Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
RE: Kako se osjecate zadnje dane pred porod? 22.11.2008 23:28:43
dinciii
eh bas tako,da znaju sta ih sve ceka pozurili bi se malo...ah jesmo i mi postale vec nestrpljive...de mi reci jel tebe hvata nervoza.nemogu sebe samu da podnesem
RE: Kako se osjecate zadnje dane pred porod? 22.11.2008 23:33:29
malaaaa
cao nunichi hvala ali mene interesuje slika obicna kako se ubaci kao sto nam je mamabb ubacila od torte sto je napravila neznam dali si to gledala ali nije bitno smotana sam ja da to skontam
RE: Kako se osjecate zadnje dane pred porod? 22.11.2008 23:34:46
dinciii
mashala,vidjet ces kako vrijeme brzo prodje i ti se nadjes na ovoj temi pred porod ja sam prije isto citala i dok sam se okrenula nasla sam se na ovoj temi eee nisam bila u tz od augusta pa sam pravo pozelila....
RE: Kako se osjecate zadnje dane pred porod? 22.11.2008 23:38:00
malaaaa
ma jasta je dinciii svako jutro ustanem razocarana jer se nije desilo nista zato sto kad legnem molim se da dobijem trudove ili vodenjak da pukne ma bilo sta da me obraduje
Porodilište Plave poliklinike Tuzla koje je uređeno po svjet
Anketa
bivša juga hahha felix
ko se sjeca , mozel reč dal je prije u to doba bilo
ljepše vrijeme dok je tito drzo " sve" konce pod rukama
il sad sadasnje vrijeme??
i mozetel navesti po, cem je bilo bolje vrijeme ??Doba???
da prije je bilo bolje (81%)
ne sada je bolje (19%)
Broj svih glasova: 153
Hvala na glasovima. Glasovala/glasovao si već na svim aktualnim anketama. Možeš napraviti svoju anketu!