Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
ne volim horore i ne gledam al ovaj triler mi je ko horor, bas sa se bila isprepadala nekad davno kad sam gledala: http://www.imdb.com/title/tt0230600/
Pa kako za koga, meni recimo ovo uopste nisu horori u tom smislu, jer ja nikako nisam plasljiva, ja se cesto veoma dobro ismijem Bas sam ovdje vidjela da su spominjali onaj nas stari horor "Leptirica", to mi uvijek izmami osmjeh, jer me kolegica davno natjerala da ga gledam, kao toliko je strasno da cu se cak i ja prepasti, jooj kad se sjetim, mene suze oblijevale, ni dan danas mi nije jasno kako je to nekom strasno, ali eto razumijem
RE: Najdrazi-najbolji film (film za preporuciti) 7.1.2013 12:49:18
teacher75
ja se lako prepadnem,zato i ne volim horore. u ovom filmu mi je bila strasna scena kad nadju one fotografije sa mrtvacima. bas mi je nekako bilo jezivo
RE: Najdrazi-najbolji film (film za preporuciti) 7.1.2013 13:05:31
Storm
Haj posto vidim da se ovdje vecinom preporucuju drame, komedije i sl. Ja sam pravi filmovil i gledam skoro sve. Ali ipak najvise volim onako holivudske, visokobudzetne filmove. Vidim da zene slabije gledaju te akcije, sf, fantazije, epske fantastike, gdje se puno puca i tuce itd. ali eto ako ko voli evo par dobrih zadnjih godina.
http://www.imdb.com/title/tt0418279/ 1,2, i 3 dio, znaci 1. i 2. bezbroj puta pregledala i dan danas ako slucajno naletim na tv, obavezno se zadrzim. 3. dio me nervira, jer nema Megan Fox a ova nova kriticna
RE: Najdrazi-najbolji film (film za preporuciti) 7.1.2013 17:26:10
teacher75
IZVORNA PORUKA: Storm
IZVORNA PORUKA: teacher75
storm, gdje si gledala odbjegli django? ja gledam filmove na filmoviziji i nema ga jos, a bas mi se gleda
ej ja ti ne gledam na netu, nego skinem film pa pogledam. Preko torrenta, tako sve skidam. Nesto vise uzivam tako...
mene to nervira, jer onda moram ganjati subtitle odgovarajuci, masu puta mi se desilo da pocnem gledati pa prevod ne odgovara ili se prekine na pola filma
RE: Najdrazi-najbolji film (film za preporuciti) 7.1.2013 17:28:50
amra_sa
Storm kad ti se prohtije, proslijedi par preporuka za dobre trilere i horore (ja takve volim). Mada prije četvrtka, petka nemam vremena za gledanje filmova, ali zato kad zasjednem Btw X-man je odličan.
RE: Najdrazi-najbolji film (film za preporuciti) 7.1.2013 17:29:27
teacher75
IZVORNA PORUKA: amra_sa
Storm kad ti se prohtije, proslijedi par preporuka za dobre trilere i horore (ja takve volim). Mada prije četvrtka, petka nemam vremena za gledanje filmova, ali zato kad zasjednem Btw X-man je odličan.
jesi li gledala ove sto sam ja spominjala?
RE: Najdrazi-najbolji film (film za preporuciti) 7.1.2013 17:38:45
Storm
IZVORNA PORUKA: Storm
storm, gdje si gledala odbjegli django? ja gledam filmove na filmoviziji i nema ga jos, a bas mi se gleda
ej ja ti ne gledam na netu, nego skinem film pa pogledam. Preko torrenta, tako sve skidam. Nesto vise uzivam tako...
mene to nervira, jer onda moram ganjati subtitle odgovarajuci, masu puta mi se desilo da pocnem gledati pa prevod ne odgovara ili se prekine na pola filma
pa dobro zna se to desiti i pravo ide na zivce, ali ima dobra stranica za te prevode, titlovi.com, tu za film rijetko bude tako nesto, vecinom su dobri, samo gledas koji ti format odgovara. Ali eto to je sve stvar navike...pogledaj u medjuvremenu nesto drugo. Sta je s ovim http://www.imdb.com/title/tt1764234/ Nije akcija kao sto slika pokazuje, vise drama. Nisam ni ja gledala, nesto me ne privlaci plaho
RE: Najdrazi-najbolji film (film za preporuciti) 7.1.2013 17:42:20
teacher75
nisam gledala, ni mene nesto ne privlaci, cini mi se da je neko ovdje spomenuo da je bezveze. ja veceras namjeravam odgledati film svog omiljenog redatelja: http://www.imdb.com/title/tt1189073/?ref_=sr_1
RE: Najdrazi-najbolji film (film za preporuciti) 7.1.2013 17:43:54
Storm
IZVORNA PORUKA: amra_sa
hehe jeste, jesi gledala ovaj najnoviji, superrr ima i nastavak ali tek 2014
Evo sjetih se ovog malo je stariji, ali mene uvijek nesto asocira na dobar triler, malo horor, onako procijenite same ako niste gledale
RE: Najdrazi-najbolji film (film za preporuciti) 7.1.2013 17:45:38
Storm
nisam gledala, ni mene nesto ne privlaci, cini mi se da je neko ovdje spomenuo da je bezveze. ja veceras namjeravam odgledati film svog omiljenog redatelja: http://www.imdb.com/title/tt1189073/?ref_=sr_1
ja ti volis ove evropske/spanske a ovaj sam o ja mislila nekada gledati kad je izasao, ali nesto mi se nije dalo. Haj reces kakav je bio. On je bio nominovan i za neke nagrade, ja mislim....