Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
gledala sinoc, prvih 20ak minuta kao sto sam ti rekla dosadno i depresivno, kasnije i nije los, ali po meni precijenjen na imdb, ne zasluzuje ovako visoku ocjenu, ne bih mu dala iznad 6.5
RE: Najdrazi-najbolji film (film za preporuciti) 24.1.2013 21:16:41
Hanady RR
i mi smo sinoć django pregledali...dobar...
nego...da ne zna neko stranicu torent sinhroniziranih crtića...
RE: Najdrazi-najbolji film (film za preporuciti) 26.1.2013 9:34:01
Halimaa
Meni je puno bolji od Impossible, isto oskarovski, film " Zvijeri južnih divljina". Valjda sam previše filmova vidjela na temu prirodnih katastrofa pa mi je ovaj zaista nešto novo, film je ispričan kroz vizuru djevojčice od 6 godina, pomalo je neobičan, svakako pogledajte... http://www.imdb.com/title/tt2125435/
RE: Najdrazi-najbolji film (film za preporuciti) 27.1.2013 1:44:10
aazra
IZVORNA PORUKA: Storm
IZVORNA PORUKA: aazra
Imam jedno pitanje - je li ijedna od vas gledala K-pax sa Kevinom Spaceyem u glavnoj ulozi? Ja imam taj film, kupili jednom u trznom centru, ona pakovanja dvd-a za tri marke, ali nikad nismo gledali.
Sve čuvam ako ne bude ništa zanimljivo na tv-u, ali nikako mi se neda da pogledam...
divan stari film, bas mi se svidio i rasplakao me par puta, dirljiva prica o ljubavi jedne majke
joj ja sam ovo gledala po prvi put u trudnoći... šta plakla u par navrata..ja reko porodih se...ja sma jecala užas jedan... osobito na kraju...taj njen pogled kroz porzor da joj vidi lice na vjenčanju... eto koliko me dojmio meni se i sad plače