Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
RE: Najdrazi-najbolji film (film za preporuciti) 8.1.2013 18:55:18
Storm
IZVORNA PORUKA: teacher75
IZVORNA PORUKA: teacher75
nisam gledala, ni mene nesto ne privlaci, cini mi se da je neko ovdje spomenuo da je bezveze. ja veceras namjeravam odgledati film svog omiljenog redatelja: http://www.imdb.com/title/tt1189073/?ref_=sr_1
RE: Najdrazi-najbolji film (film za preporuciti) 8.1.2013 18:58:25
Storm
ja odgledala onaj http://www.imdb.com/title/tt0431021/ pa eto, spada medju one-ako si pogledao jedan, gledao si ih sve-predvidliv skorz. Ali ko voli dobro je uradjen, pa moze pogledati...
RE: Najdrazi-najbolji film (film za preporuciti) 9.1.2013 10:16:01
teacher75
ja zaspala na pola Drive. malo je usporen za moj ukus ili sam ja bila pospana al je Ryan G: mmmm sanjala sam ga sinoc moram odgledatit kasnije do kraja
Ja sam gledala samo 2-3, recimo meni je burn after reading ekstra dobar, ono ironija teska, nije bas klasicna komedija, ali moju preporuku ima. Brad Pitt odglumio vrhunski, nema sta. A before night falls u svakom slucaju pogledaj, ja te ne propustam (johnny depp omiljeni glumac a onda jos i sean penn, javier bardem,... hmmm :) )-Preporucujem!
RE: Najdrazi-najbolji film (film za preporuciti) 9.1.2013 17:40:52
amra_sa
Teacher @ strom Ja vas ne mogu upratiti.Eh aBd u petak ću detaljno da pogledam preporuke. Nego ja sinoć pregledala do kraja onaj film The Impossible (2012) Što se isplakah, na kraju me toliko zabolila glava, morala sam tabletu popiti. Jutros ustala ko zombi, sve mi one scene pred očima. Ovi filmovi rađeni po istinitom događaju me baš dokrajče. Kad neko kaže strašan mu horor tipa vampiri i sl. Ma veći horor su mi ovi filmovi u kojima se prikazuju realne, bolne i tragične scene iz svakodnevnog života.
RE: Najdrazi-najbolji film (film za preporuciti) 12.1.2013 22:28:50
klemzi
Pijev život, preporučujem