Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
RE: Kako se osjecate zadnje dane pred porod? 20.11.2008 19:51:44
mynxlee
to su baba i deda kupili svom unuku. preko nekih linija to je kostalo 350 €, a inace je regularna cijena valjda oko 800 €. ne znam sta bih ti rekla kako se osjecam. mali mi se nesto uzjogunio u stomaku. gura se. ledja me isto nesto boluckaju. taj bol mi udara i niz nogu. ko ce znati sta je. blizi se...
RE: Kako se osjecate zadnje dane pred porod? 20.11.2008 19:55:57
tajjra
super za kolica neka je baka i deka hehehe zar ne? priblizava se mila moja sad ces ti nama a mozda si se danas umorila nemoj se previse forsirati vec se priblizava kraj tako da...
RE: Kako se osjecate zadnje dane pred porod? 20.11.2008 19:57:15
dinciii
Blago se Nani_Ze cestitam joj od srca...
da nam bude ziva i zdrava sto godina bebica....
hvala tajjra,ja sam od pocetka bila zagrijana za ova kolica tako da sam znala sta cu uzet....koja si ti izabrala.i gdje budes ti inace??? mynxlee jesil ti sve spremila...ma vjerujem da boli i mene po malo bolicka al valjda to tako treba da bude pri kraju...
RE: Kako se osjecate zadnje dane pred porod? 20.11.2008 19:57:28
mynxlee
ne osjecam ovako da sam se umorila, ali izgleda da se tijelo umori i na vrijeme ne daje nikakve znake. eee, ima njih jos prije mene. necu valjda preko reda. hehehe...
RE: Kako se osjecate zadnje dane pred porod? 20.11.2008 19:59:18
mynxlee
sve spremno! samo mali jos nije izgleda. kaze MM da se strpim malo iza termina, pa da se onda porodim, jer ima neki stari godisnji pa da moze spojiti do Bozica. rekla sam mu da meni nista ne govori, jer ne zavisi od mene. kaze, ok reci cu malom kasnije.
RE: Kako se osjecate zadnje dane pred porod? 20.11.2008 20:03:59
tajjra
DINCIII ja sam grakova uzela i dosla mi je i korpa da moze bebac izaci u njoj iz bolnice nemam sad sliku da ti pokazem al su super crveno s crnim ma super je i ja sam nasla na snizenju u TL i nisam mogla odoliti da nekupim mada do marta pitanje je da li cu ih upotrebiti al et sad bebace sve moraju imati prije nego sto se rode heheh
RE: Kako se osjecate zadnje dane pred porod? 20.11.2008 20:13:09
dinciii
hehe,jel i tebi prvo dijete???ja sam sve spremila,a sto se tice kolica koristit cu ja njih i ranije,ovde nigdje nemozes bez kolica....nisi nigdje dospio.tako da cu morat sve u njima ako hocu do prodavnice doktoru itd...al zato je dobra ova banjica jer ipak mozes ususkat bebicu...a sto se tice izlaska iz bolnice to cu u maxi cosiju jer ove i nema bas te tradicije ko u bosni,i ja se sjecam kad sam sekinog sina vodila iz bolnice u bijelom jastuku,i nekako svecano sve izgleda....a ovde samo izadjes i to je to...jao drage moje nemogu vise da docekam...svaki put kad legnem radujem se jer se blizi datum i da cu uskoro upoznati svoju bebicu...jel i kod vas takav osjecaj???
RE: Kako se osjecate zadnje dane pred porod? 20.11.2008 20:18:51
tajjra
jesta mila moja prva bebaca heheh i radujem se pravo smo ako Bog da da bude sve ok a bice ja sam kupila i taj jastuk tome nisam mogla odoliti to mi tako super izgleda bar ce se vidjeti na slici i ja sam u njemu iznesena heheh ja cu staviti bebacu u jastuk pa u korpu
a gdje si prije zivila u Bosni gdje? koliko si dugo u becu
RE: Kako se osjecate zadnje dane pred porod? 20.11.2008 20:22:46
dinciii
Inace sam iz Tuzle.a u becu sam od 2004 godine,dosla mala da studira i ovde se zaljubi uda se i evo ceka prvu bebicu takva mi sudbina haman bila...meni je svadba bila u SA u hotel hollywoodu,jer mi je MM inace iz Visegrada rodom al mu je sva familija u Sa pa se tako odlucili za sarajevo....
RE: Kako se osjecate zadnje dane pred porod? 20.11.2008 20:34:26
tajjra
heheh sve je to zivot draga moja al eto.. i ja sam trebala 2002 na studiji u bec prevela papire i sve i odlucim se za ostanak u bih imam ja rodicu iz tz koja studira tamo sta studiras ti ili si zavrsila? dolazis li cesto kod svojih? i nas dvije od tebe nase tako daleko hehhe ma nema veze
RE: Kako se osjecate zadnje dane pred porod? 20.11.2008 20:52:07
mynxlee
ja sam iznesena u bijelom jastucetu. moja mama ga sacuvala i donijela sam ga ovdje misleci da iznesem i ja svog sina u istom tom jastucetu. medjutim, nemoguce je da bebu koja je u jastucetu stavim u autofix. ne moze se vezati pojasom. pa sam se izbezumila.
RE: Kako se osjecate zadnje dane pred porod? 20.11.2008 20:54:48
dinciii
Studiram dolmetschen,kad sam tek dosla studirala sam pravo al nisam mogla stici sa poslom i taj fakultet pa sam se prebacila na ovaj drugi,koji je super,opet sam sve stizala al mi treba jos da zavrsim,sad cu morat napravit pauzu do marta radi bebice pa onda opet nastavit ako bog da da rjesim i to...ja dok nisam zatrudnila isla sam gotov svaki mjesec dva,jer nisam mogla izdrzat svi mi dole....a sad u trudnoci rjedje i evo od augusta nikako nisam vise isla.hocu da pobudalim al et hvala bogu doci ce mi mama pa ce bit malo drugacije...pa cemo ako bog da u martu sa novim clanom u Tz ako bog da jedva cekam... kao sto ti kazes sve je to zivot
RE: Kako se osjecate zadnje dane pred porod? 20.11.2008 21:04:55
mynxlee
i ja sam kupila odjelce, ali sam htjela nastaviti tu neku tradiciju. da se ne mora vezati, ne bi bio problem, ali ovako jest. ako nista kad dodjemo kuci, stavicu ga u jastuce, pa nek bude cijeli dan u njemu i slikacu ga tako.
RE: Kako se osjecate zadnje dane pred porod? 20.11.2008 21:07:28
tajjra
mogu misliti kako ti je draga moja al sve ce biti drugacije kada bebac dodje ako Bog da tad ces sve rede i rede da ides jednostavno imas obavezu vecu tako da..i sve je usmjereno na bebicu kako je divan osjecaj kada covjek pomisli da ce da bude to malom nemocnom stvorenju sve zar ne???
RE: Kako se osjecate zadnje dane pred porod? 20.11.2008 21:21:38
tajjra
ma nego sta da je tako draga moja jos prva bebica hehehhe ..joj vrijeme za spavanje se priblizava pa me strah kakva ce biti sinoc nisam nesto spavala valjda veceras bude bolje