|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  78 79 [80] 81 82   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Najdrazi-najbolji film (film za preporuciti)
21.1.2013 1:16:02   
ananas_ze
moj doprinos temi, u pitanju je komedija, samo nemojte imati cudan izraz lica kad vidite da je turski film, ja sam odmah mm rekla da je to neka glupost, cuj turska komedija,ali su sva 3 djela presmijesna:

http://www.videoteka.ba/Store/Details/1377

Ništa živ čovjek ne može izgubiti što mu jedno proljeće ne bi moglo povratiti, niti može biti čovjek trajno nesrećan dok Bog daje da se duša liječi zaboravom a zemlja obnavlja proljećem.

S~proljeće~ 05.04.2014.
S~zvijezda smijalica~ 06.03.2017

(odgovor članu teacher75)
Neposredna veza do poruke: 1976
21.1.2013 1:33:04   
amra_sa
Ma meni su turski super. Sestra mi neki dan govori da pogledam film AYAT-AYAT CINTA, mislim da je i on truski. Nisam mogla naći titl za njega.

"Čovječe, ne možeš zlo činiti a dobru se nadati ... "

(odgovor članu ananas_ze)
Neposredna veza do poruke: 1977
21.1.2013 8:55:49   
leona81
impossible je predobar stvarno i gledah americku verziju - girl with the dragon tattoo, dobar su posao odradili ali ne kontam sto kad vec postoji identican svedski film al identican

< Poruku je uredio leona81 -- 21.1.2013 8:56:33 >

29.04.2013-29.10.2013...184 days
For every day, I miss you. For every hour, I need you. For every minute, I feel you. Forever, I love you...

(odgovor članu amra_sa)
Neposredna veza do poruke: 1978
21.1.2013 18:32:22   
amra_sa

IZVORNA PORUKA: leona81

impossible je predobar stvarno i gledah americku verziju - girl with the dragon tattoo, dobar su posao odradili ali ne kontam sto kad vec postoji identican svedski film al identican

Koji je to film leona81 ? Gledala oba, Impossible mi umalno nije srčani izazvao, a Girl with the dragon tatoo je za 10, sviđa mi se ona ženska, baš je lujka user posted image

(odgovor članu leona81)
Neposredna veza do poruke: 1979
21.1.2013 18:35:31   
amra_sa
Sinoć odgledam onaj što mi je maja78 RR preporučila, You've Got Mail , super film, večeras ću možda onaj drugi. Vidim i Teacher ih izlistala, valja mi ih lagano pregledati. user posted image

(odgovor članu amra_sa)
Neposredna veza do poruke: 1980
21.1.2013 18:35:50   
teacher75

nije bas identican, ja sam gledala oba u razmaku od par dana i ima dosta razlika, al osnovna radnja je ista. meni je americki bolji.

Nositi svoju bol to nam je bogomdato, pokazuje da smo zivi sve dok je osjecamo . Osjetit TUDJU bol znaci da smo ljudi .

(odgovor članu leona81)
Neposredna veza do poruke: 1981
21.1.2013 18:36:39   
teacher75
jesi li mislila na ovaj impossible:
http://www.imdb.com/title/tt1649419/

Nositi svoju bol to nam je bogomdato, pokazuje da smo zivi sve dok je osjecamo . Osjetit TUDJU bol znaci da smo ljudi .

Neposredna veza do poruke: 1982
21.1.2013 18:41:12   
amra_sa

IZVORNA PORUKA: teacher75

jesi li mislila na ovaj impossible:
http://www.imdb.com/title/tt1649419/

Koga pitaš mene ili leonu ? user posted image Valjda je to taj, radi se o onom cunamiju na Tajlandu, dobar, ali već u 15 -toj minuti se nasekiram pravo. Polužmireći ga nekako odgledam, sve sam Boga molila da svi prežive. user posted image

Neposredna veza do poruke: 1983
21.1.2013 18:43:29   
teacher75
pitam objeuser posted image

(odgovor članu amra_sa)
Neposredna veza do poruke: 1984
21.1.2013 18:59:37   
Mya_81 RR
Ima li dobar neki triler? user posted image

Najvažnija stvar koju će naučiti s godinama je da ne postoji nijedan način da se bude savršena majka i milion načina da se bude dobra majka.

Ljubav, 25.06.2009.

Neposredna veza do poruke: 1985
21.1.2013 19:15:55   
Galicia
IZVORNA PORUKA: Mya_81 RR

Moj omiljeni psiho triler. Primal Fear sa Richard Gearom i Edward Nortonom. Neces se pokajati.

“It takes a long time to make it simple.”

(odgovor članu Mya_81 RR)
Neposredna veza do poruke: 1986
21.1.2013 19:21:22   
leona81

nije bas identican, ja sam gledala oba u razmaku od par dana i ima dosta razlika, al osnovna radnja je ista. meni je americki bolji.

ne znam u cemu su razlike osim u glumcima? apsolutno je sve isto. mislim da nije bilo potrebe za snimanjem americke verzije, ja sam ocekivala nesto sad da padnem na dupe a ono sve isto. cak stavise puno je bolji svedski, i meni licno, i po kriticarima...zao mi je sto je daniel pristao na ovo

For every day, I miss you. For every hour, I need you. For every minute, I feel you. Forever, I love you...

Neposredna veza do poruke: 1987
21.1.2013 19:21:55   
leona81

pitam objeuser posted image

jeste taj

Neposredna veza do poruke: 1988
22.1.2013 19:45:21   
amra_sa
Sinoć sam gledala ova, dobar je. Gledam i kontam kako je zeznuto kad kćerka dođe u te neke lude tinejdžerske godine, odgoj i tako to. Ja ću da budem ko Nikola Kojo iz filma "Mi nismo anđeli".
Nego da ne mahalam previše user posted image , ovaj sam film gledala http://www.imdb.com/title/tt0116287/

(odgovor članu leona81)
Neposredna veza do poruke: 1989
22.1.2013 19:48:57   
amra_sa

IZVORNA PORUKA: Galicia

Moj omiljeni psiho triler. Primal Fear sa Richard Gearom i Edward Nortonom. Neces se pokajati.

Nešto se ne sjećam da li sam gledala. user posted image Pretpostavljam da je super.

(odgovor članu Galicia)
Neposredna veza do poruke: 1990
22.1.2013 19:51:29   
Mya_81 RR
Ma, to sam gledala. Gledala sam čini mi se sve starije trilere, ali zadnjih par godina sam malo van desavanja...

Najvažnija stvar koju će naučiti s godinama je da ne postoji nijedan način da se bude savršena majka i milion načina da se bude dobra majka.

Ljubav, 25.06.2009.

(odgovor članu amra_sa)
Neposredna veza do poruke: 1991
22.1.2013 20:03:18   
teacher75

ne znam u cemu su razlike osim u glumcima? apsolutno je sve isto. mislim da nije bilo potrebe za snimanjem americke verzije, ja sam ocekivala nesto sad da padnem na dupe a ono sve isto. cak stavise puno je bolji svedski, i meni licno, i po kriticarima...zao mi je sto je daniel pristao na ovo

meni se vise svidio americki a i na imdb mu je neznatno bolja ocjenauser posted image ni prvi ni posljednji remake. ima razlike u radnji, detaljima, nekih likova nema u americkoj i obrnuto, kometarisale smo maja i ja kad smo gledale prosle godine nekad, ne sjecam se sad tacnouser posted image pokusacu pronaci nase postove od tada

(odgovor članu leona81)
Neposredna veza do poruke: 1992
22.1.2013 20:12:44   
teacher75
leona, evo ovdje imas diskusiju o razlikama:
http://www.imdb.com/title/tt1568346/board/thread/209094272

Neposredna veza do poruke: 1993
22.1.2013 20:26:02   
teacher75

Ma, to sam gledala. Gledala sam čini mi se sve starije trilere, ali zadnjih par godina sam malo van desavanja...

meni je ovaj triler predobar, jedan od boljih u zadnjih par godina:
http://www.imdb.com/title/tt1189340/

(odgovor članu Mya_81 RR)
Neposredna veza do poruke: 1994
22.1.2013 20:29:12   
Hanady RR
ja ću večeras ovaj
http://www.imdb.com/title/tt1839492/

valjda valja čemu :)

''Evo, silazi sumrak, i svijet postaje hladniji. Ti si moj način toplog. Obući ću te na sebe da se, ovako pokipjelo, ne prehladim od studeni svog straha i samoće.''

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

Neposredna veza do poruke: 1995
22.1.2013 20:29:41   
teacher75
ovaj je isto dobar:
http://www.imdb.com/title/tt1219289/

Neposredna veza do poruke: 1996
22.1.2013 20:30:49   
teacher75

IZVORNA PORUKA: Hanady RR

ja ću večeras ovaj
http://www.imdb.com/title/tt1839492/

valjda valja čemu :)

nisam gledala, i meni se ovo gledauser posted image

(odgovor članu Hanady RR)
Neposredna veza do poruke: 1997
22.1.2013 20:32:00   
teacher75
mya, evo i ovaj film ti je super:
http://www.imdb.com/title/tt1615065/

Neposredna veza do poruke: 1998
22.1.2013 23:50:47   
amra_sa

mya, evo i ovaj film ti je super:
http://www.imdb.com/title/tt1615065/

Gledala nedavno, slažem se, odličan je. Evo ja kontam koji ću večeras. Gleda mi se dobar horor ili triler.

Neposredna veza do poruke: 1999
23.1.2013 2:06:08   
Hanady RR
Ako niste gledali komediju, preporučujem...
ludilouser posted image user posted image
http://www.imdb.com/title/tt1564367/

''Evo, silazi sumrak, i svijet postaje hladniji. Ti si moj način toplog. Obući ću te na sebe da se, ovako pokipjelo, ne prehladim od studeni svog straha i samoće.''

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

(odgovor članu amra_sa)
Neposredna veza do poruke: 2000
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  78 79 [80] 81 82   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  78 79 [80] 81 82   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Crtani filmovi.
пеперутка16

Da li su vaša djeca gledala crtane filmove poput Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon... i postala nasilna zbog njih?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *