senka 81
|
IZVORNA PORUKA: elmaL hvala ti draga na odgovoru, kako vam je prosao oporavak, nakon koliko je djecak opet stari mislim sto se tice ponasanja kad sve to zaboravi, a kad se rana oporavi mozda sam malo dosadna s pitanjima, ali bas me sve zanima, uskoro nas to ceka, pa naravno brinem kako ce sve ispasti ovako.. ja sam dvojicu sunetila, kod istog doktora, sve isto, ali djeca nisu ista :-). Prvi malac je to tako kolajli podnio, a drugi malo teze, znaci svako dijete na svoj nacin dozivi sunet. U svakom slucaju, prva dva, tri dana je tesko (barem meni), jer je "rana" svježa, pa je moj lični dozivljaj nekako strasan, mada ne mora znaciti da je djetetu bolno. Prvi dan sam stavljala gazu preko piše, kako mi je dr rekao, ali se ona svaki put lijepila, onda sam pitala dr.-a da li mogu da je ne stavljam, i tad mi je rekao da mazem pelenu jekodermom, i da ne stavljam gazu, samo da na pišu stavljam bivacin. i to je super upalilo. Kod nas je tek cetvrti dan stanje zadovoljavajuce, u smislu da je rana naočigled dobra, i da su konci već poceli polako da se odvajaju. sta da ti kazem.. sekiracija postoji, ali brzo prođe tih par dana. Ja sam njemu stavljala i vecu pelenu, inace nosi trojku, a ja sam mu peticu stavljala, labavo, da ga ne steze...