Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
Zar neće Hatidze saznati nikad za tu njihovu aferu...
Ovdje je scena gdje nose mrtvog Ibrahima, tako moćno, kao scena iz Holivudskih filmova...na kraju, zaista mi ga je zao jer je jedan od najboljih glumaca tamo...
Zar neće Hatidze saznati nikad za tu njihovu aferu...
Ovdje je scena gdje nose mrtvog Ibrahima, tako moćno, kao scena iz Holivudskih filmova...na kraju, zaista mi ga je zao jer je jedan od najboljih glumaca tamo...
Ibro je ubijen tek u zadnjoj koja se emitovala u Turskoj to je 3 sezona 82 epizoda, a po obn-u mozda neka 150 i vise epizoda. Sad me samo zanima kako ce se stvari odvijati, Hurem se rijesila glavnog rivala, s kim li ce sad svoje sejtanluke prosipati.
Ibro je ubijen tek u zadnjoj koja se emitovala u Turskoj to je 3 sezona 82 epizoda, a po obn-u mozda neka 150 i vise epizoda. Sad me samo zanima kako ce se stvari odvijati, Hurem se rijesila glavnog rivala, s kim li ce sad svoje sejtanluke prosipati.
sudeci po svemu bio je licimjer i nije mi ga zao ja sam stigla do djela kada im je djete umrlo a vec odavno mi se ne dopada .
Ma Mirkice i ja sam gledala samo prvih 10 i nije mi vrijeme prikazivanja odgovaralo, al vidim svi se zarazili, cak i moj tata koji MRZI SVE sapunice-sad redovno s mamom gleda,pa reko moram vise i ja...
Hvala na stranici! Nema sad ni rucka , ni vesa....dok ne odgledam
sudeci po svemu bio je licimjer i nije mi ga zao ja sam stigla do djela kada im je djete umrlo a vec odavno mi se ne dopada .
Ako gledamo ono sto kazu o njemu u seriji slazem se, ali meni nije dalo mira pa istrazujem i ostajem bez teksta. Isto vazi i za MAtrakcija prikazali su ga kao pijanicu, nekog tamo uz Pasu, a historija drugacije kaze. No, ne bi bilo zanimljivo i ne bi bila ovolika gledanost da je sve uradjeno po historiji.
meni na ovom tabanu.com dosta los snimak i pun ekran reklama!? Ima li bolji?
pa mopzes kliknuti na link u sredini tamo u cosku videa s desen strane klikni u sredinu i povecace se slika tako da nema reklama preko ekrana samo Sulejman hahhaha. Jooj ja sad iz radoznale pogledah seriju kada ubise Ibrahima jojjjj