mynxlee
|
bebbe, evo me u komadu. juce sam vam bila hiperaktivna. s MM i s jos jednim parom (zena trudnica) izveli se na dorucak. nas dvije smo sve pojele. poslije smo isli u par trgovina gledali nesto za bebe, a ja ne mogu gledati i da nista ne kupim. tako smo kupili posteljinu za bebu (jorgancic i jastuce), torbu za stvari za bebu kad se ide negdje (ovdje se to zove - bukvalan prevod s njemackoj ''torba za prepovijanje''), onda jastuk za dojenje, kantu za upotrebljeni pampers i slova za ime naseg bebirona koja cemo zalijepiti na komodu za presvlacenje. kad smo dosli kuci MM i ja smo se bacili na pripremanje one smrznute guske sto ju je upecao na ribarenju. umjesto da pozove par ljudi na veceru, on je pozvao gotov' svu familiju. istina da ju je on pripremio za pecenje (po zanimanju je kuvar), ali spremio ju je tako sto je sjeo i govorio: ''zeno, dodaj ovo, zeno, dodaj ono...''. mogla sam i ja tako. i znate kako je kad je puna kuca svijeta. trka - frka. sturila sam se. a sudja mali milion, a perilice za sudje nemam, pa je zenska sve lijepo rucno oprala. kad sam sve to sredila rekla sam MM dok sam u ovakvom stanju da mi ne saziva nikakva sijela, jer ja to stvarno ne mogu vise podnijeti. ledja su me toliko bolila da nisam mogla gotov cijelu noc zaspati. ah, da... sijelo se rasturilo oko 2h, pa dok sam ja to rasklonila, pa se bebic uzvrtio (inace je cijeli dan jadan miran bio - znao da sam nervozna pa se nije smio javiti), on se smirio, ledja zabolila, taman da zaspim kad ono moram na wc... katasrofa! evo ustala sam oko 11h i sva sam nikakva, kao da me poplava izbacila. inace, ne osjecam nikakve trudove. ni lazne ni prave. s nanom_ze sam se cula. kaze da beba doji, nju bole krsta i rana, ali da joj to ne uskracuje beskrajnu srecu. sutra vjerovatno izlazi iz bolnice. eto bebbe, nemas razloga za brigu. malo boli, ali je zato sreca velika. kad dodje nana_ze s njom razaberi sve kako je i sta. ne sikiraj se! vidim sve smo u komadu, nije se nista za sada promijenilo, samo smo iz dana u dan sve vise pune iscekivanja. zene, ostavljajte na PP nekom brojeve telefona da znamo situaciju. cmok!