Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
RE: Najdrazi-najbolji film (film za preporuciti) 7.1.2013 20:15:14
vila_7
jel se na ovoj stranici IMBD sto svi spominjete mogu gledati filmovi ili ???? Mozda je glupo pitanje al ja nigdje ne mogu naci gdje kliknuti da se film moze gledati ili skinut i
RE: Najdrazi-najbolji film (film za preporuciti) 7.1.2013 20:23:24
Storm
Vila-Ne, to je samo informativno. Tu dobijes ideje, informacije i sve ostalo a za gledanje onda neke druge stranice. Za gledanje Online ima mislim Filmovizija.com, to ti ove cure koje gledaju tim putem mogu bolje pomoci, a za skidanje nego filma ima dosta stranica, samo ako se snalazis sa torrentima ili rapidshare!?
Naravno to nije nista tesko, moze ti se objasniti, ako te zanima.
RE: Najdrazi-najbolji film (film za preporuciti) 7.1.2013 20:25:09
teacher75
IZVORNA PORUKA: vila_7
jel se na ovoj stranici IMBD sto svi spominjete mogu gledati filmovi ili ???? Mozda je glupo pitanje al ja nigdje ne mogu naci gdje kliknuti da se film moze gledati ili skinut i
flimovizija.com- ja tamo gledam
RE: Najdrazi-najbolji film (film za preporuciti) 7.1.2013 21:36:05
Mirkica
IZVORNA PORUKA: teacher75
IZVORNA PORUKA: Galicia
Sve gledala osim ovog One Day. To cu gledati veceras. Hvala.
samo da znas da je tuzan al je jako lijep film
slazem se
RE: Najdrazi-najbolji film (film za preporuciti) 7.1.2013 23:39:30
teacher75
nisam gledala, ni mene nesto ne privlaci, cini mi se da je neko ovdje spomenuo da je bezveze. ja veceras namjeravam odgledati film svog omiljenog redatelja: http://www.imdb.com/title/tt1189073/?ref_=sr_1
film morbidan al dobar pravo
RE: Najdrazi-najbolji film (film za preporuciti) 8.1.2013 18:32:40
amra_sa
Samo da vas pozz... Pođoh gledati ovaj film http://www.filmovizija.com/musicvideo.php?vid=154330bda i nakon 15 minuta se pravo nasekirah, ne mogu više mm mi kaže da nisam normalna, što plačem zbog filma. Nova preporuka na filmoviziji, definitivno dobar ali nije za moje živce.
RE: Najdrazi-najbolji film (film za preporuciti) 8.1.2013 18:53:57
Storm
IZVORNA PORUKA: amra_sa
Samo da vas pozz... Pođoh gledati ovaj film http://www.filmovizija.com/musicvideo.php?vid=154330bda i nakon 15 minuta se pravo nasekirah, ne mogu više mm mi kaže da nisam normalna, što plačem zbog filma. Nova preporuka na filmoviziji, definitivno dobar ali nije za moje živce.
i ja sam ga mislila gledati, ali necu ipak kad tako kazes, jer nisam trenutno za te tuzne, zaplacem sad pa sad
RE: Najdrazi-najbolji film (film za preporuciti) 8.1.2013 18:54:00
Cenzura83
nisam gledala, ni mene nesto ne privlaci, cini mi se da je neko ovdje spomenuo da je bezveze. ja veceras namjeravam odgledati film svog omiljenog redatelja: http://www.imdb.com/title/tt1189073/?ref_=sr_1