Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
Ovaj sinoć htjela gledati, pa zaspala. Mistična rijeka, nešto se ne sjećam da li sam gledala. Clint-ov film, ne može biti promašaj.
bas tako, on mi je jedan od najdrazih rezisera. a misticnu rijeku da si gledala sigurno bi ti ostao u pamcenju! obavezno pogledaj
Rekla sam i ranije, njegove vesterne gledam i volim. Evo mm gleda neki na RTRS neki film valjda ću oći na red od njega. Ja se sjetim tek kad film počne jesam li gledala ili ne.
RE: Najdrazi-najbolji film (film za preporuciti) 18.1.2013 12:33:29
aazra
Imam jedno pitanje - je li ijedna od vas gledala K-pax sa Kevinom Spaceyem u glavnoj ulozi? Ja imam taj film, kupili jednom u trznom centru, ona pakovanja dvd-a za tri marke, ali nikad nismo gledali.
Sve čuvam ako ne bude ništa zanimljivo na tv-u, ali nikako mi se neda da pogledam...
RE: Najdrazi-najbolji film (film za preporuciti) 18.1.2013 13:14:26
Storm
IZVORNA PORUKA: aazra
Imam jedno pitanje - je li ijedna od vas gledala K-pax sa Kevinom Spaceyem u glavnoj ulozi? Ja imam taj film, kupili jednom u trznom centru, ona pakovanja dvd-a za tri marke, ali nikad nismo gledali.
Sve čuvam ako ne bude ništa zanimljivo na tv-u, ali nikako mi se neda da pogledam...
''Evo, silazi sumrak, i svijet postaje hladniji. Ti si moj način toplog. Obući ću te na sebe da se, ovako pokipjelo, ne prehladim od studeni svog straha i samoće.''
RE: Najdrazi-najbolji film (film za preporuciti) 20.1.2013 12:05:18
Hanady RR
Django večeras :)
nego dajte mi koji prijedlog komedija dobrih...ne ove neke patke već baš dobrih
I jel ima koja stranica za torent sihronizirani crtići...sko koja zna nek piše
RE: Najdrazi-najbolji film (film za preporuciti) 20.1.2013 19:54:51
teacher75
IZVORNA PORUKA: leona81
IZVORNA PORUKA: teacher75
IZVORNA PORUKA: leona81
odbjegli django genijalan danas impossible:)
i ja sam se odusevila, odavno nisam pogledala bolji film. tarantino je bas falio
on je lud, nema ga po nekoliko god i napravi remek djelo. muzika je vrh a ja volim jamiea foxa i gledati i slusati.
ma svi su bili odlicni, gluma za 10- leonardo, fox, onaj njemac, ne zna se ko je bolje odglumio, muzika vrh vrhova po obicaju, radnja super otkacena, ma 10ka cista za film
RE: Najdrazi-najbolji film (film za preporuciti) 20.1.2013 20:18:53
amra_sa
Ovaj prvi evo upravo nađoh na Filmoviziji,. Hvala na prijedlozima. Ja inače volim horore, i dobre trilere, krimi i tako. Ali volim i ove romanse, ono da se ukinem plačući, Volim filmove koji mi maximalno izvuku emocije, bilo da je to strah, sreća, tuga. Eto tugu najgore podnosim, zato sam i rekla sa sretnim završetkom.