|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  45 46 [47] 48 49   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Kako se osjecate zadnje dane pred porod?
22.11.2008 23:49:20   
anitaMO
ej kako mi je poznat taj osjecaj,kad jedva cekas kad ces ugledati svoje dijete.nesto divno.ne moze se porediti ni s cim.

LAURA 5.1.2008.

(odgovor članu anitaMO)
Neposredna veza do poruke: 1151
22.11.2008 23:50:14   
dinciii
vjerujem da je najljepsi osjecaj user posted image user posted image user posted image i jedva cekam da ga dozivim user posted image user posted image user posted image

http://neckodina.weddingannouncer.com/

Slatka Rejhana rodila se 12.12.2008

(odgovor članu anitaMO)
Neposredna veza do poruke: 1152
22.11.2008 23:50:45   
tajjra
pa nisam hajdi sad posalji molim teeeeee

(odgovor članu dinciii)
Neposredna veza do poruke: 1153
22.11.2008 23:52:02   
anitaMO
vidices,vidices user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

LAURA 5.1.2008.

(odgovor članu tajjra)
Neposredna veza do poruke: 1154
22.11.2008 23:52:26   
tajjra
nasla sam ma kolica su tu super Boga mi bas mi se svidjaju

(odgovor članu dinciii)
Neposredna veza do poruke: 1155
22.11.2008 23:52:58   
tajjra
vidjela sam sad hehehhee

(odgovor članu anitaMO)
Neposredna veza do poruke: 1156
22.11.2008 23:53:05   
dinciii
idi na stranicu 46 i vidjet ces negdje gdje ja pisem ima malo potamljena slova pocinje sa http:// da nestavljam opet dosadit cu svima sa slikom user posted image

(odgovor članu tajjra)
Neposredna veza do poruke: 1157
22.11.2008 23:53:55   
tajjra
ako Bog da da mi mi sve cekalice dozivimo user posted image

(odgovor članu anitaMO)
Neposredna veza do poruke: 1158
22.11.2008 23:53:55   
anitaMO
laku noc vam zene zelim.javite se sutra jeste li sve u komadu.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

LAURA 5.1.2008.

(odgovor članu tajjra)
Neposredna veza do poruke: 1159
22.11.2008 23:54:10   
dinciii
ako bog da jedva cekam user posted image

suti ja sam odmah zapikala ta kolica nisam mogla odolit user posted image

(odgovor članu anitaMO)
Neposredna veza do poruke: 1160
22.11.2008 23:54:30   
tajjra
laku noc mila i cujemo se sutraaaaa

(odgovor članu anitaMO)
Neposredna veza do poruke: 1161
22.11.2008 23:55:11   
dinciii
laku noc anitamo....ja deveram sa zubom pa mi se ne spava...user posted image

(odgovor članu anitaMO)
Neposredna veza do poruke: 1162
22.11.2008 23:55:18   
tajjra
super su defff a boja je moja hehehe
ja crvenu bas volim boju

(odgovor članu dinciii)
Neposredna veza do poruke: 1163
22.11.2008 23:56:41   
dinciii
ko ne voli crvenu boju user posted image user posted image user posted image

odoh i ja se pokusat umiriti da me prodje ovaj zub...uh nema nista gore...pa se cujemo sutra...laku noc draga lijepo spavaj...user posted image

(odgovor članu tajjra)
Neposredna veza do poruke: 1164
23.11.2008 5:58:35   
bebbe RR
Mamice cekalice, dobro vam jutro! Mada, kako vas je vecina na uobicajenom evropskom vremenu, vjerovastno sve spavate, jer evo ni kod mene nije jos sedam, pa se svejedno nadigla. Ustala sam bila, zapravo, da odem do wc-a, i onda odjednomm postah svjesna da imam CR za nekih 48 sati, zagrabi me neka cudna panika, pa ni oka sklopiti vise... Mislim, nije me strah, sve OK, nista me ne boli, ali eto... Odjednom kao da se suocih sa stvarnoscu... Ma, bice to sve OK, neka mi sto prije svoja blaga drzimo u narucjima... Nadam se da st emi vi sve danas dobro i  da uzivate. Cula sam da je u Sarajevu juce snjezilo, pa me i neka nostalgija primila... Cure moje trudne! Zelim vam lijep dan svima skupa. Ako koja ode radjati - sve najbolje, puno srece, sto laksi i ugodniji porod i zdrave bebare vam zelim. Ja i danas imam u planu malo skitanja. MM je kod kuce, ne rad i vise do kraja mjeseca, tako da cemo obaviti jos dodatne shopinge za poklone, posto se vracamo kuci krajem godine, i slicno. Pisemo se. Pusa svima. 

26.02.1995. Anja, prva najveća ljubav!
25.11.2008. Ema, mamina šarmerka!

(odgovor članu dinciii)
Neposredna veza do poruke: 1165
23.11.2008 6:47:56   
bebbe RR
Cekalice! Nabrzinu samo preletih ovo sto ste juce pisale, a jeste se i raspisale bile, masalauser posted image , no, ne vidjeh nigdje Mynxelee. Sta je s  njom, da nam se nije preko reda porodila?! 

26.02.1995. Anja, prva najveća ljubav!
25.11.2008. Ema, mamina šarmerka!

(odgovor članu bebbe RR)
Neposredna veza do poruke: 1166
23.11.2008 8:21:48   
Crvena
Draga bebbe, ne sekiraj se za CR, samo pomisli da ces uskoro aBd u narucju drzati svoju user posted image . Zelim ti puno srece i da sve prodje kako treba.
Jedan mali buket smrznutih ruza iz Sa (da osjetis snijeg)user posted image user posted image user posted image
user posted image

Volite svoju djecu i kad su kriva, jer će ih život kažnjavati i kad nisu.

(odgovor članu bebbe RR)
Neposredna veza do poruke: 1167
23.11.2008 8:37:14   
mamyca
Bebbe ne sekiraj se sve ce biti uredu,sretno.user posted image
user posted image

< Poruku je uredio mamyca -- 23.11.2008 8:40:16 >

Hamza 11.3.2008.

(odgovor članu Crvena)
Neposredna veza do poruke: 1168
23.11.2008 12:06:51   
Anoniman
SRETNO BEBE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

(odgovor članu mamyca)
  Neposredna veza do poruke: 1169
23.11.2008 12:49:19   
mynxlee
bebbe, evo me u komadu. user posted image
juce sam vam bila hiperaktivna. s MM i s jos jednim parom (zena trudnica) izveli se na dorucak. nas dvije user posted image smo sve pojele. poslije smo isli u par trgovina gledali nesto za bebe, a ja ne mogu gledati i da nista ne kupim. tako smo kupili posteljinu za bebu (jorgancic i jastuce), torbu za stvari za bebu kad se ide negdje (ovdje se to zove - bukvalan prevod s njemackoj ''torba za prepovijanje''), onda jastuk za dojenje, kantu za upotrebljeni pampers i slova za ime naseg bebirona koja cemo zalijepiti na komodu za presvlacenje.
kad smo dosli kuci MM i ja smo se bacili na pripremanje one smrznute guske sto ju je upecao na ribarenju. umjesto da pozove par ljudi na veceru, on je pozvao gotov' svu familiju. istina da ju je on pripremio za pecenje (po zanimanju je kuvar), ali spremio ju je tako sto je sjeo i govorio: ''zeno, dodaj ovo, zeno, dodaj ono...''. mogla sam i ja tako. i znate kako je kad je puna kuca svijeta. trka - frka. sturila sam se. a sudja mali milion, a perilice za sudje nemam, pa je zenska sve lijepo rucno oprala. kad sam sve to sredila rekla sam MM dok sam u ovakvom stanju da mi ne saziva nikakva sijela, jer ja to stvarno ne mogu vise podnijeti. ledja su me toliko bolila da nisam mogla gotov cijelu noc zaspati. ah, da... sijelo se rasturilo oko 2h, pa dok sam ja to rasklonila, pa se bebic uzvrtio (inace je cijeli dan jadan miran bio - znao da sam nervozna user posted image pa se nije smio javiti), on se smirio, ledja zabolila, taman da zaspim kad ono moram na wc... katasrofa!
evo ustala sam oko 11h i sva sam nikakva, kao da me poplava izbacila.
inace, ne osjecam nikakve trudove. ni lazne ni prave.
s nanom_ze sam se cula. kaze da beba doji, nju bole krsta i rana, ali da joj to ne uskracuje beskrajnu srecu. sutra vjerovatno izlazi iz bolnice. eto bebbe, nemas razloga za brigu. malo boli, ali je zato sreca velika. kad dodje nana_ze s njom razaberi sve kako je i sta. ne sikiraj se!
vidim sve smo u komadu, nije se nista za sada promijenilo, samo smo iz dana u dan sve vise pune iscekivanja.
zene, ostavljajte na PP nekom brojeve telefona da znamo situaciju.
cmok!

Jedina pahuljica koja je sletila 21.12.2008. godine, sletila je u moje narucje i zove se Ivan.

S jesenjim liscem dosla je i Antea 28.10.2010. i sletila u mamine ruke.

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 1170
23.11.2008 16:37:26   
trudnica
Danas sam bila u Opcoj bolnici jer je termin prosao prije tri dana.
Doktor Masic kaze, termin je od 37-42 sedmice, bas me je utjesio...
Nema veze, cekat cemo jos da bebica bude spremna user posted image uz puno povjerenje prema dr. Masicu (btw odlican ljekar user posted image )
Ima li jos neko od trudnica kojim je prosao termin?

(odgovor članu mynxlee)
Neposredna veza do poruke: 1171
23.11.2008 19:47:02   
demiana
Drage moje evo mene na temu gde sam provela zadnje dane kao trudnica, kako ste mi sve?
Je li se ko u medjuvremenu porodio?
Ima li novih bebaca?
Hvala vam svima na potpori i nadam se da cete se sto bezbolnije poroditi....user posted image

(odgovor članu trudnica)
Neposredna veza do poruke: 1172
23.11.2008 20:09:03   
mamabb
Hehehej...gdje ste žene, ima li  zime i snijega kod vas?
Ja opet kaskam za vama user posted image  Ovih dana smo u šetanjcu ili gosti puna kuća, tako da...
Sutra bi nam trebao doći krevetac user posted image
Jedva čekam da ga namjestim,a još više da u njega smjestim bebaru user posted image
Moja će puda rasti u krevetcu u kojem joj je i mama rasla, bilo mi bezveze davati pare kad je on u odličnom stanju. Svekar ga samo malo sredio, prefarbao i to...
bebbe bliži se dan D user posted image neka, neka samo opušteno.Sa srećom!
mynxlee znam kako ti je, neki ljudi baš nemaju obzira user posted image  Stvarno volim kad mi neko dođe, al' brate kad dođe pa se razbaci i još zapreda a ja moram ko leptirica da oblijećem okolo, pa tek kad zasjedne...do 2huser posted image ...i na to sve kad mi još kaže - šta ti je...nešto mi nisi? halooooo, pa stomak mi se u grlo počeo širiti?!

Stanje je isto...čekamo i ugodno nam čekanje user posted image

04.12.2008.

(odgovor članu demiana)
Neposredna veza do poruke: 1173
23.11.2008 20:14:11   
dinciii
ej drage moje trudnice evo i mene da se javim,vidim da smo sve na broju user posted image kod mene nema nikakvih problema.et danas sam usla u 40.sedmicu user posted image inace se dobro osjecam.jer mi mama treba da veceras stigne pa se radujem tome...user posted image user posted image user posted image user posted image
kako se vi danas osjecate?imal kakvih promjena...vidim myxnlee da si bila jako aktivna user posted image mogu mislit kako ti je...meni tesko stavit sudje u masinu zabole me ledja a kamoli kad moras sve prati...uh i ti muskarci nekad ne razmisljaju...ja sam danas bila oslobodjena vecere hehe MM me vodio na veceru,reko dobro si se sjetio.da se i ja malo odmorim od kuhinje user posted image

(odgovor članu demiana)
Neposredna veza do poruke: 1174
23.11.2008 21:44:08   
malaaaa
cao mojeuser posted image evo kod mene sve po starom cesto me ziga dole stvarno zna zabolit ali dobro je izdrzi se.. kako vi sta se kod vas radi ja evo imala goste bila mi prijateljica jedna sa user posted image i ona se skoro porodila ima 2 mjeseca uh jesam se izigrala s user posted image i nanosala bas joj zavidim user posted image jedva cekam ija..da svoje user posted image

(odgovor članu dinciii)
Neposredna veza do poruke: 1175
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  45 46 [47] 48 49   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  45 46 [47] 48 49   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Inozemstvo

Vi imate državni posao, siguran. Muž radi, situacija u firmi klimava. Imate dvoje djece. Da li biste otišli u Njemačku živjeti da vam se ukaže mogućnost?

Da (57%)

Ne (28%)

Ne znam (16%)

Broj svih glasova: 90

Hvala na glasovima. Glasovala/glasovao si već na svim aktualnim anketama. Možeš napraviti svoju anketu!

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *