svojim tokom zar ne?

(odgovor članu mynxlee)
Neposredna veza do poruke: 1008
20.11.2008 20:03:59   
tajjra
DINCIII ja sam grakova uzela i dosla mi je i korpa da moze bebac izaci u njoj iz bolnice nemam sad sliku da ti pokazem al su super crveno s crnim ma super je i ja sam nasla na snizenju u TL i nisam mogla odoliti da nekupim mada do marta pitanje je da li cu ih upotrebiti al et
sad bebace sve moraju imati prije nego sto se rode heheh

ja sam ti mila u Sarajevu

(odgovor članu dinciii)
Neposredna veza do poruke: 1009
20.11.2008 20:13:09   
dinciii
hehe,jel i tebi prvo dijete???ja sam sve spremila,a sto se tice kolica koristit cu ja njih i ranije,ovde nigdje nemozes bez kolica....nisi nigdje dospio.tako da cu morat sve u njima ako hocu do prodavnice doktoru itd...al zato je dobra ova banjica jer ipak mozes ususkat bebicu...a sto se tice izlaska iz bolnice to cu u maxi cosiju jer ove i nema bas te tradicije ko u bosni,i ja se sjecam kad sam sekinog sina vodila iz bolnice u bijelom jastuku,i nekako svecano sve izgleda....a ovde samo izadjes i to je to...jao drage moje nemogu vise da docekam...svaki put kad legnem radujem se jer se blizi datum i da cu uskoro upoznati svoju bebicu...jel i kod vas takav osjecaj???

(odgovor članu tajjra)
Neposredna veza do poruke: 1010
20.11.2008 20:18:51   
tajjra
jesta mila moja prva bebaca heheh i radujem se pravo smo ako Bog da da bude sve ok a bice
ja sam kupila i taj jastuk tome nisam mogla odoliti to mi tako super izgleda bar ce se vidjeti na slici i ja sam u njemu iznesena heheh
ja cu staviti bebacu u jastuk pa u korpu

a gdje si prije zivila u Bosni gdje?
koliko si dugo u becu

(odgovor članu dinciii)
Neposredna veza do poruke: 1011
20.11.2008 20:22:46   
dinciii
Inace sam iz Tuzle.a u becu sam od 2004 godine,dosla mala da studira i ovde se zaljubi uda se i evo ceka prvu bebicu user posted image takva mi sudbina haman bila...meni je svadba bila u SA user posted image u hotel hollywoodu,jer mi je MM inace iz Visegrada rodom al mu je sva familija u Sa pa se tako odlucili za sarajevo....

(odgovor članu tajjra)
Neposredna veza do poruke: 1012
20.11.2008 20:34:26   
tajjra
heheh sve je to zivot draga moja al eto..
i ja sam trebala 2002 na studiji u bec prevela papire i sve i odlucim se za ostanak u bih
imam ja rodicu iz tz koja studira tamo
sta studiras ti ili si zavrsila?
dolazis li cesto kod svojih?
i nas dvije od tebe nase tako daleko hehhe ma nema veze user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu dinciii)
Neposredna veza do poruke: 1013
20.11.2008 20:52:07   
mynxlee
ja sam iznesena u bijelom jastucetu. moja mama ga sacuvala i donijela sam ga ovdje misleci da iznesem i ja svog sina u istom tom jastucetu. medjutim, nemoguce je da bebu koja je u jastucetu stavim u autofix. ne moze se vezati pojasom. pa sam se izbezumila.

(odgovor članu tajjra)
Neposredna veza do poruke: 1014
20.11.2008 20:54:48   
dinciii
Studiram dolmetschen,kad sam tek dosla studirala sam pravo al nisam mogla stici sa poslom i taj fakultet pa sam se prebacila na ovaj drugi,koji je super,opet sam sve stizala al mi treba jos da zavrsim,sad cu morat napravit pauzu do marta radi bebice pa onda opet nastavit ako bog da da rjesim i to...ja dok nisam zatrudnila isla sam gotov svaki mjesec dva,jer nisam mogla izdrzat svi mi dole....a sad u trudnoci rjedje i evo od augusta nikako nisam vise isla.hocu da pobudalim al et hvala bogu doci ce mi mama pa ce bit malo drugacije...pa cemo ako bog da u martu sa novim clanom u Tz ako bog da user posted image  jedva cekam...
kao sto ti kazes sve je to zivot user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tajjra)
Neposredna veza do poruke: 1015
20.11.2008 21:00:06   
dinciii
mynxlee zato i kazem da sam odlucila ga i izvest iz bolnice u maxi cosiu zato tog problema,al et barem sam uzela lijep kompletic u cemu ce bebica izac user posted image

(odgovor članu mynxlee)
Neposredna veza do poruke: 1016
20.11.2008 21:04:24   
tajjra
meni je taj jastucic ok jos ako nam bude snijeg mmmm bice ok hehehhe
ja cu nekako staviti u korpu i drzat ce seka u krilu bebicu nije puno dalekouser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mynxlee)
Neposredna veza do poruke: 1017
20.11.2008 21:04:55   
mynxlee
i ja sam kupila odjelce, ali sam htjela nastaviti tu neku tradiciju. da se ne mora vezati, ne bi bio problem, ali ovako jest. ako nista kad dodjemo kuci, stavicu ga u jastuce, pa nek bude cijeli dan u njemu i slikacu ga tako.

(odgovor članu dinciii)
Neposredna veza do poruke: 1018
20.11.2008 21:07:28   
tajjra
mogu misliti kako ti je draga moja al sve ce biti drugacije kada bebac dodje ako Bog da tad ces sve rede i rede da ides jednostavno imas obavezu vecu tako da..i sve je usmjereno na bebicu
kako je divan osjecaj kada covjek pomisli da ce da bude to malom nemocnom stvorenju sve zar ne???user posted image

(odgovor članu dinciii)
Neposredna veza do poruke: 1019
20.11.2008 21:12:14   
dinciii
eh to se barem moze user posted image slikat ...ma tako ti je to kad zivis u tudjoj zemlji....nemaju oni osjecaja za neke stvari....

(odgovor članu mynxlee)
Neposredna veza do poruke: 1020
20.11.2008 21:15:31   
dinciii
ja jedva cekam,a mislim da je kod svake od nas tako user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tajjra)
Neposredna veza do poruke: 1021
20.11.2008 21:21:38   
tajjra
ma nego sta da je tako draga moja jos prva bebica hehehhe ..joj vrijeme za spavanje se priblizava  pa me strah kakva ce biti sinoc nisam nesto spavala valjda veceras bude boljeuser posted image user posted image

(odgovor članu dinciii)
Neposredna veza do poruke: 1022
20.11.2008 21:25:41   
dinciii
i ja se nadam,danas maksuz sam se borila s tim da spavam po danu da bi veceras lakse zaspala pa vidjet cemo....

(odgovor članu tajjra)
Neposredna veza do poruke: 1023
20.11.2008 21:28:02   
tajjra
joj ima li ista gore nego to sto se moze desiti to nespavanje heheh al et

dinciii da te pitam jesi li ti kupila banana jastuk?
ja nisam

(odgovor članu dinciii)
Neposredna veza do poruke: 1024
20.11.2008 21:31:16   
mynxlee
ovaj moj legao, a meni se jos ne spava. muci me zgaravica. uh.

(odgovor članu tajjra)
Neposredna veza do poruke: 1025
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  39 40 [41] 42 43   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  39 40 [41] 42 43   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Raspoloženje u trudnoći.
пеперутка16

Da li ste tokom trudnoće imali nagle promene raspoloženja?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *