Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
RE: Najdrazi-najbolji film (film za preporuciti) 15.1.2013 12:55:16
ananas_ze
IZVORNA PORUKA: Maya_K
a preko koje stranice vi gledate ili skidate filmove?
filmovizija.com ako radi filmovin.com
RE: Najdrazi-najbolji film (film za preporuciti) 15.1.2013 13:12:14
aazra
IZVORNA PORUKA: leona81
IZVORNA PORUKA: aazra
Leona, jeste, prvi koji odaberes je besplatan, mi uvijek gledamo da to bude neki noviji
veze ja nemam. totalni sam debil
Pa, nije nista propalo...sad lijepo naruci film, ali nemoj onaj iz kategorije besplatnih i vidjet ces da ti ga nece zaracunati (osim ako vec nisi ovaj mjesec narucivala filmove)
RE: Najdrazi-najbolji film (film za preporuciti) 15.1.2013 15:03:41
smajli80
IZVORNA PORUKA: maja78 RR
IZVORNA PORUKA: smajli80
Molim pomoć!!!
Zna li iko naziv filma u kojem Antony Hopkins glumi sredovječnog profesora književnosti na Cambridge-u.Živi sa starijim bratom i jednog dana mu u posjetu dolazi američka spisateljica koja ima malog sina.Ona ostaje tu ,zaljbljuju se jedno u drugo i vjenčavaju ali ona oboli od karcinoma i umire. Film je snimljen po istimenom događaju o piscu dječijeg romana Vještica,lav i ormar.
Predivan film,gledala sam ga samo 2x ali mu neznam naslov.Dolina sjena ili nekako tako.
gledali sinoc, dobar ali vise mi je dosta ove americke tematike o teroristima i kako su oni nevidjeno pametni, traje 2 sata i 30 min???bas predugo s tim da je jessica chastain, koju sam gledala u help inace, ovdje odusevila glumom...i dobila golden globe nekidan
gledali sinoc, dobar ali vise mi je dosta ove americke tematike o teroristima i kako su oni nevidjeno pametni, traje 2 sata i 30 min???bas predugo s tim da je jessica chastain, koju sam gledala u help inace, ovdje odusevila glumom...i dobila golden globe nekidan
ja uopce ne gledam filmove s tom tematikom, inace ratne izbjegavam
RE: Najdrazi-najbolji film (film za preporuciti) 16.1.2013 14:36:51
aazra
Super, Sean Penn mi je jedan od omiljenih glumaca..mada naziv mi se čini poznat, čudno mi kako ga nisam gledala a poznato mi...
Nego, vi ste me zainteresovale za filmove u reziji braće Koen,jer sam gledala samo jedan u kojem oni dijelom učestvuju u reziji (film koji se sastoji od više priča), svima preporučujem
RE: Najdrazi-najbolji film (film za preporuciti) 16.1.2013 23:15:50
amra_sa
Shawshank Redemption, jedan od omiljenih, ne sjećam se da li sam ga već spominjala. Evo ovaj http://www.imdb.com/title/tt0111161/ Večeras mi se gleda neki dobar horor. Ako neko ima neku preporuku nek mi reče