Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
RE: Najdrazi-najbolji film (film za preporuciti) 21.1.2013 1:16:02
ananas_ze
moj doprinos temi, u pitanju je komedija, samo nemojte imati cudan izraz lica kad vidite da je turski film, ja sam odmah mm rekla da je to neka glupost, cuj turska komedija,ali su sva 3 djela presmijesna:
Ništa živ čovjek ne može izgubiti što mu jedno proljeće ne bi moglo povratiti, niti može biti čovjek trajno nesrećan dok Bog daje da se duša liječi zaboravom a zemlja obnavlja proljećem.
RE: Najdrazi-najbolji film (film za preporuciti) 21.1.2013 8:55:49
leona81
impossible je predobar stvarno i gledah americku verziju - girl with the dragon tattoo, dobar su posao odradili ali ne kontam sto kad vec postoji identican svedski film al identican
< Poruku je uredio leona81 -- 21.1.2013 8:56:33 >
RE: Najdrazi-najbolji film (film za preporuciti) 21.1.2013 18:32:22
amra_sa
IZVORNA PORUKA: leona81
impossible je predobar stvarno i gledah americku verziju - girl with the dragon tattoo, dobar su posao odradili ali ne kontam sto kad vec postoji identican svedski film al identican
Koji je to film leona81 ? Gledala oba, Impossible mi umalno nije srčani izazvao, a Girl with the dragon tatoo je za 10, sviđa mi se ona ženska, baš je lujka
RE: Najdrazi-najbolji film (film za preporuciti) 21.1.2013 18:35:31
amra_sa
Sinoć odgledam onaj što mi je maja78 RR preporučila, You've Got Mail , super film, večeras ću možda onaj drugi. Vidim i Teacher ih izlistala, valja mi ih lagano pregledati.
RE: Najdrazi-najbolji film (film za preporuciti) 21.1.2013 18:35:50
teacher75
nije bas identican, ja sam gledala oba u razmaku od par dana i ima dosta razlika, al osnovna radnja je ista. meni je americki bolji.
Koga pitaš mene ili leonu ? Valjda je to taj, radi se o onom cunamiju na Tajlandu, dobar, ali već u 15 -toj minuti se nasekiram pravo. Polužmireći ga nekako odgledam, sve sam Boga molila da svi prežive.
RE: Najdrazi-najbolji film (film za preporuciti) 21.1.2013 19:21:22
leona81
IZVORNA PORUKA: teacher75
nije bas identican, ja sam gledala oba u razmaku od par dana i ima dosta razlika, al osnovna radnja je ista. meni je americki bolji.
ne znam u cemu su razlike osim u glumcima? apsolutno je sve isto. mislim da nije bilo potrebe za snimanjem americke verzije, ja sam ocekivala nesto sad da padnem na dupe a ono sve isto. cak stavise puno je bolji svedski, i meni licno, i po kriticarima...zao mi je sto je daniel pristao na ovo
RE: Najdrazi-najbolji film (film za preporuciti) 22.1.2013 19:45:21
amra_sa
Sinoć sam gledala ova, dobar je. Gledam i kontam kako je zeznuto kad kćerka dođe u te neke lude tinejdžerske godine, odgoj i tako to. Ja ću da budem ko Nikola Kojo iz filma "Mi nismo anđeli". Nego da ne mahalam previše , ovaj sam film gledala http://www.imdb.com/title/tt0116287/
RE: Najdrazi-najbolji film (film za preporuciti) 22.1.2013 20:03:18
teacher75
IZVORNA PORUKA: teacher75
ne znam u cemu su razlike osim u glumcima? apsolutno je sve isto. mislim da nije bilo potrebe za snimanjem americke verzije, ja sam ocekivala nesto sad da padnem na dupe a ono sve isto. cak stavise puno je bolji svedski, i meni licno, i po kriticarima...zao mi je sto je daniel pristao na ovo
meni se vise svidio americki a i na imdb mu je neznatno bolja ocjena ni prvi ni posljednji remake. ima razlike u radnji, detaljima, nekih likova nema u americkoj i obrnuto, kometarisale smo maja i ja kad smo gledale prosle godine nekad, ne sjecam se sad tacno pokusacu pronaci nase postove od tada