Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
''Evo, silazi sumrak, i svijet postaje hladniji. Ti si moj način toplog. Obući ću te na sebe da se, ovako pokipjelo, ne prehladim od studeni svog straha i samoće.''
ovaj film je po istinitom dogadjaju i mene je se od njega zabolilo ja kada vidim da ide na nekom kanalu gasim tv da ne bih dosla u iskusenje da ga ponovo pogledam jako jako me potresao
i ja moram dodat ovaj film i rijec divno ne idu film jeste super ali divan nikako
< Poruku je uredio Mirkica -- 28.1.2013 21:41:40 >
RE: Najdrazi-najbolji film (film za preporuciti) 28.1.2013 22:18:10
leona81
meni je film divan, filmove ne dozivljavam licno tako da me nema sta potresti...razlikujem samo one dobre i lose, dobro i lose ispricane price pa cak i ako jesu istinite...ova istinita prica je ispricana na divan nacin a odglumljeno je perfektno...Clintovi filmovi su odlicni, jedan je od mojih omiljenih rezisera, dok ga kao glumca nisam bas voljela. slicna stvar se desava sa B. Affleckom...
RE: Najdrazi-najbolji film (film za preporuciti) 28.1.2013 22:49:52
Mirkica
leona nasla si bas dva filma koja ja ne smijem gledat od filma zivot je lijep sam sedam dana plakala ja se u sve uzivim i dan danas mi je scena u glavi kad on marsira kao vojnik glumi za sina a zna da ide da ga ubiju
RE: Najdrazi-najbolji film (film za preporuciti) 28.1.2013 22:55:16
teacher75
IZVORNA PORUKA: leona81
meni je film divan, filmove ne dozivljavam licno tako da me nema sta potresti...razlikujem samo one dobre i lose, dobro i lose ispricane price pa cak i ako jesu istinite...ova istinita prica je ispricana na divan nacin a odglumljeno je perfektno...Clintovi filmovi su odlicni, jedan je od mojih omiljenih rezisera, dok ga kao glumca nisam bas voljela. slicna stvar se desava sa B. Affleckom...
RE: Najdrazi-najbolji film (film za preporuciti) 28.1.2013 23:38:36
leona81
IZVORNA PORUKA: Mirkica
leona nasla si bas dva filma koja ja ne smijem gledat od filma zivot je lijep sam sedam dana plakala ja se u sve uzivim i dan danas mi je scena u glavi kad on marsira kao vojnik glumi za sina a zna da ide da ga ubiju
:) podsjecas me na moju mamu, tako i ona. previse emotivno dozivljava sve to. ja sam u trudnoci imala najgore scene, muz je mislio da sam luda. gledala sam bas teske drame i horore i to sama...ja obozavam zivot je lijep, gledala sam ga sto puta. to je definitivno najjaca scena, ali moras priznati da je film divan
RE: Najdrazi-najbolji film (film za preporuciti) 29.1.2013 1:00:24
Halimaa
Na koje ste filmove najviše plakale? Ja sam gotovo umrla gledajući " Rabbit Hole" ( Zečija rupa) sa Nicole Kidman, jer je tema baš osjetljiva...ž A od blažih, lijepih filmova za pogledati, preporučila bih " Vraćam se", Pedra Almodovara. http://www.imdb.com/title/tt0441909/
Jednostavno divan, životan, bez epskog pretjerivanja. Ide na moju favorite listu. Ako vam se sviđaju filmovi ti tipa Juno ili Up in the Air, onda bi mogao i ovaj proći. Da ne spominjem kako su mi oba glumca baš draga
RE: Najdrazi-najbolji film (film za preporuciti) 29.1.2013 8:51:51
leona81
IZVORNA PORUKA: Halimaa
Na koje ste filmove najviše plakale? Ja sam gotovo umrla gledajući " Rabbit Hole" ( Zečija rupa) sa Nicole Kidman, jer je tema baš osjetljiva...ž A od blažih, lijepih filmova za pogledati, preporučila bih " Vraćam se", Pedra Almodovara. http://www.imdb.com/title/tt0441909/
uh Volver. moj najbolji prijatelj i ja gledali ga na SFF u otvorenom kinu, dok je padala kisa, bez kisobrana...eto toliko:) predivan soundtrack
RE: Najdrazi-najbolji film (film za preporuciti) 29.1.2013 8:52:23
palachinken
Ovo nije odgovor na Halimino pitanje Ne sjećam se uz koji sam film plaho plakala...znam da je bio jedan gdje sam se apsolutno tresla od kukmačenja, ali sad se ne mogu sjetiti koji. Uz ovaj gore sam samo jednom malo kanula, 2-3 suzice, ništa posebno.
RE: Najdrazi-najbolji film (film za preporuciti) 29.1.2013 9:31:40
teacher75
IZVORNA PORUKA: Halimaa
ja sam pocela gledat i nisam mogla, izgledao mi pretezak, jos ja tada bila trudna