Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
RE: Najdrazi-najbolji film (film za preporuciti) 14.1.2013 1:17:18
aazra
Je li neka od vas gledala "Camille" sa Siennom Miller u glavnoj ulozi Mi smo ga danas naručili iz moja tv videoteke i mada je u popisu komedija, opet meni nema puno komičnih scena...ipak jako lijepa drama, vrijedi je pogledati u svakom slučaju...
RE: Najdrazi-najbolji film (film za preporuciti) 14.1.2013 12:58:17
leona81
IZVORNA PORUKA: aazra
Je li neka od vas gledala "Camille" sa Siennom Miller u glavnoj ulozi Mi smo ga danas naručili iz moja tv videoteke i mada je u popisu komedija, opet meni nema puno komičnih scena...ipak jako lijepa drama, vrijedi je pogledati u svakom slučaju...
RE: Najdrazi-najbolji film (film za preporuciti) 14.1.2013 13:07:28
aazra
E, kad vam se svidjaju moji prijedlozi onda obavezno pogledajte Camille, stvarno je nesto posebno da vam ne pricam, i tuzno, i romanticno...
Nisam citirala ovu forumasicu koja isto ima moja tv...pa ovako mi uglavnom biramo komedije do sada nismo ni birali puno filmova, pretpostavljam da znas da je jedan film besplatan u mjesecu
Prije ovoga smo gledali "Noć na zemlji" s Robertom Benignijem, ali ne u glavnoj ulozi, tamo je vise likova, vise prica...i posteno sam se ismijala, ali najvise njemu, film mi nije nesto.
RE: Najdrazi-najbolji film (film za preporuciti) 14.1.2013 18:52:18
Storm
Ja skidam sa pirate baya.
Gledala sinoc http://www.imdb.com/title/tt1781769/ haj reko da joj dam sansu, ali dzabe, mene ova Keira Knightley tako nervira, nesto mi nikako ne lezi, ona usta me iritiraju
RE: Najdrazi-najbolji film (film za preporuciti) 14.1.2013 20:21:40
leona81
IZVORNA PORUKA: aazra
E, kad vam se svidjaju moji prijedlozi onda obavezno pogledajte Camille, stvarno je nesto posebno da vam ne pricam, i tuzno, i romanticno...
Nisam citirala ovu forumasicu koja isto ima moja tv...pa ovako mi uglavnom biramo komedije do sada nismo ni birali puno filmova, pretpostavljam da znas da je jedan film besplatan u mjesecu
Prije ovoga smo gledali "Noć na zemlji" s Robertom Benignijem, ali ne u glavnoj ulozi, tamo je vise likova, vise prica...i posteno sam se ismijala, ali najvise njemu, film mi nije nesto.
nemam pojma da je besplatan?
RE: Najdrazi-najbolji film (film za preporuciti) 15.1.2013 12:41:55
smajli80
Molim pomoć!!!
Zna li iko naziv filma u kojem Antony Hopkins glumi sredovječnog profesora književnosti na Cambridge-u.Živi sa starijim bratom i jednog dana mu u posjetu dolazi američka spisateljica koja ima malog sina.Ona ostaje tu ,zaljbljuju se jedno u drugo i vjenčavaju ali ona oboli od karcinoma i umire. Film je snimljen po istimenom događaju o piscu dječijeg romana Vještica,lav i ormar.
Predivan film,gledala sam ga samo 2x ali mu neznam naslov.Dolina sjena ili nekako tako.
Plizzzz ako iko zna javite
RE: Najdrazi-najbolji film (film za preporuciti) 15.1.2013 12:51:33
maja78 RR
IZVORNA PORUKA: smajli80
Molim pomoć!!!
Zna li iko naziv filma u kojem Antony Hopkins glumi sredovječnog profesora književnosti na Cambridge-u.Živi sa starijim bratom i jednog dana mu u posjetu dolazi američka spisateljica koja ima malog sina.Ona ostaje tu ,zaljbljuju se jedno u drugo i vjenčavaju ali ona oboli od karcinoma i umire. Film je snimljen po istimenom događaju o piscu dječijeg romana Vještica,lav i ormar.
Predivan film,gledala sam ga samo 2x ali mu neznam naslov.Dolina sjena ili nekako tako.
RE: Najdrazi-najbolji film (film za preporuciti) 15.1.2013 12:52:01
Storm
IZVORNA PORUKA: smajli80
Molim pomoć!!!
Ništa živ čovjek ne može izgubiti što mu jedno proljeće ne bi moglo povratiti, niti može biti čovjek trajno nesrećan dok Bog daje da se duša liječi zaboravom a zemlja obnavlja proljećem.